Winamp Logo
WMN POPFILTER Cover
WMN POPFILTER Profile

WMN POPFILTER

Hungarian, Social, 9 seasons, 108 episodes, 5 days, 9 hours, 41 minutes
About
Csepelyi Adrienn műsora a WMN-en: popkultúra minden mennyiségben az irodalomtól a sportig, a képzőművészettől a közösségi médiáig. Film, színház, muzsika – és mindaz, ami körbevesz bennünket. Mert minden mindennel összefügg. Popfilter – Szűrjük a zajt!
Episode Artwork

„A közösségi médiának köszönhetően csinálhatom azt, amit szeretek” – B. Nagy Réka a Popfilterben

A tavaszi évadunk (amelynek partnere a Yettel) záró epizódjában körbeérünk: az online kommunikáció fontos aspektusait érintve kikristályosodott, mekkora lehetőségeket rejt ez a terep, és arra is láttunk számos példát, hogyan lehet okosan állni az egyes kihívásokhoz. Csepelyi Adrienn vendége élőben pont ugyanolyan, mint az online térben – ennél jobb ajánlólevél nem kell annak, akinek minden online megmozdulását százezrek követik. Két lábbal áll a földön, önazonos és kedves: a puszta jelenlétével is lerombol egy csomó mítoszt a tartalomkészítőkkel kapcsolatban. Taylor Swift követőinek hatása a törvénykezésre, önértékelés és online tér – na meg egy titokzatos (ám nagyon is indokolt!) napszemüveg. A záró epizód vendége B. Nagy Réka énekesnő, tartalomkészítő. Popfilter – Szűrjük a zajt!
4/1/20241 hour, 7 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

„Ha emailben kérek valamit, az nekik olyan, mintha azt mondanám, agyagtáblára égessétek és küldjétek el futárral” – Nyáry Luca és Nyáry Krisztián a Popfilterben

Ebben a rendkívül szórakoztató, helyenként iszonyú vicces, máshol pedig mélyen elgondolkodtató beszélgetésben picit elképzelhetjük, milyen lehet benne lenni Nyáryék valamelyik csetcsoportjában, és közben választ kapunk arra is, ki mit oszthat meg a másikról egy családban, milyen összefüggésben áll a mentális egészség az online térrel, ki mire és hogyan használja a közösségi médiát, és mennyit adhat egy família mindennapjaihoz az, ha egy abszurd jelenetet le lehet fotózni az utcán, és rögtön „bedobni a közösbe”. A tavaszi évadunk (melynek partnere a Yettel) negyedik részének vendége a vibrálóan sokszínű Nyáry Luca és a biztos pontként „működő” Nyáry Krisztián. Popfilter – Szűrjük a zajt!
3/25/20241 hour, 6 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Online randizás: tényleg nem csak kretének vannak fönn! – Ács Fruzsina és dr. Horváth Kitti a Popfilterben

Miért ghostingolnak az emberek, és hogyan tudod minél hamarabb lezárni magadban, ha veled teszik ezt? Mi segít és mi nem, ha online randizásra adod a fejed? És persze vicces, kedves, abszurd és példaértékű sztorikkal is jövünk a Yettellel közös tavaszi évadunk egyik legfelszabadultabb és legkaotikusabb adásában. A műfaj hazai helytartója, Ács Fruzsina humorista és dr. Horváth Kitti viselkedéselemző, life és business coach volt Csepelyi Adrienn vendége. Popfilter – Szűrjük a zajt!
3/18/20241 hour, 6 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

„Ha eltiltod a gyereket a játéktól, azzal kiszakítod a közösségből is” – Kiss Imi a Popfilterben

Miért olyan fontos, hogy tisztában legyünk azzal, mit és mennyit lenne ideális játszanunk? És azzal, hogy mit játszik a gyerekünk? Mi történik, ha eltiltjuk a játéktól ahelyett, hogy megpróbálnánk megérteni, mit ad az ő életéhez a játék? Mert például lehet, hogy visszaadja az önbecsülését, amit tesi órán elveszít...Vagy éppen a reményt, a megtartó erőt egy súlyos betegség során. A Yettellel közös tavaszi évadunk második epizódjának vendége Kiss Imi gaming-újságíró és gamer, aki saját bevallása szerint mindig tank volt mindenben. Öveket becsatolni, ez egy sok elágazásos beszélgetés, ami garantáltan eltipor jó néhány sztereotípiát! Popfilter – Szűrjük a zajt!
3/11/20241 hour, 26 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

„Sok pozitív dolgot kihoz az emberekből az internet, csak ezekre kevésbé figyelünk” – Linczényi Márkó és Steigervald Krisztián a Popfilterben

Legyen szó karrierépítésről vagy az ország másik felében élő családunkkal való kapcsolattartásról, ha okosan használjuk az internetet, minden sokkal egyszerűbb. „Lejárt szavatosságú” emojik és felfutó platformok, legendás online terek, kommunikációs csatornák, amelyek áldásnak, és olyanok, amelyek inkább átoknak számítanak: ezekről mind-mind szó esik, és közben, ahogy azt megszokhattátok, jönnek a sztorik is. A Popfilter tavaszi évadának partnere a Yettel, és olyan témákat járunk körül, amelyek alapjaiban befolyásolják a populáris kultúra alakulását is. Az első epizód vendégei pedig: Linczényi Márkó zenész, műsorvezető és Steigervald Krisztián generációkutató. Popfilter – Szűrjük a zajt!
3/4/20241 hour, 2 minutes, 9 seconds