Winamp Logo
Vapaudu Voimaasi Cover
Vapaudu Voimaasi Profile

Vapaudu Voimaasi

Finnish, Personal health, 1 season, 150 episodes, 2 days, 5 hours, 2 minutes
About
Vapaudu Voimaasi - Asiaa henkisestä kasvusta, merkityksellisyyden tunteesta, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä itsetuntemuksesta. Tämä podcast tarjoaa sinulle yksinkertaistettua asiaa onnellisen ja terveellisen elämän avaimista, sekä hellii sinua ohjatuilla meditaatioilla. Laura on Dharma-valmentaja, oppimis- ja työskentelytyyliasiantuntija, joogaopettaja sekä Dj. Hänen intohimonsa on auttaa ihmisiä vapautumaan oman voiman äärelle ja rohkaista jokaista rakentamaan elämästään sellainen, jossa omat luontaiset kyvyt ja intohimot pääsevät kukoistukseensa. Hosted on Acast. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for more information.
Episode Artwork

145. Järkeiletkö itsesi ulos intuitiosi äänestä?

Tässä jaksossa puhutaan mielen ja intuition välisestä suhteesta ja siitä miksi mieli on hyvä renki, mutta huono isäntä. Linkki meditaatiokauppaan: https://holvi.com/shop/lauraihatsu/section/meditaatiot/Varaa aika valmennukseen tai hoitoon: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/7/202419 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

144. Energia update!

Tässä jaksossa puhutaan tämän hetken energioista ja siitä minkälaisia teemoja se saattaa nostaa pintaan. Ihmissuhteet ja se, miten olet vuorovaikutuksessa toisten kanssa on nyt vahvasti suurennuslasin alla. Ota yhteyttä: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/26/202416 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

143. Mistä saan taloudellisen turvan, jos päätän seurata kutsumustani?

Moni teistä varmasti pohtii, miten rahoittaa siirtymävaihe omalle polulle. Tämä on monitasoinen aihe, koska tulemme kaikki hyvin erilaisista lähtökohdista, mutta tässä jaksossa jaan muutamia näkökulmia, jotka on hyvä tiedostaa tässä rohkeassa siirtymävaiheessa. Varaa aika valmennukseen tai energiahoitoon: [email protected] lisää palveluista: www.lauraihatsu.comInstagram: @vapauduvoimaasiMeditaatiokauppa: https://holvi.com/shop/lauraihatsu/section/meditaatiot/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/19/202425 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

142. Vetääkö sielusi sinua uuteen suuntaan, mutta samaan aikaan et kykene näkemään eteesi?

Vetääkö sielusi sinua uuteen suuntaan, mutta samaan aikaan et kykene näkemään eteesi? Tunnetko, että sisälläsi on piilevä voima, joka ei tällä hetkellä pääse oikeuksiinsa? Tämä jakso on niille, jotka kokevat kasvaneensa ulos vanhasta elämästä, mutta samaan aikaan eivät näe, mitä tulevaisuus voisi pitää sisällään.  Varaa valmennus: [email protected] lisää: www.lauraihatsu.comMeditaatiokauppa: https://holvi.com/shop/lauraihatsu/Instagram: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/12/202424 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

141. Oletko kaksoisliekkimatkalla?

Tässä jaksossa puhutaan kaksoisliekki-ilmiöstä ja siitä, miksi kaksoiliekkejä tuodaan tällä hetkellä yhteen enemmän kuin koskaan. Mikä on kaksoisliekki? Mistä tietää oletko tavannut kaksoisliekkisi? Mitä kaksoisliekki suhteessa tapahtuu energeettisestä näkökulmasta? Jaksossa avaan myös, mitä tarkoittaa sielun kumppanuus sekä karmiset suhteet, jotka sekoitetaan helposti kaksoisliekkeyteen. Mitä ajatuksia sinulla heräsi jaksosta? Laita viestiä: [email protected] lisää palveluista www.lauraihatsu.comSeuraa instagramissa: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/6/202438 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

140. Kun sielusi ääni voimistuu, vanha elämä alkaa tuottamaan oireita.

Tässä jaksossa puhutaan omaan elämäntehtävään astumisen prosessista. Kun olet valmis astumaan dharmaasi eli sielusi todelliseen kutsumukseen, vanha elämäsi alkaa monesti tuottamaan erilaisia oireita. Yleisiä oireita on ahdistus, masennus ja uupumus. Yksi keskeinen askel omaan elämäntehtvään astumisessa on oman hermoston eli chakra järjestelmän hoito ja tasapainottaminen.Hyviä kunteluhetkiä <3 Ota yhteyttä: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/28/202419 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

139. Ahdistus, masennus, erityisherkkyys, adhd... - esoteerinen näkökulma

Kärsitkö ahdistuksesta tai masennuksesta? Onko sinulla diagnosoitu erityisherkkyys tai adhd? Koetko usein olevasi "avaruusolio" tällä planeetalla? Tässä jaksossa jaan, mitä nämä "erikoistilat" tarkoittavat esoteerisesta näkökulmasta. Ja miten ne liittyvät sielusi tehtävään tässä elämässä. Hyviä kuunteluhetkiä <3 Lue lisää palveluista: www.lauraihatsu.comOta yhteyttä: [email protected]äy seuraamassa instassa: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/21/202414 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

138. Uskallatko päästää irti siitä mihin olet aiemmin niin vankasti uskonut? Asiaa tämän hetken energioista.

Tässä jaksossa puhutaan tämän hetken energioista sekä siitä, mitä käymme kollektiivisesti läpi tällä hetkellä. Olemme kahden täysin erilaisen maailman taitekohdassa, mikä tarkoittaa sitä, että joudumme kyseenalaistamaan kaikkea sitä mihin olemme aiemmin uskoneet ja tukeutuneet.Mitä jos tämän elämän tarkoitus onkin oppia nauttimaan elämän vuoristoradasta täysin siemauksin. Taakse katsomatta.Hyvä kuunteluhetkiä <3Ota yhteyttä: [email protected] lisää palveluista: www.lauraihatsu.comIg: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/19/202419 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

137. Vievätkö ajatuksesi sinut solmuun? Asiaa yliajattelusta.

Elämä koostuu monista kerroksista, joista pieni mielemme pystyy käsittämään vain pienen osan. Tästä syystä yliajattelu harvoin vie meitä parempaan suuntaan. Tässä jaksossa jaan vinkin, miten pystyt liikkumaan nopeammin haastavien hetkien ja tunteiden läpi. Ota yhteyttä: [email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/13/202416 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

136. "En kuulu mihinkään, ja näin kuulun kaikkialle" - asiaa vesimies energioista.

Oletko kokenut elämässäsi ulkopuolisuuden tunnetta? Tunnetko olevasi outolintu, jota ei voi laittaa mihinkään boxiin tai lokeroon? Jos näin, saatat olla vesimiehen aikakauden pioneeri. Tässä jaksossa puhutaan tämän hetken energioista.Hyviä kuunteluhetkiä <3 Ota yhteyttä: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/7/202416 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

135. Ilo ja nautinto ovat lääkettä sielulle (ja maailmalle).

Oletko kadottanut iloisuutesi? Annatko sisäisen lapsesi olla vallaton ja leikkiä? Miksi vakavuus liitetään aikuisuuteen? Vakavuus on yksi keino pitää meidät pienenä. Helposti manipuloitavana ja hallittavana. Miksi? Tästä lisää tämän päivän jaksossa. Ota yhteyttä: [email protected] Nepsy-arkeen linkki: https://www.consultica.com/etusivu.html Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/1/202412 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

134. Se mitä luot on energiasi jatke. Asiaa energiatyön merkityksestä.

Tässä jaksossa puhutaan energiatyön merkityksestä. Miksi se on niin tärkeää pitää huolta omasta energiakentästä? Se mitä luot ja vedät puoleesi on suora jatke omasta energiastasi. Kaikki lähtee siis siitä, että virität oman energiasi hyville taajuuksille. Hyviä kuunteluhetkiä <3 Varaa aika energiahoitoon: [email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/30/202419 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

133. Aitous vahvistaa magneettiasi!

Uskallatko olla aidosti oma itsesi? Mitä aitous oikeastaan on? Hyviä kuunteluhetkiä <3 Ota yhteyttä: [email protected]: @vapauduvoimaasiLue palveluista https://www.lauraihatsu.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/29/202415 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

132. Vuosi 2024 - se mitä olet kylvänyt, alkaa näkymään fyysisessä todellisuudessa.

Tässä jaksossa puhutaan vuoden 2024 energioista ja siitä, mitä ne saattavat tarkoittaa sinun henkilökohtaisessa elämässä. Lisäksi asiaa manifestoinnista. Miten manifestointiprosessi toimii? Hyviä kuunteluhetkiä <3 Varaa aika energiahoitoon: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/24/202420 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

131. Oletko etsimisen kierteessä? Todellinen muutos tapahtuu silloin kun alamme oikeasti elää.

Tässä jaksossa puhutaan luovuudesta ja siitä, kuinka tärkeää on lähteä tuomaan omia ideoita käytännön tasolle. Ihmisillä on taipumus jäädä jahtaamaan ulkoapäin sitä yhtä oikeaa vastausta, jolla olisi voima muuttaa koko elämä. Todellisuudessa muutos alkaa tapahtua vasta kun alamme tuomaan oivalluksiamme ja luomisvoimaamme käytännön tasolle. Joskus se voi olla konkreettista luomista ja joskus oman sisäisen maailman muokkaamista esimerkiksi meditaation keinoin. Elämässä on erilaisia vuodenaikoja. Mikä estää meitä etenemästä elämässä? Mitä on luovuus? Hyviä kuunteluhetkiä <3 Ota yhteyttä: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/21/202419 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

130. Valjasta mielesi palvelemaan sinua, ei sabotoimaan.

Tässä jaksossa puhutaan alitajunnan voimasta. Toimimme pitkälti alitajuntamme ohjailemana ja tästä syystä aito muutos tapahtuu vain alitajuntaa muokkaamalla. Alitajunnan muokkaaminen käsittää sekä kehollisen työn, että oman mielen hallinnan. Nämä kaksi puolta on tärkeää tuoda balanssiin. Miten muokata omaa alitajuntaa? Mitä tarkoittaa relevantti sisäinen kokemus sekä epärelevantti sisäinen kokemus? Hyviä kuunteluhetkiä!Ota yhteyttä [email protected]:@vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/16/202433 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

129. Energiakatsaus - kun ympärillä kuohuu, sisäisen rauhan merkitys kasvaa

Oletko tuntenut erikoisia tuntemuksia kehossasi viime aikoina? Ehkä mielialasi vaihtelevat radikaalistikkin päivän aikana? Maapallo kokee tällä hetkellä suurta energeettistä muutosta, mikä luonnollisesti vaikuttaa meihin ihmisiin. Kehomme sopeutuu jatkuvasti uusiin energioihin ja tämän seurauksena saattaa tuntua siltä, että mistään on vaikeaa saada kiinni. Miten navigoida läpi muutosten? Mitä tehdä kun pelko ja ahdistus ottaa vallan? Tästä lisää tässä jaksossa. Ota yhteyttä: [email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/10/202423 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

128. Joulutervehdys - kutsu sielusi juhlapöytään <3

Joulun aikaan lisääntynyt rakkauden energia laskeutuu keskuuteemme. Tämä rakkauden energia nostaa monesti myös esiin ne pisteet, jotka seisovat rakkautemme edessä. Tässä jaksossa jaan näkökulman, joka voi auttaa sinua navigoimaan läpi haastavien tilanteiden. Ihanaa ja lämmintä joulua Sinulle &lt;3 Ota yhteyttä [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/19/202311 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

127. Esitätkö normaalia? Uudessa ajassa outous on IN!

Tämä minijakso kannustaa sinua olemaan ylpeä ennen kaikkea niistä piirteistä, jotka tekevät sinusta "oudon". Uuden maailman energioissa yksi tärkeimmistä menestyksen avaimista on se, kuinka rohkeasti uskallat ilmentää omaa ainutlaatuisuuttasi. Hyviä kuunteluhetkiä &lt;3Joululahjaksi Human Design &amp; Elämäntehtävä valmennus tai Energiahoito ;)Lue lisää www.lauraihatsu.comOta yhteyttä: [email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/15/20239 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

126. Se mitä ruokit kasvaa!

Tässä jaksossa puhutaan egosta, sekä sisäisten tarinoiden merkityksestä. Muutos lähtee siitä, että opimme tarkkailemaan meissä vaikuttavia haittaohjelmia ja lakkaamme ruokkimasta niitä.Hyviä kuunteluhetkiä &lt;3Joulukampanja:Hemmotteleva energiahoitoLue lisää www.lauraihatsu.comOta yhteyttä: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/13/202327 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

126. Se mitä ruokit, kasvaa. Asiaa egosta.

Tässä jaksossa puhutaan egosta, sekä sisäisten tarinoiden merkityksestä. Muutos lähtee siitä, että opimme tarkkailemaan meissä vaikuttavia haittaohjelmia ja lakkaamme ruokkimasta niitä. Hyviä kuunteluhetkiä &lt;3 Joulukampanja:Hemmotteleva energiahoitoLue lisää www.lauraihatsu.comOta yhteyttä: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/12/202327 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

125. Mitä jos ahdistus, masennus ja merkityksettömyyden tunne ovatkin lopulta paras asia, mitä sinulle on koskaan tapahtunut?

