Winamp Logo
Vi ses i helvetet Cover
Vi ses i helvetet Profile

Vi ses i helvetet

Swedish, Comedy, 1 season, 48 episodes, 1 day, 2 hours, 21 minutes
About
Livet är kanske inte alltid lätt, och heter man Ida Asperud eller Alicia Lauterbach är livet definitivt inte lätt. I ”Vi ses i helvetet” bjuds det på pinsamma historier, åsikter som upprör och snack som egentligen borde ske bakom stängda dörrar.
Episode Artwork

50. Alicia 20 år!!!

Under veckan som gått har Alicia blivit 20 år och berättar om hela hennes födelsedag. Varför hon sprang runt jagande i hennes lägenhet, tvångshånglet med en random brud och valet av alkohol. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/9/202230 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

49. Sprit och pojkvänner

Ida har skaffat pojkvän och är livrädd för att förbannelsen tjejerna har över sig, kommer gå ut över denna nya relation, samtidigt som Alicia har ett öppet meddelande till honom... Tre-dagarsregeln diskuteras igen och även hur man inte ska gå på folk som säger att de inte har tid att svara. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/2/202233 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

48. Idas nya sugar daddy

Vad hände egentligen mellan Alicia och Birre? Kysstes dom under liven eller inte? Och varför har Alicia tagit bort honom överallt? Möt även Idas sugar daddy James i dagens avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/26/202227 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

47. Vart fan ska den in?

Ida har fått reda på att ännu ett av hennes gamla haff är sugen på Alicia och ifrågasätter deras relation, medan Alicia inte blir så smickrad när hon får höra vem killen är. Det diskuteras även sex i ung ålder och Alicias tankar om sex första gången. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/19/202234 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

46. Frivilligt eller ofrivilligt celibat

I veckans avsnitt diskuterar tjejerna om Alicia är i ofrivilligt eller frivilligt celibat, grabbar som sprider intima bilder på andra tjejer och hur du man konfronterar en dålig vän. Hur gör du lättast slut med en vän? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/12/202228 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

44. GOTT NYTT ÅR

Med en dag kvar av året släpps årets sista avsnitt. Tjejerna går igenom det dåliga och det bra som hänt det här året, samt vad de vill förbättra till 2022. Allt från att våga öppna upp sig mer till att absolut inte skaffa pojkvän samt festande i Stockholm diskuteras. Gott nytt år allihopa! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/29/202131 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

43. Q&A: Döden, friends with benefits och hemliga talanger

Imorgon är det julafton och i dagens avsnitt besvarar tjejerna lyssnarnas frågor i en Q&A. Hur mycket tjänar man som influenser? Och vad tycker tjejerna om friends with benefits relationer? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/22/202134 minutes, 1 second
Episode Artwork

42. Osköna vänner och snyggingar i klassen

I dagens avsnitt diskuterar tjejerna tre stycken lyssnarproblem. Vad gör man om ens kompisar lägger osköna kommentarer emot dig? Måste du ha girl code mot någon som markerar revir? Och hur får du snyggingen i klassens uppmärksamhet? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/15/202128 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

41. Hur många får du dejta samtidigt?

Tjejerna är förenade efter två veckor isär. Under tiden har Ida varit i Dubai och Alicia har tagit körkort. Alicia vill även bli kär igen, vilket ger idén att tjejerna ska ge varandra varsin blind-dates för att sedan gå på dubbeldejt tillsammans. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/8/202129 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

40. Killar är smuts

I veckans avsnitt funderar tjejerna på om det är en bra idé att börja sälja fotbilder på OnlyFans. Alicia har blivit kontaktad av en tjej som droppar en tung bomb angående en kille som de båda dejtat... samtidigt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/1/202136 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

39. Vem är Alicia egentligen?

Ida valde att försova sig, och Alicia fick snabbt hitta en lösning till veckans avsnitt. Två personer från poddens produktionsbolag hoppar in och djupintervjuar Alicia. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/25/202133 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

37. Idas Rhodos resa i helgen

Ett nytt avsnitt är här och tjejernas helger har varit helt olika varandra. Alicia har tagit det lugnt och inte fattat varför hennes tjejkompisar blivit bakis på en middag. Ida har lyckats köra en studentresa i Rhodos. Tjejerna diskuterar även vad man gör om ens nakenbilder läcker samt om det där med att klubba verkligen är Alicias grej. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/10/202132 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

