Winamp Logo
Two Of a Kind Cover
Two Of a Kind Profile

Two Of a Kind

Swedish, Social, 1 season, 282 episodes, 1 day, 23 hours, 3 minutes
About
Systrarna Janni och Michaela är two of a kind. Den ena bor i Stockholm med en vardag kantad av blöjbyten och den andra bor i Monaco med ett liv på resande fot som hon delar med sina 1,5 miljon följare. Nytt avsnitt släpps varje torsdag.
Episode Artwork

281. Är Janni en people pleaser?

Janni har varit i Venedig och umgåtts med människor som har pengar i överflöd och blir inspirerad att tänka större än hon har gjort tidigare med sitt entreprenörskap. Mickan inser hur mycket Jens faktiskt gör nu när han har begett sig av och är borta i tre veckor. Tjejerna brottas med hur man ska förhålla sig till att skönhetsideal kryper ner i åldrarna och hur man ska stoppa barnen från att vilja flytta till USA som tonåringar. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/15/202450 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

280. Våra bästa stiltips inför sommaren

Hur skamlös får man vara i sina mutor mot barnen? Vad går gränsen för att vara alkoholberoende och faller Janni och Mickis in i kategorin? Och vad är tjejernas plan för att sticka ut i sommar? Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/8/202452 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

279. Har Janni en pinne i röven?

Efter 3 år undrar fortfarande folk varför Janni egentligen flyttade från Marbella. Är det dags att come clean? Har Vägen Mot Skilsmässan tagit för mycket utrymme för att kunna samexistera med Two Of A Kind? Och visste systrarna om sin lillebrors förlovning?Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/1/202459 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

278. Systrarna startar bolag

Janni och Mickis skriv om i media, både för skönhetsingrepp och sitt nya bolagsbygge. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/24/202440 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

277. Janni dubblar hus-budgeten

Efter tekniksstrul så sätter sig Janni och Mickis ännu en gång och spelar in veckans podd. Vilken tur att de verkligen älskar att podda! Helt plötsligt dyker massa fina hus upp efter Janni har dubblat sin budget, men systrarna är överens om att mäklarna i Stockholm har fått alldeles för mycket luft. Klipp av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/18/202449 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

276. It's been a ride

Sjukstugan är värre än nånsin och systrarna Delér är rädda att ryka med. Detta har fått Janni att se över hennes testamente. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/11/202440 minutes, 1 second
Episode Artwork

275. Frågepodd och födelsedagsfirande

Janni överlevde till sin 34-års födelsedag och det firar systrarna Delér med en frågepodd! Hur kan Mickis säga att hon har ont om pengar när hon shoppar så mycket? Vad hände med Jannis bröst-operation? Vilka hemma-sysslor hjälper barnen till med? Och har Janni och Mickis en bra relation till föräldrarna?Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/3/20241 hour, 4 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

274. Ödel-mamman och spa-fyndet

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/28/202444 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

273. En hyllningspodd till Leon

Tjejerna är i Fjällen med barnen, men resan gick inte riktigt som planerat. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/21/202440 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

272. Janni firar ett år i Sverig med kristallsjukan! 🥳

Vad gör man när ens barn spyr i bilen halvägs till Sälen och när ens partner insisterar att vakna tidigare tillsammans med barnen under det som var ens enda fridfulla timmar på dygnet? Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/14/202455 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

271. Ska Janni och Jon dela tomt?

Tjejerna är tillbaka från Andermatt och hade i vanligt ordning dålig tajming, denna gång med värdret. Har Jannis husletande lett henne tillbaka till att dela tomt med Jon och ska Mickis blir nykterist igen? Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/7/202441 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

270. Jannis orimliga husjakt

Är systrarna Delér fördömdra att alltid vara ute i dålig tajming när det kommer till livets stora beslut? Det gör Janni väldigt nervös när det kommer till husköpet. Hur hittar man ett hus för 50 miljoner med en budget på 20 miljoner? Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/29/20241 hour, 7 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

