Winamp Logo
VI AVSLÖJAR ALLT Cover
VI AVSLÖJAR ALLT Profile

VI AVSLÖJAR ALLT

Swedish, TV & Video, 36 seasons, 177 episodes, 5 days, 22 hours, 44 minutes
About
Tjejen bakom spoilerkontot på Instagram tillsammans med Amelia Silowá pratar om allt mellan himmel och jord. Förvänta er allt från viktiga samhällsfrågor till smaskigt skvaller tillsammans med välkända och okända gäster. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for privacy and opt-out information.
Episode Artwork

DENICE MELINN - Paradise Hotel - Bråken - Vad ni inte fick se...

Denice Melinn slog ner som ett bombnedslag i Paradise Hotel och låg bakom mycket drama och eld de första avsnitten av PH.Hon är sedan tidigare igenkänd av en del då hon medverkat i flertals kända artisters musikvideos och gjort ett namn för sig på instagram.Men vem är hon egentligen? Vad är det ni inte får se?! Denice förklarar grunden till bråken i PH; vad som klipptes bort och varför hon hamnade i drama. Vi pratar om hur man som kvinna bemöts när man har starka åsikter eller vågar ryta ifrån, vem Denice gillar mest från säsongen idag och hon svarar även på rykten/lyssnarfrågor.Denices instagram: @DeniceMelinnNi hittar oss på: @viavslojarallt 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
3/28/20211 hour, 6 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

ROULETTE

I veckans avsnitt kommer ni att få ta del av vår nya grej: ROULETTE! Ni kommer att ta del av intensiva heta frågor och svar, spökhistorier och dramat som hände förra veckan. Missa inte det här magiska avsnittet, ni kommer bli irriterade men också få höra massa juice. AMELIA är dessvärre hemma och pluggar under avsnittet 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
3/21/202153 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

ÄR NESSA EN MOBBARE?

I veckans avsnitt kommer ni att få ta del av förra veckans drama!Vad hände egentligen mellan Nessa & Antonija Mandir? Är det Nessas fel att Bianca mådde så dåligt som hon gjorde? Vilken podd spydde en massa galla om Nessa? Vi är fundersamma över hur ni tycker att Amelia tar över podden samt pratar enbart om sitt sexliv, stämmer det? Och hur är det egentligen i hennes förhållande med Max, jobbar han åt henne? Ni kommer även att föra mycket om näthat, mobbning och clubhouse olika draman. Det här avsnittet är saftigt och viktigt att lyssna på! 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
3/14/20211 hour, 23 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Influensers suger på photoshop & f**tor som smakar hallon

I dagens avsnitt är Nessa i Skövde så det är Amelia & Nattas behagliga röster ni får njuta av.Allt inleds med att Amelia är lika bitter som vanligt, men Natta försöker tvinga henne att berätta positiva saker.. Vilken minst sagt är utmanande!Amelia berättar om hennes gamla sexäventyr & vad hon la på sina bröstvårtor & underliv för extra smaksättning före intima möten... Vi kommer över en otroligt dålig photoshopad bild från en känd profil och vi undrar vad hon tänkte när hon postade denna bild.. Och vi diskuterar: Är det OK att photoshopa sina bilder?! Sina kroppar?? Är det skillnad på att redigera sitt ansikte med filter eller göra sin rumpa större?Slutligen pratar vi om hur lättkränkta folk är på internet & att människor måste sluta ta ALLT personligt.Instagram: @viavslojarallt 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
3/7/20211 hour, 30 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Del 2 - NESSAS GRABB SVARAR ÄNTLIGEN

Dagens bonusavsnitt är en fortsättning på när Nessa & Natta kör oklippt med Sanning eller Kosekvens. Nessa bajsar på sig, hämtar in främlingar i studion & ni får ÄNTLIGEN höra Nessas grabbs röst och mycket mer busringningar. Vi tar även upp ett par lyssnarproblem och försöker lösa det åt er.*VARNING FÖR OKLIPPT AVSNITT* 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
3/3/202159 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

OKLIPPT - NATTA SLICKAR NESSAS TÅ?! Del 1

VARNING! OKLIPPT AVSNITT!I det här avsnittet så kör vi sanning/konsekvens/busringning... Vi berättar om clubhouse och dramat som hände där som måååånga missade! Nessa kärleksförklarar sig till MCUZE. Natta tackar ja till att slicka Nessas lilltå!!!!! Hur reagerar Andy Fresh när Nessa påstår att hon ska lägga ut en viss bild på honom? Vi busringer även er lyssnare, flera busringningar blev lyckade men andra lite mindre. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
3/1/20211 hour, 20 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Bitterf*ttorna slår till