Tässä jaksossa puhutaan ilmiöstä, jossa vanha totuttu elämä menettää yhtäkkiä merkityksensä ja elämä alkaa tuntumaan vieraalta, synkältä ja hataralta. Tätä ilmiötä kuvataan termillä Dark night of the soul ja se on luonnollinen osa henkisen heräämisen ja omaan elämäntehtävään astumisen prosessia.Dark night of the soul saattaa olla kivulias kokemus. Se horjuttaa vanhoja elämän rakenteita ja yhtäkkiä sellaiset asiat, jotka ovat aiemmin tuottaneet mielihyvää menettävät merkityksensä. Dark night of the soulin aikana ihminen kärsii helposti masennuksen ja ahdistuksen tunteista, sekä tarpeesta eristäytyä. Tämä on kaikki luonnollinen osa tätä prosessia ja tästä syystä tämän ilmiön tunnistaminen auttaa kulkemaan näiden pimeiden aikojen läpi. Hyviä kuunteluhetkiä &lt;3 Jos kaipaat tukea tai apua vaikeiden tunteiden keskelle tervetuloa energiahoitoon.Laita viestiä: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/4/202325 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

124. Miten erottaa intuition ääni pelosta?

Intuition kuunteleminen on taitolaji, jota voi kehittää harjoittelemalla. Miten voit kuulla intuitiosi äänen kirkkaammin? Miten erottaa intuition ääni pelosta? Hyviä kuunteluhetkiä &lt;3 Ota yhteyttä: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/29/202322 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

123. Tärkeimmät lahjamme löytyvät usein suurimpien pelkojemme toiselta puolelta. Tunnistatko tärkeimmät lahjasi?

Tiedätkö, mitkä ovat tärkeimmät lahjasi? Monesti tärkeimmät lahjamme löytyvät suurimpien pelkojemme toiselta puolelta. Tästä syystä omien lahjojen tiedostaminen auttaa meitä kohdistamaan energiamme sellaisten pelkojen voittamiseen, joilla on oikeasti merkitystä. Tässä jaksossa kerron kahdesta palvelustani, joiden avulla opit ymmärtämään todellisia lahjojasi, sekä minkälaisten pelkojen läpi juuri sinut on tarkoitettu kulkevan tässä elämässä, jotta voisit kasvaa täyteen potentiaaliisi. Nämä palvelut ovat nimittäin Black Friday tarjouksessa sunnuntaihin 26.11. klo 23.59 saakka. ;)Varaa aika valmennukseen [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/24/202317 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

122. Mitä ahdistuksesi koittaa sinulle kuiskailla?

Tässä jaksossa puhutaan ahdistuksesta. Ahdistus kumpuaa monesti siitä, että koitamme vastustella jotain mikä olisi luonnollista. Ylläpitää tietynlaista kuvaa itsestämme. Miten lähteä parantumaan ahdistuksen otteesta? Siitä lisää tässä jaksossa. 'Ota yhteyttä: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/21/202319 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

121. Koetko olevasi hukassa?

Tuntuuko sinusta, että olet eksyksissä? Mitä, jos eksyksissä oleminen onkin paras asia, mitä sinulle on koskaan tapahtunut? Hyviä kuunteluhetkiä &lt;3 Ota yhteyttä: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/20/202317 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

120. Minkälainen ilmapiiri vallitsee sisäisessä talossasi?

Mitä puhut itsellesi kun trauma tai joku muu vaikea tunne nousee pintaan? Tässä jaksossa puhutaan sallivuuden ja rakkauden sisäisestä ilmapiiristä ja sen tärkeydestä kasvun tiellä. Hyviä kuunteluhetkiä &lt;3Ota yhteyttä: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/14/202317 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

119. Elämäntehtäväsi on elää linjassa todellisen luontosi kanssa. Kaikki muu seuraa perässä.

Tässä jaksossa puhutaan elämäntehtävästä ja dharmasta. Monesti yhdistämme elämäntehtävän pelkästään siihen työhön, mitä teemme. Todellisuudessa kaikki lähtee siitä, että palaat ensin itseesi. Tunnistat omat lahjasi ja ominaisuutesi ja alat elämään itsellesi totuudenmukaista elämää jokaisessa hetkessä. Hyviä kuunteluhetkiä. Ota yhteyttä [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/1/202321 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

118. Todellinen vapaus löytyy niiden tunteiden toiselta puolelta, joita koitat eniten vältellä.

Vasta sitten, kun opimme suhtautumaan elämän ylä- ja alamäkiin yhdenvertaisella avoimuudella, voimme elää aidosti vapaata elämää. Marraskuu lähestyy ja luonto kannustaa meitä kääntymään sisäänpäin. Tässä jaksossa puhutaan varjotyöstä, pelkojen kohtaamisen vapauttavasta voimasta, sekä vaikeiden tunteiden tuntemisesta. Varaa aika valmennukseen: [email protected] lisää www.lauraihatsu.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/25/202321 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

117. Minkälaista tiikeriä karkuun sinä juokset? Mitä jos pysähtyisit?

Tässä jaksossa puhutaan hermostosta sekä traumojen vapauttamisesta. Miksi hermoston rauhoittaminen on niin tärkeää? Mitä kehossa alkaa tapahtumaan, kun vihdoin lopetamme jatkuvan suorittamisen? Miksi vaikeisiin tuntemuksiin kannattaa nojata? Hyviä kuunteluhetkiä &lt;3Ota yhteyttä: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/24/202319 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

116. Mitä aivoissa tapahtuu, kun ihminen joutuu toimimaan vasten luontoaan? (Jatko-osa jaksolle 113.)

Tämä jakso on jatko-osa jaksolle 113. jossa käsiteltiin adhd ja autismi-ilmiötä. Jaksossa pääsette kuulemaan oppimis- ja työskentelytyyliasiantuntija Anne Penttiseltä tärkeää ja tiukkaa asiaa aivojen toiminnasta ja miten se liittyy oppimisvaikeuksiin. Mitä aivoissa tapahtuu, kun joudumme toimimaan ympäristössä, joka ei tue luontaisia vahvuuksiamme? Miten oppimishäiriöisten aivot poikkeavat valtavirrasta? Miten stressi vaikuttaa aivoihimme? Lue lisää Consultican sivuilta: https://www.consultica.com/etusivu.htmlOta yhteyttä: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/20/202320 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

115. "Miksi ihmiset eivät tajua?" - Olemisen laatu puhuu enemmän kuin tuhat sanaa.

Tässä jaksossa puhutaan myötätunnon voimasta. Elämme aikaa, jossa kaikki tuntuvat sotivan toisiaan vastaan ja kiusaus lähteä todistelemaan omia näkemyksiä maailman rauhasta ja tietoisuuden voimasta on suuri. On tärkeää, että jaamme näkemyksiämme oikeissa tilanteissa, mutta energeettisestä näkökulmasta se, miten vankasti pysymme itse rakkauden ja myötätunnon energioissa on suurinta lääkettä maailmalle. Ota yhteyttä:[email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/13/202323 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

114. Ystävä, osaatko luovuttaa?

Tässä jaksossa puhutaan luovuttamisen voimasta. Ota yhteyttä: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/10/20238 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

113. Spektrumilla? Persoonallisuus, joka ei sovi yhteiskunnan rakenteisiin. Onko tämä sairaus?

Tässä jaksossa puhutaan adhd- ja autismi ilmiöstä ja siitä, miten spektrum diagnoosien kasvava määrä liittyy käsillä olevaan kollektiiviseen muutokseen. Hyviä kuunteluhetkiä!Ota yhteyttä: [email protected]: @vapauduvoimaasiwww.lauraihatsu.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/4/202320 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

112.Energiakentästäsi hohkaa jatkuvasti tietynlainen lähetys - miltä lähetyksesi näyttää tänään?

Tässä jaksossa puhutaan tämän hetken energioista, traumojen purkamisesta sekä pyyteettömän rakkauden transformoivasta voimasta. Miten lähteä purkamaan traumataakkaa? Se on yksinkertaista, mutta ei helppoa. Hyviä kuunteluhetkiä &lt;3 Ota yhteyttä: [email protected]: @vapaudvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/23/202324 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

111. Mitä on valaistunut itsekkyys?

Tämä jakso on jatko-osa edelliseen jaksoon, jossa puhuttiin kasvavasta individualismista ja siitä, miten se vaikuttaa ihmisten ryhmäkäyttäytymiseen.Mitä tarkoittaa valaistunut itsekkyys? Miksi syyllisyyden tunne, häpeä ja läheisriippuvuus ovat monella niin läsnä tällä hetkellä? Mitä ovat karmalliset ihmissuhteet ja mikä on niiden merkitys? Käy kuuntelemassa ;)Ota yhteyttä:[email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/20/202328 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

110. Olemme siirtymässä terveen itsekkyyden aikaan - miten kasvava individualistisuus näkyy ryhmäkäyttäytymisessä?

Uskallatko olla itsekäs? Tässä jaksossa puhutaan kasvavasta individualismista ja siitä, miten se vaikuttaa siihen, miten muodostamme ryhmiä tulevaisuudessa. Elämme aikaa, jossa "itsekkyyden" merkitys muuttaa muotoaan. Tämän takia syyllisyys, häpeä ja läheisriippuvuus ovat kovasti puhdistuksen alla juuri nyt. Hyviä kuunteluhetkiä &lt;3Human Design &amp; Elämäntehtävä + Energiahoito paketti: https://www.lauraihatsu.com/servicesOta yhteyttä: [email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/18/202318 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

109. Luovuus aktivoi antennin korkeampaan tietoisuuteen!

Tässä jaksossa puhutaan luovuuden merkityksestä tässä kollektiivisen heräämisen ajassa. Puhun asiasta aivolohkojen, sekä feminiini ja maskuliinienergian näkökulmasta. Miksi luovuus voi toimia porttina henkiseen heräämiseen? Hyviä kuunteluhetkiä &lt;3Ota yhteyttä [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/6/202325 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

108. Kiinnostaisiko sinuakin siirtyä universumin palkkalistoille? Sielulähtöinen yrittäjyys uudessa ajassa.

Tässä jaksossa puhutaan sielulähtöisestä yrittäjyydestä. Yrittäjyys on yksi suorimmista väylistä toteuttaa omaa elämäntehtävää. Tästä syystä kiinnostus yrittäjyyttä kohtaan on noussut viime aikoina huimaa vauhtia. Jos kaipaat kannustusta ja tsemppausta yrittäjäksi ryhtymiseen tai olet aloitteleva yrittäjä, tämä jakso on sinulle. Ota yhteyttä: [email protected] lisää www.lauraihatsu.comIg: @vapauduvoimaasiConsultican sertifiointikoulutus: https://www.consultica.com/palvelut-2/koulutukset.html Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/31/202328 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

107. Uskotko siihen, että myös sinulla on Dharma? Asiaa elämäntehtävästä ja sielun kutsumuksesta.

Tässä jaksossa laskeudutaan elämäntehtävällisten perusasioiden äärelle. Miksi niin moni etsii elämänthetäväänsä juuri nyt? Olemme siirtymässä ykseyden aikaan, jonka taustaenergiat suosivat sitä että jokainen alkaa toteuttamaan omaa sielun kutsumustaan. Näin koko yhteisö saa kaiken tarvitsemansa ja pystymme elämään harmoniassa. Mistä elämäntehtävä eli Dharma koostuu? Aiheesta lisää tässä jaksossa. Ota yhteyttä: [email protected] @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/25/202334 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

105. Itsensä rakastaminen on kantava voima muutoksen pyörteissä

Tässä jaksossa puhutaan itsensä rakastamisesta ja siitä, miksi se on etenkin näinä aikoina niin tärkeää. Lue lisää palveluista: www.lauraihatsu.comOta yhteyttä: [email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/16/202329 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

105. Tyhjyyden mikrohetket. Elämälle antautuminen. Ihmissuhteet ja karman puhdistus.

Palasin tällä viikolla lomilta. Tässä jaksossa jaan oivalluksia ja teemoja, joita olen käynyt läpi viime aikoina. Nämä samat teemat ovat myös vahvasti kollektiivisessa kentässä. Suurennuslasin alla ovat ihmissuhteet, elämälle antautuminen sekä oman karman puhdistaminen. Ota yhteyttä: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/6/202329 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

104. Narsisti - uhka vai mahdollisuus?

Tässä jaksossa puhutaan narsismista. Miten tunnistaa narsisti? Miten narsismi näkyy yhteiskuntamme rakenteissa? Mikä pitää meidät kiinni narsistisissa suhteissa? Entä voiko narsistisen suhteen kääntää voimavaraksi? Ota yhteyttä: [email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/27/202334 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

103. Nykytilan hyväksyminen on olennaisin raaka-aine kehityksen resptissä.

Tässä jaksossa puhutaan siitä, kuinka tärkeää on oppia näkemään ja hyväksymään tämä hetki juuri sellaisena kuin se on. Vain tälle pohjalle voimme luoda aitoa kehitystä. Jaksossa puhutaan myös tunteiden tuntemisen eri tasoista. Joskus on hyvä rypeä, toisinaan taas päästää irti ja liikkua eteenpäin. Hyviä kuunteluhetkiä &lt;3Ota yhteyttä: [email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/9/202322 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

102. Myös maapallolla on oma elämäntehtävänsä!

Tiesitkö, että myös maapallolla on oma elämäntehtävänsä. Siinä missä sielumme on sitoutunut tiettyyn elämäntehtävään yhden elämän ajan, maapallon elämäntehtävä muuttuu noin 400 vuoden sykleissä. Ihan niin kuin sielumme kehittyy jokaisessa elämässä kohti korkeampaa tietoisuutta, myös maapallo kehittyy samalla tavalla.&nbsp;Vuonna 2027 maapallo on siirtymässä uuteen elämäntehtävään, mikä tulee muuttamaan sen minkälaiset lainalaisuudet yhteiskunnassa toimivat. Tästä syystä vanhat systeemit rakoilevat liitoksistaan.Hyviä kuunteluhetkiä!www.lauraihatsu.comOta yhteyttä: [email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/29/202320 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

101. Miten avantouinti liittyy esiintymisjännitykseen? Asiaa stressin hallinnasta ja haasteiden kohtaamisesta.

Tässä jaksossa puhutaan stressin hallinnasta. Omaan dharmaan astuminen pakottaa meidät monesti kohtaamaan syvimmät pelkomme ja jotta emme lannistu näiden pelkojen edessä, yksi tärkeimmistä taidoista on oppia säätelemään omaa hermostoa haasteiden edessä. Miten avanto liittyy esiintymisjännitykseen? Miksi krooninen stressi on maaailman vaarallisin tauti? Hyviä kuunteluhetkiä &lt;3 Tunne Itsesi-valmennus saatavilla 28.5. saakka. Lue lisää www.lauraihatsu.com (kesäkampanja ylävalikossa) Ota yhteyttä: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/24/202314 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

100. Oletko koskaan miettinyt, mistä tulee sanonta "olla elementissä"?

On hienoa seurata ihmistä, joka on täysin omassa elementissään siinä mitä hän tekee. Hänestä hohkaa läsnäolo, innostus ja tietynlainen mestarillisuus. Tämä tila on jokaisen perusoikeus. Ja se lähtee siitä, että uskallamme seurata sielumme kutsumusta ja tunnistamme sen, mikä se oma elementtimme oikein on. Hyviä kuunteluhetkiä!Tunne Itsesi-valmennus saatavilla 28.5. saakka. Lue lisää: www.lauraihatsu.com (kesäkampanja)Ota yhteyttä [email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/22/202313 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

