Winamp Logo
VI ZSM Cover
VI ZSM Profile

VI ZSM

Dutch, Sports, 1 season, 496 episodes, 6 days, 10 hours, 18 minutes
About
In VI ZSM praten we je elke werkdag zo snel mogelijk bij over het voetbalnieuws. Wat is er gisteren gebeurd? Waar moet je vandaag op letten? Je hoort het in VI ZSM!
Episode Artwork

Bekerfinalespecial: Feyenoord lijkt onverslaanbaar in De Kuip

Dataman Bart Frouws vertelt je in de podcast Scorebordjournalistiek wat je kunt verwachten van de bekerfinale Feyenoord - NEC. Via presentator Sjoerd Keizer vertelt hij waar je op kunt letten en wat de historie van beide ploegen is.(0:00) Intro speciale aflevering(3:30) Historie Feyenoord - NEC(8:08) Feyenoord in bekerfinales(11:35) NEC in bekerfinales(12:25) Spelers met finale-ervaring(16:20) Hoe staat NEC ervoor?(19:00) Cruciale clash aan de rechterkant(22:00) Aziaten in bekerfinales(24:00) Giménez of Ueda?(26:00) Strafschoppen zeldzaam(29:30) Ultieme revanche Cillessen?(32:30) Voorspelling bekerfinaleZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/19/202435 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Emiliano Martínez: ongekende baas of ongekende dwaas?

Tim Reedijk en Sjoerd Keizer hebben het onder meer over Emiliano Martínez, die op meerdere manieren een hoofdrol vertolkte tijdens Lille - Aston Villa. De mannen gaan verder in op de andere wedstrijden in Europa, Ajax en het Nederlands elftal. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/19/202418 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

‘Arsenal mist een echte spits, maar die zijn zeldzaam’

In deze aflevering van VI ZSM blikken Bas van den Hoven en Kalum van Oudheusden terug op de uitschakeling van zowel Arsenal als Manchester City in de Champions League.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/18/202415 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Xavi misdraagt zich: 'Hij heeft echt een probleem'

In deze VI ZSM blikken Tim Tempelaars en Kalum van Oudheusden terug op de wedstrijden Barcelona - PSG en Dortmund - Atlético Madrid. Uiteraard komt het Champions League-geweld van vanavond ook aan bod.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/17/202411 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Ajax verliest arbitragezaak en is miljoen kwijt aan makelaar Tagliafico

De vier goals van Cole Palmer, de titel van Dick Schreuder, het vertrek van Alex Pastoor én de bizarre gang van zaken rondom de makelaar van oud-Ajacied Tagliafico komen aan bod in deze VI ZSM. Ook blikken Pieter Zwart en Matthijs Vegter nog vooruit op de Champions League-wedstrijden van dinsdagavond.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/16/202417 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

'Kampioenschap Leverkusen indrukwekkender dan titel Leicester'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij terug op de wedstrijden van PSV, Feyenoord en Ajax. Ook de titel van Bayer Leverkusen komt ruimschoots aan bod.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/15/202419 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

FC Twente moet iets later toeslaan tegen Ajax

Dataman Bart Frouws en Sjoerd Keizer blikken in de podcast Scorebordjournalistiek vooruit op speelronde 30 van de Eredivisie. De focus gaat op RKC, Go Ahead Eagles en FC Twente. Waar kun je op letten en wat valt op in de cijfers?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/12/202440 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

'Bijzonder dat Scamacca zó boven komt drijven'

De heerlijke speelronde in de Europa League, de dichte deur bij Ajax voor Alex Kroes én de klasse van Antoine Griezmann komen uitgebreid aan bod in deze VI ZSM met Bart Frouws en Matthijs Vegter.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/12/202420 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

'Frenkie had deze wedstrijd liever bij PSG gespeeld'

In deze aflevering van VI ZSM blikken Bas van de Hoven en Kalum van Oudheusden terug op de Champions League-wedstrijden van de woensdag. Daarnaast is er ook aandacht voor Coley Parry en de malaise van Vitesse en de oproep van Carragher.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/11/202415 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Omgekeerde wereld: Plan Ancelotti verrast Guardiola

🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/VIZSM Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie!In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid terug op de Champions League-wedstrijden Real Madrid-Manchester City en Arsenal-Bayern München. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/10/202423 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

'Erik ten Hag is de droomkandidaat bij Ajax, intern en extern'

In deze VI ZSM hebben Tim Reedijk en Kalum van Oudheusden het over Ajax, dat een blauwtje liep, het gedrag van Peter Bosz en we blikken vooruit op de wedstrijden van vanavond in de Champions League.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/9/202415 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Ajax is gespaard door Feyenoord: 'Uitslag had veel hoger kunnen worden'

In de nieuwe VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid terug op de afgelopen speelronde in de Eredivisie, met speciale aandacht voor Ajax, Feyenoord en PSV.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/8/202423 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Klassiekerspecial: 'Gapend gat geeft geen garantie'

Dataman Bart Frouws en Sjoerd Keizer hebben het deze week over De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax en PEC - Excelsior.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/6/202432 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Gaat Ajax of Feyenoord chagrijniger naar De Klassieker?

🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/VIZSM Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie!Bart Frouws en Sjoerd Keizer bespreken de wedstrijden van Feyenoord, Ajax en RKC - Almere City en hebben het ook over Alex Kroes en de switch van Calvin Verdonk naar Indonesië. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/5/202428 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

'Dit is de enige speler die Guardiola echt niet kan missen'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM bespreken Dave Aalbers en Jarno Verweij de doelpuntrijke Eredivisie-duels van woensdagavond. Verder komen ook Rodri en Dusan Tadic uitgebreid aan bod. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/4/202414 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Kroes sneuvelt in politieke partij Ajax: 'Hij was een beetje dom'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM bespreken Pieter Zwart en Jarno Verweij de laatste ontwikkelingen rondom de schorsing van Alex Kroes bij Ajax. Verder komt ook de zege van PSV op bezoek bij Excelsior aan bod.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/3/202414 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Bosz of Perez: wie heeft er gelijk?

Wie heeft er nu gelijk: Peter Bosz of Kenneth Perez? Tim Tempelaars en Matthijs Vegter bespreken het in een nieuwe aflevering van VI ZSM. Ook de nieuwe job van Sven Mislintat bij Borussia Dortmund komt evenals de Engelse titelstrijd voorbij.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/2/202413 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

'Natuurlijk is de titelstrijd niet weer spannend'

🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/VIZSM Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie!PSV is de ongeslagen status kwijt in de Eredivisie en zag de voorsprong op Feyenoord slinken tot zeven punten. Is de titelstrijd weer spannend? Pieter Zwart en Matthijs Vegter bespreken het op Tweede Paasdag in VI ZSM.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/1/202419 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

De mooiste voetbalweken gaan beginnen

We laten de interlandperiode achter ons en kunnen ons weer volledig richten op het competitievoetbal! Freek Jansen en Matthijs Vegter bespreken in VI ZSM de krakers van komend weekend in de Eredivisie én de KKD. Ook de situatie bij Ajax komt voorbij: wie moet de nieuwe trainer worden in Amsterdam?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/29/202417 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Van Schreuder tot Lijnders: wie wordt de nieuwe trainer van Ajax?

In de nieuwe aflevering van VI ZSM bespreken Dave Aalbers en Jarno Verweij een van de belangrijkste vraagstukken binnen Ajax: wie wordt de nieuwe hoofdtrainer in Amsterdam? Verder de geruchten rondom Joshua Zirkzee en het bezoek van Royston Drenthe bij zijn voormalige coach Foppe de Haan. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/28/202416 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

'Ajax-kandidaat Vivell een ander verhaal dan Mislintat'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Simon Zwartkruis en Kalum van Oudheusden terug op de wedstrijd van Oranje tegen Duitsland. Verder komt ook Christopher Vivell, een van de kandidaten van Ajax in de zoektocht naar een directeur transfers, kort aan bod.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/27/202413 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

'Koeman ligt met Oranje achter op schema'

In deze aflevering van VI ZSM blikken Oranje-watcher Martijn Krabbendam en Kalum van Oudheusden onder andere vooruit op de wedstrijd Duitsland - Nederland.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/26/202413 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Oranje vol vraagtekens, alleen Reijnders een uitroepteken

In de nieuwe aflevering van VI ZSM uitgebreid aandacht voor Oranje en de vorm van Duitsland. Verder ook aandacht voor de succesvolle speelwijze van Inter. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/25/202416 minutes, 1 second
Episode Artwork

'Koeman kan eigenlijk alles kiezen op het Oranje-middenveld'

Freek Jansen heeft het met Sjoerd Keizer over het Nederlands elftal dat vanavond tegen Schotland speelt. Verder gaat over over een interview met Matthijs de Ligt, de droom van Curaçao en hebben de mannen het over een opvallende suggestie van Kenneth Perez.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/22/202423 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Het sprookje van de mogelijke EK-opponent van Oranje

In deze VI ZSM bespreken Lentin Goodijk en Kalum van Oudheusden de mogelijke poulegenoot op het EK in Duitsland. De play-offs voor de laatste startbewijzen starten vanavond.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/21/202414 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

'Memphis kent als geen ander de impact van social media'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM bespreken Dave Aalbers en Jarno Verweij de commotie rondom Memphis Depay. Verder een opvallend verhaal over Robinho uit nieuwe podcast Dave en Drenthe. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/20/202414 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

'Oranje van wereldklasse? Er ligt een interessante route op het EK'

Het nieuwe shirt van het Nederlands elftal, de persconferentie van bondscoach Ronald Koeman én het eerste interview van Alex Kroes als algemeen directeur van Ajax worden uitgebreid besproken door Tim Tempelaars en Matthijs Vegter in een nieuwe aflevering van VI ZSM.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/19/202416 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Rijtje Arsenal, Dortmund, Feyenoord laat zien hoe bijzonder PSV is

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid terug op de wedstrijden van PSV, Feyenoord en Ajax. Ook Manchester United - Liverpool komt aan bod.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/18/202420 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Nieuwe podcast bij VI: Dave & Drenthe!

Dave Aalbers vertelt wat je kunt verwachten van de podcast Dave & Drenthe. Abonneer hier: https://open.spotify.com/show/2of162YVcLRzeLFZgf1qY6?si=782437d3b0fd408aZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/17/20242 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Datamodellen zetten Ajax op plek vijf

Dataman Bart Frouws vertelt wat er opvalt richting speelronde 26 van de Eredivisie. De cijfers van Ajax, Vitesse en PEC worden doorgenomen!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/15/202431 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

'Ik heb nog nooit zo weinig creativiteit gezien bij Ajax'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Bas van den Hoven en Jarno Verweij terug op de Europese afstraffing van Ajax bij Aston Villa. Verder komen ook de Nederlanders Cody Gakpo, Jeremie Frimpong en Georginio Wijnaldum aan bod. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/15/202410 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

'Het plan van Bosz is mislukt tegen Dortmund'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij terug op het Champions League-duel van PSV met Borussia Dortmund. Verder komen ook Memphis Depay, Davey Klaasen en Denzel Dumfries aan bod. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/14/202422 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Lamine Yamal schittert bij Barça: 'We hebben naar iets heel bijzonders zitten kijken'

Lentin Goodijk en Sjoerd Keizer nemen de Champions League-wedstrijden Barcelona - Napoli & Arsenal - FC Porto door. Uiteraard gaat het ook over Dortmund - PSV en Aston Villa - Ajax. En de mannen nemen het sprookje van 1. FC Saarbrücken kort door. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/13/202416 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Hopen tegen beter weten in: 'Alleen Van Bommel kan Ihattaren redden'

In de nieuwe aflevering bespreken Dave Aalbers en Jarno Verweij de laatste ontwikkelingen rondom Mohamed Ihattaren. Verder ook veel aandacht voor de nieuwe podcast van Dave en Royston Drenthe. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/12/202415 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Wedstrijd van dit decennium: Klopp en Pep maken elkaar gek

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij terug op de Engelse topper tussen Liverpool en Manchester City. Verder ook uitgebreid aandacht voor PSV, Feyenoord en Ajax.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/11/202417 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Mislukte trainerswissel bij zinkend Volendam

Dataman Bart Frouws vertelt wat er opvalt richting speelronde 25 van de Eredivisie. Met Sjoerd Keizer heeft hij het onder meer over de cijfers Sparta Rotterdam, Fortuna Sittard en FC Volendam.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/8/202437 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

'Mythische' Kaplan brengt rust in Ajax-defensie

Bart Frouws en Sjoerd Keizer hebben het onder meer over Ajax - Aston Villa. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/8/202419 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

'Ajax is écht niet kansloos tegen Aston Villa'

Real Madrid en Manchester City zijn door naar de kwartfinale van de Champions League, de salarissen van Borussia Dortmund liggen op straat én Ajax speelt vanavond in de Conference League tegen Aston Villa. Bas van den Hoven en Matthijs Vegter bespreken het uitgebreid in VI ZSM.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/7/202418 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Hoop voor De Ligt: 'Tuchel moet kiezen voor zekerheid'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid terug op de wedstrijden in de Champions League. Verder ook het UEFA-onderzoek waarbij er gekeken wordt naar de verdiensten per supporter.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/6/202418 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

'Steijn wees vooral naar anderen en die omschrijving hielp hem niet'

In deze aflevering van VI ZSM wordt onder meer het optreden van Maurice Steijn in het programma Rondo besproken, waarin hij terugblikte op zijn korte tijd als Ajax-trainer.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/5/202428 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

'Feyenoord speelt normaal voetbal en PSV Peter Bosz-voetbal'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid terug op de afgelopen speelronde in de Eredivisie. Ook voormalig international Jeremain Lens komt ter sprake.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/4/202421 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Luuk de Jong aast op recordgoal tegen 'angstgegner' Feyenoord

Dataman Bart Frouws vertelt wat er opvalt richting speelronde 24 van de Eredivisie. Met Sjoerd Keizer heeft hij het onder meer over de cijfers van FC Twente, PSV en Heracles Almelo.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/1/202435 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Feyenoord kampt met vermoeidheid in het brein: 'PSV kan een boost geven'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM uitgebreid aandacht voor het bekerduel tussen Feyenoord en FC Groningen. Verder ook de voorselectie van Oranje en de degradatiestrijd in de Premier League, die wel eens uit kan monden in een chaos.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/1/202422 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

'Uiteindelijk lijken PSV én Babadi te winnen'

De Oranje Leeuwinnen zijn er helaas niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de Olympische Spelen, Manchester United is door naar de kwartfinales van de FA Cup én Isaac Babadi lijkt dan toch bij PSV te blijven. Het wordt in deze VI ZSM besproken door Dave Aalbers en Matthijs Vegter.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/29/202417 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

'Dit gun je Cillessen na alle ellende'

Bart Frouws en Sjoerd Keizer praten onder meer na over de halve finale van de beker Cambuur - NEC en hebben het over de klasse van Haaland en De Bruyne.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/28/202422 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

'NEC-uitblinker Sandler ideale aanwinst voor Ajax'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Tim Tempelaars en Jarno Verweij terug op de heerlijke Premier League-wedstrijd tussen West Ham United en Brentford. Verder gaan ze in op de stelling dat Ron Jans de ideale trainer voor Ajax is en blikken ze vooruit op SC Cambuur-NEC.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/27/202417 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Verdedigen? Ajax doet gewoon maar wat

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid terug op de afgelopen speelronde in de Eredivisie, met speciale aandacht voor Joey Veerman, Feyenoord en Ajax. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/26/202419 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

'Naam dribbelkoning Sahraoui rood omcirkeld door topclubs'

Bart Frouws vertelt waar je op kunt letten in speelronde 23 van de Eredivisie. De cijferman pikt samen met Sjoerd Keizer RKC Waalwijk, NEC en SC Heerenveen eruit.Abonneer je op Scorebordjournalistiek: https://open.spotify.com/show/74MX2WvGrRgCsEUJrO6wZG?si=aa00072612c043c7Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/24/202437 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

'Ajax kan geblinddoekt door Amsterdam gaan zonder aangereden te worden'

Vanuit Rome bespreken Martijn Krabbendam en Matthijs Vegter in deze VI ZSM de uitschakeling van Feyenoord tegen AS Roma. Opnieuw ging het mis voor de Rotterdammers in de Italiaanse hoofdstad. Ajax is wél door in Europa na een knotsgekke wedstrijd bij Bodø/Glimt.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/23/202418 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Vanuit Rome: Feyenoord doet het anders

Op steenworp afstand van Stadio Olimpico in Rome nemen Martijn Krabbendam en Matthijs Vegter deze aflevering van VI ZSM op. Gaat het Feyenoord vanavond wel lukken om te winnen bij AS Roma? Ook wordt er teruggeblikt op de Champions League én vooruitgeblikt op de return van Ajax bij Bodø/Glimt.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/22/202415 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Schouten is voor Bosz het beste antwoord op de druk van Dortmund

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid terug op het Champions League-duel van PSV met Borussia Dortmund. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/21/202415 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

'PSV kansrijk tegen Dortmund, maar pas op voor deze beuker'

Bas van den Hoven en Sjoerd Keizer blikken onder meer vooruit op PSV - Dortmund, maar hebben het ook over wie de nummer één spits van Oranje op dit moment is en over het voetbal van gisteravond.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/20/202420 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Ajax mist duidelijkheid: 'Verdedigend nog steeds een degradatiekandidaat'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid terug op de afgelopen speelronde in de Eredivisie, met speciale aandacht voor Feyenoord, PSV, Ajax en FC Utrecht. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/19/202420 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

'Geertruida is de Eredivisie écht ontgroeid'