Idag har Nessa sovit 2 timmar och jobbat natt. Amelia är bara allmänt trött på livet och vi känner helt enkelt för att klaga? Gnälla? Vad stör oss??Amelia tror att hon äger offentliga gym och är jätte töntig. Nessa klarar inte av uppkäftiga grabbar.. Vi pratar om Alla hjärtans dag men Amelia måste ivrigt prata om vad hon HATAR. En riktig bitterf*tta!Slutligen går vi in på lite konspirationsteorier och Nessa berättar om när hon bevittnade något väldigt mystiskt på himlen som hon tror var ett UFO och som hon dessutom fångade på film.Ett väldigt flummigt men ärligt avsnitt. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
2/21/20211 hour, 7 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Sanning & Konsekvens del2 - NESSA RINGER SIN GRABB!

VARNING!!!!!OKLIPPT AVSNITTI den här delen har Amelia tyvärr gått ifrån studion. Ni kommer få hänga med Nessa & Natta!Nu har ni fortsättningen på det efterlängtade oklippta avsnittet. I det här avsnittet så kommer Nessa att bli utmanad att ringa till sin grabb och Natta busringer sin mamma... som DÖR AV GARV åt att Natta är gravid. Vi gör lite fler prank där Nessa tyvärr är ett misslyckande fall och aldrig bör satsa på att bli skådespelare & Natta tar över Nessas telefon. Och vi bjuder på lite roliga historier. Missa inte!!!!Vi försöker avsluta avsnittet i 15 minuter men vid det laget var vi tyvärr helt yra i bollen. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
2/17/202158 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Sanning eller konsekvens *OKLIPPT* - Blockade av Filip Dikmen & kaos

VARNING!!!!Detta avsnitt är oklippt. Ni har bett om det och vi levererar det, förmodligen för första och sista gången..Idag dricker vi massa vin och kör sanning eller konsekvens.. Och det spårar - TOTALT! Amelia berättar om sina intima piercingar, Natta beställer sushi från pizzerian, Filip Dikmen orkar inte med oss och Nessa har tappat talförmågan.Del 2 av Sanning eller konsekvens släpps på Onsdag (17/2) då vi hade så roligt under tiden vi spelade in att tiden flög iväg.Men vi garanterar skratt i detta avsnitt och hoppas ni gillar det! 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
2/14/20211 hour, 27 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

KAN ALLA LÅTSAS PT DRA ÅT H*LVETE!

Veckans avsnitt inleds med våra fruktansvärda livssituationer. Varför sover vi båda typ 3h per natt? Hur mår vi egentligen?! Nessa berättar om sin billiga hudvårdsrutin och Amelia berättar om hennes. Undra vem av oss som tvättar bort sminket med schampo? Ni får tips på bra brun-utan-sol produkter. Vi pratar även om vad vi ska göra inför Alla Hjärtans Dag. Men till det viktiga ämnet, lider Nessa av en ätstörning? Kallar man hennes relation till mat för ätstörning...? Vi pratar om online coacher och influensers som är problematiska förebilder inom kost och hälsa. Amelia öppnar upp sig om sin ätstörning och att hon var nära på att dö. Efter det här avsnittet kommer ni förhoppningsvis att förstå varför man inte ska lita på snabba dieter som säljs och marknadsförs överallt på social media. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
2/7/20211 hour, 30 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

STARTELVAN - Öppna käften! ft. Jowathan

Välkomna tillbaka!!Har ni hört talas om grabbgänget som påstås ha en grupp där de delar känslig information på tjejer som de legat med; allt från bilder, videos och detaljer om hur dessa tjejer ska vara i sängen.Målet ska sedan vara att ligga med samma tjejer där betygsättningen fortsätter. Vi har med oss Jonathan Johansson (@jowathan) på tråden som varit väldigt aktiv på instagram där han uppmärksammat detta och backat tjejerna som hört av sig till honom. Jonathan håller minst sagt INTE tillbaka och har under de senaste veckorna blivit anmäld sex(!) gånger för förtal efter han valde att upplysa ämnet.Vi pratar även om videon som en viss youtuber gjorde som ledde till stora rubriker och Filip Dikmen reagerade väldigt starkt på detta och sa det vi alla tänkte: Håll käften. Detta är ett riktigt girlpower avsnitt som ni inte får missa! 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
1/31/20211 hour, 37 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Ex döper sin dotter efter Amelia & Nessa blir gripen av polisen i USA

