Winamp Logo
Yhden yön juttuja Cover
Yhden yön juttuja Profile

Yhden yön juttuja

Finnish, Social, 1 season, 5 episodes, 2 hours, 27 minutes
About
Uusi päivä -sarjassa tutustuneet näyttelijät Thelma Siberg, Amelie Blauberg ja Hennariikka Laaksola käyvät läpi suhteet, erot, nolot deitit, hirviömenkat, kuukupit, riitelemisen, omat ja toistensa oudot tavat ja ystävyyden vaikeatkin puolet. Kolmikon elämäntilanteet ovat keskenään erilaiset, yksi asuu kommuunissa, toinen ihanan poikaystävän kanssa ja kolmas aivan ehdottomasti yksin. Ja välillä kysytäänkin: “Ihanko oikeesti sie noin aattelet?” Yhden yön juttuja - mitä mielessä pyörii kun oikeesti pitäis jo nukkua.
Episode Artwork

Esittelyssä Iltapäiväkahvit-podcast: Liukuhihnadeittailija ja hallusinaatiot

Nauti kuppi kuumaa Vivi Wahlströmin ja Olga Heikkalan kanssa! Iltapäiväkahvit-podcastin uusi jakso Yle Areenassa joka perjantai. https://link.yle.fi/18X3 Deittijumalatar Olga paljastaa siirappisimmat treffinsä. Nirso Vivi pohtii millaiset olisivat hänen unelmatreffinsä. Kumpi on booty callannut ja mikä on situationship? Vivi ja Olga sukeltavat syvälle deittailun maailmaan.
9/29/202337 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Esittelyssä Ylianalyysi-podcast: Retki kristallikauppaan

Ota kuunteluun myös Ylianalyysi -podcast, jossa Eve, Venla ja Ilona tekevät pitkälle vietyjä johtopäätöksiä! Uusi jakso joka tiistai Areenassa. https://areena.yle.fi/podcastit/1-62786930 Eve löysi heikkona hetkenä itsensä manifestoinnin maailmasta. Työttömänä ja korona-pandemian keskellä Eve manifestoi itselleen 10 000 Instagram-seuraajaa. Mitä hän siitä nyt ajattelee? Venla yrittää pysyä mahdollisimman kaukana kulttimenoista, koska pelkää hurahtavansa hörhöilyyn. Ilonan kokemukset henkisyydestä ja hengellisyydestä ovat vähäisiä, jonka myötä koko Ylianalyysi tekee retken kristallikauppaan.
2/9/202334 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Kuuntele kaikki Yhden yön juttujen jaksot Yle Areenasta

Tule yökylään Thelman, Hennariikan ja Amelien kanssa ja kuuntele kaikki Yhden yön juttujen jaksot Yle Areenasta: https://areena.yle.fi/podcastit/1-50250426
1/13/20231 minute, 25 seconds
Episode Artwork

Q&A

Te kysyitte ja me vastasimme. Huippuhyviä kysymyksiä, jotka laittavat pohtimaan ja keskustelemaan. Ennen nukahtamista etsitään tatuoinneille paikat ja pakataan tarpeelliset autiolle saarella. Vastaamassa kkamelie Blauberg, Thelma Siberg ja Hennariikka Laaksola.
11/17/202230 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Uusi kausi, uudet tavoitteet

Nyt on pelkkä menolippu syksyyn ostettu ja matkaseurana jälleennäkemisen riemua, syvällisiä pohdintoja ja uudenkarheita tavoitteita. Yksi tavoittelee terveyttä, toinen kaipaa ryhtiä elämään ja kolmas haluaa vain olla läsnä. Päätä kohti tyynyä laittavat Hennariikka Laaksola, Amelie Blauberg ja Thelma Siberg. Huippusuositun podcastin kaikki jaksot löytyy nyt Areenasta (https://areena.yle.fi/podcastit/1-502504268).
9/8/202242 minutes, 56 seconds