Dataman Bart Frouws vertelt wat er qua cijfers opvalt in speelronde 22 van de Eredivisie! Het gaat onder meer over Feyenoord en de goede prestaties van Lutsharel Geertruida, maar ook over Almere City en FC Utrecht.Abonneer je op Scorebordjournalistiek: https://open.spotify.com/episode/4sScBXHHCogcy7HK70FBp8?si=124e1caf349b4e4aZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/17/202436 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

'Dit keer kwam de analyse van Slot niet uit'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij terug op de Europese avond van Feyenoord en Ajax. Verder komt ook de ontwikkeling van Matthijs de Ligt aan bod. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/16/202420 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Ajax-opponent Bodø/Glimt is een kuuroord voor voetballers

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij terug op de wedstrijden in de Champions League, maar ook vooruit op de duels Ajax-Bodø/Glimt en Feyenoord-AS Roma. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/15/202425 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

'Frenkie de Jong past bij elke topclub'

Jos Boesveld en Sjoerd Keizer bespreken de Champions League-wedstrijden RB Leipzig - Real Madrid en FC Kopenhagen - Manchester City. Verder gaat het onder meer over de nieuwe bestemming van Frenkie de Jong. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/14/202417 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Waarom Nederland niks meer te winnen heeft in de coëfficiëntenstrijd

Een nieuwe Europese speelronde staat voor de deur en dus bespreken Bas van den Hoven en Jarno Verweij in deze aflevering de wedstrijden van de Nederlandse ploegen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/13/20249 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

'Oude kwetsbare Ajax was weer duidelijk zichtbaar'

Freek Jansen en Sjoerd Keizer bespreken onder meer de wedstrijden van Ajax, PSV en Feyenoord en de Afrika Cup-finale. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/12/202421 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

'AZ snakt naar terugkeer invloedrijke Sugawara'

Abonneer op Scorebordjournalistiek: https://open.spotify.com/show/74MX2WvGrRgCsEUJrO6wZG?si=8d02c6cd10d340c0Bart Frouws legt uit welke data eruitspringt in aanloop naar speelronde 21 van de Eredivisie. In deze aflevering gaat het over AZ, Go Ahead Eagles en Excelsior.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/9/202435 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

'Blauwe kaart zou veel spektakel en discussie opleveren'

Hoewel de FIFA al een beetje terugkrabbelde met betrekking tot de eventuele invoering van de blauwe kaart in het voetbal, gaat er wel getest worden met dergelijke tijdstraffen. In VI ZSM praten Bart Frouws en Sjoerd Keizer door over hoe ingrijpend een dergelijke spelregelwijziging zou zijn. 'Het zou veel spektakel en discussie opleveren.' Verder gaat het over bekervoetbal en de Nations League.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/9/202423 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

'Kwaliteiten Giménez komen wel weer bovendrijven'

Freek Jansen en Sjoerd Keizer bespreken Feyenoord - AZ en Cambuur - Vitesse. En hebben het over de verdere verloop van het TOTO KNVB Bekertoernooi.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/8/202418 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Waarom FC Twente niet bij voorbaat kansloos is bij Weghorst

In deze aflevering van VI ZSM spreken Tim Tempelaars onder andere over de grootste voetbalgeldmachines op aarde, met als koploper Real Madrid. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/7/202416 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Flekken houdt Haaland van scoren: EK dichterbij?

Veel Nederlanders kwamen gisteravond in actie met wisselend succes. Zo wist Mark Flekken een assist af te leveren én topspits Erling Haaland van scoren te houden, maar ging hij met Brentford wel onderuit tegen het Manchester City van Nathan Aké. In de Serie A maakte Dean Huijsen zijn eerste goal namens AS Roma, maar ook in de Keuken Kampioen Divisie was er een bijzondere doelpuntenmaker. Rob Aarts en Matthijs Vegter bespreken het in VI ZSM.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/6/202414 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

'Ajax heeft het meeste aan dit gelijkspel'

Freek Jansen en Sjoerd Keizer hebben het vooral over de toppers Ajax - PSV en AZ - Feyenoord. De hoofdredacteur bespreekt het debuut van Jordan Henderson, de blessures bij PSV, de moeizame overwinning van Feyenoord, het drama van Bijlow en de vormdip van Santiago Giménez. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/5/202419 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Dribbelaar Bakayoko plaag voor Ajax-defensie

Abonneer op Scorebordjournalistiek: https://open.spotify.com/show/74MX2WvGrRgCsEUJrO6wZG?si=ca4d75a751e24b41Dataman Bart Frouws vertelt waarom speelronde 20 van de Eredivisie de moeite waard is. Het gaat onder meer over de topper van het weekend Ajax - PSV, Vitesse en PEC Zwolle.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/2/202429 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

'Feyenoord en PSV zijn allebei zwakker geworden'

Bart Frouws en Sjoerd Keizer maken de balans op na het sluiten van de winterse transferperiode en blikken terug op de wedstrijd van Manchester United. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/2/202422 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

'Driouech wordt helemaal gek vandaag, nu Feyenoord en PSV hebben aangeklopt'

In deze aflevering van VI ZSM bespreken Bart Kruijt en Kalum van Oudheusden de laatste updates richting de transferdeadline. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/1/202418 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Aftellen naar Deadline Day en Xabi Alonso opvolger Klopp?

We tellen in deze VI ZSM natuurlijk af naar Deadline Day, maar Bas van den Hoven en Matthijs Vegter bespreken ook de uitschakeling van Marokko in de Afrika Cup, de overwinning van Arsenal, de mogelijke opvolger van Jürgen Klopp bij Liverpool én de historische prestatie van de Ajax Vrouwen in de Champions League.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/31/202415 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

'Als liefhebber zie ik hem liever bij PSV dan Vertessen'

In deze aflevering van VI ZSM bespreken Dave Aalbers en Kalum van Oudheusden onder andere de nieuwe blessure van Noa Lang en hoe PSV dit gat probeert op te vangen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/30/202412 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

'Koeman kan Brobbey pas écht beoordelen tegen PSV'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij terug op de afgelopen speelronde in de Eredivisie. Verder ook de vacante trainersposities bij Liverpool en Barcelona.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/29/202414 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Marathontiener Hato in bijzonder rijtje

Dataman Bart Frouws vertelt waarom speelronde 19 van de Eredivisie de moeite waard is. Hij duikt onder meer in de cijfers van Ajax, Sparta en FC Twente. Je komt in deze aflevering erachter waarom Camiel Neghl een veelbelovende speler is, hoe uniek het is dat Jorrel Hato álles speelde en waarom FC Twente Manfred Ugalde gaat missen. En: een bizarre statistiek over Twente.ABONNEER JE OP SCOREBORDJOURNALISTIEKZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/26/202436 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

'Na dit BEKERSPEKTAKEL denk je: gooi die voetbalpiramide open!'

Bart Frouws en Sjoerd Keizer bespreken het bekerduel tussen Hercules en Cambuur, de goal van Memphis, het nieuws over Gabriel Misehouy van Ajax en de puzzel van Peter Bosz bij PSV. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/26/202424 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

'VAR had langer moeten kijken, dan was het over voetbal gegaan'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid terug op de bekertopper tussen Feyenoord en PSV. Verder ook een kort rondje langs de buitenlandse velden en de ruime zege van de Ajax-jeugd op Liverpool.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/25/202421 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Van amateurvoetballer tot een nationale voetbalheld

In de nieuwe aflevering van VI ZSM bespreken Dave Aalbers en Jarno Verweij de bijzondere loopbanen van Justin Hubner, Kilian Nikièma en Osama Rashid. Drie relatief onbekende spelers in Nederland, maar helden in eigen land. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/24/202417 minutes, 1 second
Episode Artwork

'Niet verbaasd als Ajax Forbs met winst kan verkopen'

Ajax-aanvaller Carlos Forbs staat in de belangstelling van clubs uit de Premier League en staat John van 't Schip na dit seizoen nog aan het roer in Amsterdam? Het wordt besproken door Tim Tempelaars en Matthijs Vegter in een nieuwe VI ZSM.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/23/202418 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Uitdaging Koeman: hoe Xavi Simons ook in Oranje gaat domineren

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij terug op de wedstrijden van PSV, Feyenoord en Ajax. Verder ook de wedstrijden in de Bundesliga, met speciale aandacht voor Xavi Simons. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/22/202415 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

'Bijlow qua cijfers niet in EK-vorm'

Dataman Bart Frouws vertelt waarom speelronde 18 van de Eredivisie de moeite waard is. Onder meer de vorm van Justin Bijlow wordt besproken, die qua cijfers geen goede rentree heeft. Verder wordt onder meer RKC Waalwijk en Fortuna Sittard onder de loep genomen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/19/202434 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

'Henderson moet het bij Ajax gaan organiseren'

Jordan Henderson, Feyenoord, de bekeroverwinning van Vitesse, Pascal Jansen en Atlético - Real worden onder meer besproken door Bart Frouws en Sjoerd Keizer.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/19/202423 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

'Ontslag Jansen vraagt om kritische reflectie bij voorbeeldclub AZ'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM gaan Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid in op het ontslag van Pascal Jansen als trainer van AZ. Verder ook het bekerduel tussen PSV en FC Twente. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/18/202421 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

'Positiespel Quick Boys beter dan hele rechterrijtje Eredivisie'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij terug op de bijzondere prestatie van Quick Boys in het bekertoernooi. Verder ook het ontslag van José Mourinho en de laatste ontwikkelingen rondom PSV-talent Isaac Babadi, die ook in verband wordt gebracht met Ajax. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/17/202418 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

'Belachelijk dat Messi deze prijs wint'

Lionel Messi is maandag verkozen tot The Best FIFA Men's Player 2023. In de uitverkiezing troeft hij onder meer Erling Haaland en Kylian Mbappé af. Jos Boesveld en Matthijs Vegter bespreken het uitgebreid in een nieuwe aflevering van VI ZSM. Ook berichten over Mohamed Daramy en Dick Advocaat komen voorbij.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/16/202417 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Volgende missie PSV: 34 wedstrijden op rij winnen

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij terug op de wedstrijden van PSV, Feyenoord en Ajax. Verder ook kort het duel tussen Real Madrid en Barcelona. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/15/202420 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Zo uniek is de reeks van PSV

Dataman Bart Frouws vertelt waarom de reeks van PSV zo uniek is, waarom Luuk de Jong straks in een mooi lijstje komt, wat het probleem lijkt van FC Volendam en of NEC nu een goed seizoen heeft of niet. Kortom: waar kun je op letten in speelronde 17?Vrijdagmorgen al Scorebordjournalistiek? Abonneer je hier: https://open.spotify.com/show/74MX2WvGrRgCsEUJrO6wZG?si=892b5ee9867d460dZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/12/202434 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

'Veerman zou in Spanje het publiek op de banken krijgen'

Pieter Zwart en Sjoerd Keizer bespreken het laatste nieuws over Joey Veerman, die een contractaanbieding van PSV naast zich neer heeft gelegd. Daarnaast gaat het over Barcelona, Frenkie de Jong en over de zogenaamde Peter Bosz-dip. Die niet bestaat.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/12/202417 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

'Revelatie Huijsen is nu al Piqué-achtig kalm'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Bas van den Hoven en Jarno Verweij terug op de optredens van Virgil van Dijk, Cody Gakpo, Teun Koopmeiners, Tijjani Reijnders en de Madrileense derby. Verder ook de ontwikkeling van Dean Huijsen bij AS Roma. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/11/202417 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

'Henderson de leider die Ajax zoekt, maar geen wondermiddel'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM gaan Tim Tempelaars en Jarno Verweij uitgebreid in op de mogelijk komst van Jordan Henderson naar Ajax. Verder ook de financiële situatie van de clubs in de Eredivisie en de nederlaag van Chelsea tegen Middlesbrough.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/10/202422 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

'Der Kaiser was de Cruijff van Duitsland'

Een voetbalicoon is niet meer: Franz Beckenbauer is op 78-jarige leeftijd overleden. Het wordt besproken door Dave Aalbers en Matthijs Vegter in deze nieuwe aflevering van VI ZSM. Ook berichten over Manchester United, Yorbe Vertessen en Jens Toornstra komen voorbij.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/9/202414 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Hier heeft Ajax de meeste aandacht aan besteed in Spanje

Ajax-watcher Lentin Goodijk vertelt over het trainingskamp van de Amsterdammers. Verder bespreekt hij met Sjoerd Keizer ook het bizarre oefenduel van PSV, de FA Cup-zege van Liverpool, Barcelona, Mourinho en Dean Huijsen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/8/202422 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

'Onderzoeksbureau zit te slapen en vergeet Frenkie'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Bas van den Hoven en Jarno Verweij terug op de wedstrijd van Barcelona. Verder de marktwaardes van de beste spelers ter wereld en het vreemde plan van Galatasaray met betrekking tot Angeliño.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/5/202414 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Het opvallende verhaal van een Nederlandse coach in een Hollywoodfilm

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Dave Aalbers en Jarno Verweij terug op de wedstrijd van Real Madrid en het duel tussen Girona en Atlético Madrid, met speciale aandacht voor Daley Blind. Verder de opvallende verhalen van Thomas Rongen en Geoffrey Prommayon.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/4/202417 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

'Mikautadze zijn we over 20 jaar nog niet vergeten'

Ajax lijkt alweer snel afscheid te nemen van Georges Mikautadze, Jean-Paul van Gastel wil graag met Giovanni van Bronckhorst mee naar Besiktas én Feyenoord vertrouwt weer op het trainingsveld. Het komt allemaal voorbij in deze VI ZSM met Jos Boesveld en Matthijs Vegter.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/3/202411 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Gakpo moet nu zijn stempel drukken op Liverpool

In de nieuwe aflevering van VI ZSM bespreken Tim van Duijn en Jarno Verweij de zege van Liverpool op Newcastle United, de overgang van Donny van de Beek en de trainingskampen van Ajax, PSV en Feyenoord. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/2/202411 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Bosz trainer van 2023: 'Er is geen argument om hem niet op één te zetten'

Pieter Zwart heeft zijn top 5 trainers samengesteld over 2023. En de huidige trainer van PSV staan bovenaan. Zwart vond simpelweg geen argument om hem niét op één te zetten.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/31/202314 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

'Wat is de Premier League een waanzinnige competitie'

De laatste VI ZSM van 2023 alweer! Pieter Zwart en Matthijs Vegter blikken terug op twee heerlijke Premier League-wedstrijden én bespreken de vertrekwens van Géronimo Rulli bij Ajax.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/29/202318 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

'Lekker instapmoment voor Kuyt bij Beerschot'

Rob Aarts en Sjoerd Keizer bespreken het nieuws dat Dirkt Kuyt waarschijnlijk aan de slag gaat bij het Antwerpse Beerschot, nemen de wedstrijden van Manchester City en Chelsea door (met opvallende rollen voor Madueke en Maatsen) en hebben een kijktip op VI PRO. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/28/202315 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

'Spelers United willen nog vechten voor Ten Hag'

Tim Tempelaars en Sjoerd Keizer bespreken onder meer de knappe comeback van Manchester United tegen Aston Villa (3-2). Het is een welkome opsteker in barre tijden voor manager Erik ten Hag. Verder gaat het over Cody Gakpo, die een assist gaf namens koploper Liverpool. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/27/202322 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Het jaar van Süleyman Öztürk: 'Messi blonk uit in een veteranencompetitie'

We nemen met buitenlandsvoetbalexpert Süleyman Öztürk het voetbaljaar 2023 door. Aan de hand van een aantal momenten vertelt hij wat hem het meest is bijgebleven. Abonneer op ons Youtube-kanaal voor de hele video en mis niks: https://www.youtube.com/@VoetbalInternatioNLZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/25/20238 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Het jaar van Pieter Zwart: 'Het pure aanvallende voetbal heeft gewonnen!'

We nemen met hoofdredacteur Pieter Zwart het voetbaljaar 2023 door. Aan de hand van een aantal momenten vertelt Zwart wat hem het meest is bijgebleven. Abonneer op ons Youtube-kanaal voor de hele video en mis niks: https://www.youtube.com/@VoetbalInternatioNLZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/24/20238 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

'Grootste blamage voor Ajax ooit'

Bart Frouws en Sjoerd Keizer bespreken de enorme bekerstunt ban USV Hercules tegen Ajax, die op hun beurt de grootste blamage in de clubgeschiedenis beleefden. De mannen bespreken verder ook kort het andere bekervoetbal en de pikante loting voor Feyenoord.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/22/202320 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

'Feyenoord valt me tegen dit seizoen'

Bas van den Hoven en Sjoerd Keizer bespreken de TOTO KNVB Beker-wedstrijden van Feyenoord en AZ, maar ook de glansrol van Joshua Zirkzee bij Bologna, de goal van Cody Gakpo en de topper van dit weekend: Liverpool - Arsenal. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/21/202322 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Uitgesproken Dusan Tadic gruwelt van teloorgang Ajax

Quick Boys heeft wederom voor een nieuwe bekerstunt gezorgd door De Graafschap uit te schakelen en daar praten we in deze VI ZSM met Lentin Goodijk en Matthijs Vegter over na. Ook het interview met Dusan Tadic van Freek Jansen komt uitgebreid aan bod. De oud-aanvoerder van Ajax is uitgesproken.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/20/202315 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

'Bodø/Glimt is alles wat Ajax niet is op dit moment'

In deze aflevering van VI ZSM bespreken Tim van Duijn en Kalum van Oudheusden de loting van de Nederlandse club die overwinteren in Europa.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/19/202313 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

In Nederland kan niemand mee met het tempo van PSV

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid terug op de wedstrijden van PSV, Feyenoord en Ajax. Ook de topper tussen Liverpool en Manchester United komt aan bod. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/18/202324 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

'Noppert wordt weer een Toppert'

Dataman Bart Frouws vertelt wat je kunt verwachten van speelronde 16 van de Eredivisie. Hij bespreekt met presentator Sjoerd Keizer onder anderen de (statistisch) betere vorm van Andries Noppert, het ontslag van John Lammers en het perspectief van Heracles, maar ook de dip van Almere City.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/15/202335 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Akpom bij Ajax: goede aankoop of luxe invaller voor te veel geld?