STORYTIME!I veckans avsnitt får ni tips om hur era könsorgans-juice ska smaka bra och vad som får det att smaka illa. Vi diskuterar lite mat, kalorier och Amelias fruktansvärda frukost. Men har ni hört talas om en balkongklättrare? Vet ni vad det är? För om ni inte vet det så kommer ni att få höra vad Amelias tolkning av balkongklättrare är. Ett helt galet ex helt enkelt. Nessa berättar om hur hon gick emot regler i USA och sedan blev gripen på öppen gata i Santa Barbara som ligger i Kalifornien. För att ni är så fina och underbara lyssnare så bjöd Amelia även på en väldigt oroväckande men så rolig historia om en annan stalker. NI MÅSTE LYSSNA!!!!! 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
1/24/20211 hour, 18 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

JWAN - Utsatt för hämndporr *VEM E HON?*

19 åriga Tiktok fenomenet Jwan har 80.000 följare på Tiktok & blivit igenkänd som "VEM E HON" - tjejen. För bara några veckor sedan blev Jwan utsatt för hämndporr när hennes nakenbilder spreds. I samband med detta läckte en video där det påstods att Jwan hade sex. Men Jwan kände varken igen killen i videon eller rummet vilket ledde till panik. Var det ens hon i videon? Videon spreds som ett löpled över instagram & twitter.Vi pratar om hur hennes tankar & känslor har varit under denna period, vad hon blivit utsatt för och skräcken över att hon ska ha blivit våldtagen i videon som det påstods att hon var med i.Det visade sig senare att det INTE var Jwan i denna video men den spreds över hela instagram.Jwans instagram: @jwanra 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
1/17/20211 hour, 18 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Hemliga nyårsfesten, djurplågeri, BBL & onlyfans

SÄSONGSPREMIÄR!!!!Nu har vi vinkat adjö till 2020 och välkomnat 2021... med en hemlig nyårsfest som ingen vill prata om. Men i dagens avsnitt kommer ni att få höra oss bland annat diskutera den här hemliga festen. Vi har även stött på djurplågeri på instagram, skönhetsoperationer och onlyfans som vi diskuterar kring. Vad är det som händer med influencer-Sverige egentligen? Och är ASMR Nessas nya fetisch? I dagens avsnitt bjuds det på en hel del skvaller och mycket skratt.OBS!VARNING FÖR LITE TUGGANDE AV MAT& VI STRYPER INTE EN KRÅKA, DET ÄR NESSAS SKRATT! 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
1/10/20211 hour, 32 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Efterlyst i Afrika & efterfest med Timbaland - VEM ÄR NATTA?!

SÄSONGSAVSLUTNING!Som avslut på denna säsong låter vi er lära känna Natta som dök upp som Gubben i lådan i podden. Vem är hon ens? Hur känner hon några av Sveriges största artister och influensers? Hur är livet som ensamstående mamma, chef och manager? Och VARFÖR var Natta efterlyst i Afrika? Och HUR hamnar hon på fester med såna som Chris Brown, Lil Wayne och Timbaland?Förbered er på massa skratt och skönt häng. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
1/3/20211 hour, 28 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

NYÅRSAVSNITT! Vad hände egentligen mellan oss två?

Vilket förbannat år! Finns många ord som förklarar det här året. Vi pratar om bråket mellan oss och hur vi gick tillväga, samt vad vi båda behöver jobba mer på med oss själva. Ett av Amelias nyårslöfte är att gå till en psykolog, men varför? Ni kommer även få höra varför det är viktigt att kommunicera och våga prata. Och ni vill inte missa den magnifika idén ni kan göra på nyår för att bli av med all skit ni fått stå ut med under årets gång. Det här avsnittet är väldigt varmt och öppet. Vi vill samtidigt tacka er alla som lyssnat på oss, funnits för oss & som stöttat oss hela vägen. Det här hade inte varit möjligt utan er. Vi älskar er! Hoppas ni får ett fantastiskt nyår och må 2021 bli det bästa året på länge. Vi ses snart!PUSS & KRAM/ Nessa, Amelia & Natta 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
12/27/202044 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

JULAVSNITT - Har vi glidit isär? Nessas Rolex?

