Winamp Logo
Two Of a Kind Cover
Two Of a Kind Profile

Two Of a Kind

Swedish, Social, 1 seasons, 258 episodes, 1 day 2 hours 53 minutes
About
Systrarna Janni och Michaela är two of a kind. Den ena bor i Stockholm med en vardag kantad av blöjbyten och den andra bor i Monaco med ett liv på resande fot som hon delar med sina 1,5 miljon följare. Nytt avsnitt släpps varje torsdag.
Episode Artwork

257. Vintern är här!

Systrarna Janni och Michaela är two of a kind. Den ena bor i Stockholm med en vardag kantad av småbarn och den andra bor i Cypern med ett liv på resande fot som hon delar med sina 1,2 miljoner följare. Nytt avsnitt släpps varje torsdag.Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/11/20231 hour 3 minutes
Episode Artwork

256. Sjukstuga Del 2: Med friska barn...

När ena barnet har kräkts färdigt så tar det andra barnet stafettpinnen och ger sedan över den till dagmamman som gör att kidsen för spendera ännu mer tid hemma och behöver underhållas under jobbveckan... Tjejerna pratar även om det är för tidigt att börja julpynta och hur förbereder man sig inför den elaka styvmamman inför jul? Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/11/202350 minutes 14 seconds
Episode Artwork

255. Välkommen in till sjukstugan

Vinterkräksjukan är här och självklart är också familjen Delér drabbade. Frågan är om man ska kasta de nu mera oranga kuddarna eller inte? Och vad har spådamen att säga om Michaelas ekonomi? Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
16/11/202355 minutes 28 seconds
Episode Artwork

254. Halloweenen som traumatiserade Valle för resten livet

Tjejerna spelar in veckans avsnitt på det hajpade Ett Hem och kan konstatera att det lever upp till ryktet. Det snackas Halloween och hur Valles panikångest har tagits till en ny nivå efter Spökhuset på Gröna Lund. Det har även lunchats på IKEA tillsammans med heeela Sverige. Och tjejerna spanar även in om det går att tajma marknaden med Jannis husköp och om det är lika bra att marknaden kraschar så vi får bygga upp ekonomin igen. I vanligt ordning är det högt och lågt. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/11/202355 minutes 46 seconds
Episode Artwork

253. Tjejresa, Raceday och Kissträning

Janni har varit i London och träffat på branchkollegorna från förr och slogs av hur mycket hennes liv har förändrats sen dess. Till det bättre eller sämre? Michaela njuter av att se Jens i på hojen och familjen hejar på när han tävlar mot tusentals motorcyklister. Sedan utlovas en hel del serie- och filmtips som kommer perfekt nu när höstvädret är här. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
02/11/202345 minutes 55 seconds
Episode Artwork

252. Ring 1177

Nu kör vabb-säsongen verkligen igång som som varvas med att byta däck, storstäd, kemisk pealing och snöstorm. Sverige när det är som bäst helt enkelt.Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
25/10/202353 minutes 49 seconds
Episode Artwork

251. Dags för frågepodd!

Vem dejtar Janni, har Michaela det jämställt i sitt hushåll, när vet man att det är dags att separera, trender vi ogillar och influencers vi upplever som ogenuina. Dessa är några av frågorna ni har skickat in som vi svarar på i veckans avsnitt.Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
18/10/202358 minutes 55 seconds
Episode Artwork

250. Mamma kan vi skaffa hund?

Tjejerna sammanfattar veckan som har gått som har varit fyllt med träning, smink-event, restaurang och bio och bowling med barnen. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/10/202337 minutes
Episode Artwork

249. Från Paris Fashion Week till Scandic i Upplands Väsby

Medans Janni är på Paris Fashion Week och checkar av Eiffeltornet på sin bucket list så checkar Michaela in på Scandic i sina gamla hoods i Upplands Väsby där hon kollar hockeymatch med familjen. Dessutom stoppar Janni trafiken med sin minilastbil för att polisen ska få fast en gärningsman och Michaela blir världens stoltaste mamma när Livia blir utdelad det gröna kortet för schystast spel av motståndarlaget efter fotbollsmatchen. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
04/10/202344 minutes
Episode Artwork