Bart Frouws en Sjoerd Keizer blikken terug op Ajax- AEK Athene en Legia Warschau - AZ. En kijken vooruit naar AZ - PSV. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/15/202322 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Slot teneergeslagen: heeft Feyenoord pech of niet?

De groepsfase van de Champions League zit erop en ook Feyenoord is nu helemaal uitgespeeld. De Rotterdammers sloten af met een 2-1 nederlaag bij Celtic terwijl er meer in zat. Is dat nog pech te noemen? Ook de stunt van Antwerp tegen Barcelona wordt besproken in deze VI ZSM met Bas van den Hoven en Matthijs Vegter.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/14/202316 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

'PSV laat mooie dingen zien op fantastische Champions League-avond'

Het gelijkspel van PSV tegen Arsenal, de uitschakeling van Manchester United én nog meer uit de Champions League komt uitgebreid aan bod in deze aflevering van VI ZSM met Pieter Zwart en Matthijs Vegter. Ook de comeback van Calvin Bassey bij Fulham wordt besproken.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/13/202322 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Turkse voorzitter slaat scheidsrechter: 'Zien we hopelijk nooit meer terug'

Dave Aalbers en Sjoerd Keizer bespreken in de VI ZSM de krankzinnige actie van de voorzitter van Ankaragücü, die scheidsrechter Halil Umut Meler vol in zijn gezicht sloeg. Verder gaat het over het ontslag van Frank de Boer Al-Jazira en zijn mogelijke terugkeer bij Ajax, de Champions League-avond die voor de deur staat en de verhalen die Dave de afgelopen tijd heeft gemaakt.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/12/202324 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Frenkie de Jong heeft gelijk: Lahoz floot tegen Oranje

In de nieuwe aflevering van VI ZSM bespreken Pieter Zwart en Jarno Verweij de prestaties van Barcelona, Ajax en Manchester United. Ook keren de heren, een jaar na dato, terug naar het 2-2 gelijkspel in de kwartfinale van het WK.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/11/202318 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Piepjong Ajax op zoek naar stabiliteit

Dataman Bart Frouws legt in Scorebordjournalistiek uit waarom speelronde 15 van de Eredivisie de moeite waard is. Aan de hand van feitjes en trivia vertelt hij je samen met presentator Sjoerd Keizer waar je op kunt letten.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/8/202331 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Feyenoord zwijnt: 'Interessant om te zien hoe Slot met mindere fase omgaat'

Bart Frouws en Sjoerd Keizer blikken onder meer terug op de wedstrijden van PSV en Feyenoord.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/8/202320 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Plan-Brobbey werkt: 'Hij was kapot van die zes minuten'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij terug op de 'slotfases' van AZ en Ajax tegen respectievelijk NEC en RKC Waalwijk. Ook het nieuwe Braziliaanse wonderkind komt kort aan bod. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/7/20239 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Waarom Hlynsson de 'missing link' is bij Ajax

In deze VI ZSM blikken Lentin Goodijk en Kalum van Oudheusden terug op de krankzinnige wedstrijd van de Oranjeleeuwinnen en duikt onze Ajax-watcher dieper in de opmars van Kristian Hlynsson.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/6/202317 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

'Media smullen van Ihattaren, maar ik gun hem rust in Praag'

In deze aflevering van VI ZSM bespreken Dave Aalbers en Kalum van Oudheusden onder andere de opgeleefde Steven Berghuis bij Ajax en Mohamed Ihattaren, die weer een club heeft gevonden.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/5/202314 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Alles wat Peter Bosz aanraakt, verandert in goud

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij terug op de topper tussen Feyenoord en PSV. Ook de zege van Barcelona op Atlético Madrid komt kort aan bod. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/4/202319 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Zo cruciaal is Feyenoord - PSV

Bart Frouws en Sjoerd Keizer blikken in Scorebordjournalistiek aan de hand van data en leuke feitjes onder meer vooruit op de absolute Eredivisie-kraker van dit weekend: Feyenoord - PSV.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/1/202343 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

'Zonde dat het bij Berghuis nu over zijn rode kaart moet gaan'

Bart Frouws en Sjoerd Keizer hebben het onder meer over de rode kaart van Steven Berghuis, die de laatste tijd juist zo goed bezig was met een aantal assists. Natuurlijk gaat het verder ook over de wedstrijd in Marseille, AZ en de coëfficiënten.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/1/202317 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

'Dit PSV is verder dan Feyenoord'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Lentin Goodijk en Matthijs uitgebreid terug op de knappe comeback van PSV in en tegen Sevilla. Verder kijken de heren vast vooruit naar de topper van zondag tussen Feyenoord en PSV. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/30/202320 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

'Deze Lozano is een voorbeeld voor alle PSV-ers'

In deze aflevering van VI ZSM blikken Marco Timmer en Kalum van Oudheusden terug op de nederlaag van Feyenoord en kijken we vooruit naar de wedstrijd van PSV tegen Sevilla.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/29/202317 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

'Arne Slot stuurde het publiek van Feyenoord nog net niet op trainingskamp'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jort van der Hoorn uitgebreid vooruit op dé cruciale wedstrijd van Feyenoord in de Champions League tegen Atletico Madrid. Ook de de crisis bij FC Volendam en de verslaving van Mohamed Salah komen aan bod.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/28/202317 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Feyenoord is beter geworden, maar PSV zet reuzensprongen

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid terug op de wedstrijden van PSV en Feyenoord. Ook de wereldgoal van Alejandro Garnacho, de topper tussen Manchester City en Liverpool en de rentree van Memphis komen aan bod. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/27/202318 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Speelronde 13: Sturing-effect moet Vitesse weer goals opleveren

Abonneer je op Scorebordjournalistiek: https://open.spotify.com/show/74MX2WvGrRgCsEUJrO6wZG?si=0a569a6487fe4effDataman Bart Frouws zoomt met Sjoerd Keizer voor speelronde 13 van de Eredivisie in op Excelsior, Vitesse en NEC. Laat op Spotify onder de aflevering je mening horen. Of stuur Sjoerd of Bart een bericht op Instagram of X! Vergeet op Spotify en Apple niet om de show te beoordelen!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/24/202333 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

'Bakayoko dreigt kind van de rekening te worden bij PSV'

Bart Frouws en Sjoerd Keizer hebben het in deze ZSM over Marijn Beuker die bij Ajax een technische functie krijgt, de belabberde spelhervattingen van de Amsterdammers, het geheim van Go Ahead Eagles en de topper van dit weekend: FC Twente - PSV. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/24/202319 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

'Ajax moet Van de Beek niet terughalen'

Gezocht: leiders en een nieuwe nummer 6 voor Ajax. Dat is de kop van het meest gelezen bericht op VI PRO dat uitgebreid wordt besproken door Bas van den Hoven en Matthijs Vegter in een nieuwe aflevering van VI ZSM.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/23/202313 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Conclusie richting het EK: voorhoede Oranje groot vraagteken

In deze VI ZSM bespreken Pieter Zwart en Kalum van Oudheusden de laatste kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen Gibraltar en worden de conclusies getrokken richting het eindtoernooi.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/22/202321 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

'Voor deze records kan Oranje spelen tegen Gibraltar'

Nederland sluit de kwalificatiereeks vanavond af tegen Gibraltar. In deze ZSM bespreekt Dave Aalbers en Kalum van Oudheusden onder andere de records die Oranje vanavond kan breken.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/21/202316 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Dit waren de opvallende uitschieters bij Oranje

Bart Frouws bespreekt samen met Sjoerd Keizer de positieve uitschieters bij Oranje tegen Ierland. Samen blikken ze ook vooruit op het treffen met Gibraltar: welke records worden er verbroken?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/20/202316 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

'Achteraf gezien heeft Oranje een degelijke kwalificatie gedraaid'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Bart Frouws en Sjoerd Keizer vooruit op de komende interland van het Nederlands elftal tegen Ierland. Ook Jong Oranje en de bekerstunt van Excelsior Maassluis komen aan bod.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/17/202318 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

'Het verhaal van het enige land zonder nationaal team'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM bespreken Dave Aalbers en Jarno Verweij het mooie gebaar voor Etienne Vaessen, de prestaties van Daley Blind, het Champions League-duel tussen Ajax en PSG en het enige land zonder nationaal team. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/16/202315 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

'Sterk hoe Koeman omgaat met uitspraken over Brobbey'

Ronald Koeman schoof dinsdag aan voor zijn eerste persmoment en kwam terug op de kritiek die hij uitte op spits Brian Brobbey en zijn club Ajax. Wat voor indruk maakte de bondscoach van Oranje? Tim Tempelaars en Matthijs Vegter bespreken het in deze aflevering van VI ZSM. Ook de toekomst van Feyenoorder Santiago Gimenez komt ter sprake.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/15/202321 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

'Dallinga gaat scoren voor Oranje, daar kan je je huis om verwedden'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM gaan Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid vooruitblikken op de interlandweek van Oranje, met speciale aandacht voor Thijs Dallinga. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/14/202319 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Quinten Timber en de lessen van Frenkie de Jong

In de nieuwe VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid terug op de wedstrijden van Feyenoord, PSV, en Ajax. Ook het duel Chelsea - Manchester City komt aan bod.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/13/202327 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Speelronde 12: Grolsch Veste Code: wat is het geheim?

Scorebordjournalistiek: https://open.spotify.com/show/74MX2WvGrRgCsEUJrO6wZG?si=a7334d30cd464644Dataman Bart Frouws zoomt voor speelronde 12 van de Eredivisie in op FC Twente, PEC Zwolle en Sparta Rotterdam.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/10/202329 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

'Bergwijn is twee wedstrijden totaal onzichtbaar geweest'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Sjoerd Keizer en Bart Frouws uitgebreid terug op de Europa League-wedstrijd tussen Ajax en Brighton & Hove Albion. Ook het Europese duel van AZ op bezoek bij Aston Villa komt ruimschoots aan bod.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/10/202317 minutes, 1 second
Episode Artwork

Luuk de Jong is een fenomeen bij PSV

Mede dankzij een schitterende kopbal van Luuk de Jong won PSV de belangrijke Champions League-wedstrijd tegen RC Lens. In deze VI ZSM praten Lentin Goodijk en Matthijs Vegter uitgebreid na. Ook blikken we vooruit op Ajax - Brighton, Aston Villa - AZ én vertelt Lentin over zijn interview met Josip Sutalo.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/9/202322 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Slot en Feyenoord leren opnieuw in Rome

Vanuit de taxi in Rome blikken Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam en Matthijs Vegter uitgebreid terug op de Champions League-avond die Feyenoord beleefde uit bij Lazio. De Rotterdammers gingen in Stadio Olimpico met 1-0 onderuit. Ook wordt er vooruitgeblikt op PSV - Lens.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/8/202316 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Het kan zomaar weer de Giménez avond worden bij Feyenoord

Vanuit Rome blikken Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam en Matthijs Vegter uitgebreid vooruit op de Champions League-kraker Lazio - Feyenoord van dinsdagavond. Ook berichten over Ajax en Ronald Koeman komen voorbij.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/7/202316 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Jerdy Schouten is de ideale partner voor Frenkie de Jong

In de nieuwe VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid terug op de wedstrijden van Feyenoord, PSV, Ajax en Bayern München. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/6/202319 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Speelronde 11: 'Luuk de Jong is als een goede fles rode wijn'

Abonneer je op Scorebordjournalistiek: https://open.spotify.com/show/74MX2WvGrRgCsEUJrO6wZG?si=13e3430bb83c4632Daar legt dataman Bart Frouws op vrijdag uit waarom de volgende speelronde van de Eredivisie de moeite waard is. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/3/202331 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

'Ramaj bewijst het ongelijk van Steijn'

Bart Frouws en Sjoerd Keizer praten na over Ajax - FC Volendam en NEC - Roda JC, waar veel aandacht was voor Bas Dost.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/3/202318 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Man United een club zonder leiding: 'Ze missen een type Overmars'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM bespreken Pieter Zwart en Jarno Verweij de start van Ajax onder leiding van John van 't Schip, de situatie van Erik ten Hag bij Manchester United. Verder ook de blessure van Matthijs de Ligt en de schoonheid van bekervoetbal.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/2/202321 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

'De FIFA is schaamteloos, je weet precies wat er gaat gebeuren'

In deze VI ZSM bespreken Dave Aalbers het laatste voetbalnieuws, met onder andere aandacht voor de toewijzing van het WK aan Saudi-Arabië.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/1/202315 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

De zware taak die Van 't Schip te wachten staat bij Ajax

Lentin Goodijk en Kalum van Oudheusden bespreken in deze aflevering van VI ZSM de aanstelling van interim-trainer John van 't Schip bij Ajax, de uitreiking van de Ballon d'Or en de weinig spannende bid voor het WK 2034.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/31/202319 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Ajax hoeft niet te vrezen voor het degradatiespook

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid terug op het afgelopen weekend, met speciale aandacht voor PSV-Ajax en FC Twente-Feyenoord. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/30/202324 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Speelronde 10: Drie redenen waarom Feyenoord het zo goed doet

Dataman Bart Frouws vertelt waarom speelronde 10 van de Eredivisie de moeite waard is.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/27/202331 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Brighton laat Ajax zien wat Ajax-voetbal inhoudt

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij terug op de Europese wedstrijden van Ajax en AZ. Ook Feyenoord komt aan bod, met speciale aandacht voor Arne Slot. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/27/202321 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

'Feyenoord hoort thuis bij de laatste zestien van de Champions League'

Bas van den Hoven en Sjoerd Keizer bespreken onder meer de indrukwekkende zege van Feyenoord op Lazio. Maar ook de wedstrijden van AZ en Ajax van donderdag. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/26/202326 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Deel PSV-fans misdraagt zich: 'Het moet juist over voetbal gaan'

In deze aflevering van VI ZSM bespreken Marco Timmer en Kalum van Oudheusden onder meer de ongeregeldheden in Lens, veroorzaakt door een deel van de PSV-fans.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/25/202318 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Hoe nu verder bij Ajax?

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Lentin Goodijk en Jarno Verweij terug op de periode van Maurice Steijn als trainer van Ajax. Ook de toekomst van de Amsterdammers komt aan bod. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/24/202325 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

'De top loopt weg, Ajax speelt als team in rechterrijtje'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid terug op het afgelopen weekend, met speciale aandacht voor FC Utrecht-Ajax. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/23/202317 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Speelronde 9: Go Ahead gaat van roze wolk vallen

Dataman Bart Frouws vertelt waarom speelronde 9 van de Eredivisie de moeite waard is.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/20/202336 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

'Hereniging Messi en Suárez zou fantastisch zijn'

Een nieuwe speelronde in de Eredivisie, de situatie van Ryan Gravenberch bij Liverpool én een mogelijke hereniging van Lionel Messi en Luis Suárez bij Inter Miami: het komt allemaal aan bod in deze VI ZSM met Bart Frouws en Matthijs Vegter.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/20/202312 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

'Dit element geeft een beetje licht in de Ajax-tunnel'

Jarno Verweij en Dave Aalbers bespreken onder meer de situatie bij Ajax. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/19/202313 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

'Reijnders én De Jong, zo simpel is het niet'

In deze aflevering van VI ZSM bespreken hoofdredacteur Pieter Zwart en Kalum van Oudheusden het laatste voetbalnieuws, met onder andere oog voor de situatie rondom Anwar El Ghazi en Noussair Mazraoui en de conclusies na de interlandbreak.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/18/202323 minutes
Episode Artwork

Oranje richting EK: Debutanten grootste winst

Oranje kan de tickets voor het EK 2024 in Duitsland vast gaan boeken, want na de nipte zege bij Griekenland kan het bijna niet meer misgaan voor Nederland. In deze VI ZSM praten Simon Zwartkruis en Matthijs Vegter vanuit Athene uitgebreid na.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/17/202315 minutes
Episode Artwork

Opvallend: waarom Ierland baat heeft bij verlies tegen Oranje

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Jos Boesveld en Jarno Verweij vooruit op het kwalificatieduel tussen Griekenland en Nederland. Verder ook aandacht voor een bijzonder bezoek bij de vader van Feyenoord-aanvaller Yankuba Minteh. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/16/202310 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Akkoordje in Amsterdam? 'Nederland en Frankrijk allebei tevreden met een punt...'

