Winamp Logo
Tyngre Sport Cover
Tyngre Sport Profile

Tyngre Sport

Swedish, Sports, 1 season, 48 episodes, 2 days, 9 hours, 39 minutes
About
I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport.
Episode Artwork

48. Läget inom tyngdlyftningen med Stefan Ågren

Stefan Ågren berättar om sina tävlingsambitioner och får dessutom ge oss ett facit för hur sporten ska utvecklas. 00:09:25 – Stefan in 01:19:22 – Stefan ut OBS! Detta är det sista avsnittet av Tyngre Sport. Sportsnacket fortsätter istället i vår Tyngre Radio-feed, som nu återgår till utgivning både måndagar och torsdagar. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance.
1/31/20241 hour, 27 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

47. Leo Rooney, tränare på PGA-touren

Vi snackar med svensken Leo Rooney, som sedan ett antal år jobbar som fystränare till några av världens bästa golfspelare. 00:02:19 – Leo in 01:27:38 – Leo ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
1/24/20241 hour, 31 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

46. Ludde om segern mot Real

Vi träffar än en gång Sveriges bästa basketspelare Ludde Håkanson. Om den sensationella segern mot Real Madrid, om internationellt cupspel och Sveriges EM-kval. Samt om hur Ludde håller skärpan i skyttet. 00:05:32 – Ludde in 00:56:16 – Ludde ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
1/17/20241 hour, 4 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

45. Slutspelsdags i NFL

Till helgen drar det ihop sig! Vi tar som vanligt hjälp av kompisen Philip Wildenstam för att reda ut all (inklusive hur det kommer att gå). 00:06:27 – Philip in 01:32:37 – Philip ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
1/10/20241 hour, 37 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

44. LIV-touren, Rahm och golfens framtid

Vi får celebert besök i form av Johan Sköld, golfnestorn från Tee Party. Jon Rahms avhopp till LIV är ett av ämnena som diskuteras, men vi tar även ett bredare anslag kring sportens utveckling och framtid. 00:08:40 – Johan in 01:13:06 – Johan ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
1/3/20241 hour, 18 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

43. Josef Eriksson om styrkelyft

Josef Eriksson, världsmästare i bänkpress, redogör för hur styrkelyft faktiskt funkar, med fördjupning i delmomenten knäböj, bänkpress och marklyft. 00:08:59 – Josef in 00:48:06 – Josef ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
12/27/202354 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

42. Sportåret 2024

Vilka sportevent kan vi se fram mot under 2024? Vad kommer vi själva under inga som helst omständigheter missa? Och vad har vi för förväntningar? Alex & Andreas kikar i kalendern och drömmer sig bort. I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
12/20/202340 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

41. Läget inom golfen

Med LIV-tourens intåg har förutsättningarna för proffsgolfen förändrats. När så världsstjärnan Jon Rahm också valde att gå dit så spetsas läget till ännu mer. Alex & Andreas tolkar läget, och luftar dessutom åsikter om beslutet kring att begränsa hur långt bollarna ska få flyga. I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
12/13/202359 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

40. Om Bajens dubbla fotbollsguld

På en buss på Teneriffa hugger vi tag i Lotta Ökvist som berättar allt om Hammarbys fenomenala fjolårssäsong samt om hur vinterträningen är tänkt att fortlöpa. 00:09:20 – Lotta in 00:40:34 – Lotta ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
12/6/202347 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

39. MMA-mästaren Robin ”Pretty Boy" Roos

Bra snack med den nyblivna mästaren Robin Roos. Vi berör det mesta: skolan, pedagogik och barnuppfostran men såklart också massor om Robins mästarmatch och hans framtida fighting-karriär. 00:07:17 – Robin in 01:37:17 – Robin ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
11/29/20231 hour, 41 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

38. Hockeysnack med Tornberg

Johan Tornberg återvänder för att ge oss läget inom både SHL, NHL och Allsvenskan. 00:11:41 – Johan in 01:21:32 – Johan ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
11/22/20231 hour, 30 minutes, 1 second
Episode Artwork