99. Intuition kuuntelu ei aina johdata sinua helpolle tielle!

Tässä jaksossa puhutaan intuitiosta. Sielusi ei syntynyt tänne vain kruisailemaan. Se syntyi tänne kehittymään. Tästä syystä intuitio ei aina johdata vain sinne missä elämä virtaa kivuttomasti. Kun kuuntelet intuitiotasi voit luottaa siihen, että eteesi tulevat haasteet ovat täällä kasvattamassa sinua. Jos taas sodit intuitiotasi vastaan, voi olla että eteesi tulevat haasteet vain hiljalleen hajoittavat sinut. Tunne Itsesi-valmennus saatavilla 28.5. saakka. Ota yhteyttä [email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/19/202310 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

98. Irtipäästäminen on portti uuteen aukeamiseen!

Tässä jaksossa puhutaan irtipäästämisen tärkeydestä, rohkeudesta ja terveestä itsekkyydestä. Henkinen polku ei ole pelkästään elämänvirrassa lipumista ja taianomaisia synkronisaatioita. Välillä meidän täytyy ponnistella ja muuttaa tietoisesti totutun virran suuntaa, jos se ei enää palvele kehitystämme. Tunne Itsesi-valmennuspaketti saatavilla 28.5. saakka. Ilmoittaudu valmennukseen [email protected] lisää: www.lauraihatsu.comIg: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/18/202315 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

97. Ryhdy itsesi asiantuntijaksi - Asiaa itsetuntemuksesta sekä Human Designin avoimesta vaistokeskuksesta.

Tässä jaksossa puhun itsetuntemuksen merkityksestä, sekä siitä kuinka tärkeää on ennen kaikkea opiskella itseään. Käytämme valtavasti aikaa ulkoisten asioiden pänttäämiseen vaikka tosiasiassa elämämme laatu kumpuaa pitkälti meistä itsestämme. Tässä jaksossa seuraa myös jatkoa Human Designin avoimet keskukset-sarjalle. Aiheena avoin vaisto (spleen) keskus. Oman Human Design kartan löydät osoitteesta: www.jovianarchive.comKerron myös uudesta valmennuspaketista Tunne Itsesi-valmennus. Tämä kampanja on voimassa 28.5. saakka. Jos haluat lähteä mukaan valmennukseen ota yhteyttä: [email protected]: @vapauduvoimaasiLue lisää: www.lauraihatsu.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/15/202323 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

96. Kun alat radikaalisti seuraamaan sisäistä kompassiasi, elämä lakkaa olemasta kompromissi!

Tässä jaksossa puhutaan siitä, kuinka helposti pistämme erikoiset ominaisuutemme tai käyttäytymismallimme traumojen piikkiin. Vaikka tosiasiassa nämä käyttäytymismallit voivat joskus yhtälailla johtua ihan vaan synnynnäisistä ominaisuuksista. Jaksossa puhutaan myös siitä, kuinka traumapuheen ja traumatietoisuuden leviäminen valtavirtaan on tuonut mukanaan omat haasteensa, joiden suhteen on tärkeää olla tarkkana.Jaksossa mainittu narsismiin erikoistunut tohtori: Doctor Ramani (YouTube)Ota yhteyttä:[email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/9/202324 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Meditaatio nukahtamiseen - Matka pumpulipilville

Tässä meditaatiossa päästetään irti arkisista huolista ja laskeudutaan syvään levolliseen uneen. Sopii hyvin myös lapsille. &lt;3Ota yhteyttä: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/30/202315 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

95. Miten löytää rohkeus alkaa toteuttamaan omaa elämäntehtävää?

Tässä jaksossa puhutaan rohkeudesta ja pelkojen voittamisesta. Omaan dharmaan astuminen nostaa usein syvimmät pelkomme esiin ja näiden pelkojen voittaminen onkin tärkeä osa elämäntehtäväämme. Kun tiedostat korkeamman tarkoituksesi tällä planeetalla löydät suunnan ja voimaa kulkea läpi näiden pelkojen. Hyviä kuunteluhetkiä!Jos haluat astua omaan elämäntehtävääsi laita viestiä:[email protected] lisää: www.lauraihatsu.comKäy seuraamassa: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/24/202326 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

94. Elämän suuri paradoksi - Se mistä haluat päästä eroon pysyy. Se mitä kiellät kasvaa.

Tässä jaksossa puhutaan asenteesta, joka tukee kasvua ja kehitystä. Haasteet, kipu ja vastoinkäymiset ovat tärkeitä lahjoja sielumme evoluution kannalta. Ne tulevat eteemme tärkeiden viestien kera. Meillä on vapaa tahto ottaa nämä viestit vastaan uteliaisuuden kautta tai vaihtoehtoisesti sivuuttaa ne, jolloin ongelmien pato voi lopulta paisua sietämättömäksi. Hyviä kuunteluhetkiä &lt;3 Ota yhteyttä: [email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/17/202330 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

93. Käytätkö energiaasi viisaasti? Asiaa avoimesta sakraalikeskuksesta.

Tässä jaksossa puhutaan Human Designin avoimesta sakraalikeskuksesta, joka on avoin manifestoreilla, projektoreilla sekä reflektoreilla. Ota yhteyttä:[email protected]@vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/4/202316 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

92. Nyörien kiristely ei johda kasvuun. Rohkeus ja luovuus ovat tämän hetken kuumaa valuuttaa!

Tässä jaksossa jaan ajatuksiani vaaleihin liittyen. Myös näissä vaaleissa näkyy selkeästi vapauden ja kontrollin vastakkainasettelu. Kiristetäänkö nyörejä ja ajetaan kansa pelkotilaan vai päätetäänkö ottaa rohkea askel tuntemattomaan luomalla uutta. Hyviä kuunteluhetkiä!Varaa aika valmennukseen: [email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/24/202317 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

91. Energiakatsaus - Kontrolli vie voimat. On aika antautua elämän virtaan ja luottaa.

Tässä jaksossa jaan tunnelmia ja fiiliksiä tämän hetken energioista. Hyviä kuunteluhetkiä &lt;3 www.lauraihatsu.comIg: @vapauduvoimaasiVaraa aika valmennukseen: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/17/202313 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

90. Vältteletkö konfliktia vai toimitko omasta totuudesta käsin? Asiaa avoimesta tunnekeskuksesta.

Tässä jaksossa käsitellään Human Designin avointa tunnekeskusta. Jos sinulla on avoin tunnekeskus, kysy itseltäsi: toiminko omasta totuudesta käsin vai yritänkö vältellä konflikteja? Jos haluat tutustua syvemmin omaan Human Design karttaasi, laita minulle viestiä: [email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/15/202315 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

89. Kumpuaako toimintasi riittämättömyydestä käsin? Human Design ja avoimet keskukset osa 2. (Ego-keskus)

Tässä jaksossa jatketaan Human Designin avointen keskuksien käsittelyä. Tänään aiheena avoin ego keskus, jota kutsutaan myös sydänkeskukseksi, koska se on yhteydessä fyysiseen sydämeen. N. 70 % väestöstä tämä keskus on avoin ja n. 30% se on aktiivinen. Tässä jaksossa puhun avoimen ego-keskuksen yleisimmistä sudenkuopista. Linkki henkilökohtaiseen Human Design karttaasi: https://www.jovianarchive.com/Get_Your_ChartOta yhteyttä: [email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/11/202323 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

88. Energiakatsaus - Koitatko kävellä vastatuuleen?

Tässä minijaksossa jaan ajatuksia ja fiiliksiä tämän hetken energioista.Ota yhteyttä: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/8/20239 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

87. Miksi kipuilemme toistuvasti juuri tiettyjen aihealueiden kanssa? - Human Design ja avoimet keskukset osa 1.

Miksi tietyt asiat tuntuvat meistä helpoilta, kun taas toisten asioiden kanssa tuntuu siltä kuin kävelisi heikoilla jäillä? Kun katsot omaa Human Design karttaasi huomaat, että osa keskuksista on valkoisia. Nämä keskukset ovat avoimia keskuksia, jotka ovat erityisen alttiita ympäristön vaikutukselle. Tästä syystä niiden suhteen on tärkeää olla tietoinen, jotta emme hukkaa itseämme ympäristön vaikutuksiin. Tässä jaksossa käsitellään avointa kurkkukeskusta, sekä avointa identiteettikesuksta (G-centre). Jatko-osa luvassa. Saat oman karttasi osoitteesta: https://www.jovianarchive.comOta yhteyttä: [email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/5/202326 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

86. Sinulle on varattu ihka oma paikka elämän taidegalleriassa - miten haluat käyttää tämän mahdollisuuden?

Elämä on luova prosessi, jota voi ilmentää monella eri tavalla. Yhtä oikeaa tai väärää tapaa ei ole. Jokaiseen meistä on istutettu oma ainutlaatuinen polku ja energia, joka tuo oman säväyksensä tähän elämän suureen palapeliin. Miten sinä haluat ilmentää itseäsi tänään?Hyviä kuunteluhetkiä &lt;3Ota yhteyttä:[email protected]: @vapauduvoimaasiwww.lauraihatsu.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/2/202314 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

85. Energiakatsaus - tunteet, uhriutuminen vs. vapautuminen

Tällä viikolla kosminen sää on puhallellut tunnekeskukseen. Tämä jakso on muistutus tunteiden hyväksymisen merkityksestä. Ota yhteyttä [email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/23/20239 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

84. Elämäntehtävänkin voi suorittaa

Tässä jaksossa haluan muistuttaa, että matka itseen on prosessi, jossa on tärkeää hyväksyä myös oma vajavaisuutensa.&nbsp;Tällä hetkellä puramme urakalla vanhan maailman ohjelmointeja ja onkin hyvin tärkeää olla itselleen armollinen. Tämä ei ole mikään pieni tehtävä. Teet hyvää ja tärkeää työtä &lt;3 Ota yhteyttä:[email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/22/202313 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

83. Kenen koreografiaa sinä tanssit? Intuitiivinen tanssi ja maalaus oman voiman työkaluina.

Tässä jaksossa puhutaan intuitiivisen tanssin ja maalauksen hyödyistä ja siitä, kuinka nämä harjoitteet voivat lisätä rohkeutta oman polun raivaamiseen. Linkki Soundcloud profiiliini: https://soundcloud.com/ihastuYstävänpäivätarjous voimassa 19.2. klo 23.59 saakka.2 x Human Design ja Elämäntehtävä-valmennusta 250 eur (norm 300 eur)Laita viestiä [email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/15/202320 minutes
Episode Artwork

82. Jumaloitko ulkoisia voimia? - Asiaa rajoista!

Huomaan työssäni kuinka käymme kollektiivisesti läpi tiettyjä teemoja tiettyihin aikoihin. Tänä vuonna rajat ovat nousseet vahvasti esiin. Rajojen veto on olennainen osa omaan voimaan vapautumista. Jos jatkuvasti hajoitamme energiamme rajojemme ulkopuolelle, on se pois omasta dharmastamme. Dharmasta, jota eläessämme pystymme luomaan maksimaalisen hyödyn myös kolllektiiviseen kenttään. Tällä hetkellä meitä pusketaan astumaan elämäntehtäviimme. Tästä syystä meidän on aika laittaa rajat uuteen uskoon. Vanhassa maailmassa teimme toisista ihmisistä ja rahasta jumaliamme. Uudessa maailmassa ymmärrämme, että tämä jumaluus on jo meissä. Hyviä kuunteluhetkiä &lt;3 YSTÄVÄNPÄIVÄTARJOUS:2 x Human Design &amp; Elämäntehtävä valmennusta 250 eur (norm. 300 eur)Tarjous voimassa 14.2.-19.2. ajan. Laita viestiä [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/13/202318 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

81. Miten huulipuna liittyy parasympaattiseen hermostoon?

Tässä jaksossa jaan kuusi konkreettista keinoa hermoston rauhoittamiseen. Kroonistunut stressi saattaa aiheuttaa sen, että rentoutuminen voi tuntua alkuun vastenmieliseltä ja jopa vaaralliselta. Terveytemme kannalta on kuitenkin hyvin tärkeää, että vietämme aikaa parasympaattisessa tilassa, jossa keho alkaa korjaamaan ja parantamaan itse itseään. Tähän auttaa säännöllisesti tehdyt harjoitukset, jotka stimuloivat parasympaattista hermostoa.Jos kaipaat apua hermoston rauhoittamiseen, nyt kannattaa käydä shoppailemassa meditaatiokaupassani. Lauantaihin 4.2. saakka KAIKKI meditaatiot -50%!!!www.lauraihatsu.com/storeOta yhteyttä: [email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/31/202321 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

80. Stressi hämärtää yhteyden johdatukseen.

Tässä jaksossa puhutaan stressin vaikutuksesta elämäntehtävään. Kun olemme stressitilassa, tulkitsemme kaiken eteemme tulevan tietynlaisen pelko-harson kautta. Tämä estää meitä tarttumasta mahdollisuuksiin, jotka kuljettaisivat meitä kohti korkeampaa versiota itsestämme. Tämä voi saada aikaan tunteen, että elämä junnaa paikoillaan.Mitä jos tänä vuonna ottaisit hermoston hellimisen ja stressin purkamisen osaksi jokapäiväistä elämääsi. Meditaatio, hengitysharjoitukset, luontokävelyt, musiikki, jooga, äänimaljahoidot, energiahoidot - kaiki nämä auttavat purkamaan stressiä kehosta. Mikä keino sinua kutsuu eniten?Jos meditaatiot ja hengitysharjoitukset kutsuvat voit ostaa nyt kaikki meditaatiokauppani meditaatiot -50%!!!Tässä linkki: https://www.lauraihatsu.com/storeTarjous voimassa 4.2. saakka!Jos Human Design &amp; Elämäntehtävä valmennus kiinnostaa, ota yhteyttä [email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/29/202316 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

79. Totuutesi muuttaa muotoaan kehityksen mukana. Uskalla päästää irti siitä, mihin aikaisemmin uskoit.

Se minkälaisten linssien läpi tulkitsemme tätä maailmaa muuttuu jatkuvasti. Totuuksia on yhtä monta kuin on ihmisiä ja tietynlainen sanoma voi auttaa meitä tietyssä kohdassa polkuamme, mutta ei enää toisessa. Uskalla siis päästää irti vanhentuneista uskomuksista. Se ei tarkoita, etteikö niillä olisi ollut merkitystä juuri tietyssä kohdassa polkuasi. Jokainen askel on tärkeä. Hyviä kuunteluhetkiä &lt;3Kaikki meditaatiopaketit -50% 4.2. saakka.https://www.lauraihatsu.com/storeOta yhteyttä [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/23/202316 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

78. Joulutervehdys <3 Elämän taika näyttäytyy meille silloin kun astumme hetkeen ilman odotuksia.

Joulutervehdys teille rakkaat kuulijat. Astutaan tähän jouluun ilman odotuksia ja iloitaan pienistä yksinkertaisista asioista. Paljon rakkautta ja läsnäoloa teidän jouluun &lt;3 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/22/202211 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

77. Dharma viisi tasoa osa 2.

Tässä jaksossa käydään läpi Dharman kehityksen kaksi viimeistä tasoa: Dharman kehittäminen ja Dharman kehollistaminen. Missä vaiheessa sinä olet? Joulukampanja on vielä voimassa 24.12. klo 23.59 saakka. Human Design ja Energiahoito 200 euroa. Laita viestiä [email protected] lue lisää https://www.lauraihatsu.com/storeIg: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/20/202222 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

76. "Joka hetki kuljen lähemmäs itseäni". Dharman 5 porrasta osa 1.