Bart Kruijt neemt met Sjoerd Keizer het laatste nieuws door. Uiteraard gaat het vooral over de wedstrijd van Oranje tegen Frankrijk van vanavond, maar ook over andere internationals én PSV. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/13/202319 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

'Premier League-surprise Van de Ven verdient serieuze kans in Oranje'

Bas van den Hoven en Jarno Verweij hebben het onder meer over de verdediging van Oranje.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/12/202313 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Dit heeft Van Gaal voor ogen met aanstelling Beuker bij Ajax

In deze aflevering van VI ZSM bespreken Tim Tempelaars en Kalum van Oudheusden onder andere Marijn Beuker, die door Louis van Gaal is voorgedragen om Ajax verder te helpen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/11/202324 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

'Afvallers Oranje zouden winnen van basiself tegen Frankrijk'

Dave Aalbers en Jarno Verweij bespreken onder meer de selectie van Oranje.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/10/202315 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

'Ajax is eerder degradatiekandidaat dan kampioenskandidaat'

De zege van AZ bij Ajax, de scoringsdrift van Pavlidis en Gimenez én het ontketende PSV komen aan bod in deze VI ZSM met Bart Frouws en Matthijs Vegter. Uiteraard kijken we ook vooruit naar de komende week van Oranje.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/9/202316 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Speelronde 8: De achilleshiel van Ajax en Noppert

Bart Frouws vertelt waarom speelronde 8 van de Eredivisie de moeite waard isZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/7/202329 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

'Van de bravoure bij Ajax is niets meer over'

Ajax heeft donderdag wéér niet gewonnen, terwijl AZ deze week de enige Nederlandse club is die wél heeft gewonnen in Europa. In deze VI ZSM wordt het uitgebreid besproken door Lentin Goodijk en Matthijs Vegter, die ook alvast vooruitkijken naar de selectie van Oranje.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/6/202318 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

'Feyenoord is het beste dat Nederland op dit moment te bieden heeft'

Bas van den Hoven bespreken onder meer Atlético - Feyenoord en andere Champions League-wedstrijden.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/5/202317 minutes
Episode Artwork

Louis van Gaal is precies wat Ajax nodig heeft

In de nieuwe aflevering van VI ZSM bespreken Lentin Goodijk en Jarno Verweij de wedstrijd van PSV tegen Sevilla, de nieuwe rol van Louis van Gaal bij Ajax en de kritieke situatie van Erik ten Haf bij Manchester United.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/4/202319 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

'Noa Lang gaat er een feestje van maken tegen Sevilla’

Dave Aalbers en Jort van der Hoorn blikken vooruit op de Champions League-wedstrijd van PSV tegen Sevilla en bespreken onder andere de bizarre afkoopclausule van FC Barcelona-aanvaller Lamine Yamal.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/3/202317 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

'Ajax met vijf verdedigers tegen AEK: waarom niet?'

Bart Frouws en Sjoerd Keizer bespreken het Eredivisieweekend en blikken vooruit op de Europese week die voor ons ligt. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/2/202323 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Speelronde 7: Giménez en Timber bewijzen Slot zijn gelijk bij Feyenoord

Abonneer je op Scorebordjournalistiek: https://open.spotify.com/show/74MX2WvGrRgCsEUJrO6wZG?si=9d6e8c36e18347faBart Frouws vertelt waarom speelronde 7 van de Eredivisie de moeite waard is. Na deze podcast weet jij waar je op moet letten.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/29/202325 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

'Van Praag stelt zich wel heel nederig op richting harde kern Ajax'

Bart Frouws en Sjoerd Keizer hebben het over het puntverlies van AZ, de mogelijke interesse van Barcelona in Matthijs de Ligt, een VI PRO-interview met Bas Sibum en de terugkeer van Michael van Praag bij Ajax. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/29/202324 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Het andere grote probleem van Ajax

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Rob Aarts en Jarno Verweij terug op de Klassieker. Verder komen ook de Nederlanders Daley Blind, Cody Gakpo en Denzel Dumfries aan bod naar aanleiding van de midweekse speelronde van woensdagavond. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/28/202312 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Vooruitblik op Ajax-Feyenoord: een remontada of een fikse afstraffing?

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Jos Boesveld en Jarno Verweij vooruit op het restant van de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/27/202310 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

'Dat FC Volendam niet blij is, zegt genoeg over de staat van Ajax'

In de nieuwe VI ZSM gaan Dave Aalbers en Jort van der Hoorn uitgebreid in op het besluit van de KNVB over het uitspelen van Ajax-Feyenoord, de vreemde actie van Neymar en gaat Dick Advocaat weer aan de slag als trainer?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/26/202317 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

EXIT MISLINTAT: 'Goed dat Cruijff dit Ajax niet hoeft te zien'

In de nieuwe VI ZSM gaan Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid in op het ontslag van Sven Mislintat. Ajax heeft zondag afscheid genomen van directeur voetbalzaken, maar blijft het daar ook bij?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/25/202320 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Klassiekerspecial: Juist Feyenoord kan profiteren van problemen Ajax

In deze aflevering van Scorebordjournalistiek gaat het onder meer lang over De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord en spreekt Bart Frouws zijn zorgen uit over Volendam.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/23/202326 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

😱 Bizarre taferelen bij Ajax en AZ in Europa

Bart Frouws en Sjoerd Keizer bespreken de bizarre wedstrijden van Ajax (3-3) en AZ (4-3) in Europa en kijken kort vooruit op De Klassieker van zondag.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/22/202319 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

'Met name Joey Veerman heeft een slechte nacht gehad'

Clubwatcher Marco Timmer en Kalum van Oudheusden hebben het over Arsenal - PSV en al het andere voetbalnieuws van vandaag.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/21/202314 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

'Wat Mislintat heeft gedaan, daar zit geur van zelfverrijking aan'

Het is een bende bij Ajax. Wat is er aan de hand met Sven Mislintat? In deze aflevering van VI ZSM wordt het besproken door Marco Timmer en Kalum van Oudheusden, die ook vooruitblikken op de Champions League-wedstrijd van PSV op bezoek bij Arsenal. Verder gaan de heren in op de overwinning van Feyenoord.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/20/202320 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

'Feyenoord is tegen Celtic de favoriet'

Jarno Verweij en Dave Aalbers blikken onder meer vooruit op de Champions League-wedstrijden van Feyenoord en PSV.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/19/202315 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Waar moet Steijn beginnen? 'Het is een zooitje bij Ajax'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid terug op het duel tussen FC Twente en het zwalkende Ajax van Maurice Steijn. Verder komen ook PSV en Feyenoord ruimschoots aan bod.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/18/202317 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Speelronde #5: Mitchell van Bergen, de beul van Ajax?!

Pieter Zwart heeft voor de vijfde aflevering van Scorebordjournalistiek een aantal opvallende cijfers uit de Eredivisie voor je op een rijtje gezet. Hij bespreekt het met presentator Sjoerd Keizer.(00:00) PPDA --> Zet Ajax, Feyenoord of PSV het beste druk?(10:55) Lozano of Bakayoko op de bank bij PSV?(15:13) Opbouwen van achteruit: loont dat?(22:12) Als je meer loopt win je dan automatisch meer?(26:06) Bloedvorm Luuk de Jong(28:35) Joseph Oosting speelt nóg aanvallend met Twente(30:43) De beul van Ajax: Mitchell van Bergen?!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/15/202334 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Ten Hag in het nauw & Ajax staat voor cruciaal duel

Rob Aarts en Sjoerd Keizer hebben het over Erik ten Hag bij Manchester United, Ajax, PSV, Feyenoord en over het Hallertje van Antwerp. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/15/202320 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

'Je krijgt rode oortjes bij dit verhaal over Hyballa'

Peter Hyballa was een publiekslieveling bij NAC Breda, maar desondanks is de trainer ontslagen. Hoe zit dit? Pieter Zwart en Matthijs Vegter bespreken het in deze aflevering van VI ZSM. Ook een openhartige Richarlison én de nieuwe deal van ESPN met de Eredivisie komt ter sprake.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/14/20239 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

'Ronaldo heeft een steen door de televisie gegooid waarschijnlijk'

In deze aflevering van VI ZSM bespreken Lentin Goodijk en Kalum van Oudheusden het laatste voetbalnieuws, ditmaal op locatie in het prachtige Utrecht.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/13/202315 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

'Ajax is als een puzzel zonder hoekstukje'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM bespreken Tim Tempelaars en Jarno Verweij de interlands van Oranje en de komende periode van Ajax. Verder ook de trieste situatie rondom Paul Pogba. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/12/202323 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Denzel Dumfries is de sluipmoordenaar van Oranje

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid terug op de interland tussen Ierland en Nederland, met speciale aandacht van Denzel Dumfries. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/11/202320 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

'Van Gaal bewees Nederland daarmee geen goede dienst'

In deze extra aflevering van VI ZSM bespreken Martijn Krabbendam en Kalum van Oudheusden de EK-kwalificatiewedstrijd van morgen, waarbij Nederland het opneemt in en tegen Ierland.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/9/202319 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Pieter Zwart: 'Goed dat Koeman zijn pragmatische zelf weer is'

Pieter Zwart en Sjoerd Keizer bespreken de 3-0 overwinning van Oranje tegen Griekenland en kijken vooruit op de wedstrijd tegen Ierland.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/8/202320 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

'Messi verdient de Gouden Bal'

De kandidaten voor de Gouden Bal zijn bekend. Wie gaat de prestigieuze prijs pakken? Bas van den Hoven en Jarno Verweij bespreken het in deze VI ZSM. Ook wordt er vooruitgeblikt op de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Griekenland.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/7/202318 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Heitinga verrast en volgt Kudus en Álvarez naar West Ham

John Heitinga vervolgt zijn trainerscarrière in Engeland en ook in de Keuken Kampioen Divisie is de eerste trainer gesneuveld. En welke topspelers zijn eigenlijk transfervrij? Het wordt uitgebreid besproken in deze VI ZSM met Dave Aalbers en Matthijs Vegter.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/6/202317 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Waarom moet Frimpong op het strafbankje zitten?

Jeremie Frimpong is niet welkom bij het Nederlands elftal, Owen Wijndal heeft een nieuwe club én men heeft weer genoten van Louis van Gaal. Het komt allemaal aan bod in deze VI ZSM met Pieter Zwart en Matthijs Vegter.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/5/202315 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Ajax is wederom de negatieve uitschieter van dit weekend

In de nieuwe VI ZSM gaan Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid in op Ajax, de negatieve uitschieter van dit weekend. Verder ook de prominente rol van Frenkie de Jong bij Barcelona en die van Jan Paul van Hecke bij Brighton & Hove Albion.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/4/202311 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Speelronde 4: Ajax lijkt dit probleem opgelost te hebben

ABONNEER JE OP SCOREBORDJOURNALISTIEK: https://open.spotify.com/show/74MX2WvGrRgCsEUJrO6wZG?si=275d1d079e154152Pieter Zwart vertelt je via presentator Sjoerd Keizer waar je op moet letten in speelronde vier van de Eredivisie. Hij pikt een aantal clubs eruit met opvallende cijfers. Waaronder Sparta, Feyenoord en Ajax. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/1/202332 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Chagrijn in Amsterdam, optimisme bij PSV en Feyenoord

In deze aflevering van VI ZSM bespreken Jos Boesveld en Kalum van Oudheusden de Europese wedstrijden van de Nederlandse clubs en de Champions League-loting.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/1/202314 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Bosz verdient alle credits: 'Echt genoten van PSV'

In de nieuwe VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid terug op de wedstrijd van PSV tegen Rangers FC. Verder komt ook de bestuurlijke onrust bij Ajax ruimschoots aan bod. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/31/202315 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Superdeal PSV: 'Lozano heeft de Eredivisie al eens gesloopt'

Dave Aalbers en Sjoerd Keizer hebben het over de aanwinsten van Ajax en PSV. Ook gaat het over de ontmoeting met Rangers van de Eindhovenaren en de contractverlenging van Feyenoord-verdediger Quilindschy Hartman. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/30/202317 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Silberbauer ontslagen bij Utrecht, wat nu?

Tim Tempelaars en Kalum van Oudheusden bespreken in deze VI ZSM het ontslag van FC Utrecht-trainer Michael Silberbauer en het uitvallen van Memphis Depay.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/29/202312 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

'Van de bedoelingen van Mislintat is lastig chocola te maken'

In deze VI ZSM bespreekt hoofdredacteur Pieter Zwart met Kalum van Oudheusden de ondoorgrondelijke handelswijze van Mislintat, de revelaties bij Sparta - Heerenveen en de problemen en oplossingen voor Koeman.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/28/202319 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Speelronde 3: Feyenoord wil in unieke wedstrijd weer beste van Rotterdam worden

ABONNEER JE OP SCOREBORDJOURNALISTIEK: https://open.spotify.com/show/74MX2WvGrRgCsEUJrO6wZG?si=275d1d079e154152Warm hier op voor speelronde drie van de Eredivisie! Bart Frouws vertelt je aan de hand van trivia en feitjes wat de moeite waard is.(0:00) terugblik speelronde twee(4:40) NEC - RKC(10:21) PEC Zwolle - FC Utrecht(15:13) Feyenoord - Almere CityZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/26/202324 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

'De transfersituatie rondom Kudus is toch wel vreemd'

In VI ZSM bespreken Jos Boesveld en Jort van der Hoorn onder andere de prestaties van de Nederlandse ploegen op de Europese velden, de situatie rondom Mohammed Kudus en het opmerkelijke bericht van Toni Kroos.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/25/202320 minutes
Episode Artwork

'Feyenoord moet Marsman een kortlopend contract aanbieden'

Dave Aalbers en Sjoerd Keizer bespreken de goede prestaties van Lionel Messi bij Inter Miami, de Europese wedstrijden van de Nederlandse clubs, de transfers bij Feyenoord en de keeperskwestie: 'Feyenoord moet Marsman een kortlopend contract aanbieden' Verder vertelt Aalbers een bijzonder een verhaal die dit weekend online komt. Over een anonieme KKD-speler die ontplofte in Indonesië en nu meer dan een miljoen volgers heeft...Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/24/202318 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Pieter Zwart: 'PSV was ten onrechte tevreden'

Pieter Zwart spreekt tegenover Sjoerd Keizer zijn zorgen uit over de tevredenheid die er leek te heersen bij de PSV'ers na afloop van de wedstrijd tegen Rangers (2-2). De hoofdredacteur vertelt over zijn analyse van de wedstrijd, maar het gaat in ZSM ook over Ajax-spits (?) Chuba Akpom en de nieuwe aanvallende middenvelder van Feyenoord; Ondřej Lingr.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/23/202330 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

'Speelstijl Bosz past juist veel beter bij spelers PSV'

In deze ZSM blikken Marco Timmer en Kalum van Oudheusden vooruit op de wedstrijd Rangers - PSV. De heren zitten in Glasgow en verwachten een getergd team dat zich wil kwalificeren voor de Champions League.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/22/202317 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Nieuwe blessure Bijlow: 'Je vreest dat topclubs het straks niet meer aandurven'

Bart Frouws en Sjoerd Keizer bespreken onder de meer de keeperskwestie bij Feyenoord, maar blikken vooral terug op het Eredivisieweekend met gelijke spelen voor Ajax en Feyenoord en een overwinning voor PSV en o.a. koploper AZ. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/21/202320 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Speelronde 2: Akpom vs Brobbey & Sparta kan Feyenoord extra pijn doen

ABONNEER JE OP SCOREBORDJOURNALISTIEK: https://open.spotify.com/show/74MX2WvGrRgCsEUJrO6wZG?si=275d1d079e154152Je gaat luisteren naar een aflevering van de podcast Scorebordjournalistiek: de warming-up voor je Eredivisie-weekend! De ideale voorbereiding met feitjes en trivia over speelronde 2 met cijferman Bart Frouws.(0:00) Terugblik speelronde 1(03:03) Excelsior - Ajax(13:34) FC Utrecht - SC Heerenveen(17:55) Sparta - FeyenoordZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/19/202329 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Gaat Feyenoord Pedersen missen?

Bart Frouws en Sjoerd Keizer bespreken de overwinningen van AZ en FC Twente in Europa, de lotingen van de Nederlandse clubs in Europa en het vertrek van Marcus Pedersen bij Feyenoord. Ook komt de arbitragezaak van Carel Eiting aan bod. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/18/202322 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

'Dest is voor PSV een absolute versterking'

Manchester City heeft wéér een prijs gepakt, PSV heeft zijn pijlen gericht op Sergiño Dest én gaat Hakim Ziyech dan eindelijk de juiste stap in zijn carrière maken? Dave Aalbers en Matthijs Vegter bespreken het in een nieuwe aflevering van VI ZSM.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/17/202313 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

'Wankele PSV-defensie blijft zorgenkindje voor Bosz'

Pieter Zwart en Jarno Verweij bespreken onder meer de overwinning van PSV bij Sturm Graz en de overstap van Neymar naar Saoedi-Arabië. VI PRO voor een zacht prijsje? vi.nl/zsmproZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/16/202323 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Erik ten Hag is nog geen uitdager voor Manchester City

In VI ZSM bespreken Dave Aalbers en Jort van der Hoorn de wereldgoal van Memphis, de blessure van Timber, de achterhoede van Ajax en is Erik ten Hag klaar om Manchester City uit te dagen?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/15/202321 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

'Nieuwe Ajax-spits is een XL-variant van oudgediende Steijn'

Hoofdredacteur Pieter Zwart en Kalum van Oudheusden bespreken in deze VI ZSM het afgelopen Eredivisieweekend en daarnaast de tergende wedstrijd die Barcelona speelde tegen het Getafe van de teruggekeerde José Bordalás.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/14/202319 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Speelronde 1: Ajax zonder oudje, jonkie op de bank in Volendam

Je gaat luisteren naar een aflevering van de podcast Scorebordjournalistiek. Bart Frouws neemt je met presentator Sjoerd Keizer aan de hand van leuke feitjes en trivia mee in een warming-up voor de eerste speelronde. In deze uitgebreide eerste aflevering weet jij waar je op moet letten tijdens de seizoenseizoensouverture!ABONNEER JE OP SCOREBORDJOURNALISTIEK: https://open.spotify.com/show/74MX2WvGrRgCsEUJrO6wZG?si=275d1d079e154152Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/12/202333 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

AZ en Twente zetten coëfficiëntenpolonaise door, Leeuwinnen in rouw

Bart Frouws en Sjoerd Keizer bespreken de uitschakeling van de Oranje Leeuwinnen tegen Spanje en de overwinning van FC Twente en AZ. Ook Ajax komt aan bod; de missie van Sven Mislintat is een uitdagende.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/11/202319 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Mislintat pakt door & pokert Te Kloese?