248. Janni har fått nog

Michaela slås av barnens mobilberoende när de promenerar i Tärnaby och Valle hostar upp en blodklump på bilresan tillbaka. Janni dealar med ännu en hatstorm efter Jons senaste Instagram post och behöver tala ut. Klipps av Victor Ganguly  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
27/09/202351 minutes 32 seconds
Episode Artwork

247. Back to the crime scene

Tjejerna reflekterar varför de blir sjuka efter varje resa inklusive denna. Mamma verkar ha svar på tal. Janni är tillbaka i Marbella och känner nostalgin från förr och Michaela har blivit besatt av hydra facial. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
21/09/202332 minutes 42 seconds
Episode Artwork

246. Monaco here we come

Tjejerna är på ny resa, denna gång i Monaco. De överlevde flygresan tack vare Michaelas goda karma, men fick däremot genomlida Barbie-filmen.Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14/09/202329 minutes 55 seconds
Episode Artwork

245. Den ultimata hudvårdsrutinen

Välkommen till ett mysigt avsnitt där tjejerna tipsar om deras bästa hudvårdsrutiner och matlagsnings recept. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/09/202338 minutes 23 seconds
Episode Artwork

244. En flaska Barolo i väggen

Tjejerna är hemkomna från USA och påminns om glädjen att vara mamma till barnen som har saknat dem. Men hur länge håller den? Mickan får hat för Jannis senaste vlogg, och den som köper huset i Nacka och lyssna på Two Of A Kind har chans att hitta en flaska vin och ett brev i väggen. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
31/08/202339 minutes 25 seconds
Episode Artwork

243. Business Class botar Mickans flygrädsla

Janni och Mickan är på roadtrip med Mercedes i USA och lever sitt bästa liv med business class, influencer events, dyra bilar och öppna landskap. Nu är livet komplett. Eller? Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/08/202345 minutes 10 seconds
Episode Artwork

242. ''Varför ska du inte bo med oss mamma''

Janni har äntligen flyttat in i sitt nya boende, men vad känner barnen för att deras föräldrar inte kommer bo tillsammans längre? Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/08/202340 minutes 5 seconds
Episode Artwork

241. Janni har hittat hem

Janni har äntligen hittat sitt nya boende och förbereder för inflytt, medans Mikaela gjort sönder ännu ett par AirPods, men som inte gick sönder tillräckligt för personalen på Elgiganten. Vad har förresten hänt med Jannis YouTube-kanal och varför började Michaela dricka igen efter 2,5 års uppbehåll?Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/08/202334 minutes 41 seconds
Episode Artwork

240. Var Mickis drivande i Jannis skilmässa?

Leon argumenterar för att slippa åka till dagmamma, Jannis överväger att köra hyresrätt istället för att köpa lägenhet direkt och så får även systrarna in den tuffaste lyssnarfrågan på länge. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/08/202343 minutes 31 seconds
Episode Artwork

239. Kan semestern ta slut?!

Janni och Mickis behövt kastas ut ur Kallis så efter spelningen med Nause så känner de längtan efter att komma tillbaka till vardagen med rutiner. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
26/07/202340 minutes
Episode Artwork

238. Clean Girl Vibes

Mickis fyller 35 och har grov åldernoja. Janni påminner om att de kommer bli 100 år+ så de har inget att oroa sig över. Mickis känner sig dock tveksam om hennes livsstil kommer tillåta henne att leva så pass länge. Dags att överväga att bli en clean girl. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/07/202339 minutes 37 seconds
Episode Artwork

237. Janni Bilexperten Delér

När alla andra poddare går på semester och spelar förinspelade avsnitt så kör systrarna Delér på, hela sommaren ut. Välkommen till ett färskt nytt avsnitt av Two Of A Kind med Janni och Michaela! Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13/07/202334 minutes 2 seconds
Episode Artwork

236. RING 112

Jon känner av att något är fel och Janni kör gasen i botten mot sjukhuset, men inser att hon behöver ringa ambulansbilen. Inte starten på semestern som familjen hade tänkt sig.Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
05/07/202331 minutes 23 seconds
Episode Artwork