Uuden vuoden kynnyksellä on hyvä reflektoida mennyttä vuotta ja kirkastaa tahtotila, mihin suuntaan haluaa elämässä kehittyä. Monesti lähdemme kurkottamaan heti taivaisiin vaikka tosiasiassa se, että sitoudumme edes 1 % kehitykseen päivässä tuottaa suuria tuloksia jo vuodessa. Oletko sinä halukas astumaan elämäntehtävääsi? Elämään elämää, joka sopii sinun mittoihisi? Kaikki lähtee tahtotilasta muutokseen. Tässä jaksossa jaan Sahara Rosen kehittämän viitekehyksen Dharmaan astumisen vaiheista, joita on yhteensä viisi. Tässä jaksossa käydään läpi kolme ensimmäistä vaihetta. Seuraavassa neljäs ja viides vaihe. Tunnistat todennäköisesti itsesi jostain näistä portaista. Hyviä kuunteluhetkiä &lt;3 JOULUKAMPANJA:Human Design &amp; Elämäntehtävä + Energiahoito saatavana 26.12. asti. Hinta 200 euroa. Energiahoito erikseen ostettuna 90 euroa.Human Design 130 euroa. Ota yhteyttyä:[email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/14/202227 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

75. Tiesitkö, että suurin osa soluistamme kerkeää uusiutumaan seitsemässä vuodessa. Tietoisuus määrittää muutos-suunnan.

Tiesitkö, että suurin osa soluistamme kerkeää uusiutumaan seitsemässä vuodessa. Tästä syystä Human Designissa sanotaan, että uuden tietoisuuden siirtyminen solutasolle kestää noin 7 vuotta. Tässä jaksossa puhutaan muutoksesta ja siitä, miten maailma valmistelee meitä kohti ihan uudenlaista tapaa elää.Tässä jaksossa jaan mitä Human Design kertoo tästä ajasta, jota elämme juuri nyt. Human Designin mukaan vuonna 2027 maapallolla on päättymässä vähän yli 400 vuoden sykli ja olemme siirtymässä uuteen sykliin, jota värittää ihan uudenlainen taustaenergia. Vuoden 2020 "kotiarestilla" oli täydellinen ajoitus. Tässä jaksossa jaan miksi.Jos Human Design &amp; Elämäntehtävä-valmennus kiinnostaa, laita viestiä [email protected]: @vapauduvoimaasiwww.lauraihatsu.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/8/202231 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

74. Dharman resepti!

Kyseenalaistatko koskaan onko sinulla dharmaa, koska mielenkiinnon kohteesi vaihtelevat jatkuvasti? Mistä dharma edes koostuu?Se, miten elämäntehtäväsi manifestoituu fyysisessä todellisuudessa muuttuu läpi elämän. Dharma ei ole se mitä teet, vaan enemmänkin miten ja miksi teet.Tässä jaksossa puretaan auki dharman resepti.Hyviä kuunteluhetkiä.Jos Dharma-koodi valmennus kutsuu, laita viestiä [email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/30/202216 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Black Friday!!! Energiahoito, Human Design & Elämäntehtävä ja Meditaatiot alennuksella sunnuntaihin asti!

Nyt on mahdollisuus ostaa hyvinvointia lisääviä palveluita tarjoushintaan sunnuntaihin 27.11. klo 23.59 saakka. Tässä jaksossa kerron lisää tarjouksista ja niiden sisällöstä. Tarjoukset:3 x Energiahoitopaketti 240 € (norm. 270 €)Human Design &amp; Elämäntehtävä - valmennus 110 € (norm. 130 €)Kaikki meditaatiot - 20 %https://www.lauraihatsu.com/black-friday-tarjouksetOta yhteyttä: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/23/202217 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

73. Aamu-uutiset tekevät meistä liskoja - Asiaa stressin vaikutuksesta aivotoimintaan.

Vaihdoimme viime sunnuntaina ääniviestejä WSA-mentorini Anne Penttisen kanssa. Keskustelimme lempiaiheestamme eli siitä, miten hermoston säätely vaikuttaa aivojemme toimintaan ja suorituskykyyn. Yhdessä ääniviestissä Anne kiteytti terävästi sen, mitä aivoissamme tapahtuu kun aamulla heräämme. Sillä, miten käynnistämme päivämme on valtavan suuri merkitys suorituskyvyn sekä onnellisuuden kannalta. Tämä jakso on rakennettu Annen viestin ympärille. Aiheena stressin vaikutus aivojemme toimintaan, sekä se miten voimme tietoisella hermoston säätelyllä vapauttaa aivoistamme valtavan kapasiteetin. Ota yhteyttä: [email protected] lisää WSA:sta Consultican sivuilta: https://www.consultica.com/etusivu.htmlwww.lauraihatsu.comIG: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/22/202216 minutes
Episode Artwork

72. Sprinttijuoksijan fysiikka menee marathonilla hukkaan - mitä kehomme kertoo elämäntehtävästämme?

Tässä jaksossa puhutaan siitä, kuinka elämäntehtävämme on kirjattu meihin ihan solutasolla. Jokaiseen meistä on koodattu ainutlaatuinen mekaniikka, joka tukee sielumme tehtävää, kunhan vain opimme hyödyntämään sitä, emmekä taistele sitä vastaan.Human Design perustuu juurikin tähän periaatteeseen. Se kertoo, mikä on juuri sinun energeettinen anatomiasi. Miten energia liikkuu ja ilmaisee itseään parhaiten lävitsesi.Hyviä kuunteluhetkiä &lt;3Lisätietoja palveluista: www.lauraihatsu.comOta yhteyttä: [email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/18/202220 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

71. Elämäntehtäväsi on kirjattu kehoosi.

Elämäntehtävä ei ole tavoite johon pyritään. Se on tila johon laskeudutaan.Kehoosi on kirjattu viisaus, joka haluaa pitää sinut terveenä ja elinvoimaisena. Se koittaa jokaisessa hetkessä ohjata sinua kohti juuri sinulle sopivinta polkua. Suurin osa ongelmistamme johtuu siitä, että olemme sivuuttaneet kehomme johdatuksen ja sen sijaan toimineet mieli edellä. Kun ulkoiset auktoriteetit ovat menettämässä otteensa meistä, on aika palata sisäisen auktoriteetin äärelle. Tämä on se palaaminen, joka alkaa kuljettaa meitä kollektiivisesti takaisin kohti harmoniaa ja ykseyttä. Palvelut kehoyhteyteen:Energiahoidolliset meditaatiot: https://www.lauraihatsu.com/offers/EsFLaTKs/checkoutHenkilökohtainen energiahoito. Varaa aikasi: [email protected] Design &amp; Elämäntehtävä valmennus: https://www.lauraihatsu.com/offers/y5u8tZ5e/checkoutwww.lauraihatsu.comIg: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/15/202230 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

70. Elämä paranee sillä hetkellä kun lakkaamme toivomasta, että se paranee.

Siirryimme juuri skorpionin kuukauteen. Skorpioni edustaa transformaatiota, varjotyötä, intensiivisiä tunteita, totuutta, kuolemaa ja uudelleen syntymää. Skorpioni viihtyy kuvainnollisesti syvissä pimeissä vesissä, koska se ymmärtää, että elämä alkemisoituu juurikin näiden pimeiden paikkojen kautta. Skorpionilla on rohkeutta sukeltaa pimeisiin kolkkiin uteliaisuudella ja pilke silmäkulmassa. Otetaan siis mallia skorpparin rohkeudesta kohdata elämän koko kirjo silmästä silmään ;) Varaa aika energiahoitoon:[email protected]: @vapauduvoimaasiwww.lauraihatsu.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/26/202211 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

69. Näin minusta tuli energiahoitaja.

Tässä jaksossa puhutaan energiahoidosta. Jaan myös oman tarinani energiahoidon pariin. Varaa aikasi energiahoitoon laittamalla viestiä: [email protected]: @vapauduvoimaasi&lt;3 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/22/202227 minutes, 1 second
Episode Artwork

68. Syvin haavamme on portti kirkkaimpaan valoomme.

Tässä jaksossa puhutaan rohkeudesta kohdata syvimmät pelkomme. Jokainen meistä syntyy tänne tiettyjen haasteteemojen kanssa, jotka ovat osa sielumme opetussunnitelmaa. Näiden haasteiden kohtaaminen auttaa sieluamme siirtymään seuraavalle tasolle. Tästä syystä niiden voittaminen tuo meille myös suurimman tyydytyksen.Tämä aika haastaa meitä nousemaan äkkijyrkästi omaan potentiaaliimme. Valitsemamme haasteteemat tuodaan suurennuslasin kanssa eteemme, jotta voimme vapautua niistä ja siirtyä seuraavalle tasolle. Jos kaipaat tukea siihen, mitä käyt tällä hetkellä läpi, tervetuloa energiahoitooni &lt;3Varaa aikasi:[email protected]: @vapauduvoimaasiwww.lauraihatsu.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/18/202219 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

67. Tässä ajassa vallitsee kaksi hyvin erilaista todellisuutta. Kumman sinä valitset?

Tässä jaksossa hypätään toisiin dimensioihin ja suunnataan katse kohti parempaa tulevaisuutta. Elämme aikaa, jossa hallitsee kaksi hyvin erilaista todellisuutta. Näitä todellisuuksia kuvataan mm. 3D ja 5D termein. Kyse on energiataajuuksia. Maapallon värähtelytaajuus on nousemassa 3D taajuuksista 5D taajuuksiin. Tästä syystä kontrolliin perustuvat 3D rakenteet ovat murtumassa, ja tilalle on syntymässä aivan uudenlaisiin lainalaisuuksiin perustuva maailma. Tämä aika tuo eteemme valinnan: uhriutua vaiko voimaantua? Kumman sinä valitset?&nbsp;Ota yhteyttä:[email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/29/202236 minutes
Episode Artwork

66. MEDITAATIO - Haasteet ovat lahjoja, joista kiitämme jälkeenpäin

Tämä meditaatio sopii tehtäväksi silloin kun tuntuu, että on vaikeaa ja murehtiva mieli ottaa vallan. Pääset sukeltamaan siihen osaan sinussa, joka on vapaa ulkoisista odotuksista, huolista ja murheista. Haasteet ovat osa sielusi opetussuunnitelmaa. Ne ovat lahja, jonka arvon ymmärrät vasta jälkeenpäin. Kaikki järjestyy &lt;3Musiikki:Cracks in the Wall - Amaranth CoveOne Voice - Johannes BornlöfOta yhteyttä:[email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/24/20226 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

65. Talven jälkeen tulee aina kevät. Aina!

Tässä jaksossa puhutaan irtipäästämisen voimasta. Suurin ahdistus meille kumpuaa luopumisen odotuksesta, ei luopumisesta itse. Elämme aikaa, jossa päästämme irti vanhan maailman laeista ja samaan aikaan luomme uutta maailmaa. Luottamus irtipäästämisestä seuraavaan tyhjyyteen onkin yksi suurimmista tehtävistämme tässä ajassa. Mikä haluaa tippua elämästäsi pois? Mikä ei tunnu enää todelta? Minkälainen uusi visio sinussa on syntymässä? Hyviä kuunteluhetkiä &lt;3 Ota yhteyttä:[email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/16/202216 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

64. Tällä hetkellä kollektiiviin on muodostumassa muutoksen armeija. Mikä on roolisi tässä armeijassa?

Elämme siirtymävaihetta, jossa vanha maailma väistyy ja uusi nousee tilalle. Muutos syntyy silloin, kun tietty määrä ihmisiä uskaltaa luopua vanhan maailman säännöistä ja alkaa raivaamaan tietä uudelle tavalle elää. Olen onnekas työni suhteen, sillä pääsen todistamaan lintuperspektiivistä miten upeita ja ainutlaatuisia lahjoja yhteiskunnassamme elää. Jokainen meistä on ainutlaatuinen kokonaisuus, vaikka monesti pidämme lahjojamme itsestäänselvyytenä ja luulemme, että kaikki ajattelevat samalla tavalla. On kuitenkin niin, että monesti ne asiat jotka luonnistuvat sinulta helposti ovatkin suurimpia supervoimiasi. Näen kuinka kollektiivisesta kentästä on nousemassa muutoksen armeija, jolla on tärkeä rooli uuden maailman luomisessa. Uusi maailma rakentuu jokaisen yksilön totuudesta ja todellisista lahjoista käsin. Et siis syyttä etsi itseäsi tällä hetkellä. Muutoksen armeija muodostuu niistä, jotka uskaltavat lähteä raivaamaan oman näköistä polkua. Omien vahvuuksien ja sisäisen totuuden ymmärtäminen onkin yksi tärkeimmistä asioista tässä muutoksessa, jota käymme läpi juuri nyt.Mikä on roolisi tässä muutoksessa? Minkälaista maailmaa haluat olla luomassa?Hyviä kuunteluhetkiä &lt;3 Ota yhteyttä:[email protected]: @vapauduvoimaasiLinkki ilmaiseen Human Design karttaan: https://www.jovianarchive.com/Get_Your_Chart Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/8/202220 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

63. Elämä rakentuu niistä päätöksistä, joita teemme päivittäin. Mistä tietää onko päätös oikea? Intro Human Designiin.

Human Design on systeemi, joka perustuu elämän geometriaan. Siihen kuinka jokainen meistä on täysin ainutlaatuinen rakennelmansa, joka tukee suurempaa kokonaisuutta, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Human Design avaa portin sisäiseen auktoriteettiisi, jolloin sinun ei enää tarvitse hakea neuvoa ulkoapäin. Oman Designin ymmärtäminen auttaa sinua käyttämään voimavarojasi juuri sinulle sopivimmalla tavalla, jolloin elämä alkaa tuntumaan paljon mielekkäämmältä ja innostavammalta. Human Design auttaa sinua oivaltamaan, että ne asiat, jotka luonnistuvat sinulta helposti ovat tärkeimpiä supervoimiasi.Käy katsomassa oma Human Design kartta: https://www.jovianarchive.comOta yhteyttä:[email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/6/202241 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