Dave Aalbers en Sjoerd Keizer bespreken het vele transfernieuws bij Ajax en Feyenoord. De Amsterdammers lieten hun oog vallen op Chuba Akpom en hebben Josip Šutalo zo goed als binnen. De Rotterdammers zagen een recorddeal klappen met Leipzig voor Geertruida en haalden Bart Nieuwkoop binnen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/10/202321 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

PSV swingt: 'Bosz kiest voor creatieve spelers'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid terug op het duel van PSV. Verder ook de laatste transferontwikkelingen bij Ajax, de situatie rondom Wesley Sneijder en de overgang van Micky van de Ven naar Tottenham Hotspur. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/9/202328 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

'Ik begrijp Kudus niet, waarom zou je twijfelen over Brighton?'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM bespreken Bart Kruyt en Jarno Verweij de laatste transferontwikkelingen bij Feyenoord en Ajax. Ook de interesse van West Ham United in Harry Maguire en Edson Álvarez en de vertrekwens van Neymar komt aan bod. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/8/202314 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Feyenoord en PSV klaar voor start Eredivisie, Ajax zeker niet

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij terug op de toppers Feyenoord - PSV en Manchester City - Arsenal. Ook de laatste ontwikkelingen bij Ajax de Oranje Leeuwinnen komen zeer uitgebreid aan bod. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/7/202320 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Steijn wekt ontzag: 'Hij staat altijd op, juist als het moeilijk is'

In deze VI ZSM vertelt Bjorn Goorden aan Kalum van Oudheusden wat er komt kijken bij de totstandkoming van de VI seizoensgids.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/4/202313 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

‘Alex Kroes gaat de bedrijfsgeheimen van AZ niet vergeten bij Ajax’

In de nieuwe VI ZSM bespreken Pieter Zwart en Jort van der Hoorn de beoogd opvolger van Edwin van der Sar, PSV-target Zeno Debast en de legendarische keeper Gianluigi Buffon.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/3/202317 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

'Eindelijk gebeurt er iets bij Ajax'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM bespreken Bart Kruijt en Jarno Verweij de laatste ontwikkelingen bij Ajax en Sparta Rotterdam. Verder ook de toekomst van Mohamed Ihattaren en Johan Bakayoko.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/2/202310 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Leeuwinnen over de VS heen na grootste WK-zege ooit

De Oranje Leeuwinnen zijn geslaagd in hun missie. Door een historische overwinning op Vietnam plaatst Nederland zich als groepshoofd voor de knock-outfase van het WK. In deze VI ZSM blikt Lentin Goodijk terug met Jort van der Hoorn. Ook Feyenoorder Quilindschy Hartman en de Nederlanders van Liverpool worden besproken.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/1/202317 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

'Ajax gaat voor A-keus, maar de nood wordt steeds hoger'

In deze VI ZSM bespreken Sander Janssen en Kalum van Oudheusden de traditionele top 3 van de Eredivisie, die afgelopen weekend in actie kwam.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/31/202313 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

'Nederland de schandvlek van Europa'

FC Twente heeft een belangrijke overwinning geboekt in de Conference League, maar na de wedstrijd tegen Hammarby liep het volledig uit de hand in de Grolsch Veste. In deze VI ZSM met Pieter Zwart en Matthijs Vegter bespreken we het uitgebreid - evenals onze interviews met technisch directeuren Sven Mislintat van Ajax en Earnest Stewart van PSV.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/28/202315 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

'Leeuwinnen tikten VS bij vlagen weg'

De Oranje Leeuwinnen hebben door een 1-1 gelijkspel tegen de VS uitstekende zaken gedaan op het WK en daar gaan Bas van den Hoven en Jort van der Hoorn het uiteraard over hebben in een nieuwe aflevering van VI ZSM. Ook enkele transferberichten rondom Isco en Harry Kane komen aan bod.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/27/202315 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

'Feyenoord heeft nieuwe linksbuiten al in huis'

De nieuwe linksbuiten van Feyenoord, een bijzonder telefoontje van Xavi naar Tijjani Reijnders én de klasse van Lionel Messi. Deze onderwerpen worden besproken in de nieuwe VI ZSM met Jos Boesveld en Jort van der Hoorn.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/26/202315 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Dit is waarom PSV de Oostenrijkers niet moet onderschatten

De transfer van Calvin Stengs, hoe groot is de aderlating als Danilo vertrekt bij Feyenoord én de tegenstander van PSV in de Champions League. Het komt allemaal voorbij in deze aflevering van VI ZSM met Pieter Zwart en Kalum van Oudheusden.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/25/202317 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

'Ajax heeft nieuwe spelers nodig - en snel ook'

Er moet nog veel gebeuren bij Ajax, de Oranje Leeuwinnen zijn uitstekend begonnen aan het WK, PSV moet loten voor de Champions League én voor welke club moet Hakim Ziyech kiezen? Het komt allemaal voorbij in deze aflevering van VI ZSM met Pieter Zwart en Matthijs Vegter.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/24/202313 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

'Zoals Onana zich bij Ajax gedroeg, daar komt hij nu niet meer mee weg'

In deze aflevering van VI ZSM bespreken Tim Tempelaars en Kalum van Oudheusden Utrecht-uitblinker Can Bozdoğan, de hereniging van Erik ten Hag met André Onana en een daverend aanvalstrio in de Saudi League.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/21/202314 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

'De bravoure van Timber bij Arsenal-debuut was lust voor het oog'

Sjoerd Keizer en Bas van den Hoven bespreken Jurriën Timber zijn debuut voor Arsenal, de broodnodige aankopen van PSV, of Calvin Bassey bij Fulham past en Feyenoord-middenvelder Ramiz Zerrouki.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/20/202317 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

'Als Steijn het logisch neerzet heeft Ajax meeste kwaliteit'

Profiteer van de podcastaanbieding: vi.nl/zsmpro --> voor slechts zes euro heb je VI PRO!Tim Tempelaars en Sjoerd Keizer praten over Ajax, dat met 3-0 Shakhtar Donetsk won. Ook Feyenoord en PSV komen aan bod in de podcast.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/19/202325 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Zo kan PSV het vertrek van Simons opvangen

Jos Boesveld en Kalum van Oudheusden bespreken het meest gelezen voetbalnieuws, met onder andere het laatste nieuws rondom Xavi Simons.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/18/202318 minutes, 1 second
Episode Artwork

'Feyenoord moet Giménez pas bij 60 miljoen laten gaan'

Sander Janssen en Sjoerd Keizer bespreken het vertrek van Xavi Simons bij PSV en Dusan Tadic bij Ajax, de winnende goal van Feyenoordspits Santiago Giménez in de finale van de Gold Cup, de vervanger van Jurriën Timber bij Ajax, Wesley Sneijder als assistent trainer en de presentatie van Lionel Messi.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/17/202320 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Tadic en het trieste Ajax-einde dat nadert: 'Hij stond symbool voor het succes'

Sjoerd Keizer en Tim Tempelaars bespreken het nieuws dat Dusan Tadic en Ajax bezig zijn met contractontbinding, de gedroomde aankoop van Ajax, het verhaal van Dele Alli en de toekomst van Harry Kane.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/14/202320 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

'Szymanski gaat Feyenoord nog missen'

Sebastian Szymanski verruilt Feyenoord voor Fenerbahçe. Hoe groot is de impact van zijn vertrek? Bas van den Hoven en Matthijs Vegter bespreken het in deze aflevering van VI ZSM. Ook berichten rondom Sergiño Dest en Vitor Roque, het nieuwe wonderkind van Barcelona, komen aan bod.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/13/202310 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

'Van de Beek moet weg uit Engeland'

Sydney van Hooijdonk en Donny van de Beek staan centraal in deze aflevering van VI ZSM. Tim Tempelaars en Matthijs Vegter gaan uitgebreid in op de situatie van beide Nederlanders bij respectievelijk Bologna en Manchester United. Ook blikken we terug op de WK-finale van 2010, want er is een aantal zaken dat nog niet iedereen weet van het duel tussen Nederland en Spanje.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/12/202317 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

'Mislintat moet balans in Ajax-selectie herstellen'

In deze VI ZSM bespreken Bart Kruijt en Kalum van Oudheusden het laatste voetbalnieuws, met onder meer de selectie van Ajax die na het vertrek van Erik ten Hag uit balans is geraakt.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/11/202310 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Dit moet de nieuwe artiest van Feyenoord worden

Lentin Goodijk en Sjoerd Keizer hebben het over Feyenoord-target Luka Ivanušec, Riechedly Bazoer, Noa Lang, Pep Guardiola in Nederland en Emanuel Emegha-talent.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/10/202321 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

'Feyenoord is nu in het voordeel ten opzichte van Ajax en PSV'

In deze VI ZSM bespreken hoofdredacteur Pieter Zwart en Kalum van Oudheusden het laatste voetbalnieuws, met onder andere de presentatie van Arne Slot en Braziliaanse emoties.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/7/202317 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

PSV moet dieper in buidel tasten voor Beelen om Feyenoord voor te zijn

In de nieuwe aflevering van VI ZSM bespreken Bart Kruijt en Jarno Verweij de laatste ontwikkelingen rondom PSV- en Feyenoord-target Thomas Beelen, de ideale opvolger van Tijjani Reijnders bij AZ en de transfer van Jurriën Timber naar Arsenal. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/6/202313 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

'Engeland hypocriet over transfers Saudi-Arabië'

In deze VI ZSM bespreken Sander Janssen en Kalum van Oudheusden onder andere het eerste persmoment van Peter Bosz. Verder wordt de transfers richting Saudi-Arabië onder de loep genomen en heeft AZ straks flink wat te verspijkeren.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/5/202315 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

'Ajax moet Bassey én Kudus verkopen'

Jos Boesveld en Sjoerd Keizer bespreken het nieuws dat Brighton zowel Calvin Bassey als Mohammed Kudus op de korrel heeft. Boesveld zou ze allebei aan de Engelse club verkopen. Verder gaat het over de stap van Daley Blind naar Girona, de nieuwe organisatiestructuur bij Feyenoord en de hoop van PSV aan bod. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/4/202316 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Een vleugje Frenkie: waarom Feyenoord en PSV azen op deze verdediger

In de nieuwe VI ZSM bespreken Lentin Goodijk en Jarno Verweij de toekomst van Thomas Beelen en Justin Bijlow. Verder de eerste week van Maurice Steijn bij Ajax en de laatste ontwikkelingen rondom de sterrenploeg van Inter Miami FC.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/3/202315 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Inzoomen op mogelijke opvolgers Timber & Geertruida moet bij Feyenoord blijven!

Tim Tempelaars en Sjoerd Keizer bespreken de opvolging van Jurriën Timber bij Ajax, de eventuele transfer van Feyenoorder Lutsharel Geertruida en het einde van de carrière van oud-Ajacied Viktor Fischer,Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/30/202320 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Waarom Rice de duurste speler gaat worden in de Premier League

Jarno Verweij en Jos Bosveld hebben het over Arsenal die zich nadrukkelijk op de transfermarkt roert en Danny Makkelie die een aantal opvallende uitspraken deed op VI PRO. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/29/202313 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

'Niemand heeft zich in de kijker gespeeld bij Jong Oranje'

In deze aflevering van VI ZSM bespreken Pieter Zwart en Jarno Verweij onder andere de afgang van Jong Oranje op het EK-onder 21 in Georgië en de opvallende stap van trainer Dick Schreuder naar Spanje.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/28/202315 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

'Feyenoord-aanwinst zou Kökçu zeker kunnen vervangen'

In deze aflevering van VI ZSM blikken Stef de Bont en Kalum van Oudheusden vooruit op de laatste poulewedstrijd van Jong Oranje tegen Jong Georgië. Daarnaast is er ook ruimte voor een mooi Zwolle-hoekje.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/27/202316 minutes, 1 second
Episode Artwork

Is Saudi-Arabië bezig met een Super League?

Dave Aalbers en Jarno Verweij bespreken onder meer de ophef over de oefenwedstrijd van de Oranje Leeuwinnen, de meest besproken teen van Rotterdam, Sekou Cissé heeft geen mooie herinneringen aan Feyenoord en de voetbalwereld in Saudi-Arabië is krankzinnig. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/26/202315 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

'De kritiek op Brobbey is vaak niet terecht'

Stef de Bont en Kalum van Oudheusden beschouwen in deze VI ZSM na op de wedstrijd Jong Oranje - Jong Portugal. Daarnaast komen de transfers van onder andere twee oud-Ajacieden aan bod.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/25/202317 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

'Overstap van Kluivert geeft ook wel weer te denken'

Stef de Bont en Kalum van Oudheusden buigen zich in Tbilisi over het laatste transfernieuws en blikken vooruit op de wedstrijd van vanavond, Jong Oranje - Jong Portugal.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/24/202314 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

'Sambo niet de eerste aan wie ik dacht voor Ajax'

In de nieuwe VI ZSM gaan Bas van den Hoven en Jarno Verweij uitgebreid in op de belangstelling van Ajax in Shurandy Sambo. Ook de nabije toekomst van Jordi Cruijff  en Justin Kluivert komt aan bod.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/23/202313 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Koeman krijgt advies: 'Hij is beter dan Bijlow'

Kalum van Oudheusden en Stef de Bont beschouwen in deze VI ZSM na op de wedstrijd tussen Jong Oranje en Jong België. Daarnaast blikken de heren terug op de soap rondom Xavi Simons en de transfer van İlkay Gündoğan.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/22/202315 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

'We vergeten soms hoe jong die Ajax-spelers zijn'

In deze aflevering van VI ZSM bespreken Stef de Bont en Kalum van Oudheusden van Tbilisi de laatste ontwikkelingen rondom het EK-Onder 21, Duitsers die in paniek zijn en de toptransfer van FC Utrecht.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/21/202327 minutes
Episode Artwork

'Arsenal goede stap voor multifunctionele Timber'

Dave Aalbers en Sjoerd Keizer bespreken onder meer de belangstelling van Arsenal in Jurriën Timber, Joey Veerman die een stap kan zetten naar Lazio, het ego van Courtois en wie er volgend seizoen op doel moet bij Manchester United.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/20/202319 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Crisistaal bij Oranje: er is geen fundament voor Koeman

In de nieuwe VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid terug op de Nations League-duels van Oranje. Ook het duel tussen Spanje en Kroatië en de nieuwste aanwinst van Ajax komen aan bod. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/19/202319 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

'Steijns presentatie bij Ajax heeft veel veranderd in algemene opinie'

Dave Aalbers en Sjoerd Keizer hebben het over de Nations League, Maurice Steijn, een Irakees die helemaal verliefd is op het Nederlands elftal en Pep Guardiola.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/16/202319 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Is Geertruida de oplossing voor gemankeerd middenveld Oranje?

Pieter Zwart en Jarno Verweij blikken uitgebreid terug op de interland van Oranje, met speciale aandacht voor Lutsharel Geertruida. Verder komt ook Maurice Steijn aan bod.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/15/202324 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

'Xavi Simons moet op 10 bij Oranje'

Bart Frouws en Sjoerd Keizer blikken vooruit op Nederland - Kroatië en bespreken de transfersoaps van Kylian Mbappé en Lionel Messi. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/14/202319 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

'Deze samenstelling bij Ajax, Feyenoord en PSV had niemand verwacht'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM gaan Sander Jansen en Jarno Verweij in op de veranderingen bij Ajax en PSV. Ook de nabije toekomst van Orkun Kokcü, Georginio Wijnaldum en Daley Blind komt aan bod.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/13/202315 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

'Ik zou het bij Ajax wel aandurven met Steijn'

Bart Frouws en Sjoerd Keizer bespreken de verregaande interesse van Ajax in Maurice Steijn, de promotie van Almere, FC Twente dat Europa in gaat, de Champions League-finale en de officiële bekendmaking dat Peter Bosz naar PSV gaat. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/12/202323 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Het Europese sprookje van Sparta: Kitolano in voetsporen Van Gaal

Lentin Goodijk en Sjoerd Keizer hebben het over Sparta Rotterdam - FC Twente, het naderende akkoord tussen PSV en Peter Bosz, de 'brief van Van Basten' en de Champions League-finale die voor de deur staat.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/9/202321 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

'Grappig dat Messi een hele andere keuze maakt'

Vanuit Praag blikken Simon Zwartkruis en Matthijs Vegter uitgebreid terug op de finale van de Conference League, waarin West Ham United met 2-1 te sterk was voor Fiorentina. Ook de transfer van Lionel Messi naar Inter Miami én de mogelijke promotie van Almere City naar de Eredivisie komen aan bod.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/8/202317 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

'PSG hard onderweg de lelijkste club van Europa te worden'

Dave Aalbers en Sjoerd Keizer bespreken het dreigende ontslag van PSG-trainer Christophe Galtier en hoe de club zich de afgelopen jaren geprofileerd heeft. Daarnaast gaat het over Almere - Emmen, geeft Dave een kijkje in de keuken bij het jeugdcomplex van Leipzig en gaat het over de goede voorspellingen en felle meningen van Hugo Borst op onze website. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/7/202323 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

'Logisch dat Blind en Reijnders zijn afgevallen bij Oranje'

Bart Kruijt en Sjoerd Keizer bespreken het nieuws dat Daley Blind en Tijjani Reijnders zijn afgevallen bij Oranje voor de Nations League-finals. Verder gaat het over de nieuwe trainersklus van Frank de Boer, Peter Bosz en PSV, het uitbannen van kunstgras en de play-offs om Europees voetbal en om het Eredivisieschap.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/6/202322 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

'PSV heeft nog helemaal geen Peter Bosz-selectie'

In deze aflevering van VI ZSM bespreken Pieter Zwart en Kalum van Oudheusden de play-offs in eigen land, de apotheose in België en het laatste nieuws omtrent PSV.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/5/202329 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

'Over Heitinga benadrukt Mislintat wel feiten'

Tim Tempelaars en Sjoerd Keizer bespreken het nieuws dat Ajax niet doorgaat met John Heitinga. De mannen hebben het over de eventuele nieuwe trainer in Amsterdam, maar het gaat ook over de play-offs om Europees voetbal en de ideale stap voor Lionel Messi.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/2/202319 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Geschrokken van Wijnaldum tijdens finale Europa League