36. Det fkn spökar

Halloween-veckan är här! Tjejerna har besökt Halloween på Liseberg och Gröna Lund och trodde det var de enda kusliga som skulle hända, tills det börja banka på Alicias sovrumsdörr när hon var ensam hemma. I veckans avsnitt berättar tjejerna om kusliga historier som hänt tidigare i deras liv. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/10/202133 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

35. Till dig som mår dåligt

Tjejerna är tillbaka i studion efter förra veckans event. Utöver att dom kidnappade tre olika killar på fyllan, så mötte dom även på några som dom absolut inte ville möta på... Avsnittet går sedan in i en mer seriös bit där psykisk ohälsa diskuteras. De snackas om hjärnspöken, självmordstankar och om hur man ska hantera folk som bara får en att må dåligt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/27/202134 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

34. Pegging och otrohet

Tjejerna befinner sig på ett event hos Qast, och får den briljanta idén efter ett par drinkar, att intervjua tre random killar om frågor alla tjejer vill ha svaret på. Vad är det värsta en tjej kan göra i sängen? Och vad tycker egentligen tjejerna om pegging? Här är det, det efterfrågade andra fylleavsnittet! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/20/202135 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

33. Första utgången på två år!

Tjejerna har äntligen haft sin första utgång efter att restriktionerna lättat. Dock med helt olika upplevelser. Ida skulle på dejt med en modell som blir dödshotad och så visar det sig att Alicia gått på blockflöjt.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/13/202132 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

32. Dags att skaffa onlyfans

Ida berättar att hon också varit kär i Tarzan, men idag är glad att det var Alicia som träffade honom. Tarzan vill även anmäla tjejerna för förtal efter en incident. Alicia är färskt ute från ett polisförhör och är redo för rättegång, samtidigt som tanken att skapa en onlyfans har växt fram. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/6/202130 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

31. Tjejer sminkar sig för killars skull

Alicias killkompis har sagt ett citat som får båda tjejerna att börja tänka. Sminkar sig tjejer för killars skull? Och ljuger killar för tjejers skull? Tjejerna diskuterar varför killar tappar intresse efter sex medan det kan vara tvärt om för oss tjejer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/29/202132 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

30. Utskällning av pappa

I veckans avsnitt bjuds vi på storytime om när Alicia var helt inställd på att hon blivit skjuten i magen, gråtkalas efter en utskällning av sin pappa och om tjejernas dejter de varit på i veckan. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/22/202130 minutes
Episode Artwork

29. Okunskapen i Parlamentet

Veckans avsnitt är lite mer seriöst än tidigare avsnitt då tjejerna börjar diskutera Claes Malmbergs uttalande i Parlamentet. Diskussionen slutar med att Alicia öppnar upp sig och hamnar i tårar i studion. Alicia berättar om sin oro varje gång hon får höra om en skjutning, och oron i att det kan vara någon i hennes närhet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/15/202133 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

28. Medborgarplatsen = Gangster Paradise

Ida har blivit ett år äldre och berättar allt om hennes födelsedag i dagens avsnitt. Firandet med djurgården-spelare, sociala koder när det kommer till hur man raggar och varför Ida ställde in sin stora fest. Podden har även fått sin första update från en av er som lyssnar när det kommer till ett problem, vilket gör att Alicia berättar om varför hon blockar killar för att få deras uppmärksamhet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/8/202133 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

27. Porrstjärna eller skolflicka?

I dagens avsnitt funderar tjejerna på mycket. Har Ida fått en identitetskris och inte vet om hon är en porrstjärna eller plugghäst? Drogar bartenderna på Café Opera ner sina gäster? Och vad gör du om din bästa vän är otrogen mot sin partner? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/1/202135 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

26. Kill all men 2021

Tjejerna är trötta på killar. Trötta på ursäkter som handlar om prioriteringar, trötta på mansgrisar och trötta på känslan att vara oälskad. Med detta avsnitt avslutar vi Hot Girl Summer och välkomnar Fuck Girl Fall! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/25/202134 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

25. Allt om Alicias tiktok-drama

Semestern är över och tjejerna är tillbaka i studion och går igenom vad som hänt under sommaren. Allt från bråket på Tiktok om Tarzan, bortklippt kärleksmaterial i ett tidigare avsnitt och drama hemma i Linköping. Välkommen tillbaka! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/18/202135 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