JULAVSNITT! Vi vill önska er alla en god jul och dagens avsnitt är faktiskt väldigt familjärt, det finns inte så mycket mer att säga. Vad önskar vi oss och vad ger vi bort i julklapp? Vad har vi för budget? Vad önskar våra mammor av oss? Är det rimligt att önska sig LV väskor & Rolex klockor av sina nära i julklapp? 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
12/20/202051 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

FELICIA AVEKLEW - Toxic relationer, fillers & kontakten med Kylie Jenner

Idag har vi med oss youtubern & influensern Felicia Aveklew i studion. Hur startade hon sin karriär som influenser - för det var ju inte med YouTube... Ni undrade om Felicias hopp mellan killar, och idag får ni svar på det. Vad är statusen mellan henne & Amanda Strand? Hon hjälper oss även att lösa era problem och besvarar rykten om sig själv. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
12/14/20201 hour, 53 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

VRF I HELVETE KASTAR DU PÅ 150 000?

Det har precis varit final, Bassen är med oss i studion, Diana över telefon. Ni får veta hur Bassen tänkte, hur Diana kände och vad hon tyckte om allt! Självklart när finalsnacket är över så blir det lite skitsnack i studion, allt från Bassens planer på att segla runt världen och spela in en fyllepodd med Malte till vem han tycker var minst värdig vinnare i Paradise Hotel höst 2020. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
12/9/202058 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

MAX GÄSTAR

Hur är det att ha Amelia som flickvän? Och hur är det egentligen att vara i ett förhållande med en tjej som deltog i Ex on the beach UNDER förhållandet? Max har inget filter och är väldigt ärlig om hur det är att vara sambo med Amelia. Ni får svar på alla era frågor och ni får även tips på hur man får ett förhållande att överleva. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
12/6/202055 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Råkade ligga med min systers kille *WTF*

Nessa sitter i karantän så Amelia och Natta går igenom era pinsamma historier... Och WTF!! Minst sagt. Blir en ordentlig skrattfest. Och i det här avsnittet ser vi även till att grilla varandra ordentligt - vilket Diana Moseni hjälper till med. Ingen lämnar studion nykter iallafall. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
11/29/20201 hour, 15 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Amelias fyllesms till Stefan Löfven

Våra älskade lyssnare, ni trodde väl inte att vi skulle släppa ett 30 minuters avsnitt till er under en vecka?! Här har vi ett extremt roligt avsnitt där Natta läser upp era frågor till Nessa & Amelia. Ni kommer bland annat att få höra om Amelias fyllesms till Stefan Löfven och höra Nessa berätta om hur det är att vara Exonphspoiler. Varför börjar avsnittet med att Nessa vill ha ett "frikort", vad är det hon döljer? 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
11/25/20201 hour, 6 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Använda trosor på posten & Ex On The Beach

I dagens avsnitt berättar Amelia om hennes traumatiska upplevelse när hon fick ett oväntat paket på posten... Och vi pratar om årets Ex On The Beach som är inspelat under... en pandemi. Där det spottas i folks ansikten & saliv utbyts höger vänster under snurra flaskan. Satt deltagarna verklige ni karantän innan inspelningen?! 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
11/22/202024 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

VI SVARAR PÅ HAT

I det här avsnittet svarar vi på dem anonyma hatkommentarerna på vissa plattformer. Mobbar Nessa och Natta verkligen Amelia? Hur känns det för Amelia? Hur ligger det egentligen till med Nessas hybris? Älskar Natta att vara en översittare? Ni får svar på dessa frågor samt så mycket meeeer!!! Glöm inte, kärleken övervinner allt. xoxo 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
11/15/20201 hour, 18 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

FILIP DIKMEN - "Jag kommer göra och säga vad f**k jag vill."

I detta galna avsnitt får vi besök av vår goda vän Filip Dikmen. Filip studerar till jurist samtidigt som han arbetar som komiker, är youtube och driver ett av sveriges största konton på instagram - totalt har han ca 600.000 följare. Vi försöker dyka in i Filips hjärna för att förstå vem han faktiskt är - är han alltid i karaktär? Hur var hans skolgång? Vad har han alltid fått kämpa emot? Filip har brutit många normer och gjort ett starkt avtryck i svensk media - det finns ju faktiskt ingen som honom om vi ska vara ärliga. Detta avsnitt är vad vi kallar den perfekta balansen mellan djupa samtal, slakt och skratt. Ett av våra absolut bästa, enjoy! Missa inte heller Filips podd: Bakom micken, där Filip lär känna våra absolut största artister och rappare. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
11/8/20201 hour, 21 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

