Winamp Logo
Радио Тајм ФМ Cover
Радио Тајм ФМ Profile

Радио Тајм ФМ

North Macedonia, Macedonian, Top 40, Traditional
About Радио Тајм ФМ
Работејќи по светски запишани стандарди, таканаречениот топ 40 формат на радио станица, нуди 24 часовна радио програма исполнета со едукативни и забавни содржини, контактни емисии и пред се музика за сечиј вкус.