24. Era hobbypsykologer är här

Tjejerna avslutar semestern med ett avsnitt där dom löser lyssnares problem. Vad gör man om man hittar oacceptabla meddelanden i sin partners mobil? Hur kan man på bästa sätt ghosta någon utan att såra personen? Och vad gör man när man själv inte är redo för ett förhållande, men har drömpersonen mitt framför ögonen? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/11/202129 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

23. Q&A: komplex, homofober & ångest

Tjejerna har insett att deras hjärtan kommer krossas flera gånger till, att de flyr från verkligheten när de möter motgångar och att de har fått separationsångest från deras föräldrar. De blandar även in lite frågor, så här kommer poddens första Q&A-avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/4/202135 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

22. Hur du hanterar vänner som är toxic

Tjejerna har tidigare pratat om hur du hanterar kärleksrelationer som är toxic, men aldrig fördjupat sig på vänskapsrelationer som faktiskt är det. I veckans avsnitt pratar tjejerna om varför de tror skarpt på att tjejer inte kan hänga tillsammans som tre i grupp, hur du lättast gör slut med en vän, samt deras egna erfarenheter av toxic-vänner. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/28/202137 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

20. Alicia har lämnat Hot Girl Summer

Dagen är här: Alicia har svikit oss och lämnat Hot Girl Summer vilket lämnar Ida i tårar. Att Alicia och Tarzan tagit saker till en ny nivå har gett Alicia hat på sociala medier vilket tjejerna diskuterar i dagens avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/14/202131 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

19. Sugmärken & red flags

Efter att ett gammalt haff börjat söka uppmärksamhet hos en av tjejerna på det sjukaste sättet, kommer tjejerna in på red flags. Vilka beteenden är de mest oattraktiva hos en kille? Och vilka beteenden gör att det pirrar till lite extra i trosan? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/7/202133 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

18. Att ligga med killar i förhållande

Alicia listar saker som hon stör sig på, allt från tjejer som spelar på att vara korta och små, till tjejer som heter Ghetto-Barbie på sina sociala medier. Alicia har även mött på tjejen som låg med hennes ex, när dom var tillsammans, och berättar om mötet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/30/202128 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

17. Leo Zuffanelli svarar på alla tjejers frågor

Dagen är kommen - Leo svarar på frågorna tjejer inte vågar ställa till killar. Reagerar killar på hår i underlivet under sex? Är det lätt att få stånd under familjemiddagen? Och hur ska en tjej vara i sängen? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/23/202135 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

16. Alicias DM stalker + studenten

Alicia har tagit studenten och är lyckligare än någonsin. Vi går igenom allt från champangefrukosten till studentmottagningen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/16/202138 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

15. Om någon spyr i bilen medför det böter

Tjejerna har levt sitt bästa liv i Göteborg och återberättar allt i detta avsnitt. Öppen bar, snygga DJ’s och en jäkla massa fyllesms. Mer än så behövs inte sägas. Stort tack till Leo fkn Zuffanelli och Brödernas! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/9/202138 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

14. HOT GIRL SUMMER HAR BÖRJAT!!!

Det är första veckan i juni. Det är starten utav sommaren. Det är dags att välkomna Hot Girl Summer. Vi släpper allting och peppar upp oss inför kommande period i livet. Tjejerna ger er i detta avsnitt en guide hur ni ska leva ert bästa liv denna sommar. Utöver ett riktigt peppande tips, så pratar tjejerna om deras missnöje hos ett radioprogram. Kroppshets, skämt om nazister & ifall alicia kan snacka på ”babianska”. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/2/202137 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

13. Vi är toxic

I veckans avsnitt outar tjejerna äntligen sig själva och deras dåliga sidor. Efter många om och men inser tjejerna att de faktiskt är rätt toxic. Är det okej att ens pojkvän gillar andra tjejers bilder på instagram? Är det normalt att använda andra killar på storys för göra någon svartsjuk? Och är det någon mer som låtsas vara ute och festar, för att få en killes uppmärksamhet? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/26/202132 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

12. Ett allvarligt snack

Tjejerna tar upp hatet de utsätts för dagligen, hur det känns och hur de faktiskt kan påverka en människa. Även problematiken kring hur folk gör narr av livsstilen i 'Snabba Cash' tas upp. Detta är helt enkelt ett avsnitt där tjejerna pratar allvar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/19/202137 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