Vanuit Boedapest blikken Süleyman Öztürk en Matthijs Vegter in deze VI ZSM uitgebreid terug op de finale van de Europa League. Sevilla won ten koste van AS Roma voor de zoveelste keer het Europese clubtoernooi. Waar heeft Süleyman op gelet tijdens de finale? En hoe hebben wij deze trip in Hongarije beleefd?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/1/202319 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

'Bosz naar Ajax? Zo simpel is het niet'

In de nieuwe VI ZSM gaan Pieter Zwart en Jarno Verweij zeer uitgebreid in op de laatste ontwikkelingen bij Ajax. Edwin van der Sar vertrok plots als algemeen directeur en er is nog steeds geen duidelijkheid over de trainerspositie in Amsterdam. Kortom, genoeg te bespreken. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/31/202323 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

'Ajax zal Van der Sar extern willen vervangen na zo'n jaar'

In de nieuwe VI ZSM gaan Kalum van Oudheusden en Bas van den Hoven uitgebreid in op het vertrek van Edwin van der Sar als algemeen directeur van Ajax. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/30/202324 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

'De media zijn niet verantwoordelijk voor Veerman-bedreigingen'

Pieter Zwart en Kalum van Oudheusden bespreken de laatste ronde van de Eredivisie en de nasleep daarvan. Daarnaast komt het verdriet van Dortmund ter sprake, de titel van PSG zonder glans en krijgt Sean Dyche de complimenten.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/29/202329 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Speelronde #34: Jubilaris Fred Rutten moet PSV naar Champions League loodsen

Abonneer je op Scorebordjournalistiek: https://open.spotify.com/show/74MX2WvGrRgCsEUJrO6wZG?si=c96a28a6b9f6467aIn deze podcast vertelt Bart Frouws waar je op moet letten in speelronde 34 van de Eredivisie. Met Sjoerd Keizer bespreekt hij onder meer AZ - PSV en FC Twente - Ajax.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/27/202325 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

'Ten Hag bracht vooral geloof terug bij fans Manchester United'

In deze aflevering van VI ZSM blikken Lentin Goodijk en Kalum van Oudheusden onder andere terug op de wedstrijd van Manchester United - Chelsea, welke gewonnen werd door het team van Erik ten Hag. En daarmee wist de Nederlander zich met de Red Devils te plaatsen voor de Champions League.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/26/202322 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Slot blijft bij Feyenoord! 'Hij is letterlijk goud waard'

In de nieuwe VI ZSM gaan Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid in op het nieuws dat Arne Slot ook volgend seizoen trainer is van Feyenoord. Verder de situatie rondom Ruud van Nistelrooij bij PSV en een korte terugblik op het duel tussen Brighton en Manchester City. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/25/202319 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

'Barcelona doet gewoon aan competitievervalsing'

In de nieuwe VI ZSM bespreken Sander Janssen en Kalum van Oudheusden de afwezigheid van Ruud van Nistelrooij op het trainingsveld van PSV, de opvallende nederlaag van kampioen Barcelona en de play-off wedstrijden van dinsdagavond. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/24/202319 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

'Kudus is niet een speler waar ze in Engeland van gaan bibberen'

In deze aflevering van VI ZSM bespreken Dave Aalbers en Kalum van Oudheusden de verdere ontwikkelingen rondom Arne Slot, die toch echt lijkt te vertrekken uit Rotterdam.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/23/202318 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

'Niet gek dat Ajax-supporters Van der Sar uitfloten'

Bart Frouws en Sjoerd Keizer bespreken het Eredivisieweekend, waar het lot van FC Emmen bezegeld werd, maar waarna de tweede en achtste plaats nog open ligt. In de podcast bespreken de twee ook de onrust bij Ajax en PSV en de knappe prestatie van Excelsior.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/22/202318 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Speelronde #33: Ajax op weg naar pijnlijk negatief thuisrecord

Abonneer je op Scorebordjournalistiek: https://open.spotify.com/show/74MX2WvGrRgCsEUJrO6wZG?si=c96a28a6b9f6467aBart Frouws vertelt via presentator Sjoerd Keizer wat er in de laatste twee speelrondes van de Eredivisie nog op het spel staat en waar je op kunt letten!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/20/202317 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

'AZ kwam op dit punt echt tekort tegen West Ham'

Jos Boesveld en Sjoerd Keizer bespreken onder meer de onnodige uitschakeling van AZ, de misdragingen van de supporters en het aankomende Eredivisieweekend. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/19/202317 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Manchester City blaast Real Madrid omver

Manchester City heeft zich geplaatst voor de finale van de Champions League en daar gaan Pieter Zwart en Matthijs Vegter het in deze aflevering van VI ZSM natuurlijk uitgebreid over hebben. Ook wordt er vooruitgeblikt op de halve finales van de Europa League en de Conference League, waarin AZ het opneemt tegen West Ham United.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/18/202325 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Dit Ajax is op alle vlakken los zand

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Tim Tempelaars en Jarno Verweij terug op de Milanese derby en de wedstrijd tussen FC Groningen en Ajax. Ook kijken de heren kort vooruit naar de kraker Manchester City - Real Madrid. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/17/202312 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

‘Opvallende keuzes Koeman bij Oranje’

Bart Frouws en Sjoerd Keizer bespreken de voorselectie van Oranje, het restant van FC Groningen - Ajax en de Italiaanse tweede halve finale van de Champions League. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/16/202322 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Feyenoord kampioen: 'Hoogtepunt was de omhelzing van Kökcü met Slot'

Bart Frouws en Sjoerd Keizer bespreken het kampioenschap van Feyenoord, maar ook de overwinning van PSV, de gestaakte wedstrijd tussen Groningen en Ajax, de strijd onderin en rond de play-offsplekken.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/15/202323 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Speelronde #32: Vechtmachine Feyenoord begon in Deventer

Abonneer je op Scorebordjournalistiek: https://open.spotify.com/show/74MX2WvGrRgCsEUJrO6wZG?si=c96a28a6b9f6467aDit wist je nog niet van speelronde 32 van de Eredivisie. Bart Frouws neemt je mee langs opvallende statistieken en feiten. De ideale opwarmer als je lekker in de auto, de trein of op de fiets zit richting het weekend...Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/13/202328 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

'West Ham - AZ leek lang op Afrika Cup-voetbal'

AZ-watcher Simon Zwartkruis kijkt samen met Kalum van Oudheusden terug op de halve finale van de Conference League tussen West Ham en AZ. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/12/202317 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

'Busquets was de spil in een van de mooiste voetbalelftallen'

In de nieuwe VI ZSM bespreken Dave Aalbers en Jarno Verweij de Milanese derby van woensdagavond en het definitieve vertrek van Sergio Busquets bij Barcelona. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/11/202316 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Een kopje koffie: het geheim van Real Madrid tegen City

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikt Pieter Zwart samen met Jarno Verweij terug op de Champions League-wedstrijd tussen Real Madrid en Manchester City. Verder ook de toekomst van Sergio Busquets en het financiële verschil tussen AZ en West Ham United. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/10/202316 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

'Slot zou met twee vingers in zijn neus kampioen worden bij Ajax'

In deze aflevering van VI ZSM bespreken Dave Aalbers en Matthijs Vegter de transfer van Sontje Hansen van Ajax naar NEC. Ook bespreken we de situatie van Arne Slot bij Feyenoord én kijken we vooruit naar de kraker tussen Real Madrid en Manchester City in de Champions League.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/9/202313 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Tranen in Groningen, Feyenoord op weg naar bijzonder puntenaantal

Bart Frouws en Sjoerd Keizer bespreken het Eredivisieweekend waarin FC Groningen en SC Cambuur degradeerden en Feyenoord op machtpoint kwam voor de titel. Ook gaat het (op het einde) over de Eredivisierechten. Daar wordt vandaag voor gestemd door de clubs.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/8/202326 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

De laatste kampioen bij Excelsior deed het in Venlo

Abonneer je op Scorebordjournalistiek: https://open.spotify.com/show/74MX2WvGrRgCsEUJrO6wZG?si=a8c598835d814b90We hebben wat extra's voor jullie, de podcast Scorebordjournalistiek. Warming-up nummer vijf! Bart Frouws vertelt waar jij in speelronde 31 van de Eredivisie op moet letten. Onder meer over het bijzondere verhaal van de laatste kampioen bij Excelsior (PSV in 1987), de opvallende speler van Feyenoord die geen wedstrijd miste en waarom Bas Dost in uitwedstrijd Boss Dost genoemd moet worden.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/6/202323 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Wie volgt Heitinga op? Van Bielsa en Jansen tot Will Still

In de nieuwe aflevering van VI ZSM gaan Jarno Verweij en Sander Jansen uitgebreid in op de beladen titel van Napoli en de zoektocht naar de ideale trainer van Ajax.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/5/202313 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

'Het Manchester City van Guardiola kan voetbalgeschiedenis schrijven'

In deze VI ZSM bespreken Pieter Zwart en Kalum van Oudheusden 'Historic Haaland' die een record vestigde in de Premier League. Daarnaast ging het over de opmerkelijke keuze van Bellingham en schaart NEC zich in een bijzonder rijtje, met o.a PSG en Newcastle United.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/4/202316 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

'De soap rond Messi toont de lelijke kant van het voetbal'

Tim Tempelaars en Matthijs Vegter gaan in deze aflevering van VI ZSM in op het dramatische optreden van Chelsea tegen Arsenal, de berichtgeving rondom Lionel Messi én de terugkerende interesse van Feyenoord in Ramiz Zerrouki van FC Twente.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/3/202315 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

‘PSG wordt gegijzeld door de eigen sterren’

In de nieuwe VI ZSM bespreken Pieter Zwart en Kalum van Oudheusden de strafschoppenserie van Ajax, de ineenstorting van PSG en de slechte reeks van Frank Lampard als manager van Chelsea.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/2/202318 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

'Van der Sar moet wegblijven bij de voetbalbeslissingen'

In de nieuwe VI ZSM blikken Kalum van Oudheusden en Jos Boesveld uitgebreid terug op de beladen bekerfinale tussen PSV en Ajax. Verder ook Manchester City, John Heitinga en Richard van der Venne.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/1/202324 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Finalekoorts: 'Hopen op 6-6 en topscorer Van der Linden'

Abonneer je op Scorebordjournalistiek: https://open.spotify.com/show/74MX2WvGrRgCsEUJrO6wZG?si=a8c598835d814b90We hebben wat extra's voor jullie, de podcast Scorebordjournalistiek. Bart Frouws vertelt aan de hand van leuke feitjes en statistieken waar je tijdens de bekerfinale op moet letten. Elke vrijdag een nieuwe warming-up voor je weekend!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/29/202316 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

'Manchester United is in opbouw, maar nog steeds fragiel'

In de nieuwe VI ZSM gaan Matthijs Vegter en Bas van den Hoven in op de wedstrijd tussen Manchester United en Tottenham Hotspur. Verder komen ook Kevin De Bruyne en Ronaldo aan bod. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/28/202310 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Connectie Haaland en De Bruyne is niet te stoppen

In de nieuwe VI ZSM gaan Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid in op de wedstrijden van woensdagavond, met speciale aandacht voor Manchester City - Arsenal.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/27/202322 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

'Biergooiers worden beloond, de KNVB heeft een nieuw hoofdpijndossier'

In deze ZSM bespreken Bart Kruyt en Kalum van Oudheusden onder meer de blamage van Real Madrid tegen Girona, de beloonde biergooiers bij NAC en het succesverhaal van Maurice Steijn op Het Kasteel.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/26/202325 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

‘Youth League-campagne unieke ervaring voor talentenfabriek AZ’

In deze ZSM bespreken Pieter Zwart en Kalum de historische eindzege van AZ in de Youth League, waarbij laatstgenoemde de finale in Genève bijwoonde. Verder komen de uitlatingen van Winston Bogarde ter sprake en is de ontketende Malen onderwerp van het gesprek.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/25/202322 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

'Truc spécial Van Nistelrooij velde Ajax'

Bart Frouws en Sjoerd Keizer bespreken de topper PSV-Ajax, waarin de tactiek van Ruud van Nistelrooij de doorslag gaf. Maar ze genoten het meest van FC Twente - Sparta. Verder gaat het over aanstaand kampioen Feyenoord en de bizarre nederlaag van Spurs.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/24/202323 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Hier moet je op letten dit Eredivisie-weekend

Abonneer je op Scorebordjournalistiek: https://open.spotify.com/show/74MX2WvGrRgCsEUJrO6wZG?si=a8c598835d814b90We hebben wat extra's voor jullie, de podcast Scorebordjournalistiek. Bart Frouws vertelt aan de hand van leuke feitjes en statistieken waar je dit Eredivisie-weekend op moet letten. Elke vrijdag een nieuwe.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/22/202322 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Feyenoord moet niet huilen na uitschakeling tegen Mourinho

Vanuit Rome blikken Martijn Krabbendam en Matthijs Vegter in deze aflevering van VI ZSM terug op AS Roma - Feyenoord. Door een 4-1 nederlaag zijn de Rotterdammers uitgeschakeld in de kwartfinale van de Europa League. Ook de prestatie van AZ wordt besproken; evenals de meest gelezen berichten op de website van VI.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/21/202316 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

'Duits voetbal is verworden tot goed spelen en kansen missen'

In de nieuwe VI ZSM blikken Kalum van Oudheusden en Pieter Zwart vanuit Genève terug op de Champions League-duels van woensdagavond. Verder kijken ze vooruit naar de Youth League-wedstrijden van AZ.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/20/202333 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Feyenoord favoriet voor eindzege Europa League

Dave Aalbers en Jarno Verweij gaan in de nieuwe VI ZSM in op de kansen van Feyenoord in de Europa League op basis van de diverse datamodellen. Verder blikken ze terug op de duels in de Champions League en gaan ze in op de nabije toekomst van Fred Grim. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/19/202314 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

'Er komen mooie financiële tijden aan voor Feyenoord'

In deze VI ZSM bespreken Jos Boesveld en Kalum van Oudheusden de vraag of Jong Ajax aan competitievervalsing doet, wordt een mogelijke positie voor Gakpo in het Nederlands elftal geopperd en slaat Feyenoord wederom een goede financiële slag.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/18/202316 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

'Doodzonde dat Ajax "chef luchtmacht" Álvarez uitgerekend tegen PSV mist'

Bart Frouws en Sjoerd Keizer bespreken het Eredivisie-weekend, waarin onder meer Edson Álvarez tegen een pijnlijke schorsing aanliep, hij mist de wedstrijd tegen PSV. Een aderlating voor Ajax: de Mexicaan won in zijn eentje meer luchtduels van Jurriën Timber en Calvin Bassey bij elkaar. Natuurlijk gaat het in de podcast ook over koploper Feyenoord, de overwinningen van PSV en AZ en wordt de strijd onderin besproken. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/17/202321 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Nationale Coëfficiëntenpolonaisefeestdag

Twee vaste Champions League-plekken, Nederland is Portugal voorbij op de coëfficiëntenlijst! Jos Boesveld en Sjoerd Keizer bespreken het heugelijke feit en nemen onder meer de wedstrijden van Feyenoord en AZ door.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/14/202318 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

CL-Talk: Dit is de beste voetballer van deze week

In de nieuwe VI ZSM blikken Jarno Verweij en Süleyman Öztürk uitgebreid terug op de afgelopen speelronde in de Champions League.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/13/202327 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Tuchel had Upamecano in bescherming moeten nemen

In de nieuwe aflevering van VI ZSM blikken Tim Tempelaars en Jarno Verweij terug op de Champions League-wedstrijden van dinsdag. Verder ook uitgebreid aandacht voor de aanstelling van Sven Mislintat bij Ajax. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/12/202319 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

'Opvallend dat Tadic zich zo uitspreekt over Heitinga'

In deze VI ZSM gaan Sander Janssen en Jarno Verweij in op de uitspraken die Ajax-aanvoerder Dusan Tadic over zijn trainer John Heitinga heeft gedaan op VI PRO. Ook het laatste nieuws uit Spanje komt aan bod in deze aflevering.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/11/20238 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

'Giménez moet dit verbeteren om de volgende stap te maken'

Feyenoord-fans hopen dat Santiago Giménez nog een jaar in De Kuip te bewonderen zal zijn, evenals de huidige hoofdtrainer Arne Slot. Hoe groot de kans is dat zowel de Mexicaan als de geboren Bergentheimer zullen blijven, zal de komende maanden een hot topic blijven. In deze VI ZSM bespreekt Lentin Goodijk het met Kalum van Oudheusden.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/10/202318 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Nieuwe regels KNVB: wat moet je ervan vinden?

In deze aflevering van VI ZSM bespreken Dave Aalbers en Kalum van Oudheusden de nieuwe regels van de KNVB na het incident tijdens de Klassieker. Ook gaan we in op de privéjet van Samuel Eto'o en de krankzinnige rondo's bij Barcelona.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/7/202314 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

In Spanje gaat het wél over voetbal: genieten van Karim Benzema

In de nieuwe VI ZSM gaan Bas van den Hoven en Jarno Verweij uitgebreid in op de Spaanse klassieker tussen Barcelona en Real Madrid. Uiteraard ook aandacht voor Feyenoord-Ajax en de toekomst van Ryan Gravenberch.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/6/202316 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Nieuwe realiteit voor Ajax: veel vraagtekens en geen branie

In de nieuwe VI ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij vooruit op het bekerduel tussen Feyenoord en Ajax. Verder komt ook de bekerwedstrijd Spakenburg-PSV aan bod. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/5/202322 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

'De frustratie van Burak Yilmaz in Sittard is goed voor te stellen'

In de nieuwe VI ZSM gaan Lentin Goodijk en Jarno Verweij in op de onrust bij Fortuna Sittard en de pijnlijke situatie van Lionel Messi in Parijs.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/4/202311 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

'Arbitrage schandalig? Niet winnen bij Go Ahead is voor Ajax schandalig!'