HANNA BODELSON - Drömmer om Eric Hagberg

Paradise Hotel-stjärnan gästar oss! I dagens avsnitt får vi reda på varför hon valde att lämna Paradise Hotel 2020. Vem älskar tonfisk mest, Nessa eller Hanna? Och vem är Hannas stora kärlek? Ni kommer få ta del av PH-snack, kärlek och mycket drama... Hanna låter ingenting vara osagt! 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
11/1/20201 hour, 31 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Jasmine Gustafsson - HAR LEGAT MED VEM DÅ?? *Droppar namn som aldrig förr*

Idag får vi besök av den färgstarka profilen Jasmine Gustafsson som har deltagit i både Paradise Hotel & Ex On The Beach; idag är hon en av Sveriges största influensers och jobbar både som make up artist och med youtube. Hon är aktuell i senaste säsongen av Ex On The Beach som spelades in i Sverige.Jasse är absolut inte blyg under "Säg namnet" och droppar namn som aldrig förr. Bjuds på massa skvaller och skratt i detta härliga avsnitt.OBS! Varning för pizza smaskande och en del alkoholintag i dagens avsnitt. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
10/25/20201 hour, 26 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Fillers, botox & rykten om oss

Vi bad våra lyssnare skicka in rykten dom hört om oss. Vilka stämmer? Hur chockade blev vi av att läsa upp det för varandra? Ni kommer även att få höra om våra tankar och åsikter kring fillers, botox och andra skönhetsingrepp. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
10/18/202045 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

DIANA MOSENI - Crush på Filip Dikmen? & bråket med Josie

I dagens avsnitt får vi besök av bombnedslaget Diana Moseni som har tagit tittarna med storm i Paradise Hotel.Men vem är Diana egentligen? Är hon verkligen den ni tror att hon är; kretsar hennes liv kring Hollywood & LA eller är det mycket ni inte vet?Vi blir minst sagt chockade när sanningen avslöjas.Diana berättar även om bråket mellan henne & Josie - vad var det vi inte fick se på TV? Och vad är grejen med Filip Dikmen - är han Dianas drömman?Detta och så mycket mer i detta grymma avsnitt! 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
10/11/20201 hour, 11 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

JOSEF LOCO - Den mystiska mannen

I dagens avsnitt får vi besök av Josef Loco, vars kändisskap länge har varit ett mysterium - vem är han egentligen & hur kom han in i tv branschen? Josef öppnar upp sig om sin uppväxt, när han kom till Sverige & hans drömmar om att designa & slå igenom i huvudstaden. Vad fick han betalt för att vara med i Ex on the beach? Vad hände med hans ex & vilken känd influenser hade Josef kunnat tänka sig att dejta? Skulle han kunna umgås med Abbe blattelito? Detta blandat med härligt skvaller och skratt! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
9/27/20201 hour, 13 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

BONUSAVSNITT - Det blir svettigt under JAG HAR ALDRIG

Våra lyssnare skickade in "jag har aldrig" frågor som vi svarar på. I det här avsnittet kommer ni få höra om hur Amelia kissade på sig under sex och Nessa öppnar upp sig om saker som hennes mamma aldrig hört om tidigare... och mycket mer. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
9/23/202048 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

SKJUTSAR SIN MAMMA TILL ONE NIGHT STANDS

I det här avsnittet har våra lyssnare skickat in problem som vi ska hjälpa dem med. Allt ifrån att inte veta vart man ska studera, till dysfunktionella relationer och att köra sin mamma till one night stands. Hur går man tillväga om man chattar med sitt ex på wordfeud? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
9/20/20201 hour, 24 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Ms. Jesso - LIVET MED EN SUGARDADDY?