11. Du är hans side-h*e

Här kommer tipsen för hur du vet om du är en killes side chick eller om du är hans main. Ida har själv varit i denna situationen nyligen och berättar om hur hon inte såg varningstecknen då, men idag är de så tydliga. Alicia har råkat bjuda in sin side-h*e och sin main till sin studentmottagning, och vet nu inte vad hon ska göra. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/12/202132 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

10. Hur du kommer över ditt ex

I dagens avsnitt svarar tjejerna på den absolut mest önskade lyssnarfrågan: "Hur kommer man över sitt ex?"Vad ska man göra? Och vad ska man inte göra? Alla svar, tips och lösningar får du i dagens avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/5/202137 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

9. Konsten att slidea i DM

Hur haffar du egentligen någon över sociala medier? Tjejerna går igenom allt du ska göra, och allt du absolut inte får göra när du slidear in i någons DM. Funkar det att inleda en konversation med något sexuellt? Funkar det att leka mystisk? Och hur funkar det att gå från en konversation till att faktiskt ses i verkligheten? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/28/202133 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

8. Man ska ha tre killar samtidigt

I veckans avsnitt rantar Alicia om sitt instagram-drama. Vad är det som har hänt och varför gör tjejer narr av varandra? Tjejerna diskuterar även hur man hanterar manipulativa killar, varför du inte ska ha ångest efter fylle sms och berättar varför du ska ha tre killar i ditt liv samtidigt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/21/202134 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

7. Att vara otrogen mot sin vän

Tjejerna är tröttare än någonsin men tar upp ämnen som otrohet inom vänskap och oskrivna regler. De tar även upp ämnet; om killar och tjejer bara kan vara vänner, vilket resulterar i att Alicia frågar alla sina killkompisar, mitt i avsnittet, om dom vill ligga med henne. Några av svaren kommer hon aldrig glömma... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/14/202133 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

6. Sluta romantisera killarna i exit

I dagens avsnitt svarar tjejerna på lyssnarnas frågor och kommer in på ämnen som droger, utseende & musik. Det är även en specifik fråga riktad till Alicia som får henne extremt provocerad och ilsken. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/7/202134 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

5. Ida är bästis med Madison Beer

Äntligen berättar Ida om varför hon snackade med Madison Beer, och vad som sades i samtalet. Alicia berättar sina tips om hur man får reda på om sin partner är otrogen och vad man gör om man befinner sig i en sådan situation. Tjejerna diskuterar även om killar egentligen är så lojala emot sina egna vänner, eller om det är vanligt att dom bryter the bro-code. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/31/202136 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

4. Snälla välj mig, jag är speciell

I veckans avsnitt diskuterar tjejerna något som vi alla hatar - "pick me" tjejer & "pick me" killar. Vad definierar en "pick me" och varför hatar vi dom så mycket? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/24/202136 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

3. Hantera fuckboys & bli en bad bitch

Hot Girl Summer börjar närma sig och med det tillkommer fuckboys. Tjejerna snackar om hur man förbereder sig för att bli en bad bitch, samt hur man ska hantera och bli likadan som en fuckboy. Det är dags att inte hamna i deras fälla utan att börja spela samma spel tillbaka. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/17/202132 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

2. Vi hatar dig, Bettany

Tjejerna har fått två profiler som de hatar: Bettany och Otto. Vilka är de och vad exakt har de gjort mot tjejerna för att detta hat ska ha växt fram så snabbt? Alicia är även nybliven singel, men blir cockblockad av tinder då hon är bannad. Som tur är, finns det hjälp hur du får tillbaka ett bannat konto - och Ida berättar exakt hur. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/10/202133 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

1. Din provperiod är över

I poddens allra första avsnitt får lyssnarna ett smakprov vad som komma skall. Tjejerna diskuterar tredagars-regeln, vad det är och varför ska man använda sig av metoden när man spelar spelet. Det diskuteras även varför man väljer att inte göra planer med sina vänner, även fast man inte har något att göra, i hopp om att den man tycker om vill ses i sista sekund. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/3/202135 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Trailer - Premiär 4 mars!

Livet är kanske inte alltid lätt, och heter man Ida Asperud eller Alicia Lauterbach är livet definitivt inte lätt. I ”Vi ses i helvetet” bjuds det på pinsamma historier, åsikter som upprör och snack som egentligen borde ske bakom stängda dörrar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/25/202149 seconds