37. Allt om Fitnessfestivalen med Kristian Sewén

Fitnessfestivalen står återigen för dörren. Vi passar därför på att ringa upp festivalgeneralen Kristian Sewén själv för att få lite inblick i vilka sporter som denna gång finns representerade, samt att få höra mer om jobbet bakom kulisserna. 00:07:10 – Kristian in 00:59:46 – Kristian ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
11/15/20231 hour, 3 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

36. Golfsatsning mot Asien

Möte med golfproffset Adam Andersson som reflekterar över den säsong som gått, vad som funkat och kring vilka framsteg som gjorts. Vi snackar också om Adams förestående satsning mot Asien-touren. 00:10:07 – Adam in 01:03:55 – Adam ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
11/8/20231 hour, 6 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

35. "Bättre på nät än Djokovic"

Vi träffar tennisproffset Simon Freund som berättar allt om hans berömda pannkaksserve, om hans dubbelframgångar och om den mödosamma vägen tillbaka till eliten efter skada. 00:02:27 – Simon in 01:04:00 – Simon ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
11/1/20231 hour, 7 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

34. Amerikansk fotboll med Philip

Dags att vältra oss i amerikansk fotboll, både den svenska verksamheten men också NFL. Vem är då bättre att bringa ljus och klarhet i det än vår kompis Philip Wildenstam? 00:06:09 – Philip in 01:04:13 – Philip ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
10/25/20231 hour, 10 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

33. MMA-läget med "Jycken"

Vi tar tempen på MMA- och UFC-scenen med hjälp av kompisen Magnus "Jycken" Cedenblad. Det blir såklart massor av snack om helgens stora gala, med bland annat "svensken" Khamzat Chimaev på kortet, såväl som returmatchen mellan Makhatjev & Volkanovski. 00:05:06 – Jycken in 00:46:06 – Jycken ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
10/18/202353 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

32. Sveriges bästa basketspelare i Tyngre Sport

Än en gång har vi förmånen att få prata basket med vår allra största stjärna: Ludde Håkansson. Hör om flytten till nya klubben, om sommarens rehab och om planen för att ta Sverige till EM-slutspel. 00:01:52 – Ludde in 01:06:55 – Ludde ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
10/11/20231 hour, 11 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

31. Inför NBA-säsongen med Jonas

Äntligen dags för en ny spännande NBA-säsong! Vilka lag gäller som favoriter? Vem vinner MVP och ROY? Allt detta och lite till i veckans avsnitt där vi påpassligt får experthjälp av coachen Jonas Wernqvist. OBS! Notera att detta avsnitt spelades in innan traden av Jrue Holiday till Celtics offentliggjordes. 00:04:41 – Jonas in 00:57:42 – Jonas ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
10/4/20231 hour, 5 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

30. Truls om EM-guldet

Vi träffar än en gång Truls Möregårdh, denna gång för att höra mer om det sensationella guldet på lag-EM i bordtennis. 00:04:52 – Truls in 00:48:32 – Truls ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
9/27/202357 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

29. Säsongsstart med Oscar "Golden Boy" Ahlin

Vad passar bättre än att sparka igång en ny säsong av Tyngre Sport med ingen mindre än boxaren Oscar Ahlin? Oskar berättar om svårigheterna i att hitta lämpliga galor och matcher, men också om sina förberedelser inför sin uppkommande match. 00:10:38 – Oscar in 01:00:40 – Oscar ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
9/20/20231 hour, 9 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

28. Mer hockey med Tornberg

Mitt i det brinnande SHL-slutspelet kopplar vi på nytt upp oss med den inspirerande friskusen Johan Tornberg. Om hur svensk hockey står sig internationellt, om hockeyns betydelse för hela samhällen och såklart spekulationer kring årets slutspel. 00:06:38 – Johan in 01:21:13 – Johan ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
3/29/20231 hour, 30 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

27. Bordtenniscoachen Malte Möregårdh

Andreas vill ha råd kring sin bordtennis inför deltagande i en dubbelturnering. Vem bättre då att ta hjälp av än coachen Malte Möregårdh, själv även spelare på elitnivå. Känner du igen efternamnet beror det på att hans lillebror Truls Möregårdh, Sveriges bästa spelare, har varit med i podden tidigare. 00:09:28 – Malte in 00:59:04 – Malte ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
3/22/20231 hour, 11 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

