Winamp Logo
Voi Hyvin -meditaatiot Cover
Voi Hyvin -meditaatiot Profile

Voi Hyvin -meditaatiot

Finnish, New Age-Meditative, 4 seasons, 20 episodes, 4 hours, 49 minutes
About
Voi hyvin -lehden meditaatiot vetää Taru Karoliina Astikainen. Äänisuunnittelu Sami Kuusela. Osa luontoäänistä on Ylen vapaaseen käyttöön jakamia nauhoituksia. Meditaatioissa on kaksi tuotantokautta: Torjutut tunteet ja Voimameditaatiot. Julkaisija A-lehdet.
Episode Artwork

Unimeditaatiot: Ylivirittyneisyydestä lepoon

Ylivirittyneisyydestä lepoon -harjoitus auttaa päästämään irti nukahtamista häiritsevästä ylivireyden tai levottomuuden tunteesta. Kuormittava ajanjakso tai kiireinen päivä voi jättää hermoston lievään stressitilaan, joka tuntuu sekä kehossa että mielessä. Tietoinen rentoutuminen ja sisäisen turvan vahvistaminen auttavat rauhoittamaan stressitilaa. Meditaatioharjoitus palauttaa hermoston sen luonnolliseen tasapainoon.Harjoituksen voi tehdä istuen tai makuuasennossa.Ohjaajana Oona Hänninen, Henkisen kasvun Kajo.
11/17/202317 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Unimeditaatiot: Syvärentoutus kohti unta

Syvärentoutus kohti unta saattelee lempeästi kehon ja mielen syvään rentouden tilaan. Tämä on itselle hetki, jossa ei ole mitään suoritettavaa. Meditaatioharjoituksen aikana avaudutaan hyvää tekeville energioille ja annetaan niiden hoitaa sekä kehoa että mieltä. Harjoituksen aikana jännitykset sulavat pois ja saat nauttia lempeästä läsnäolon tilasta. Harjoituksen voi tehdä makuuasennossa nukahtamisen avuksi.Ohjaajana Oona Hänninen, Henkisen kasvun Kajo. 
11/17/202318 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Unimeditaatiot: Mielikuvamatka uneen

Mielikuvamatka uneen -harjoituksen aikana matkataan rauhoittavaan paikkaan luonnossa. Uppoudu matkan kuljetettavaksi ja nauti lempeästä ohjauksesta. Voit huomata, kuinka suuri voima mielikuvilla onkaan. Mielikuvamatka rentouttaa sekä kehon että mielen, jotta voit harjoituksen jälkeen käydä nukkumaan levollisena.Harjoituksen voi tehdä istuen tai makuuasennossa.Ohjaajana Oona Hänninen, Henkisen kasvun Kajo. 
11/17/202317 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Unimeditaatiot: Kehon rauhoitus

Kehon rauhoitus -meditaatioharjoituksen aikana vapautetaan kehosta jännityksiä osa kerrallaan ja laskeudutaan asteittain syvään rentouden tilaan. Samalla mielen ylikierrokset laantuvat ja on helpompi päästää irti haastavista tunteista tai ajatuksista. Harjoituksen jälkeen nukahtaminen tapahtuu kuin itsestään. Harjoitus tehdään sinulle mukavassa makuuasennossa.Ohjaajana Oona Hänninen, Henkisen kasvun Kajo. 
11/17/202320 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Unimeditaatiot: Hengitysharjoitus uneen

Hengitysharjoitus uneen on helposti lähestyttävä hengitysharjoitus, joka valmistaa kehon ja mielen levolliseen nukahtamiseen. Harjoituksen voi tehdä istuen tai makuuasennossa niin, että selkäranka on luonnollisessa suorassa asennossa ja rintakehä avoimena. Et tarvitse aiempaa kokemusta hengitysharjoituksista.Ohjaajana Oona Hänninen, Henkisen kasvun Kajo. 
11/17/202316 minutes, 36 seconds