62. Vanhassa maailmassa hallitsi pelko, uudessa vapaus. Tällä hetkellä tanssimme molempien kanssa.

Tässä jaksossa puhutaan pelosta ja sen merkityksestä tässä ajassa. Elämme suurten muutosten aikaa.&nbsp;Olemme siirtymässä vapauden aikaan, jossa kollektiivinen realiteetti muodostuu jokaisen henkilökohtaisesta totuudesta käsin. Valta aistii tämän ja koittaa kiristää kontrollia ja ruokkia pelkoa, koska pelko on yksi väkevimmistä vallan käytön välineistä. Tässä ajassa meitä pusketaan kohtaamaan pelkomme silmästä silmään, jotta voimme vapautua niistä. Pelon toisella puolella asuu vapaus. Kaikki lähtee siitä, että ymmärrämme mikä voima sisällämme asuu.Ota yhteyttä:[email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/30/202223 minutes
Episode Artwork

61. Kokemukseni borrelioosista ja miten se auttoi astumaan syvemmin omaan voimaani.

Sain vuosi sitten elokuussa punkin puremasta borrelioosin. Hoito protokolla ei mennyt ensin ihan miten piti, mutta siitä seurannut kokemus avasi ihan uuden ikkunan omaan voimaani. Ehkä osa teistä osaa samaistua tarinaani.Ota yhteyttä:[email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/21/202228 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

60. MEDITAATIO - Löydä rauha

Tämä meditaatio palauttaa sinut kehoosi ja saattaa sinut rauhan ja läsnäolon tilaan. Jos kärsit stressistä tai ahdistuksesta - tai kaipaat muuten vaan pientä rentoutumishetkeä, tämä meditaatio on sinulle. Lisää ohjattuja meditaatioita: https://lauraihatsu.mykajabi.comOta yhteyttä:[email protected] @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/12/20229 minutes
Episode Artwork

59. "Mielivaltainen" tapamme elää on tehnyt elämästämme sotkun. Nyt on kehollistamisen aika.

Miksi hyvä liikuntasessio voimaannuttaa ja saa mielemme kirkastumaan? Entä miksi yksin sohvalla istuessa huolet ja murheet valtaavat mielen kentän?Mielemme taipumus on jatkuvasti ratkoa ongelmia. Tämä taipumus on hyödyllinen silloin kun ratkomme tosielämän ongelmia ja viemme ratkaisut konkretian tasolle. Todellinen elämä tapahtuu kehossa. Tästä syystä omien haasteiden ymmärtäminen pelkästään mielen kautta ei luo muutosta elämässämme.Tässä jaksossa puhutaan kehollisuuden merkityksestä sekä siitä miten voimme stimuloida kehon luontaista parantumismekanismia, joka on viisaampi kuin kukaan ulkopuolinen lääkäri.Hyviä kuunteluhetkiä &lt;3Jos sinusta tuntuu tällä hetkellä että olet jumissa muutoksen kanssa, voi olla että on aika liikuttaa jumissa olevaa energiaa. Laita minulle viestiä osoitteeseen [email protected] ja katsotaan minkälaiset metodit soveltuisivat juuri sinun tilanteeseesi.Meditaatiohaaste saatavissa: https://lauraihatsu.mykajabi.comKäy seuraamassa Ig tiliä @vapauduvoimaasiVerkkosivu www.lauraihatsu.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/9/202222 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

58. Huh mikä kesä. En tehnyt juuri mitään, mutta paljon tapahtui.

Tässä jaksossa käsitellään henkistä heräämistä energeettisestä näkökulmasta. Mitä kehossamme tapahtuu, kun tietoisuus lisääntyy ja silmämme aukenevat niille harhoille, jotka ovat estäneet meitä elämästä oman totuuden mukaista elämää?Tietoisuuden nousu kulkee pitkälti käsi kädessä sen kanssa missä määrin pystymme tuntemaan ja kohtaamaan ne tunteet, jotka olemme aikaisemmin tukahduttaneet. On siis tärkeää olla itselleen radikaalin rehellinen ja kohdata rohkeasti kaikki puolet itsessään. Hyviä kuunteluhetkiä &lt;3Ota yhteyttä:[email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/1/202225 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

57. Luomisprosessin kolme vaihetta - missä vaiheessa sinä olet?

Tässä jaksossa käsitellään luomisprosessia energeettisestä näkökulmasta. Ayrvedan mukaan Dharma kulkee kolmen vaiheen läpi. Vata - Pitta - Kapha, jotka pohjautuvat viiteen elementtiin: eetteri, ilma, tuli, vesi ja maa. Jokaisella vaiheella on omat erityispiirteensä ja onkin tärkeää, että siirrymme vaiheesta toiseen sulavasti, jotta elämämme pysyy tasapainossa ja pystymme hyödyntämään luomisvoimaamme.Jaksossa jaan myös suosituksia kesälle. Kirjat:Veronika Päättää Kuolla - Paulo CoelhoLäsnäolon Voima - Eckhart TolleUusi Maa - Eckhard Tolle When Things Fall Apart - Pema ChödronYouTube:Kyle CeaseTeal SwanLee Harris (energy update)Pam Gregory (astrologia)Muut:Villiyrtit (voikukka, vuohenputki, nokkonen, siankärsämö, vadelman lehdet)Paljas kosketus maahan (maadoittuminen, earthing, grounding)Ihanaa kesää :)Palailen linjoille 25.7. &lt;3 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/4/202226 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

56. Mitä tapahtuisi, jos tänä kesänä jättäisit suunnitelmat tekemättä ja antaisit ilon johdattaa?

Mitä, jos tänä kesänä tekisit asioita ainoastaan puhtaasta tekemisen ilosta? Jättäisit kalenteriisi tyhjiä päiviä ja antaisit ilon johdattaa? Kesä on hyvää aikaa vahvistaa yhteyttä omaan sisäiseen kompassiin. Kuunnella tyhjyyttä ja tehdä asioita, jotka aidosti tekevät onnelliseksi. Kun priorisoimme oman hyvinvointimme ja annamme itsellemme luvan nauttia elämän pienistä iloista, meistä tulee vetovoimaisempia ja säihkyvämpiä. Niin kuin Einstein sanoi: "Emme voi ratkaista ongelmia ajattelemalla samalla tavalla kuin silloin kun loimme ne." Nostattamalla omaa fiilistä tajuntamme laajenee ja alamme näkemään ympärillämme enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Tehkäämme siis tästä kesästä nautinnollinen kesä. Mikä sinua kutsu juuri nyt? Ota yhteyttä:[email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/13/202211 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

55. Jos mielesi vilisee ajatuksia, on aika purkaa lastia.

Tiedätkö sen tunteen, jossa elämäsi peruspilarit ovat näennäisesti kunnossa, mutta silti sisälläsi kuohuu ja ahdistaa?On tutkittu, että traumat ja niiden aiheuttama stressi siirtyy sukupolvelta toiselle ennen kuin se katkaistaan. Meitä edeltäneet sukupolvet ovat eläneet hyvin vaikeissa olosuhteissa, missä perusturva ei ole ollut taattu. Nykypäivänä suurimmat pelkomme tulevat elämäämme uutisten läpi. Elämä on tehty meille hyvin helpoksi, mutta silti sisällämme asuu tyytymättömyys ja stressi. Tässä jaksossa puhutaan meditaation hyödyllisistä vaikutuksesta sukupolvilta periytyneen stressin hoidossa. Meditaatio vaikuttaa tutkitusti siihen, miten geenimme ilmentävät itse itseään. Säännöllinen meditaatioharjoitus viestittää hermostollesi, että olet turvassa, jolloin kehosi kokee turvalliseksi alkaa luopumaan kehoon kertyneestä stressistä.31 Päivän meditaatiohaaste on myynnissä 2.6. klo 23.59 saakka. Linkki haasteeseen:https://lauraihatsu.mykajabi.comOta yhteyttä:[email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/1/202214 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

54. Vanhassa maailmassa laumasta erottautuminen oli uhka. Uudessa mahdollisuus.

Tässä jaksossa puhutaan erilaisuuden voimasta. Ne piirteet, jotka erottavat sinut muista ovat todellisuudessa yhteisölle tärkeintä valuuttaa. Tasapäistävä koulutusjärjestelmä on saanut meidät uskomaan, että kaikkien pitäisi sopia samaan muottiin. Tästä syystä kollektiiviseen kenttään on syntynyt tuomitsevuuden ilmapiiri, jossa erilaisuutta oudoksutaan. Mitä jos juuri ne asiat sinussa, joita toiset ihmiset ovat oudoksuneet ja joista olet kokenut häpeää ovatkin tärkeimmät supervoimasi? Vanhassa maailmassa laumasta erottuminen oli uhka. Uudessa maailmassa mahdollisuus. Oikea lauma löytyy kun uskallamme tuoda itsemme esiin suoristelematta kulmiamme.31 päivän meditaatiohaaste on myynnissä 2.6. saakka. https://lauraihatsu.mykajabi.comOta yhteyttä:[email protected]: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/29/202218 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

53. Asuuko pääsi sisällä Korjaaja?

Viimeiset viikot olen kulkenut uteliaasti matkaa pääni sisällä asuvan "Korjaajan" kanssa. Olen tuntenut hänen läsnäolonsa koko ikäni, mutta nyt päätin nostaa hänet todella tarkastelun alle. Korjaaja pyrkii koko ajan korjaamaan ja muuttamaan asioita. Hän luulee jopa kykenevänsä muuttamaan menneisyyttä ja tulevaa. Korjaaja estää sinua todella hyväksymästä ja näkemästä tämän hetken kauneuden, koska se haluaa jatkuvasti muuttaa asioita. Mitä jos voisitkin laskeutua tähän hetkeen ilman, että sinun tarvitsisi pyrkiä mihinkään? Muuttaa mitään? Tässä jaksossa puhutaan läsnäolosta, häpeästä sekä mielen taipumuksesta jatkuvaan korjailuun ja paranteluun. Ota yhteyttä:Ig: @[email protected] Anita Löfberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/23/202220 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

52. Dharma-tehtävä - Tiedätkö mitkä arvot ohjaavat toimintaasi?

Tässä jaksossa jaan tehtävän, joka auttaa sinua kirkastamaan ydin arvosi. Silloin kun toimimme linjassa todellisten arvojemme kanssa, koemme tyytyväisyyttä sekä täyttymyksen tunnetta. Kun taas toimimme arvojamme vastaan tunnemme sisäistä ristiriitaa. Todelliset arvomme kumpuavat syvältä sisältä. Ne eivät ole mielemme tuotosta vaan enemmänkin heijastus todellisesta olemuksestamme. Tästä syystä omien arvojen tunnistaminen on tärkeä osa Dharman polkua. Suosittelen ottamaan esiin kynän ja paperia, sekä tekemään tämän tehtävän rauhallisessa hetkessä. Ota yhteyttä:[email protected]: @vapauduvoimaasiKuva: Anita Löfberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/16/202211 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

51. Itsetuntemus on abstrakti käsite - Silti jotkut asiat meissä ovat muuttumattomia.

Tässä jaksossa puhutaan itsetuntemuksen peruspilareista. Itsetuntemus on laaja ja abstrakti käsite. Emme voi koskaan täysin tuntea itseämme, koska muutumme läpi elämän ja olemme olemassa rinnakkain ympäristömme kanssa. Jotkut asiat meissä ovat kuitenkin muuttumattomia. Itsetuntemuksen peruspaketissa sukelletaan juurikin näihin muuttumattomiin osiin. Tarkastelemme itsetuntemusta sekä tieteellisestä näkökulmasta, että sielun tasolta. Lopussa katsomme, miten nämä kaikki liittyvät toisiinsa. Hyviä kuunteluhetkiä.Ota yhteyttä:[email protected]: @vapauduvoimaasiKuva: Anita Löfberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/5/202231 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

50. Kipu on kutsuhuuto rakkaudelle!

Harva asia elämässä menee täysin putkeen tai suunnitelmien mukaan. Ajatus siitä, että aina pitäisi onnistua tai mennä hyvin aiheuttaa meille eniten kärsimystä. Sen sijaan, että välttelisimme kipua, meidän tulisi nojata sitä vasten. Jos vain juoksemme sitä karkuun, se alkaa huutamaan kovempaa, jotta kuulisimme sen viestin. Pysähdy. Kuuntele. Mitä kipu haluaa sinulle kertoa?Tässä jaksossa puhutaan meditaatiosta ja tämän hetken hyväksymisestä juuri sellaisena kuin se on. Ota yhteyttä:[email protected]: @vapauduvoimaasiwww.lauraihatsu.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/2/202211 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

49. Draaman kaari aukeaa vasta tarinan lopussa - Olet juuri siellä, missä sinun kuuluu olla!

Uskotko johdatukseen? Siihen, että kaikki päätyy lopulta hyvin? Monesti luulemme, että elämämme tapahtumat ovat täysin omissa käsissämme. Pelkäämme, että tuhlaamme elämäämme. Kurkotamme onnea kohti ja välttelemme kipua. Mitä jos ottaisimme elämän vastaan avosylin juuri sellaisena kuin se tässä hetkessä eteemme näyttäytyy? Elämämme haasteet ovat osa sielumme opetussuunnitelmaa. Näiden haasteiden ylitse pääseminen vahvistaa meitä ja ohjaa meitä kohti omaa elämäntehtäväämme.Tässä jaksossa jaan oman tarinani Dharmani äärelle. Toivottavasti se rohkaisee myös sinua luottamaan polkuun, vaikka sen kulkeminen tuntuukin välillä raskaalta rämpimiseltä.Hyviä kuunteluhetkiä &lt;3 Jos haluat lunastaa Itsetuntemuksen Peruspaketin, laita minulle viestiä [email protected] lisää: www.lauraihatsu.comIg: @vapauduvoimaasiKuva Anita Löfberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/29/202221 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

48. Tiedän, mutta en tiedä miksi tiedän - voiko ensivaikutelmaan luottaa?

Tässä jaksossa puhutaan intuition ja vaistonvaraisen ajattelun voimasta. Vanhassa maailmassa ainut vakavasti otettava tapa tehdä päätöksiä oli silkka järki ja loogisuus. Uudessa maailmassa ymmärrämme, että kehomme viestittää meille jatkuvasti reaaliajassa mitä tehdä. Tämä vaatii jatkuvaa kuuntelua, sekä tietoista läsnäoloa.Jaksossa viittaan Malcolm Gladwellin kirjaan Välähdys. Ota yhteyttä:@[email protected] Anita Löfberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/26/202221 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