26. Hockeysnack med Johan Tornberg

Han är inspirerande, energisk och klok som en bok. Johan Tornberg berättar allt om vad som verkligen är viktigt för att vara en bra ledare, för både unga och elit. 00:02:54 – Johan in 01:09:31 – Johan ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
3/15/20231 hour, 16 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

25. Kulstötning med Fredrik Boson

Fredrik Boson, en av våra mest meriterade fitnesscoacher och själv före detta tävlande bodybuilder, har sadlat om för att satsa på friidrott och kulstötning. Hör allt om Fredriks bakgrund och vilken träning som lett fram till (just nu) fem SM-guld. 00:05:55 – Fredrik in 00:59:11 – Fredrik ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
3/8/20231 hour, 3 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

24. Lovisa Lindh om tortyrdistansen 800 meter

Lovisa Lindh är med på tråden från ett grundträningsläger i Spanien. Lovisa har det svenska rekordet med tiden 1.58,77. Denna säsong är det Friidrotts-VM i Budapest som är hennes främsta mål. bara två varv och så är smärtan över Lovisa får berätta om tuffa tiden efter att hon kvalade in till OS i Tokyo via ranking, men sedan inte blev uttagen. Hur är det som friidrottare att hantera allt kring en pandemi mitt uppe i den bästa tiden av ens karriär? Om du tycker det är kul med löpning och vill springa mer, så har du chansen att bli en av dem som får råd och tips av bland annat Lovisa i Vitamin Well Runners – ansök idag! 00:15:18 – Lovisa in 01:12:05 – Lovisa ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
3/1/20231 hour, 18 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

23. Dragracing med Ida Zetterström

Inspirerande snack med Europas snabbaste! Ida Zetterström berättar om hur det är att tävla i Top Fuel. Allt ifrån att själv tanka maskinen med nitrometan till att vara snabbast bakom granen och att orka trycka gasen i botten i 6 G. 00:03:34 – Ida in 01:16:22 – Ida ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
2/22/20231 hour, 26 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

22. Adam Andersson om vägen till proffs i golf

Golf är en sport som för många är ett spel. Adam Andersson ger oss en inblick i hur det går till om man vill nå de högsta nivåerna. Grabbarna serveras både kompass, karta och ficklampa av golfproffset. 00:15:33 – Adam in 00:55:09 – Adam ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
2/15/202359 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

21. Valter Chrintz om handbolls-VM

Nytt snack med handbollsstjärnan Valter Chrintz. Vi hör oss för om läget med hans rehabbande knä och om hans take på Sveriges prestation under VM. 00:09:04 – Valter in 00:53:43 – Valter ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
2/8/202356 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

20. Gudiol och hans fotbollskarriär

Du känner honom säkert som expert / folkbildare / poddare och en rad andra titlar, men visst du att hans egentliga passion är fotbollen? Vi går i närkamp med den forne elitspelaren Jacob Gudiol och går igenom hans karriär. Vilka lärdomar har han dragit, och hur var det att spela mot Stefan Ishizaki och Zlatan? 00:13:22 – Jacob in 00:55:59 – Jacob ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform där du lyssnar på den – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
2/1/202359 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

19. Lotta Ökvist är tillbaka i Hammarby

Lotta Ökvist gjorde allsvensk debut i Piteå redan som 16-åring och vid 21 års ålder hade hon fem säsonger i Damallsvenskan under bältet. Efter några år för bland annat Manchester United är ytterbacken tillbaka i grönvitt för att kriga i toppen för Hammarby IF. 00:06:43 – Lotta in 00:58:09 – Lotta ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
1/25/20231 hour, 1 minute, 23 seconds
Episode Artwork

18. Magnus "Jycken" Cedenblad analyserar MMA

I avsnitt 16 gick Magnus "Jycken" Cedenblad igenom sin UFC-karriär och sin nuvarande roll som KBT-terapeut. Magnus får denna gång fokuserade frågor kring ett område han är expert inom, kampsporten mixed martial arts (MMA) och dess utveckling sett över tid. 00:03:10 – Magnus in 01:31:16 – Magnus utt I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
1/11/20231 hour, 37 minutes, 1 second
Episode Artwork