269. När blev vi kärringar!?

Janni är hemkommen och faller in i den svenska kollektiva depressionen över vädret. Men hon är glad att vara tillbaka med barnen. Michaela känner sig extra sig extra självkritisk och letar efter strategier ut ur sin period. Och Janni glömde väl inte att nämna att hon är glad över att vara tillbaka med barnen? Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/22/202446 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

268. Stökig hälsning från Egypten

Denna vecka blir ett kortare där Janni återkopplar från öknen, men har det svårt då hon avbryts konstant på hotellet av bröderna och room service. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/14/202425 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

267. När vänder den här skiten

Så mycket hopp man hade inför 2024 och redan efter januari har man gett upp på livet... Janni kämpar med livspusslet som skilsmässoförälder och Mickis avundas vännernas som har lyckats uppfostra artiga barn. Är det försent för tjejerna att drilla sina egna barn? Och frågan är om det går i linje med att tipsa syskonet att slå tillbaka?Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/7/20241 hour, 3 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

266. Jag saknar solen

Avundsjukan på alla som drar till soliga destinationer dessa månader medans man själv är i mörka Sverige med noll inspiration. Men solen är runt hörnet och vi kan snart komma tillbaka till livet igen. Tills dess har vi mappa Delér hemma i Sverige som är barnens största idol.Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/31/202450 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

265. Frågepodd!

I dagens avsnitt svarar tjejerna på era lyssnarfrågor. Hur är Janni och Jons relation efter skilsmässan? När startar Mickis och Jens sin podd? Har de lånat pengar av Janni för sin bostadsrätt? Vad känner tjejerna om att lägga upp barnen på sociala medier? Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/25/202458 minutes
Episode Artwork

264. Husköp och scharlakansfeber

Ska Janni ge sig in i Nackas budgivningsbubbla eller ska hon bara köpa Mickans hus? Är det okej att drilla barnen att lära sig skidor innan de har lärt sig att gå och varför behöver hudterapi vara så smärtsamt? Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/18/202452 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

263. Sjukstuga Del 3: det var det träningsåret...

Jannis första vecka beståd av träning och rensning, men slutade med ännu en sjukstuga där hon har för ont i halsen för att äta. Mickis kör igång på TikTok trots risken att bli shadow banned på Instagram. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/11/202448 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

262. GOTT NYTT ÅR!!!

Det är nytt år och ingen är mer taggad att kicka igång 2024 än Janni och Mickis. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/4/202453 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

261. Släkten är värst

Är skidor det roligaste som finns eller det man hatar mest av allt? Där skiljer sig åsikterna både mellan Janni och Mickis och Leon och Leya. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/28/202349 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

260. Parterapi med Jens och Mickis

Janni drog till Dalarna och Jens hoppade in som ersättare. Mickis och Byggis svarar på alla era frågor. Vad var deran värsta tid i förhållandet och var de nära på att skilja sig? Vad gillar de mest och minst med varandra? Och vad har de för mål för familjen kommande åren? Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/20/20231 hour, 8 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Sjukstuga Del 3: Mental Breakdown

Nu har sjukstugan gått över styr och Janni håller på att gå in i väggen efter 5 hemmadagar med barnen som varken slutar bråka eller vara clingy. Michaela tipsar om att få ett mental breakdow och ryta ifrån, men fixar Janni det? Klipps av Victor Ganugly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/14/202339 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

258. Hälsningar från Köpenhamn!

Michaela överlevde flygresan och har även fått besked från förra veckans biopsi att hon kommer fortsätta sin resa i jordelivet. Familjen går ihop och köper Valles drömpresent och Janni har skottat snö i en vecka. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/7/202348 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

257. Vintern är här!

Systrarna Janni och Michaela är two of a kind. Den ena bor i Stockholm med en vardag kantad av småbarn och den andra bor i Cypern med ett liv på resande fot som hon delar med sina 1,2 miljoner följare. Nytt avsnitt släpps varje torsdag.Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/29/20231 hour, 3 minutes
Episode Artwork

256. Sjukstuga Del 2: Med friska barn...

När ena barnet har kräkts färdigt så tar det andra barnet stafettpinnen och ger sedan över den till dagmamman som gör att kidsen för spendera ännu mer tid hemma och behöver underhållas under jobbveckan... Tjejerna pratar även om det är för tidigt att börja julpynta och hur förbereder man sig inför den elaka styvmamman inför jul? Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/23/202350 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