47. Fyysinen maailma muuntuu hitaammin kuin tietoisuus. Tämä vaihe on vaiheista epämukavin.

Se tunne, kun yhtäkkiä heräät siihen minkälaisessa illuusiossa olet elänyt. Silmäsi aukenevat ja ymmärrät, että vapaus on kaikille mahdollista. Tästä seuraa vaihe, jossa fyysinen todellisuus ei vielä vastaa omaa sisäistä tahtotilaa, koska materia muuntuu hitaammin kuin tietoisuus. Tässä vaiheessa olo voi tuntua irralliselta ja tuntuu, ettei kuulu oikein mihinkään. Tämä on luovan kaaoksen vaihe, jossa palat järjestäytyvät uudelleen. Universumin kaaoksella on täydellinen järjestys. Meidän pitää vaan luottaa siihen. Kaikki tapahtuu syystä. Jaksossa mainitsin antrologi Pam Gregoryn. Käykää seuraamassa, jos astrologia kiinnostaa. Ota yhteyttä:Ig: @[email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/23/202216 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

46. Hämmennys on avoin tila, jossa kaikki on mahdollista.

Pelkäätkö koskaan, että tuhlaat elämääsi? Mitä jos se onkin juuri tämä pelko, joka saa sinut tuhlaamaan elämääsi?Silloin, kun valintojamme ohjaa pelko, kiinnitymme helposti asioihin, jotka tuovat meille turvaa ja varmuutta sen sijaan, että kuuntelisimme sydämemme johdatusta. Silloin teemme valintoja, jotka ovat "vähän sinne päin." Tosiasiassa parhaat asiat elämässä tulevat eteemme yllättäviä polkuja pitkin. Tämä vaatii sen, että uskallamme viettää aikaa hämmennyksen tilassa, jossa meidän ei tarvitse tietää tarkkaa lopputulemaa. Elämä on asentanut meihin korkeamman suunnitelman, joka voi virrata lävitsemme vain jos luotamme tuntemattomaan, pysymme läsnä ja annamme elämän virrata lävitsemme.31 Päivän Meditaatiohaaste on myynnissä sunnuntaihin 20.4. klo 23.59 asti. Löydät sen täältä: https://lauraihatsu.mykajabi.comOta yhteyttä:Ig: @[email protected] Anita Löfberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/23/202220 minutes
Episode Artwork

45. Myös vahvuuksillasi on varjopuoli - ja niiden laukaisija on stressi!

Oletko koskaan tarkkaillut miten juuri sinä alat käyttäytymään stressitilassa? Jokainen meistä reagoi stressiin omalla tavallaan sen mukaan, miten aivomme ovat biologisesti virittyneet. Joillakin kontrolli kiristyy, toiset alkavat sähläämään, joillakin alkaa mopo keulimaan, toiset jäävät jumiin yliajattelun maailmaan. Tässä jaksossa puhutaan siitä, miten stressi vaikuttaa aivotoimintaamme sekä siitä miten ylivirittynyt hermosto laukaisee vahvuuksiemme varjopuolet esiin. Tämän viikon ajan voit vielä lähteä mukaan 31 päivän meditaatiohaasteeseen, joka auttaa sinua integroimaan meditaation osaksi jokapäiväiväistä elämääsi. Meditaatio ja hengitysharjoitukset auttavat rauhoittamaan ylivirittyneen hermoston, jolloin pääsemme käyttämään todellisia vahvuuksiamme. Löydät haasteen seuraavasta linkistä:https://lauraihatsu.mykajabi.comMuut palvelut:www.lauraihatsu.comOta yhteyttä:[email protected]: @vapauduvoimaasiKuva Anita Löfberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/23/202215 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

44. Kiitollisuus, myötätunto, läsnäolo - lähdetkö mukaan huhtikuun haasteeseen?

Krooninen stressi on maailman vaarallisin tauti. Sen vaikutukset heijastuvat kaikkiin elämän osa-alueisiin sosiaalisista suhteista, työhön sekä terveyteen. Kun kuvainnollisesti juoksemme leijonaa karkuun, on mahdotonta elää korkeammasta potentiaalista käsin. Meditaatio ja hengitysharjoitukset ovat tutkitusti toimiva vastalääke stressille. Meditaatiossa ei ole kyse mielen tyhjentämisestä vaan enemmänkin tämän hetken sallivasta tarkkailusta. Tiesitkö, että elämäsi on 95 prosenttisesti heijastus alitajunnastasi. Tästä syystä alitajunnan muokkaaminen esimerkiksi meditaation avulla on portti aitoon elämän muutokseen. Tässä jaksossa puhutaa stressin vaikutuksista, meditaatiosta, tietoisesta läsnäolosta, alitajunnasta, manifestoinnista sekä oman sisäisen arkkitehtuurin muokkaamisesta. Lisäksi kerron uudesta haasteesta, jonka loin maaliskuun aikana.Maanantaina 4.4. klo 12 julkaisen 31 Päivän meditaatiohaasteen! Tämä helposti lähestyttävä haaste auttaa sinut sisään meditaatioharjoitukseen. Paketissa on 5 meditaatiota, jotka lisäävät kiitollisuutta, myötätuntoa ja läsnäoloa elämääsi. 12 minuuttia päivässä riittää! Linkki haasteeseen: https://lauraihatsu.mykajabi.com(löytyy sivulta maanantaina 4.4.)Ota yhteyttä:IG: @[email protected]://lauraihatsu.mykajabi.comKuva Anita Löfberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/23/202225 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

43. Dharman matka ideasta fyysiseen todellisuuteen.

Tässä jaksossa puhutaan luomisen prosessista. Miksi parhaat ideat tuntuvat tippuvan meihin ikään kuin taivaalta? Miten lapsuuden traumat vaikuttavat kykyymme luoda? Mikä on chakra-järjestelmä ja miten se liittyy Dharmamme toteuttamiseen? Ota yhteyttä:[email protected]: @vapauduvoimaasiLue lisää palveluista:www.lauraihatsu.comhttps://lauraihatsu.mykajabi.comKuva Anita Löfberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/23/202223 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

42. Kolme inspiroivaa ajatusta!

Tässä jaksossa jaan kolme inspiroivaa ajatusta, jotka tulivat eteeni viimeisen viikon aikana. 1. Verratessamme itseämme muihin, vertaamme yleensä omia heikkouksiamme toisten vahvuuksiin. 2. Ruusun taimen on yhtä taianomainen, kuin täydessä kukassa oleva ruusu. 3. Välillä on hyvä ottaa loma elämän vakavuudesta ja nauraa itselleen. Jos kaipaat tukea meditaatioharjoitukseen voit käydä vielä sunnuntaihin 20.3. asti nappaamassa itsellesi anutlaatuisen avajaistarjouksen osoitteesta:https://lauraihatsu.mykajabi.comOta yhteyttä:Instagram: @[email protected]: Anita Löfberg - Voimaa Ihmiskuvista Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/23/202212 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

41. Meditaatio on aikamme tärkein hygieniatuote!

Tässä jaksossa puhutaan hermoston toiminnasta, maskuliini- ja feminiinienergioiden tasapainosta, aivolohkoista sekä meditaatiosta. Maailma on toiminut liian kauan taistele ja pakene tilassa. Nyt se sairastaa! Päättömän touhottamisen alla piilleet traumat ja oireet ovat nousseet pintaan. Kun sairastumme parasta mitä voimme tehdä on levätä ja kannatella itseämme äidillisellä myötätunnolla, rakkaudella ja hyväksynnällä. Tätä maailma tarvitsee juuri nyt. Meditaatio auttaa meitä siirtymään rauhan tilaan, jossa alamme eheytyä sekä henkisesti että fyysisesti. Jaksossa jaan myös mielenkiintoisen tutkimuksen nimeltä Maharishi Effect. Tutkimuksessa on todistettu kuinka meditaation rauhaa lisäävä vaikutus leviää kollektiiviseen kenttään vähentäen mm. rikollisuutta ja onnettomuuksien määrää ympäristössään. Voit etsiä Googlesta lisää aiheesta hakusanoilla "Maharishi Effect" tai "How mass meditation can decrease crime rates" Jos tarvitset tukea meditoimiseen vieraile meditaatiokaupassani:https://lauraihatsu.mykajabi.comOta yhteyttä:Ig: @[email protected] Anita LäfbergAlkumusiikki Dj Annie Hill Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/11/202226 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

40. Pysähtyminen kirkastaa katseen ja auttaa meitä välttämään elämän huolimattomuusvirheet!

Tässä jaksossa puhutaan pysähtymisen tärkeydestä. Pysähtyminen auttaa rauhoittamaan mielen turbulenssin, jolloin pystymme kuulemaan sisäisen totuutemme kirkkaammin. Tästä syystä pysähtyminen ja sisäänpäin kääntyminen on yksi tärkeimmistä kulmakivistä oman elämäntehtävän löytämisessä.Avasin juuri ihka ensimmäisen meditaatiokauppani, josta löydät tukea pysähtymiseen ja oman elämäntehtävän löytämiseen. Tässä linkki kauppaan:https://lauraihatsu.mykajabi.comOta yhteyttä:IG: @[email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/8/202213 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

39. Mitä jos istuutuisit pelon kanssa alas ja keskustelisitte vapaudesta?

Mihin sinä olet kiinnittynyt? Mitä pelkäät menettäväsi? Miksi? Henkinen herääminen on pitkälti luopumista. Luopumista niistä asioista ja uskomuksista, joihin olemme tottuneet ulkoisesti kiinnittymään. Voimme olla vasta silloin täysin vapaita, kun suhtaudumme kaikkeen siihen mitä meillä on ikään kuin bonuksena. Kaikki ulkoinen on katoavaa. Ainut mikä on pysyvää on henkinen pääoma.Miten toimisit, jos sinulla ei olisi mitään menetettävää? Tässä jaksossa puhutaan pelosta, vapaudesta, perusturvasta, rahasta ja siitä kuinka olemme siirtymässä aikaan, jossa elämää luodaan tästä hetkestä ja täydestä luottamuksesta käsin. Lopussa lyhyt meditaatio, jonka taustamusiikki on Ever So Blue - VersesOta yhteyttä:[email protected]: @vapauduvoimaasiKuva Anita LöfbergAlkutunnari Dj Annie Hill Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/20/202232 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

38. Kahden nuolen symboliikka Buddhalaisuudessa!

Jokaisen elämässä on ajoittain fyysistä ja henkistä kipua. Se kuuluu elämän luonteeseen.Buddhalaisuudessa tätä väistämätöntä kipua kutsutaan elämän ampumaksi nuoleksi. Näitä nuolia ammutaan niin kauan kun elämme ja rakastamme. Ongelma on se, että ihmisillä on taipumus ampua tähän samaan haavaan toinen nuoli. Tämä toinen nuoli edustaa sitä, miten reagoimme tapahtumaan ja minkä merkityksen annamme ensimmäiselle nuolelle. Tässä jaksossa puhutaan hyväksyvästä läsnäolosta, itsekritiikistä, sisäisestä lapsesta sekä "suon silmästä”. Lopussa lyhyt rauhoittuminen oman itsen äärelle.Ota yhteyttä:IG: @[email protected] Anita LöfbergAlkutunnari Dj Annie Hill. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/8/202217 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

37. Tänä vuonna treenataan oman totuuden lihasta!

Tämä aika haastaa meitä pysymään omassa totuudessa. Oman totuuden ilmaiseminen tuntuu tällä hetkellä monista vaikealta, suorastaan vaaralliselta. Oma totuus ei tarkoita ideologioiden tyrkyttämistä toisiin ihmisiin, vaan enemmänkin omasta sydämestä kumpuavan viisauden ja elämän tarjoamien kokemusten ilmaisemista huolimatta siitä, miten vastapuoli siihen reagoi. Mitä enemmän uskallamme toimia omasta totuudesta käsin, sitä enemmän elämäämme virtaa ihmisiä ja asioita, jotka oikeasti tuntuvat kodilta. Se edellyttää myös sitä, että uskallamme luopua siitä, mikä ei enää kulje linjassa oman totuutemme kanssa.Laita käsi sydämesi päälle. Sulje silmäsi. Ja kysy: mikä on minulle totta tässä hetkessä? Ota yhteyttä:IG: @[email protected] Anita Löfberg - Voimaa IhmiskuvistaAlkutunnari DJ Annie Hill Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/2/202220 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

36. Lehtikaalia Roosa-nauhojen sijaan. Maapallon värähtelytaajuus on nousussa. Noustaan me mukana!

Maapallolla kuohuu! Planeetaltamme on tällä hetkellä puhdistumassa vuosituhansien saatossa kertynyt likakerros. Vanhat jäykät egoon ja niukkuuteen perustuvat valtarakenteet ovat sortumassa ja valta ja vapaus siirtyy yksilöille. Elämme massaheräämisen aikaa, jossa illuusiot murtuvat ja totuudet paljastuvat. Miksi juuri nyt? Mikä on se voima, joka liikuttaa tätä muutosta? Kyseessä on fysiikan perus lainalaisuus: valon läsnäollessa pimeys väistyy! Tässä jaksossa pohditaan maailman tilaa esoteerisestä näkökulmasta. Hyviä kuunteluhetkiä.Ota yhteyttä:Instagram: @[email protected] Anita LöfbergTunnusmusiikki Dj Annie Hill Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/18/202240 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

35. Luottamus on muutoksen polttoaine!

Tässä jaksossa puhutaan muutoksesta. Elämme aikaa, jossa muutos värittää vahvasti jokaisen elämää ja varmuuden tunteeseen kiinnittyminen vain lisää pettymysten määrää. Käytämme valtavasti aikaa ja energiaa muutoksen ja riskien välttämiseen, vaikka tosiasiassa juuri tämä kaava aiheuttaa meille eniten kärsimystä. Pelon toisella puolella asuu vapaus ja matka pelosta vapauteen vaatii luottamusta. Mitä jos antautuisimme muutokselle ja katsoisimme pahimpia pelkojamme silmästä silmään? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/10/202218 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