Jos Boesveld en Sjoerd Keizer bespreken de winstpartij van Feyenoord op Het Kasteel en het puntverlies van Ajax bij Go Ahead, waarna John Heitinga uithaalde naar de arbitrage. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/3/202316 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

'Het is moeilijk een lijn te ontdekken in de zoektocht van Ajax'

Lentin Goodijk en Sjoerd Keizer bespreken de moeizame zoektocht van Ajax naar een nieuwe technisch directeur. Er kwam naar buiten dan Julian Ward het ook niet wordt en de Amsterdammers nu het vizier richten op Duitsland. Verder gaat het over de laatste strohalm van PSV en de Eredivisie die weer gaat beginnen. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/31/202315 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

'Transfer Van den Belt naar Feyenoord goed voor het Nederlands voetbal'

In de nieuwe VI ZSM gaan Kalum van Oudheusden en Bas van den Hoven uitgebreid in op de transfer van Thomas van den Belt naar Feyenoord, het nieuws van voormalig Chelsea-eigenaar Roman Abramovich en de laatste ontwikkelingen bij Bayern München. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/30/202317 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

'Er zijn een heleboel kanttekeningen te maken bij de kritiek op Van Dijk'

In de nieuwe VI ZSM gaan Tim Tempelaars en Jarno Verweij uitgebreid in op de kritiek die Virgil van Dijk kreeg na Frankrijk-Nederland. Verder komen ook de wedstrijden Argentinië-Curaçao en Duitsland-België aan bod. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/29/202321 minutes
Episode Artwork

Oranje stelt teleur: 'Een 3'

Lentin Goodijk en Matthijs Vegter blikken in deze VI ZSM terug op de week van het Nederlands elftal. Nadat er vrijdag kansloos werd verloren van Frankrijk was Oranje maandag met 'slechts' 3-0 te sterk voor Gibraltar.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/28/202315 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

'Qua speelplan leek het wel Andere Tijden Sport bij Oranje'

Pieter Zwart en Sjoerd Keizer hebben het over het Nederlands elftal onder Ronald Koeman, Nathan Aké, of Arne Slot een interessante optie voor Spurs kan zijn en het boeiende verhaal van Toulouse. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/27/202333 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

VI Oranje Podcast: 'Demasqué is niet voor niks een Frans woord'

Vandaag een extraatje op VI ZSM: de VI Oranje Podcast van Martijn Krabbendam en Simon Zwartkruis. Abonneer je onder meer via Spotify: https://open.spotify.com/show/0SOiuwn5p3F9grVoRIGJMH?si=e8a27c24ceab4e97Ronald Koeman is zijn tweede tijdperk als bondscoach van het Nederlands elftal dramatisch begonnen. In en tegen Frankrijk ging het met liefst 4-0 onderuit. Oranje-watchers Martijn Krabbendam en Simon Zwartkruis schoven kort na de wedstrijd aan voor een nieuwe aflevering van de VI Oranje Podcast: op zoek naar lichtpuntjes.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/25/202325 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

'Verwacht niet van Oranje dat het Frankrijk verslaat'

Vanuit Parijs blikken Martijn Krabbendam en Matthijs Vegter in een nieuwe VI ZSM vooruit op de interland tussen Frankrijk en Nederland. Wat is het perspectief voor Oranje nadat het eerst Frenkie de Jong en later nog meer belangrijke spelers zag afhaken vanwege een virusinfectie. Ook bespreken we het naderende ontslag van Julian Nagelsmann bij Bayern München.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/24/202314 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Vijf Oranje-spelers per direct naar huis: deze opties heeft Koeman nog

In de nieuwe aflevering van VI ZSM gaan Bas van den Hoven en Jarno Verweij uitgebreid in op het nieuws rondom Oranje. Ronald Koeman kan tegen Frankrijk geen beroep doen op Sven Botman, Cody Gakpo, Matthijs de Ligt, Joey Veerman en Bart Verbruggen. Zij kampen met een virusinfectie.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/23/202312 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Ajax moet talenten de kans geven: 'Sánchez symbool voor de problemen'

In de nieuwe VI ZSM gaan Tim Tempelaars en Kalum van Oudheusden uitgebreid in op het vertrek van Gerry Hamstra, de blessure van Erling Haaland en de schrikbarende financiële situatie van AS Roma. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/22/202316 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

De meest logische vervanger van Frenkie de Jong

Lentin Goodijk en Jarno Verweij proberen in deze VI ZSM antwoord te geven op de vraag wie bij Oranje de geblesseerde Frenkie de Jong moet vervangen op het middenveld. Daarnaast wordt teruggeblikt op de persconferentie van bondscoach Ronald Koeman. Ook Frankrijk, de tegenstander van komende vrijdag, wordt onder de loep gelegd.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/21/202314 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

'Als één club het verdient om kampioen te worden is het Feyenoord'

Jos Boesveld en Sjoerd Keizer praten na over De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord. Zij trekken de conclusie dat het kampioenschap beslist is en dat de ploeg van Arne Slot het verdient. Verder gaat het ook over het mislukte seizoen van PSV, Xavi Simons en de komende interlands van Oranje.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/20/202326 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Trots op AZ en Feyenoord: coëffiëntenfeestdag op komst

Jos Boesveld en Sjoerd Keizer praten na over een historische Europese avond: Feyenoord is via een monsterzege door naar de kwartfinale in de Europa League en AZ versloeg Lazio in de Conference League. Nederland deed uitstekende zaken voor de coëffiënten, waar de zesde plaats nu bijna zeker is. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/17/202317 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Jeugdopleiding AZ maakt indruk: anders denken loont

In de nieuwe VI ZSM bespreken Pieter Zwart en Jarno Verweij het succes van AZ in de Youth League, de Champions League-duels van woensdagavond en de toekomst van Xavi Simons in Eindhoven. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/16/202317 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Waarom Haaland niet te stoppen is: 'Hij denkt sneller dan de rest'

In de nieuwe VI ZSM gaan Tim Tempelaars en Jarno Verweij uitgebreid in op het optreden van Erling Haaland en de indrukwekkende ontwikkeling van Cody Gakpo bij Liverpool. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/15/202322 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

'Reijnders is een logische versterking voor Ajax'

In deze aflevering van VI ZSM bespreken Pieter Zwart en Matthijs Vegter de interesse van Ajax in AZ-middenvelder Tijjani Reijnders. Ook de aanvoerdersband discussie rondom Feyenoorder Orkun Kökçü komt aan bod. Daarnaast blikken we vooruit op de Champions League.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/14/202314 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

‘Emotionele Velázquez is het spoor volledig bijster’

Sander Janssen en Jarno Verweij hebben het in de nieuwe aflevering van ZSM onder meer over de trainer van Fortuna, bespreken kort het Eredivisieweekend en hebben het over de meest gelezen artikelen op VI.nl en VI PRO.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/13/202313 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

'Feyenoord mag naast kritisch ook trots zijn'

Lentin Goodijk en Sjoerd Keizer bespreken de Europa League-wedstrijden van Feyenoord en Manchester United en hebben het over de meest gelezen artikelen op vi.nl en op VI PRO.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/10/202320 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Matthijs de Ligt: Verdedigend wereldtop, maar kwetsbaar aan de bal

In de nieuwe VI ZSM blikt Pieter Zwart samen met Jarno Verweij uitgebreid terug op het Champions League-duel tussen PSG en Bayern München, met speciale aandacht voor Matthijs de Ligt.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/9/202321 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Wereldprestatie AZ: 'Alsof je een Duits team verslaat met een goal in de laatste minuut''

Jos Boesveld en Sjoerd Keizer bespreken de geweldige prestatie van AZ door bij Lazio te winnen, kijken terug op de Champions League-avond en hebben het over de meeste gelezen items op vi.nl en VI PRO. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/8/202315 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Groot coëfficiënten-feest Nederland aanstaande

In de nieuwe VI ZSM gaat Pieter Zwart samen met Jarno Verweij in op de naweeën van de pijnlijke afstraffing van Manchester United op bezoek bij Liverpool en de situatie van Nederland met betrekking tot de UEFA Coëfficiënten Ranglijst.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/7/202314 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

'Zonder Slotfase zou Feyenoord vierde staan'

Bart Frouws en Sjoerd Keizer bespreken de uitstekende prestaties van Feyenoord in de slotfases van wedstrijden, hebben het over de historische overwinning van Cody Gakpo's Liverpool tegen het Manchester United van Erik ten Hag en bespreken de strijd tegen degradatie in de Eredivisie. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/6/202320 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

'Bizar dat Advocaat een B-ploeg opstelt in de kwartfinale'

Bart Kruijt en Sjoerd Keizer blikken terug op de bekeravond van gisteren en hebben het over de (on)zin van voorselecties. Vanmiddag maakt bondscoach Ronald Koeman zijn voorselectie bekend.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/3/202321 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

'Er zit echt vuur in dit Manchester United'

Bas van den Hoven en Sjoerd Keizer bespreken een drukke voetbalavond met een overwinning voor Feyenoord in de KNVB Beker, Manchester United dat een ronde in de FA Cup overleefde en Arsenal en Liverpool die in actie kwamen in de Premier League. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/2/202320 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Sensatie Spakenburg: Utrecht is het lachertje van Nederland!

In deze VI ZSM blikken Bart Kruyt en Matthijs Vegter uitgebreid terug op de bekerstunt van Spakenburg. De amateurs waren op bezoek bij FC Utrecht met liefst 4-1 te sterk en zijn daardoor halve finalist in de KNVB-beker. Ook bespreken we de band tussen Marcus Rashord met Louis van Gaal én het aanstormende Nederlandse talent bij Juventus.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/1/202312 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Ten Hag heeft zijn visie ook aangepast bij United

In de nieuwe aflevering van VI ZSM gaan Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid in op de FIFA-verkiezing, de laatste ontwikkelingen van Manchester United onder Erik ten Hag en de veelbesproken linkerkant van Ajax. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/28/202322 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

'Feyenoord dwingt dit soort fouten af met hun speelstijl'

Bart Frouws en Sjoerd Keizer kijken terug op speelronde 23 van de Eredivisie en hebben het over het succes van Erik ten Hag en Wout Weghorst bij Manchester United. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/27/202322 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Hollandse ziekte lijkt terug: 'Wanneer nemen we spelhervattingen serieus?'

Lentin Goodijk en Sjoerd Keizer bespreken de Europa League-wedstrijden van Ajax en PSV en hebben speciale aandacht voor spelhervattingen. Verder gaat het over Manchester United dat door Erik ten Hag volledig tot leven is gekomen. En natuurlijk: wat is de beste loting voor Feyenoord en AZ?VI PRO voor minder? vi.nl/zsmproZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/24/202322 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

'Ajax moet het tegen Union van een Kudus-bevlieging hebben'

Pieter Zwart en Sjoerd Keizer blikken vooruit op de EL-wedstrijden van PSV & Ajax en kijken terug op de CL-wedstrijden van woensdag: wie is nu de favoriet voor de CL-eindzege?PRO-aanbieding: vi.nl/zsmproZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/23/202320 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

'Gakpo begrijpt wat Klopp wil, maar of het gaat werken?'

In de nieuwe VI ZSM blikken Tim Tempelaars en Jarno Verweij uitgebreid terug op de Champions League-wedstrijd tussen Liverpool en Real Madrid, met speciale aandacht voor Cody Gakpo. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/22/202318 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

De grote Erik ten Hag-special

In de nieuwe aflevering van VI ZSM gaan Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid in op de ontwikkeling van Manchester United onder leiding van manager Erik ten Hag. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/21/202322 minutes, 1 second
Episode Artwork

'Vechtploeg Feyenoord deelt vooral mentale dreun uit aan concurrentie'

Bart Frouws en Sjoerd Keizer bespreken het Eredivisieweekend, waarin Feyenoord een mentale dreun uitdeelde aan de concurrentie. Frouws neemt verder de meest opvallende statistieken door en zag een bevrijde Mohammed Kudus. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/20/202321 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

'Sevilla-uit was het seizoen van PSV in een notendop'

Profiteren van mooie PRO-deal? vi.nl/ZSMPROPSV-watcher Marco Timmer laat tegenover Sjoerd Keizer zijn licht schijnen op de 3-0 nederlaag van PSV bij Sevilla in de Europa League.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/17/202318 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Ten Hag lachende derde, toeleven naar mooiste Europa League-affiche ooit

In de nieuwe VI ZSM blikken Jarno Verweij en Lentin Goodijk uitgebreid terug op de topper in Engeland en de wedstrijden in de Champions League. Verder ook een vooruitblik op Barcelona - Manchester United.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/16/202317 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

PSG: 695 miljoen voor een elftal dat achteruit loopt!

In deze aflevering van VI ZSM blikken we uitgebreid terug op de Champions League-kraker tussen Paris Saint-Germain en Bayern München. Tim Tempelaars verbaast zich in gesprek met Matthijs Vegter over de sterren uit Parijs. Ook wordt hij moe van Antonio Conte, de trainer die met Tottenham Hotspur onderuit ging bij AC Milan. Natuurlijk blikken we ook vooruit op de Engelse topper tussen Arsenal en Manchester City.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/15/202319 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Gakpo is los: 'Het was genieten van zijn rushes'

In de nieuwe VI ZSM blikken Bas van den Hoven en Sjoerd Keizer uitgebreid terug op het competitieduel tussen Liverpool en Everton, met speciale aandacht voor Cody Gakpo. Verder ook aandacht voor de Europese duels van de Nederlandse clubs. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/14/202320 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

'Feyenoord is de grote winnaar én verliezer van het weekend'

Pieter Zwart heeft het met Sjoerd Keizer over het afgelopen Eredivisie-weekend, waarin de gehele topvijf wist te winnen. Maar wie is dan de grootste winnaar? Op basis van het lastige affiche bij SC Heerenveen: Feyenoord. Maar zij verloren wel Orkun Kökcü, hij is door zijn vijfde gele kaart geschorst tegen AZ. Pieter en Sjoerd bespreken verder de knappe 6-0 van PSV, de veerkracht van Ajax, de technische leegloop bij FC Twente, de eventuele komst van Alfred Schreuder naar Leeds United en het transferteam achter Jürgen Klopp dat langzaam ontmanteld is.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/13/202325 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Duidelijk dat scheidsrechters niet meer zonder VAR kunnen

In de nieuwe VI ZSM bespreken Bart Kruyt en Jarno Verweij de bekerwedstrijden van donderdagavond, de interesse uit het buitenland voor Arne Slot en keuzes van John Heitinga als trainer van Ajax. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/10/202316 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Dit zijn de bizarre statistieken van Feyenoord - NEC

Bart Frouws en Sjoerd Keizer bespreken een heet bekeravondje in De Kuip, het doorbekeren van PSV en of Messi bij PSG moet blijven. En: past Arne Slot eigenlijk bij Leeds? Profiteren van PRO-aanbieding? vi.nl/zsmproZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/9/202317 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Ten Hag krijgt alle criticasters stil: 'Men gelooft weer in United'

In de nieuwe VI ZSM gaat Tim Tempelaars uitgebreid in op de prestaties van Erik ten Hag als manager van Manchester United. Verder ook het krankzinnige salarishuis van PSG en een terugblik op het bekerduel van dinsdagavond tussen AZ en FC Utrecht. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/8/202315 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

'Van der Sar herstelt zich in de thuiswedstrijd bij Ziggo'

In de nieuwe VI ZSM bespreken Jarno Verweij en Pieter Zwart het optreden van Edwin van der Sar bij Rondo. De algemeen directeur van Ajax ging in op het ontslag van Alfred Schreuder, maar stond ook stil bij onder meer de transfer van Lucas Ocampos en de manier waarop John Heitinga naar voren is geschoven. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/7/202317 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

'Zuivere speeltijd verwijdert de essentie uit voetbal'

Pieter Zwart en Sjoerd Keizer bespreken de topper tussen Feyenoord en PSV en of zuivere speeltijd een goed idee zou zijn. Pieter vindt van niet: 'dat zou een heel slecht idee zijn!' Verder wordt besproken of Ajax terug kan keren in de titelrace. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/6/202320 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Vicieuze cirkel Ajax: kiezen voor eigen mensen of alles nieuw?