17. Alex och Andreas snackar sport

Alex och Andreas om deras egen relation till idrott, vilka sporter de själva utövat tidigare, vilka de föredrar att ägna sig åt nu samt vilka tävlingsidrotter som de aktivt väljer att följa. I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
1/4/20231 hour, 4 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

16. Magnus "Jycken" Cedenblad bytte karriär

Magnus "Jycken" Cedenblad bytte UFC-karriären till att ta livet i en ny riktning. Som utbildad KBT-terapeut är hans avsikt att hjälpa människor mot bättre välmående och relation till sig själva. Tillsammans med coachen Pischa har han också "En Tyngre Podd" som handlar om övervikt. Ett växande problem i vårt samhälle som vi vill förstå bättre och även inspirera andra. 00:12:39 – Magnus in 01:15:09 – Magnus ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
12/28/20221 hour, 21 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

15. Handbollsspelaren Valter Chrintz

Valter Chrintz slog igenom i landslaget vid EM 2020, var med och tog VM-silver 2021 och blev folkkär tack vare den avgörande straffen i en måstematch mot Norge vid EM 2022 där Sverige sedan tog guld. Kantspelaren Chrintz skadade nyligen korsbandet och 22-åringen missar därmed VM på hemmaplan i januari. Valter räknar med många månader med återhämtning och rehab, men är motiverad att komma tillbaks starkare och ännu bättre förberedd. 00:07:09 – Valter in 01:32:57 – Valter ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
12/21/20221 hour, 40 minutes
Episode Artwork

14. Kim Martin – Tidernas svenska ishockeyspelare

Kim Martin Hasson utsågs under Tidernas Hockeygala till Tidernas målvakt och mottog även priset som Tidernas svenska ishockeyspelare: "Under hela sin karriär tillhörde Kim Martin Hasson världstoppen på sin position, tack vare nerver av stål, bländande teknik och stor vinnarskalle." Kim slog igenom som 15-åring i OS 2002 och det hann bli 244 landskamper, tre SM-guld, två VM-brons, ett OS-brons och ett OS-silver under hennes aktiva karriär. Senast har hon värvats till att som sportchef leda Frölunda HC:s satsning på att sätta damhockeyn på kartan i Göteborg i ett nystartat damlag. 00:04:06 – Kim in 00:50:05 – Kim ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
12/14/202256 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

13. Oscar Ahlin – en av våra bästa boxare

Den lätta tungviktaren Oscar Ahlin har ett matchresultat på 23-2, med hela 20 vinster på knockout. Stockholmsboxaren är IBO:s interkontinentala mästare och har tio raka proffssegrar. Knockoutkungen berättar om sin decennielånga karriär där han både fått möjlighet att styra allt själv, men också fått dra lasset utan en promotor eller ett stall med resurser bakom sig. 00:05:45 – Oscar in 01:17:44 – Oscar ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
12/7/20221 hour, 26 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

12. Basket-stjärnan Melwin Pantzar

En av våra mest explosiva baskettalanger gästar podden. Hör om resan för Melwin Pantzar från innebandyn i Märsta till proffsbasketen i Valladolid, och till den självskrivna rollen i landslaget. 00:18:44 – Melwin in 01:05:34 – Melwin ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
12/1/20221 hour, 13 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

11. Enduro-stjärnan Albin Elowson

Vi snackar med Albin Elowson, vår främste Enduro-stjärna just nu. Han tog precis sin tredje seger på Novemberkåsan, och kan därmed se tillbaka på ett sanslöst framgångsrikt år med hela fem segrar. 00:04:50 – Albin in 01:20:15 – Albin ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
11/23/20221 hour, 27 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

10. Truls om pingis-VM

Truls Möregårdh, Sveriges bästa pingisspelare är tillbaka i podden. Denna gång följer vi upp VM-äventyret och vi kikar även framåt mot Bundesliga och kommande EM på hemmaplan. 00:04:18 – Truls in 00:53:29 – Truls ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
11/16/20221 hour, 6 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