34. Dharma-Arkkityypit - Mikä on sinun lempi roolisi näytelmässä nimeltä Elämä?

Arkkityypit ovat kollektiivisessa kentässä vaikuttavia taustavoimia. Meissä jokaisessa virtaa tilanteen mukaan kaikki arkkityyppiset voimat, mutta se missä määrin kukin arkkityyppi meihin vaikuttaa, määrittää sen minkälaisissa rooleissa olemme parhaimmillammme. Tässä jaksossa puhutaan Dharma-arkkityyppien merkityksestä ja niiden yhteydestä elämän tehtäväämme. Lisäsin nyt myös valikoimaan Dharma-arkkityyppi valmennuksen. Jos kiinnostuit, olethan minuun yhteydessä [email protected] tai Instagramissa @vapauduvoimaasiTunnusmusiikki Dj Annie HillKuva Anita Löfberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/9/202113 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

33. Elämme kaoottista siirtymäaikaa, jonka seurauksena syntyy ihan uudenlainen maailma.

Idän filosofioissa ennustettiin tätä aikaa värittävä kaoottinen ja egoistinen luonne jo tuhansia vuosia sitten. Hindulaisen kalenterin mukaan olemme viimeiset vuosituhannet eläneet Kali Yagan aikaa, joka on aikakausista synkin ja egoistisin. Hyvä uutinen on se että elämme Kali Yagan loppunäytelmää, jossa illuusiot murtuvat ja totuus tulee esiin. Lisäksi olemme astrologisesti siirtymässä illuusion ja ulkoisen vallan värittämästä Kalojen aikakaudesta oman totuuden ja vapauden värittämään Vesimiehen aikakauteen. Olemme siis isossa kuvassa suurten muutosten äärellä.Maailma on kaaoksen keskellä, jonka seurauksena syntyy ihan uudenlainen maailma. Sinun tehtäväsi on nyt valita, hukutatko itsesi tällä hetkellä pinnalla olevaan pimeyteen vai lähdetkö tietoisesti rakentamaan elämää, joka on linjassa oman totuutesi ja sydämen rohkeuden kanssa. Elämme mielenkiintoisia aikoja. Lets do this!Ig @vapauduvoimaasiKuva Anita LöfbergTunnusmusiikki Dj Annie Hill Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/1/202128 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

32. Kaiken takana on energia. Mitä on energiahoito?

Länsimainen tiede tykkää jaotella kaiken mahdollisimman tarkasti ja pilkkoa asiat mahdollisimman pieniksi palasiksi. Tiedämme, että kudokset muodostuvat soluista. Solut atomeista. Ja atomit alkeishiukkasista. Mutta mistä nämä alkeishiukkaset sitten muodostuvat. Energiasta. Kaiken taustalla on energia. Idän filosofioissa tätä energiaa kutsutaan pranaksi ja kiinalaisessa lääketieteessä Qi:ksi. Mitä vapaammin tämä energia pystyy virtaamaan meissä, sitä terveempiä ja elinvoimaisempia me olemme. Mm. huono ravinto, liikunnan puute, stressi ja vääränlainen hengittäminen aiheuttavat tukoksia energiajärjestelmässämme. Lisäksi traumat ja tukahdutetut tunteet pakkautuvat energiakehoomme aiheuttaen erilaisia epätasapainotiloja. Energiahoidon avulla tasapainotetaan kehon energiajärjestelmää ja vapautetaan ajan saatossa kertyneitä jännitteitä ja tunnelukkoja. Energiahoidoista löytyy nykyään paljon tutkimustietoa. Tässä linkki, jonka kautta pääsee tutustumaan tutkimuksiin:https://suomenenergiahoitajat.fi/wp-content/uploads/2021/04/Reiki-research.pdfJos energiahoito kutsuu, laita minulle viestiä [email protected] tai Ig tilin kautta @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/26/202111 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

31. Kaikki alkaa, muuntuu ja loppuu. Tämän kaavan täysi hyväksyminen on avain onneen.

Maailmaa pyörittää kolme voimaa => syntymä, muutos ja kuolema. Jokainen hetki, joku osa meistä kuolee ja jotain uutta syntyy tilalle. Kärsimys ja ahdistus kumpuaa siitä, että koitamme vastustella tai kontrolloida tätä elämän luonnollista virtaa. Sama kuin kala koittaisi uida koskessa vastavirtaan. Tosiasiassa elämän virta on niin vahva, että sen vastusteleminen vie meiltä kaikki voimat. Hyväksyminen ei tarkoita omasta voimasta ja tahdosta luopumista. Se mihin suuntaan muutosprosessi meitä vie on täysin meidän käsissämme. Tähän avain on intentio. Tässä jaksossa puhutaan muutoksesta ja sen eri vaiheista.Hyviä kuunteluhetkiä Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/25/202115 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

30. "Pitäisi-Polku" ei palvele ketään. Merkityksen tie alkaa askeleesta tuntemattomaan.

Mietitkö ikinä, miksi olet syntynyt tähän maailmaan juuri sellasena kuin olet? Pohditko usein elämän tarkoitusta? Etsitkö sitä omaa juttua? Elämme massaheräämisen aikaa, jossa olemme ymmärtäneet, että yhteiskunnan "Pitäisi-Polku" ei olekaan se ainut absoluuttinen totuus. Moni etsii tällä hetkellä omaa tarkoitustaan ja onkin mielenkiintoista huomata miten idän filosofioiden keskeisin käsite Dharma tarkoittaa juurikin tätä ilmiötä. Kaikkiin meihin on koodattu oma ainutlaatuinen tehtävä. Polku, jonka kulkeminen tuo meille kaiken sen mitä elämältä haluamme. Tässä jaksossa pohditaan elämän tarkoitusta, sukelletaan syvemmälle Dharman osa-alueisiin sekä käydään läpi Dharma-arkkityypit. Hyviä kuunteluhetkiä Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/12/202133 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

29. Dharma - Syy miksi olet täällä juuri tähän maailman aikaan!

Mietitkö koskaan, miksi ihmeessä olet syntynyt tänne maapallolle? Mikä on elämäsi tarkoitus? Dharma on idän filosofioissa keskeinen käsite. Dharma sanalla on monta käännöstä, mutta kaikkien niiden ytimessä on elämän tarkoitus. Kollektiivisella tasolla se tarkoittaa kaiken olemassa olevan luonnollista järjestystä ja yksilötasolla sinun rooliasi tässä suuressa elämän palapelissä. Tässä jaksossa pureudutaan Dharmaan ja pohditaan elämän tarkoitusta. Antoisia kuunteluhetkiä Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/1/202120 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

28. Kaikissa meissä asuu pieni myyjä!

Jokainen meistä on myyjä. Myynti on maailman vanhin ammatti. Me ihmiset olemme täällä vaikuttamassa toisiimme, sekä jakamassa lahjojamme toistemme kanssa.Myynti sana on saanut huonon kajon, koska silloin kun myynti menee vääriin käsiin, siitä tulee helposti manipulointia. Hyvissä käsissä se on terveiden ja eheyttävien asioiden mahdollistamista ja niistä tiedottamista. Tässä jaksossa jaan ajatuksiani myynnistä ja kerron niistä lahjoista, joita itse tällä hetkellä tarjoan. 1. WSA-valmennus2. Joogan yksityistunnit3. Yoga Box - elämystuntiJos tunsit innostuksen kipinän palveluistani, laita viestiä osoitteeseen [email protected] @vapauduvoimaasiKuva Anita Löfberg - Voimaa IhmiskuvistaTunnusmusiikki Dj Annie Hill Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/14/202124 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

27. Rentoutumisharjoitus rauhan ja läsnäolon tilaan

Tämä meditaatio auttaa sinua laskeutumaan syvään rauhan ja läsnäolon tilaan, sekä yhdistää sinut kehosi viisauteen ja intuitioon.Mieli seikkailee aina tulevaisuudessa tai menneisyydessä, mutta kehomme on aina tässä hetkessä. Emme voi nimittäin hengittää muuta kuin tässä hetkessä. Tulemalla tietoiseksi kehostamme voimme rauhoittaa jatkuvasti poukkoilevan mielen. Stressi ja ahdistus vähenee, immuniteetti paranee ja mieli selkeytyy.Ota hetki aikaa itselle ja nauti ohjatusta rentoutumisharjoituksesta. Soveltuu myös unen saannin tueksi. Tee juuri ennen nukkumaan menoa. Unen laatu paranee huomattavasti. IG: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/11/202111 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

26. Minkälainen kohtaus elämäsi elokuvassa on juuri nyt meneillään?

Kuulin joskus eräältä elokuvaohjaajalta, että ihan kaikella mitä leffoissa tapahtuu on joku merkitys suuremman juonen kannalta. Niin myös sillä, mitä sinä käyt tällä hetkellä läpi.Elämä on ikuinen prosessi, joka koostuu ylämäistä, alamäistä ja tasanteista. Emme varsinaisesti koskaan saavu perille. Suurin kärsimys elämässä kumpuaa siitä, että vastustamme tätä elämän luonnollista virtaa. Kiinnitymme ajatukseen, että aina pitäisi vaan kulkea ylämäkeä pitkin jotain ulkoista päämäärää kohti. Muutos on väistämätöntä, mutta kasvu ei. Olemme jatkuvassa muutosprosessissa, jossa meillä on käytössämme vapaa tahto. Voimme joko oppia ja vahvistua elämän vastoinkäymisistä tai väistellä niitä, jolloin enemmänkin kutistumme. Kaikki lähtee tämän hetken radikaalista hyväksymisestä ja luottamuksesta siihen, että elämä kantaa.Niinkuin Rumi on kauniisti kirjoittanut: "Haava on paikka, josta valo pääsee sisään. Sinun täytyy jatkaa sydämesi särkemistä, kunnes se on vihdoin avoin.”Antoisia kuunteluhetkiä Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/4/202115 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

25. Uuden maailman luomisikaava - Ole - Tee - Omista

Intialainen joogi & visionääri Sadhguru kiteytti hienosti muutoksen resptin. "Jos ihmiset vaan kääntäisivät toimintatapansa Tee - Omista - Ole paikasta Ole - Tee - Omista, maailmasta tulisi hyvin nopeasti harmonisempi paikka." Tässä jaksossa puhutaan sydämen äänestä sekä mielen hiljentämisen merkityksestä. Musiikki alkaa hiljaisuudesta, niin myös sinun sielusi sävel.Elämän viime metreillä emme muistele sitä minkälaisia ajatuksia meillä elämän aikana oli, vaan enemmänkin sitä mitä koimme, tunsimme ja jaoimme toisten ihmisten kanssa. Tässä jaksossa heitetään "Ajattelen siis olen" -ajatus romukoppaan ja tilalle tuodaan "Elän siis olen"! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/24/202127 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

24. Mikä Ihmeen WSA? - Itsetuntemuksen kautta kohti parempaa elämää.

Tiedätkö mitkä ovat aivojesi luontaiset vahvuudet? Se miten aivomme ovat biologisesti virittyneet vaikuttaa suoraan siihen minkälainen työskentely - ja elämäntyyli pitää meidät elinvoimaisina ja tuottavina. Tässä jaksossa kerron WSA työkalusta, jonka avulla pystyt radikaalisti lisäämään itsetuntemustasi. Sain myös kunnian haastatella tämän työn äitiä, emeritius professori Barbara Prashnigia. Jaksossa pääset kuuntelemaan osan keskustelustamme, jossa Barbara kertoo, mistä tämä työ oikein sai alkunsa, minkälaisissa ympäristöissä hän on työskennellyt sekä minkälaisia huomioita hän teki suomalaisesta kulttuurista vetäessään projekteja Suomessa.Lue lisää valmennuksista:Yksilövalmennukset www.lauraihatsu.comRyhmävalmennus www.rimpissa.com/wsa-ryhmavalmennusKäy seuraamassa @vapauduvoimaasi InstagramiaKuva Anita Löfberg - Voimaa IhmiskuvistaTunnusmusiikki Dj Annie Hill Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/30/20211 hour, 4 seconds
Episode Artwork

23. Korkean ja matalan tason ajattelu - Kumman pohjalta sinä toimit?

Mistä johtuu, että jonainakin päivinä kaikki soljuu täydellisesti eteenpäin ja elämä tuntuu olevan täynnä mahdollisuuksia, kun taas joinain päivinä olemme täysin pohjamudissa ja koko maailma tuntuu sotivan meitä vastaan? Tämä ilmiö liittyy aivojemme rakenteeseen sekä hermoston toimintaan. Matalan tason tilassa ihminen menee primitiiviseen tilaan ja toimii reaktiivisesti ja lyhytnäköisesti. Korkean ajattelun tasolla taas asuu kaikki se mikä ihmiselämästä tekee kaunista. Rakkaus, yhteys, luovuus, uskallus ja kyky luoda jotain sellaista, mitä ei ole aikaisemmin ollut olemassa. Kumman pohjalta sinä teet elämäsi tärkeät päätökset?Tulemalla tietoisiksi voimme itse vaikuttaa siihen kummalla tasolla toimimme. Tässä jaksossa jaan myös vinkkejä ja harjoituksia, joiden avulla voit siirtyä matalan tason ajattelusta korkean tason ajatteluun.Tämä aihe on hyvin ajankohtainen näinä aikoina, jolloin tärkein voimavaramme on kyky pysyä korkeamman mielen tasolla vaikka maailmassa kuohuu. Hyviä kuunteluhetkiä Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/15/202131 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

22. MEDITAATIO - Pelkoon Ja Ahdistukseen

Näinä aikoina pelko ja ahdistus nostavat usein päätään. Molemmat tunnetilat kumpuavat joko tulevaisuudesta tai menneisyydestä käsin. Kun todella pysähdymme tunteen äärelle niin ymmärrämme, että suurin osa murehtimistamme asioista ei ole koskaan tapahtunut.Saapumalla täysin tähän hetkeen hengityksen ja meditaation siivin, huomaamme että tässä hetkessä kaikki on oikeasti ihan hyvin. Pysähdy, hengitä ja luota elämän viisauteen! Monesti vaikeiden aikojen kääntöpuolella on aarre, jonka merkityksen ymmärrämme vasta jälkeen päin. Kuva Anita LöfbergIg: @vapauduvoimaasi ja @laura.ihatsu Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/2/20215 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

21. Uuden aika - Feminiinisyyden ja maskuliinisuuden liitto, ego, aivolohkot

Idän filosofioissa, kuten joogassa yksi keskeinen tavoite on saattaa sisällämme virtaava maskuliini- ja feminiinienergia tasapainoon.Jo pitkään maskuliinienergialla on ollut ylivalta yhteiskunnassamme, minkä takia vasemmalla aivolohkolla asuva ego on ottanut ylivallan.Tässä jaksossa käsitellään maskuliini- ja feminiinienergiaa aivolohkojen kautta. Lisäksi puhutaan siitä, miten nämä energiat voidaan saattaa tasapainoon sekä yksilötasolla, että kollektiivisesti.IG laura.ihatsu ja @vapauduvoimaasiKuva Anita LöfbergTunnusmusiikki Dj Annie Hill Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/21/202131 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