In de nieuwe VI ZSM gaat Jarno Verweij samen met Sander Janssen uitgebreid in op de zoektocht van Ajax naar een voetbalman in de RVC, een technisch directeur en de voetbalkoers in Amsterdam. Verder ook aandacht voor de topper tussen Feyenoord en PSV.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/3/202316 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

'Ten Hag gaat een prijs pakken met United'

Veel Nederlanders die in het buitenland actief zijn komen aan bod in deze VI ZSM met Bas van den Hoven en Matthijs Vegter. Erik ten Hag en Wout Weghorst hebben zich met Manchester United geplaatst voor de finale van de League Cup, Daley Blind heeft zijn debuut gemaakt voor Bayern München én Frenkie de Jong is met Barcelona op weg naar de landstitel. Ook de afgeketste transfer van Hakim Ziyech naar Paris Saint-Germain wordt besproken.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/2/202313 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

'Het was een groot transfergekkenhuis bij PSV'

In de nieuwe VI ZSM bespreekt Sjoerd Keizer samen met clubwatcher Marco Timmer de hectische slotdag van PSV van deze transferwindow, met speciale aandacht voor Thorgan Hazard, Patrick van Aanholt, Johan Bakayoko en Memphis Depay. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/1/202322 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Deadline Day: PSG haalt met Ziyech een ‘zesje’ binnen

De nieuwe aflevering van VI ZSM staat volledig in het teken van Deadline Day. Pieter Zwart en Jarno Verweij gaan in op de laatste ontwikkelingen op de transfermarkt. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/31/202315 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

'Emiliano Martínez zal zwaar onder de indruk van Bijlow zijn'

Sjoerd Keizer en Lentin Goodijk bespreken onder meer de opvallende actie van Justin Bijlow, AZ-Utrecht, of PSV weer opkrabbelt en het Ajax van John Heitinga. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/30/202320 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Zoektocht naar opvolger Schreuder: 'Onervaren Heitinga niet klaar voor Ajax'

In de nieuwe VI ZSM gaat Pieter Zwart uitgebreid in op het ontslag van Alfred Schreuder als trainer van Ajax. De vijftigjarige oefenmeester is na het teleurstellende gelijkspel tegen FC Volendam aan de kant geschoven. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/27/202316 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

'Beperkte voetballers mogen door Weghorst dromen van topcarrière'

Jarno Verweij en Bas van den Hoven bespreken de goal van Wout Weghorst, de overwinning van Barcelona en de Eredivisie. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/26/202320 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

'Leiding van PSV moet Van Nistelrooy steunen'

In de nieuwe VI ZSM gaat Sjoerd Keizer samen met Jarno Verweij in op de crisis bij PSV, het mogelijke vertrek van Joey Veerman, de slechte start van Bayern München en de impact van de Premier League. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/25/202313 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Wordt Kluivert de verrassing in de eerste selectie van Koeman?

In de nieuwe VI ZSM gaan Lentin Goodijk en Jarno Verweij in op de presentatie van Ronald Koeman als bondscoach van het Nederlands elftal en de goede vorm van Justin Kluivert. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/24/202311 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

‘Slot kan gigantisch tevreden zijn met het voetbal van Feyenoord tegen Ajax’

Pieter Zwart en Sjoerd Keizer bespreken De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax en het eventuele kampioenschap van Arsenal in Engeland.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/23/202312 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Genieten van gevallen grootmachten dankzij Arteta en Slot

In de nieuwe VI ZSM gaat Jarno Verweij samen met Pieter Zwart uitgebreid in op Manchester City, dat diep moest gaan om een 2-0 achterstand tegen Tottenham Hotspur om te zetten naar een 4-2 zege. Ook de transfer van Noni Madueke en de klassieker van zondag komt ruimschoots ter sprake.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/20/202318 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

'Weghorst gaat slagen bij Man United'

Wout Weghorst heeft woensdag niet alleen zijn debuut gemaakt voor Manchester United, maar de spits deed dat ook nog eens in de basis. Hoe kijken Jarno Verweij en Matthijs Vegter terug op zijn optreden? Ook bespreken we in deze VI ZSM de interesse van PSV in Arnaut Danjuma én het interview van Dusan Tadic richting de Klassieker.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/19/202313 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

'Kökcü zou goed in Spanje passen'

Bas van den Hoven en Sjoerd Keizer hebben het over Orkun Kökcü die indruk maakt in De Kuip, de nieuwe spits van PSV, de mismatch van Ajax met Ocampos en over Weghorst. De spits kan vanavond tegen Crystal Palace zijn debuut maken voor United.Scoor onze scherpste PRO-prijs! Ga naar vi.nl/zsmproZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/18/202320 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

'Weghorst is de omgekeerde Ihattaren'

Bart Kruijt en Sjoerd Keizer bespreken het voetbalnieuws van dinsdag 17 januari. Het gaat onder meer over Daley Blind, Orkun Kökcü, Mohamed Ihattaren, Wout Weghorst en De Klassieker van zondag.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/17/202315 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Poldert Slot met Feyenoord naar de titel?

Lentin Goodijk en Sjoerd Keizer bespreken het Eredivisieweekend, de Manchester derby en het aankoopbeleid van Chelsea.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/16/202311 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Ronaldo vs Messi in Saoedi-Arabië? ‘Twee nachtkaarsen op het veld...'

De bekerstunt van Spakenburg, Feyenoord wint probleemloos met een goede Mats Wieffer, Messi kan ook naar Saudi-Arabië en wie wordt de winnaar van dit Eredivisie-weekend? Sander Janssen en Sjoerd Keizer bespreken het in de VI ZSM van vrijdag 13 januari. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/13/202318 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Kansen Ten Hag op eerste prijs enorm gestegen

Bas van den Hoven en Jarno Verweij bespreken in de nieuwe VI ZSM onder meer de kansen van Erik ten Hag in aanloop naar de Manchester derby op succes. Verder ook aandacht voor het bekervoetbal in Nederland, Spanje en Engeland. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/12/202315 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Is Xavi Simons de oplossing op links voor PSV?

Lentin Goodijk en Sjoerd Keizer bespreken in de nieuwe ZSM onder meer de vervanging van Cody Gakpo, met speciale aandacht voor Xavi Simons. Verder ook aandacht voor Antony, Ramiz Zerrouki en Memphis Depay.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/11/202319 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

'De magische sprint van Bale tegen Barcelona blijft het meeste bij'

Bart Kruijt en Sjoerd Keizer bespreken in de nieuwe ZSM onder meer het einde van de actieve carrière van Gareth Bale. Verder komen de interesse van Chelsea in Noni Madueke en de nieuwe doelman van AZ, Matt Ryan, aan bod.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/10/202318 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

'Feyenoord had Toornstra niet moeten laten gaan'

Jarno Verweij en Sjoerd Keizer bespreken in de nieuwste ZSM het Eredivisieweekend. 'Feyenoord had de problemen op het middenveld niet gehad als ze Toornstra hadden gehouden', concludeert Verweij in de podcast. Verder worden uiteraard ook de wedstrijden van Ajax en PSV besproken. En de grootste winnaar van het weekend: FC Twente. Zij laten Ramiz Zerrouki niet gaan naar Rotterdam-Zuid.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/9/202318 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Drie redenen om uit te kijken naar de Eredivisie

Lentin Goodijk en Sjoerd Keizer hebben het over de stap van Daley Blind naar Bayern München, de komst van Gerónimo Rulli naar Ajax, Chelsea - Manchester City en blikken vooruit op de Eredivisie die eindelijk weer van start gaat!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/6/202318 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Daley Blind: van afdankertje bij Ajax naar basisspeler bij Bayern?!

Fabian van der Poll en Sjoerd Keizer bespreken in VI ZSM het laatste nieuws rondom Daley Blind. Hij lijkt een mooie stap te zetten naar Bayern München. Verder wordt ook de aanstelling van Nigel de Jong bij de KNVB besproken en Ronaldo die aangesproken werd door Amnesty International. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/5/202314 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

'Het interview van Ronaldo en zijn houding hebben zijn legacy besmeurd'

Tim Tempelaars en Sjoerd Keizer bespreken in de ZSM van woensdag 4 januari de presentatie van Ronaldo, het United van Erik ten Hag en de situatie bij Ajax. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/4/202317 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

'Vooral benieuwd naar de speelwijze van Koeman'

Jarno Verweij en Sjoerd Keizer bespreken onder andere hoe het nieuwe Oranje vormgegeven gaat worden, de ontspanningsclausule van Ronaldo en of het uitgewerkt is tussen Liverpool en Jürgen Klopp.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/3/202313 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

'Had Ronaldo liever als twaalfde man van Real Madrid gezien'

Ook in 2023 is VI ZSM er weer! Jarno Verweij en Matthijs Vegter bespreken onder andere de opvallende transfer van Cristiano Ronaldo naar Saudi-Arabië. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/2/202311 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

'Pelé zal voor altijd blijven voortleven'

We staan uitgebreid stil bij het overlijden van de Braziliaanse voetbalgrootheid Pelé. In deze aflevering van VI ZSM vat Bjorn Goorden in gesprek met Matthijs Vegter zijn geschreven artikel samen over het duizendste doelpunt van de legende uit Brazilië.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/30/202212 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

'Haaland gaat 40 goals in de Premier League maken'

Erling Haaland heeft meteen na het WK toegeslagen en daar gaan we het in deze VI ZSM met Fabian van der Poll en Matthijs Vegter natuurlijk uitgebreid over hebben. De spits van Manchester City rijgt de records aaneen. Ook bespreken we de woorden van Jürgen Klopp over Lionel Messi én de situatie bij Ajax na het vertrek van Daley Blind.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/29/202210 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

'Blind kan nog mee in een topcompetitie'

Waar moet Daley Blind zijn carrière vervolgen? Lentin Goodijk en Matthijs Vegter gaan het in deze VI ZSM uitgebreid hebben over het vertrek van de verdediger bij Ajax. Ook de overwinning van Manchester United én de transfer van Cody Gakpo naar Liverpool komen aan bod.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/28/202213 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

'In de eerste weken zal Gakpo veel spelen, maar daarna...?'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM bespreekt Tim Tempelaars samen met Jarno Verweij de transfer van Cody Gakpo naar Liverpool. Verder blikken de heren terug op Boxing Day.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/27/202212 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

'City - Liverpool was beter dan de WK-finale!'

We houden ons weer volop bezig met clubvoetbal, want Manchester City en Liverpool stonden gisteravond weer tegenover elkaar. Mede dankzij Haaland, De Bruyne en Aké werd het 3-2 voor de ploeg van Pep Guardiola. Ook de meest gelezen berichten over Salt Bae en Cristiano Ronaldo komen aan bod in deze aflevering van VI ZSM met Jos Boesveld en Matthijs Vegter.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/23/202210 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

'Newcastle United is een fantastische uitdaging voor Memphis'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM bespreekt Jos Boesveld samen met Jarno Verweij het pijnlijke ontslag van John de Jong bij PSV, de interesse van Newcastle United in Memphis Depay en het interview van VI met Erik ten Hag. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/22/202213 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

'De afgang van Salt Bae is gênant'

Jos Boesveld en Matthijs Vegter gaan in deze VI ZSM alle kanten op. Natuurlijk blijft de nasleep van het WK nog onderwerp van gesprek: bijvoorbeeld de afgang van Salt Bae als ongewenste gast bij het feest van Argentinië na het behalen van de wereldtitel. Ook gaan we in op de mooi geschreven column van Süleyman Öztürk over Lionel Messi.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/21/202211 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

'Dit is het moment van Messi, niet van Infantino of de emir'

In de nieuwe aflevering van VI ZSM gaat Tim Tempelaars samen met Jarno Verweij in op de best beoordeelde spelers op het WK en de veelbesproken prijsuitreiking in Qatar.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/20/202217 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Is Lionel Messi na dit WK de beste speler aller tijden?

Bjorn Goorden blikt samen met Jarno Verweij uitgebreid terug op het WK in Qatar, met speciale aandacht voor Lionel Messi en de spannende finale tussen Argentinië en Frankrijk. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/19/202216 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Niet Messi of Mbappé: WK-finale krijgt onverwachte held

Pieter Zwart en Jarno Verweij gaan uitgebreid vooruitblikken op de WK-finale tussen Argentinië en Frankrijk. Verder de toekomst van Cody Gakpo en een terugblik op de troostfinale.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/18/202227 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Dit zijn de trends van het WK

Bart Frouws is in de cijfers van dit WK gedoken en vertelt tegenover presentator Sjoerd Keizer wat er opvalt. Verder wordt de kwestie Daley Blind besproken en gaat het onder meer over het zoveelste Braziliaanse talent: Endrick.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/16/202219 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Finale bekend: 'Frankrijk is kwetsbaar aan kant Mbappé'

In de nieuwe aflevering van VI WK ZSM blikt Pieter Zwart samen met Jarno Verweij uitgebreid vooruit op de WK-finale tussen Frankrijk en Argentinië. Verder bespreken ze ook de pijnlijk kwestie bij FC Utrecht.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/15/202216 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#104: 'Hoe Messi draait is nog steeds onnavolgbaar'

Argentinië staat in de finale van het WK in Qatar. De beulen van Oranje versloegen Kroatië mede dankzij een geniale Lionel Messi. In VI ZSM hebben Tim Tempelaars en Sjoerd Keizer het over de Argentijn, die Josko Gvardiol doldraaide.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/14/202219 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#103: Dit maakt Marokko goed

Zijn we al helemaal van de Oranje-kater af? Tim Tempelaars en Matthijs Vegter bespreken nog één keer de nasleep van Nederland - Argentinië. Daarnaast blikken we vooruit op de halve finales van het WK, met speciale aandacht voor Marokko én Azzedine Ounahi. Wordt de middenvelder concurrent van Frenkie de Jong bij Barcelona?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/13/202218 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

#102: Waar ligt de toekomst van Andries Noppert?

In deze aflevering gaat Lentin Goodijk en Jarno Verweij in op de toekomst van Andries Noppert en Manuel Neuer. Verder ook een korte vooruitblik op de halve finales op het WK in Qatar. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/12/202212 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#101: Waar ligt de toekomst van Amrabat: Spurs, United of Liverpool?

In deze aflevering gaan Bart Kruijt en Jarno Verweij uitgebreid in op de kwartfinales van zaterdagavond in Qatar, met speciale aandacht voor Amrabat, Ziyech, Kane, Hakimi en Mbappé.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/11/202213 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

VI ORANJE PODCAST: ‘Oranje en Van Gaal werkten als een rode lap op de Argentijnse stier’

Voor één keer is hier de VI Oranje Podcast van Simon Zwartkruis en Sjoerd Keizer te horen: Nederland ligt eruit. Simon Zwartkruis kijkt terug op een krankzinnige kwartfinale tegen Argentinië waarin Oranje met strafschoppen verloor.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/10/202247 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#99: Oranje moet rekening houden met scheldende Martínez

In deze aflevering van VI WK ZSM gaan Lentin Goodijk en Jarno Verweij uitgebreid in op de kwartfinales van vrijdag, met speciale aandacht voor de scheldende doelman van Argentinië en de strijd om het middenveld tussen Brazilië en Kroatië. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/9/202213 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

#98: Komt Van Gaal weer met een nieuwe truc?

In deze aflevering van VI WK ZSM blikken Bart Frouws en Jarno Verweij vast vooruit op de kwartfinales van het WK in Qatar, met speciale aandacht voor Nederland en Argentinië.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/8/202222 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#97: Marokko zorgt voor prachtige emotie

Wat een WK-dag hebben we gehad! Marokko is evenals Portugal door naar de kwartfinale en daar gaan we het natuurlijk uitgebreid over hebben in VI ZSM met Fabian van der Poll en Matthijs Vegter. Alles komt voorbij: Ziyech, de panenka van Hakimi en de teleurgestelde Ronaldo.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/7/202214 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#96: Brazilië is de ultieme titelfavoriet

Met een overtuigende 4-1 overwinning op Zuid-Korea heeft Brazilië dit WK eindelijk laten zien dat het één van de grootste kanshebbers is voor de titel. In deze VI ZSM met Jos Boesveld en Matthijs Vegter praten we uitgebreid na én blikken we alvast vooruit op de komende wedstrijden, waaronder Spanje - Marokko en Nederland - Argentinië.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/6/202213 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#95: Het is bijna eng wat Mbappé doet

Kylian Mbappé is hard op weg om dé speler van het WK te worden, zo concluderen Tim Tempelaars en Matthijs Vegter in een nieuwe aflevering van VI ZSM. In de wedstrijd tegen Polen was de Fransman cruciaal met twee schitterende goals en ook de rol van Olivier Giroud bij Frankrijk wordt uitgebreid besproken. En hoe wordt er in Argentinië naar het Nederlands elftal gekeken?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/5/202212 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

#94: Van Gaal heeft nu alle tijd voor zijn snode plannetjes

In deze aflevering van VI WK ZSM blikken Pieter Zwart en Jarno Verweij vast vooruit op de kwartfinale van het WK tussen Nederland en Argentinië. Verder ook een korte terugblik vanuit tactisch oogpunt en de meningen uit het buitenland over Oranje. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/4/202212 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#93: Waarom Van Gaal vasthoudt aan zijn opstelling

In deze speciale liveshow blikken Pieter Zwart en Simon Zwartkruis met Matthijs Vegter uitgebreid vooruit op de wedstrijd tussen Nederland en de Verenigde Staten in de achtste finales van het WK in Qatar.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/3/202236 minutes, 1 second
Episode Artwork

#92: De hele wereld lacht om onze buurlanden

In deze aflevering van VI ZSM bespreken we de natuurlijk poule van Duitsland en Spanje, de pijnlijke uitschakeling van de Belgen in Qatar en de vorm van spelmaker Hakim Ziyech in het shirt van Marokko. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/2/202217 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#91: Moddergooien tussen Nederland en België

Fabian van der Poll en Matthijs Vegter bespreken in VI ZSM de poule van Argentinië, dat net als Polen doorgaat naar de knock-out-fase. Lionel Messi mist een strafschop, maar is nog wel van wereldklasse! Ook de rivaliteit tussen Nederland en België wordt besproken.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/1/20229 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#90: De Bermudadriehoek van Oranje: Frenkie eindelijk dominant

In de nieuwe aflevering van VI WK ZSM gaan Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid in op de kwaliteiten van Amerika, de ideale basisopstelling van Oranje en de prestaties van Marten de Roon, Memphis Depay en Daley Blind. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/30/202221 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#89: Kudus de ideale oplossing als rechtsbuiten van Ajax

In deze aflevering van VI WK ZSM gaan Pieter Zwart en Jarno Verweij uitgebreid in op de prestaties van Mohammed Kudus bij Ghana. Verder ook de de situatie rondom de weggestuurde André Onana en de kansen van Brazilië en Frankrijk in Qatar.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/29/202220 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

#88: Dit was de beste dag van het WK

In deze aflevering van VI ZSM blikken Jos Boesveld en Jarno Verweij terug op de WK-wedstrijden Spanje-Duitsland en België-Marokko. Verder ook de korte invalbeurt van Wout Weghorst namens Oranje tegen Ecuador. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/priva