9. William Valkeaoja pratar siffror inom fotbollen

William Valkeaoja är en analytisk skribent och poddare för Tyngre. I detta avsnitt berättar han vad det är som händer inom fotbollen i Sverige. Det har skett en utveckling hur man ser på spelet och hur man disponerar sina resurser, mer baserat på matematik och statistik än tidigare. Amerikanska idrotter som basket och baseboll har influerat ett mer processorienterat sätt att bedöma utveckling i realtid: Vad är värt att göra med bollen, vilka spelare är värda att ha på planen, vilka sätt är bra att spela på och hur rör spelarna på sig mest effektivt? 00:08:54 – William in 01:11:16 – William ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
11/9/20221 hour, 22 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

8. Johnny Hansson om helgens Sveriges Starkaste Man

Nu på lördag, den 5 november, hålls finalen av Sveriges Starkaste Man 2022 i Konserthuset i Växjö. De tio starkaste männen i Sverige tävlar i sex utmanande grenar för att avgöra vem som är allra starkast. Johnny “Handsome” Hansson som vann 2020 är en av deltagarna som kämpar för att kliva överst på pallen. För Alex och Andreas recenserar han sin egen och konkurrenternas form samt avslöjar mer om de tunga finalgrenarna. 00:14:59 – Johnny in 01:04:32 – Johnny ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
11/2/20221 hour, 10 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

7. Linn Grant – Rookie of the Year

Det svenska stjärnskottet Linn Grant berättar om sin första säsong som proffs där hon redan skrivit golfhistoria. 23-åringen har gjort stor succé på Europatouren, nyss utsedd till årets nykomling och stark möjlighet finns att kamma hem priset som totalsegrare. 00:04:18 – Linn in 00:54:50 – Linn ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
10/26/20221 hour, 44 seconds
Episode Artwork

6. Sebastian Samuelsson inför säsongen

Sebastian Samuelsson är tillbaka. Hör vår bäste skidskytt berätta om läget inför säsongen, och om varför han skjuter skarpt även i pressen. 00:03:41 – Sebastian in 01:07:25 – Sebastian ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
10/19/20221 hour, 16 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

5. Kanotisten Petter Menning

Sprintkanotisten Petter Menning har tagit både VM och EM samt tävlat på OS. Hur planerar han framöver då "hans gren" K1 200m tagits bort från programmet vid nästa OS?  Hör också om Petters problematiska uppväxt, och om hur det påverkat hans liv och idrottskarriär. 00:11:00 – Petter in 01:03:24 – Petter ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
10/12/20221 hour, 9 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

4. Bandylegendaren Pelle Fosshaug

Pelle Fosshaug var en av världens stora bandyspelare under framför allt 90-talet med flera SM- och VM-guld. Han brinner fortfarande för sporten och har haft en rad olika roller inom bandyn sedan han slutade spela. Ambassadör, tränare, ledare, förbundskapten, mentor, tv- och radio-expert. 00:06:38 – Pelle in 01:10:02 – Pelle ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
10/5/20221 hour, 14 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

3. Mångkamparen Bianca Salming

Träningsintensivt snack med Bianca Salming, vår främsta sjukampare. Hur får man egentligen ihop all den träning som krävs? 00:08:55 – Bianca in 00:49:01 – Bianca ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
9/28/202254 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

2. Ludde Håkanson, tongivande spelare i basketlandslaget

Ludde Håkanson debuterade i svenska landslaget för nio år sedan och är idag deras självklara point guard. Till vardags spelar 26-årige Ludde för Bilbao Basket i spanska proffsdivisionen. Möt honom mitt i försäsongen i Tyngre Sport. 00:07:13 – Ludde in 01:05:51 – Ludde ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
9/21/20221 hour, 12 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

1. Truls Möregårdh först ut i Tyngre Sport

Truls Möregårdh, svenskt framtidshopp inom bordtennis, är först ut i nya podden Tyngre Sport. Den unga världsstjärnan berättar bland annat om varför en klubbflytt till Tyskland var något som han inte kunde motstå. 00:09:07 – Truls in 01:17:16 – Truls ut I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på. Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport. Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance. Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
9/8/20221 hour, 24 minutes, 47 seconds