20. Addiktiot kumpuavat kaipuusta yhteyteen!

Moni meistä kärsii riippuvuuksista. Riippuvuus on keino paeta todellisuutta. Se on toivo hetken helpotuksesta. Loputon oravanpyörä.Tosiasiassa silloin kun kurkotamme riippuvuuden kohdetta kohti, sielumme yrittää täyttää sisällämme riipivän yhteyden kaipuun. Omia addiktioita tutkimalla voimme ymmärtää itsestämme paljon. Mikä kaipuu piilee riippuvuutesi takana?Tässä minijaksossa jaan mielenkiintoisen tutkimuksen, joka liittyy riippuvuusilmiöön sekä yhteyden puutteeseen. IG @vapauduvoimaasiFB Laura IhatsuTunnusmusiikki Dj Annie HillKuva Anita Löfberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/11/202112 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

19. Ahdistus, syömishäiriö, "adhd", unettomuus - Omasta totuudesta poikkeaminen vaatii veronsa!

Tässä jaksossa raotan verhoa siitä, miltä oma matkani on näyttänyt hyvinvoinnin pariin ja miksi olen niin intohimoinen auttamaan ihmisiä löytämään oman todellisen tarkoituksensa äärelle.Sillä minkälaiseksi juuri sinä olet syntynyt on merkittävä tarkoitus suuremmassa kokonaisuudessa. Kun poikkeamme tästä todellisesta minästä, elämämme alkaa oireilla. Omalla kohdallani nämä oireet ovat olleet sosiaalinen ahdistus, unettomuus, syömishäiriö, neuroottinen kontrolli sekä "adhd".Käy seuraamassa ig tiliäni @vapauduvoimaasiVerkkosivu www.lauraihatsu.comAlkutunnari Dj Annie HillKuva Anita Löfberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/16/202138 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

18. Miksi jooga muuttaa ihmisten elämää?

Mitä on jooga? Miksi se muuttaa niin monen elämän? Mitä hyötyjä on säännöllisellä joogaharjoituksella? Jooga on idän lahja maailmalle. Sen perimmäinen tarkoitus on ollut antaa ihmisille ohjeet siitä, miten elää mahdollisimman terveellistä, onnellista ja täyttymyksellistä elämää. Kaiken keskiössä on yhteys! Yhteys itseen, yhteys toisiin, yhteys luontoon, yhteys maailmankaikkeuteen.IG @vapauduvoimaasiAlkutunnari Dj Annie HillKuva Hanna Toivakka Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/22/202133 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

17. Usko unelmiisi - Ne valitsivat sinut syystä!

Mistä sä unelmoit? Jos rahalla ei olisi merkitystä, miten sä viettäisit sun päivät?Unelmat ovat suora heijastus sielumme todellisista väreistä. Ne edustavat sitä korkeinta ja rohkeinta versiota itsestämme, jota kohti meidän tulee kasvaa! Kenelläkään muulla ei ole täysin samanlaista unelmaa kuin sinulla, koska unelmasi ovat jatke juuri siitä kuka Sinä olet! Sen takia sinun velvollisuutesi on saattaa ne tähän todellisuuteen, jotta ne voivat tanssia toisten unelmien kanssa kauniissa harmoniassa.Nyt jos koskaan on sen aika, koska olemme siirtyneet kollektiivesti äärettömien mahdollisuuksien maailmaan, jossa suurin haasteemme on päästää irti rajoittavista vanhentuneista uskomuksista ja harhaisesta pelosta. Instagram @vapauduvoimaasiAlkutunnari Dj Annie HillKuva Anita Löfberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/16/202125 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Kehon ja mielen kevätsiivous - Bio Cleanse Herbal Detox paasto kokemukset

Tässä jaksossa jaan kokemuksia liittyen detox paastoon, jonka tein huhtikuussa. Kyseessä oli 9 päivän mittainen kehon puhdistus, jonka tarkoituksena oli poistaa ajan kanssa kehoon kertyneitä epäpuhtauksia ja myrkkyjä, sekä irroittaa suolistoon kertynyttä plakkia. Voin sanoa, että toimi loistavasti kehon ja mielen resetointiin. Jos sinulla on kiinnostusta kokeilla kehon puhdistusta paaston avulla, tämä jakso on sinulle. Detox paketti oli nimeltään Bio Cleanse Herbal Detox Kit. Kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö. Lisää hyvinvointivinkkejä löydät Instagramista @vapauduvoimaasiAlkutunnari: Dj Annie Hill Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/7/202122 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

16. Ravinto - Tunne luontosi ja syö sen mukaan!

Se mitä pistämme suuhumme joko eheyttää meitä, tai vahingoittaa. Lisää elinvoimaa, tai kuluttaa sitä. Ruoka voi olla joko parhainta lääkettä tai pahinta myrkkyä. Valinta on sinun jokaisessa hetkessä!Tässä jaksossa jaan selkeitä suuntaviittoja, jotka auttavat sinua tekemään parempia ja elinvoimaa lisääviä valintoja arjessa. Pysytään fressinä Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/28/202135 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

15. Maalaatko eteesi esteitä vai mahdollisuuksien valtateitä?

Miltä sisäinen dialogisi kuulostaa? Löytyykö pääsi sisältä ankara raippapiiskuri vai värikäs cheerleader joukkue?Se, miten puhumme itsellemme vaikuttaa suoraan siihen minkälaisia valintoja teemme, miten toimimme päivittäisessä elämässä sekä miten olemme vuorovaikutuksessa maailman kanssa. Tulemalla tietoiseksi sisällä soivista sanoista ja niiden laadusta, voimme tietoisesti lähteä ohjaamaan elämänkokemustamme suotuisampaan suuntaan. Tämä podcast jakso käsittelee sisäisen puheen merkitystä, sekä antaa sinulle konkreettisia keinoja, joiden kautta sisäistä dialogia voi lähteä muokkaamaan eheyttävämpään suuntaan!Podcast tunnari: Dj Annie HillKuva: Anita LöfbergLöydät minut IG-tililtä: @vapauduvoimaasi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/18/202117 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

14. Varjojen aika - Uudistuminen edellyttää kuolemaa

Kärsimyksen vältteleminen on kärsimyksistä pahin. Kaikella valolla on varjopuolensa ja silloin kun kiellämme tämän totuuden, estämme elämän luonnollisen virtauksen, joka haluaa kuljettaa meitä aina vaan eteenpäin.Elämme kollektiivista varjoaikaa ja etenkin tällaisina aikoina on tärkeää muistaa, että kaiken ei todellakaan tarvitse aina mennä hyvin ja positiivisesti. Tässä jaksossa käsitellään pimeyden kautta tapahtuvaa ehevöitymistä, taakan keventämistä, hyväksyvää läsnäoloa ja armollisuutta itselle. Mikään ei jatku ikuisesti. Ei myöskään pimeät ajat. Aamu sarastaa aina yön jälkeen. Koita jaksaa rakas Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/20/202126 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

13. Tietoisuus - Portti Muutokseen

Sun ulkoinen maailma on suora heijastus sun sisäisestä maailmasta. Todellinen muutos elämässä tapahtuu vain silloin kun tulemme tietoisiksi siitä mitkä uskomukset, ajatukset, pelot ja alitajunnan pimeät voimat meitä ajavat, ja kun päätämme pala palalta, hyväksynnän kautta suunnata ne uuteen haluamaamme suuntaan. Mitä tarkoittaa tietoisuus? Miten muokata elämästä täysin oman näköinen? Mitä tarkoittaa positiivinen kierre?Näitä asioita pohditaan tässä podcast jaksossa, jonka aiheena on tietoisuus!IG: @vapauduvoimaasiAlku ja lopputunnari: Dj Annie HillKuva: Anita Löfberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/11/202128 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

MEDITATION - Unlock Your Dreams

This meditation prepares you to manifest your dreams and embody the highest version of yourself.Find yourself a nice comfortable place and enjoy the journey Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/2/202114 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

MEDITAATIO - Unelmat Todeksi

Tämä meditaatio johdattaa sinut visualisaatiomatkalle unelmaelämääsi.Matkalla päästetään irti rajoittavista uskomuksista sekä sisäisistä kahleista, ja otetaan yhteys siihen korkeimpaan, kukoistavimpaan versioon itsestä. Tulevaisuus rakentuu tästä hetkestä käsin. Visualisaation kautta kylvämme siemenen unelmien toteutumiselle. Uskalla unelmoida ISOSTI!Hyvää matkaa Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/22/202115 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

11. Miten vapautua omaan voimaan?

Miltä elämäsi näyttäisi, jos vapautuisit täysin omaan voimaasi? Eläisit joka päivä täyden potentiaalisi mukaan anteeksi pyytelemättä?Mitä tämä oma voima oikeastaan on? Pitääkö meidän pinnistellä sitä kohti vai enemmänkin höllätä kaasua ja palata juurillemme? Näitä asioita pohditaan uusimmassa podcast jaksossa, jonka aihe on omaan voimaan vapautuminen. 🔥Tervetuloa kuuntelulle ❤️Löydät minut Instagramista @vapauduvoimaasiFacebook Laura IhatsuTai sähköposti [email protected] ja loppumusiikki by Dj Annie HillKuva by Anita Löfberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/11/202125 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

MEDITAATIO - Rauhoittava Äänimatka Luontoon

Tämä meditaatio vie sinut aisteja ruokkivalle äänimatkalle luonnon keskelle. Johdatan sinut rauhalliseen tyyneyden tilaan, jossa voit irrottautua stressistä ja huolista, ja antautua täysin luonnon kiireettömyyteen. Tämä meditaatio rauhottaa hermostoa, sekä lisää läsnäoloa ja luottamusta elämään.Taustamusiikin Delta taajuus vaikuttaa aivoaaltoihisi rauhoittavasti ja stimuloi syvää rauhan ja hyvänolon tunnetta.Nauti Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/28/202116 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

9. KIRJOITUSTEHTÄVÄ - Löydä Kutsumuksesi

5 kysymystä, jotka auttavat sinua kirkastamaan oman kutsumuksesi (luonut Emily Fletcher - Ziva Mind)Alkutunnari by Dj Annie HillKuva by Anita Löfberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/18/20219 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

8. Elämäntehtävä - Dharma

Miksi nykyään puhutaan niin paljon unelmista? Mistä nämä unelmat oikein kumpuavat? Onko jokaisella meistä joku suurempi tarkoitus tässä elämässä? Mistä tiedät mikä se oma juttu oikein on?Näitä asioita pohditaan tässä jaksossa, jonka keskeinen käsite on Dharma eli elämän tehtävä ja olemassaolon luonnollinen järjestys.Musiikki by Dj Annie HillKuva by Anita LöfbergLöydät minut:Instagram: @VapauduVoimaasiSähköposti: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/11/202147 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

MEDITAATIO - Oma Voimavärisi

Värejä on kaikkialla. Jokainen väri hohkaa tiettyä energiaa ja vaikuttaa meihin erilailla. Värien voima herättää meissä eri laatuisia tunteita ja ajatuksia, sekä niiden avulla voimme kutsua elämäämme juuri sellaista värähtelyä, jota kaipaamme. Tämä meditaatio auttaa sinua löytämään värin, joka antaa sinulle eniten voimaa tässä hetkessä. Sellaisen värin, jonka energiaa sinun sisimpäsi halajaa juuri nyt eniten. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/30/202011 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

MEDITAATIO - Silta Syvään Uneen

Ohjattu meditaatiomatka, jonka avulla irrottaudut päivän kiireistä ja laskeudut syvään levolliseen uneen. Nuku hyvin Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/14/202010 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

5. PÄIVÄN VIISAUS - Tuhatjalkainen

Oletko "ylimiettijä"? Mitä tapahtuisi, jos tuhatjalkainen alkaisi analysoimaan jokaista askeltaan? Tämän päivän viisaus kumpuaa tästä ajatuksesta.Intro ja outro by Annie Hill Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/1/20204 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

4. Voimauttava aamurituaali - hengitys, kiitollisuus, intentio!

Aamu on paras aika asettaa vire koko päivälle! Ensimmäinen tunti voi muokata koko päivästäsi joko positiivisen ja tuotteliaan onnistumistarinan, tai huonojen sattumien ja negatiivisten tunteiden syöksykierteen. Tässä podcastissa jaan teille voimauttavan aamurituaalin, joka saattaa hermostosi ja mielesi positiivisille ja onnekkaille taajuuksille.Hyviä kuunteluhetkiä Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/25/202022 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

MEDITAATIO - Rakkaus & Oma Arvo

Sä olet tärkeä ja upea just sellaisena kun sä oot! Meditaatio itsensä rakastamiseen ja myötätuntoon. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/8/202013 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

2. Hengitys - Viisi syytä tehdä hengitysharjoituksia!

Hengitys - aina ulottuvillasi oleva supervoima! Tässä podcastissa puhutaan tietoisen hengittämisen ja hengitysharjoittelun hyödyistä, sekä siitä miten moniulotteinen vaikutus sillä on hyvinvointiimme. Hengityksen avulla voimme hetkessä muuttaa fyysistä ja psyykkistä olotilaa, parantaa unen laatua ja jopa eheytyä traumaattisista kokemuksista.Jos hengitys/meditaatio yksityitunnit kiinnostaa, voit olla minuun yhteydessä [email protected] tai Instassa @ihastuHyviä kuunteluhetkiä!Raikas alkutunnari by Techno tuottaja ja Dj - Annie Hill Kuva by Valokuvavoimaannuttaja Anita LöfbergKirjasuositus: Oxygen Advantage by Patrick McKeown Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/28/202030 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

1. Mitä on meditaatio?

Mitä on meditaatio? Mitä hyötyjä säännöllinen meditaatioharjoitus voi tuoda elämääsi? Mitä aivoissa tapahtuu kun meditoimme?Näitä aiheita pohditaan ensimmäisessä Vapaudu Voimaasi podcastissa. Lopussa Laura johdattaa sinut lyhyelle meditaatiomatkalle, jossa opetellaan irrottautumaan ajatuksista ja laskeutumaan rauhan ja kirkkauden tilaan. Podcastin aloitusmusiikki: Dj ja Techno tuottaja Annie Hill https://soundcloud.com/anniehillmusicKuva: Valokuvavoimaannuttaja Anita Löfberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/28/202025 minutes, 20 seconds