235. Varannan Vecka Livet

Detta är första midsommaren där barnen firar midsommar med var sin förälder som gör skillsmässan påtaglig.Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/06/202342 minutes 25 seconds
Episode Artwork

234. Janni blir av med körkortet

Ännu en vecka där svenska myndigheterna hatar systrarna Delér. Denna gång är det Janni som riskerar att bli av med körkortet om hon inte åker till Monaco. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
22/06/202357 minutes 27 seconds
Episode Artwork

233. Vi ska lära Klara allt vi kan

Det är en djungel att ta sig igenom som nybliven mamma, och vi som vara föregångare som mamma-influencers hade ingen aning om hur saker funkade när vi födde våra barn. Och lättare blir det inte. Nu kämpar vi med mobilförbud och försöker förklara att en BH inte är en bra idé för en sjuåring... Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/06/202354 minutes 56 seconds
Episode Artwork

232. Dags att bli politiker

Mickan skrämmer upp barnen i Livias motståndarlag innan fotbollsmatchen och Janni får besked om familjens Omega 3-värden. Myndigheterna har äntligen beviljat Janni att betala moms i Sverige men ställer Mickan i 4 månaders sjukvårdskö. En vanlig vecka helt enkelt! Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
08/06/202347 minutes 10 seconds
Episode Artwork

231. Köpa ut till barnen?

Häng med på veckans avsnitt där vi pratar om bilen från framtiden, barn som jävlas, årets fest som hostades av queen B och cellprov i urinröret. Lyssna, det blir kul!Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
31/05/202346 minutes 22 seconds
Episode Artwork

230. Ringfingret är borta

Janni får ett brev om att göra cellprov och agget mot svenska myndigheter är som bortblåst. Dock blir hon tagen av en lapplisa och får en lektion av Mickis om hur man i Stockholm behöver hantera jobba personer genom att vara passivt aggressiv. Sedan har Jens skärt av ringfingret och husbygget står inför en oklar framtid. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/05/202348 minutes 14 seconds
Episode Artwork

229. Allt är en bluff

Varför är de svenska myndigheterna emot att Janni ska starta bolag i Sverige? Hur kan det vara så svårt att sig från Nacka till innerstan? Och hjälper verkligen botox mot tandgnissling? Ny vecka, nya utmaningar - men kom ihåg, inget är på riktigt... Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
18/05/202350 minutes 51 seconds
Episode Artwork

228. Michaelas riktiga namn

Michaela försöker överleva dag för dag medans Janni lever sitt bästa liv. Har detta att göra med att man är kejsarsnitt-unge eller inte? Systrarna ringer även upp mamma Carina och konfronterar henna om det livslånga traumat som deras mor har utsatt Michaela för… Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/05/202353 minutes 47 seconds
Episode Artwork

227. Back to work

Medans barnen är med papporna så är systrarna på jobbresa i Köpenhamn där Janni ska plåtas för ett samarbete. Alltså feelingen! I dagens avsnitt roastar de även systrarna Olssons podd, samt reflekterar över om Astrid Lindgren filmer är lite för långsamt för barnen som annars kollar på YouTube Shorts... Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/05/202350 minutes 50 seconds
Episode Artwork

226. Michaela blöder... pengar

Snart är det äntligen dags för familjen Byggmark Delér att flytta in i nya huset! Janni har blivit frälst av Exit, men varför tittar man man på serier som får en att må skit? Och hur kan man vara mångmiljonär och olycklig? Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
27/04/202352 minutes 21 seconds
Episode Artwork

225. Two Of a Kind 2.0

Tjejerna gör en nylansering av podden, men frågan är - märks det verkligen någon skillnad? Välkommen till Two Of A Kind 2.0.Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/04/202342 minutes 33 seconds
Episode Artwork

146. Allt i ordning på Cypern

Om att va i eller på Cypern, sömniga taxi-chaufförer och Squid Game hajpen.
13/10/202131 minutes 2 seconds
Episode Artwork

Trailer - Two of a kind

Snart släpps första avsvnittet av vår podd Two of a kind.
21/12/201834 seconds