Winamp Logo
Watch Me Cover
Watch Me Profile

Watch Me

Danish, Hobbies, 9 seasons, 70 episodes, 2 days, 18 hours, 23 minutes
About
Brian Lykke er vært for podcasten ’Watch Me’, som hylder ur-nørderiet gennem venskabelige samtaler og gode anekdoter.
Episode Artwork

LIVE - Om Doxa med Jonas Schmidt og Lauge Bøgh

I det nye afsnit af ’Watch Me’ kan Brian Lykke præsentere en vaskeægte verdenspremiere: Doxas Sub 200T Sea Emerald, et stål-ur på 39 mm med en særlig grøn sunray finish-skive. Det schweiziske urmærke Doxa er nemlig samtaleemnet i episoden, hvor Brian Lykke har fået selskab af skuespiller og ur-entusiast Jonas Schmidt og urmager Lauge Bøgh. Dette afsnit af 'Watch Me' er bragt i samarbejde med Doxa. 
4/18/202433 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Med Goodiepal

Der er fart over feltet i det nyeste afsnit af 'Watch Me’, hvor vært og ur-redaktør Brian Lykke besøger kunstner og ur-samler Parl Kristian Bjørn Vester, der er bedre kendt under navnet Goodiepal. Hans interesse for mekanik, kompleksitet, systemer og materialer er gennemsyret i hele hans hjem, og især hans ursamling har et særligt personligt præg. Han har nemlig selv udsmykket og modificeret langt størstedelen af sine ure. Vært: Brian LykkeGæst: GoodiepalProducer og video: Mathias Frejdahl MarkerFoto: Nikolaj Lund  Musik: Upright Music
1/10/20241 hour, 31 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Lækkerier under hammeren

Watch Me er igen på besøg hos Bruun Rasmussen hvor der er ur-auktion d. 6. juni kl. 18.00. Henrik står igen til rådighed og viser frem hvad man bl.a. kan finde på auktionen. Og det er ikke ligefrem ligegyldigheder. 
6/2/201940 minutes, 10 seconds