255. Välkommen in till sjukstugan

Vinterkräksjukan är här och självklart är också familjen Delér drabbade. Frågan är om man ska kasta de nu mera oranga kuddarna eller inte? Och vad har spådamen att säga om Michaelas ekonomi? Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/16/202355 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

254. Halloweenen som traumatiserade Valle för resten livet

Tjejerna spelar in veckans avsnitt på det hajpade Ett Hem och kan konstatera att det lever upp till ryktet. Det snackas Halloween och hur Valles panikångest har tagits till en ny nivå efter Spökhuset på Gröna Lund. Det har även lunchats på IKEA tillsammans med heeela Sverige. Och tjejerna spanar även in om det går att tajma marknaden med Jannis husköp och om det är lika bra att marknaden kraschar så vi får bygga upp ekonomin igen. I vanligt ordning är det högt och lågt. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/9/202355 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

253. Tjejresa, Raceday och Kissträning

Janni har varit i London och träffat på branchkollegorna från förr och slogs av hur mycket hennes liv har förändrats sen dess. Till det bättre eller sämre? Michaela njuter av att se Jens i på hojen och familjen hejar på när han tävlar mot tusentals motorcyklister. Sedan utlovas en hel del serie- och filmtips som kommer perfekt nu när höstvädret är här. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/2/202345 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

252. Ring 1177

Nu kör vabb-säsongen verkligen igång som som varvas med att byta däck, storstäd, kemisk pealing och snöstorm. Sverige när det är som bäst helt enkelt.Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/25/202353 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

251. Dags för frågepodd!

Vem dejtar Janni, har Michaela det jämställt i sitt hushåll, när vet man att det är dags att separera, trender vi ogillar och influencers vi upplever som ogenuina. Dessa är några av frågorna ni har skickat in som vi svarar på i veckans avsnitt.Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/18/202358 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

250. Mamma kan vi skaffa hund?

Tjejerna sammanfattar veckan som har gått som har varit fyllt med träning, smink-event, restaurang och bio och bowling med barnen. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/11/202337 minutes
Episode Artwork

249. Från Paris Fashion Week till Scandic i Upplands Väsby

Medans Janni är på Paris Fashion Week och checkar av Eiffeltornet på sin bucket list så checkar Michaela in på Scandic i sina gamla hoods i Upplands Väsby där hon kollar hockeymatch med familjen. Dessutom stoppar Janni trafiken med sin minilastbil för att polisen ska få fast en gärningsman och Michaela blir världens stoltaste mamma när Livia blir utdelad det gröna kortet för schystast spel av motståndarlaget efter fotbollsmatchen. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/4/202344 minutes
Episode Artwork

248. Janni har fått nog

Michaela slås av barnens mobilberoende när de promenerar i Tärnaby och Valle hostar upp en blodklump på bilresan tillbaka. Janni dealar med ännu en hatstorm efter Jons senaste Instagram post och behöver tala ut. Klipps av Victor Ganguly  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/27/202351 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

247. Back to the crime scene

Tjejerna reflekterar varför de blir sjuka efter varje resa inklusive denna. Mamma verkar ha svar på tal. Janni är tillbaka i Marbella och känner nostalgin från förr och Michaela har blivit besatt av hydra facial. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/21/202332 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

246. Monaco here we come

Tjejerna är på ny resa, denna gång i Monaco. De överlevde flygresan tack vare Michaelas goda karma, men fick däremot genomlida Barbie-filmen.Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/14/202329 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

245. Den ultimata hudvårdsrutinen

Välkommen till ett mysigt avsnitt där tjejerna tipsar om deras bästa hudvårdsrutiner och matlagsnings recept. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/7/202338 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

244. En flaska Barolo i väggen

Tjejerna är hemkomna från USA och påminns om glädjen att vara mamma till barnen som har saknat dem. Men hur länge håller den? Mickan får hat för Jannis senaste vlogg, och den som köper huset i Nacka och lyssna på Two Of A Kind har chans att hitta en flaska vin och ett brev i väggen. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/31/202339 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