För första gången öppnar Jesso upp sig om sitt liv. Som 12 åring påbörjades ett missbruk av alkohol som senare växer till ett drogmissbruk. Hon blev sexuellt trakasserad och var hemlös som tonåring. Efter LVU placering, jourhem, behandlingshem och ett destruktivt förhållande är Jesso 21 år när hon träffar en man på en sexfest som blir hennes sugar daddy. Vad hände där efter? Hur är egentligen livet med en sugar daddy? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
9/13/20201 hour, 53 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Joakim Lundell - FRÅN BOTTEN TILL TOPPEN

I dagens avsnitt får vi besök av den prisbelönta Joakim Lundell som är en av de största kreatörerna i Sverige. På youtube har vi fått följa hans vardag tillsammans med sin fru Jonna. Men hur kom han dit han är idag - hur gick han från att inte ha en krona på kontot till att bli miljonär? Nessa & Amelia tappar hakan när Joakim berättar om sanningen bakom skandalprogrammet kungarna av Tylösand, hur kunde det sändas på svensk TV?! Lever han i ett öppet förhållande med Jonna & hur gick det till första gången de bjöd in någon annan i sängkammaren? Joakim sätts i heta stolen ordentligt när han blir ombedd att låsa upp sin telefon & låta oss snoka igenom den... Detta & så mycket mer! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
9/6/20202 hours, 3 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

NATTA GRILLAR EXONPHSPOILER ORDENTLIGT!!!

Natta är trött på att det inte avslöjas tillräckligt i podden och väljer att ta saken i egna händer. Med hjälp av våra lyssnare tog Natta fram rykten/frågor som hon ställde Nessa & Amelia. INGEN fråga fick undvikas. Vilka nya influensers dejtar? Vilka influensers vill vi avskeda? Vad är de sjukaste ryktena vi hört om folk och så mycket mer... Är ni redo? Fram med glaset - we got some juiiiice! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
8/30/202058 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Amelia får ej komma in i VIP och brev från fängelset

Nessa & Amelia träffades ute i helgen tillsammans med en hel del kända ansikten. I dagens avsnitt pratas det om allt från bakom kulisserna i TV världen och gångerna tjejerna fått uppmärksamhet från fängelset. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
8/23/202049 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Sara Bolay - SANNINGEN BAKOM... Del 2/2

Del 2 med Sara Bolay. I denna del får vi veta vilka Sara tycker mest & minst om på TV rutan. Amelia ifrågasätter ett av Saras uttalanden som leder till en diskussion. Och vi har premiär för vår nya kategori "Säg namnet". See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
8/18/202040 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Sara Bolay - SANNINGEN BAKOM... Del 1/2

Sara Bolay - känd från flera säsonger av Ex on the Beach (även Nessas favorit deltagare genom tiderna) gästar en podd för första gången någonsin. Hon väljer att öppna upp sig om saker som hon aldrig tidigare gjort och det blir ett känslosamt avsnitt tillsammans med mycket skratt.Hur kom Sara in i tv världen? Hur startade hon sitt företag i Dubai?Blir ett intressant möte mellan Amelia & Sara som haft unfinished business sedan tidigare..Del 2 ute onsdag 19/8! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
8/16/202039 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Sara Bolay - Sanningen bakom - Trailer

Avsnittet släpps Måndag 17/8 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
8/16/20203 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

TEAPARTY - Det här med influensers...

I dagens avsnitt blir det tebjudning! Ni har ställt frågorna & vi svarar så ärligt vi bara kan. Vilken influenser ogillar vi mest? Vem är mest tillgjord? Vad döljer sig bakom fasaden? Nessa tar fram kolgrillen till Amelias förvåning & tvingar henne svara på en fråga hon inte hade väntat sig... See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
8/10/202055 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Johanna Nordström - KÄR I ADAM LINARD?

I dagens avsnitt får vi besök av härliga Johanna Nordström; den hyllade komikern som inte är rädd för att uttrycka sina åsikter. Det bjuds på en hel del skratt och skvaller. Johanna gör även ett oväntat avslöjande om Paradise Hotel-profilen Adam Linard... Och även premiär för några nya kategorier som leder till skrattfest... See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
8/2/202059 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Jesper Bengtsson - VAD HÄNDE MED PENGARNA?

Jesper Bengtsson tidigare känd från Paradise Hotel öppnar upp sig om det omtalade sveket. Vart tog pengarna vägen? Vad var anledningen? Hur hanterade Jesper hatstormen? Nu får ni lära känna Jesper på djupet, som tidigare endast varit en spelare. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
7/26/20201 hour, 7 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Amelia - VAD HÄNDE EGENTLIGEN?

För första gången väljer Amelia att öppna upp sig om något hon aldrig pratat om offentligt. Vad det var som hände egentligen efter hennes första säsong år 2016 efter Ex On The Beach. Det blir ett känslosamt avsnitt och Nessa frågar ut Amelia om saker som många velat ha svar på. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. 
 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
7/20/20201 hour, 3 minutes, 14 seconds