243. Business Class botar Mickans flygrädsla

Janni och Mickan är på roadtrip med Mercedes i USA och lever sitt bästa liv med business class, influencer events, dyra bilar och öppna landskap. Nu är livet komplett. Eller? Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/24/202345 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

242. ''Varför ska du inte bo med oss mamma''

Janni har äntligen flyttat in i sitt nya boende, men vad känner barnen för att deras föräldrar inte kommer bo tillsammans längre? Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/17/202340 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

241. Janni har hittat hem

Janni har äntligen hittat sitt nya boende och förbereder för inflytt, medans Mikaela gjort sönder ännu ett par AirPods, men som inte gick sönder tillräckligt för personalen på Elgiganten. Vad har förresten hänt med Jannis YouTube-kanal och varför började Michaela dricka igen efter 2,5 års uppbehåll?Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/10/202334 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

240. Var Mickis drivande i Jannis skilmässa?

Leon argumenterar för att slippa åka till dagmamma, Jannis överväger att köra hyresrätt istället för att köpa lägenhet direkt och så får även systrarna in den tuffaste lyssnarfrågan på länge. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/3/202343 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

239. Kan semestern ta slut?!

Janni och Mickis behövt kastas ut ur Kallis så efter spelningen med Nause så känner de längtan efter att komma tillbaka till vardagen med rutiner. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/26/202340 minutes
Episode Artwork

238. Clean Girl Vibes

Mickis fyller 35 och har grov åldernoja. Janni påminner om att de kommer bli 100 år+ så de har inget att oroa sig över. Mickis känner sig dock tveksam om hennes livsstil kommer tillåta henne att leva så pass länge. Dags att överväga att bli en clean girl. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/20/202339 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

237. Janni Bilexperten Delér

När alla andra poddare går på semester och spelar förinspelade avsnitt så kör systrarna Delér på, hela sommaren ut. Välkommen till ett färskt nytt avsnitt av Two Of A Kind med Janni och Michaela! Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/13/202334 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

236. RING 112

Jon känner av att något är fel och Janni kör gasen i botten mot sjukhuset, men inser att hon behöver ringa ambulansbilen. Inte starten på semestern som familjen hade tänkt sig.Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/5/202331 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

235. Varannan Vecka Livet

Detta är första midsommaren där barnen firar midsommar med var sin förälder som gör skillsmässan påtaglig.Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/29/202342 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

234. Janni blir av med körkortet

Ännu en vecka där svenska myndigheterna hatar systrarna Delér. Denna gång är det Janni som riskerar att bli av med körkortet om hon inte åker till Monaco. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/22/202357 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

233. Vi ska lära Klara allt vi kan

Det är en djungel att ta sig igenom som nybliven mamma, och vi som vara föregångare som mamma-influencers hade ingen aning om hur saker funkade när vi födde våra barn. Och lättare blir det inte. Nu kämpar vi med mobilförbud och försöker förklara att en BH inte är en bra idé för en sjuåring... Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/15/202354 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

232. Dags att bli politiker

Mickan skrämmer upp barnen i Livias motståndarlag innan fotbollsmatchen och Janni får besked om familjens Omega 3-värden. Myndigheterna har äntligen beviljat Janni att betala moms i Sverige men ställer Mickan i 4 månaders sjukvårdskö. En vanlig vecka helt enkelt! Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/8/202347 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

231. Köpa ut till barnen?

Häng med på veckans avsnitt där vi pratar om bilen från framtiden, barn som jävlas, årets fest som hostades av queen B och cellprov i urinröret. Lyssna, det blir kul!Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/31/202346 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

230. Ringfingret är borta

Janni får ett brev om att göra cellprov och agget mot svenska myndigheter är som bortblåst. Dock blir hon tagen av en lapplisa och får en lektion av Mickis om hur man i Stockholm behöver hantera jobba personer genom att vara passivt aggressiv. Sedan har Jens skärt av ringfingret och husbygget står inför en oklar framtid. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/24/202348 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

229. Allt är en bluff

Varför är de svenska myndigheterna emot att Janni ska starta bolag i Sverige? Hur kan det vara så svårt att sig från Nacka till innerstan? Och hjälper verkligen botox mot tandgnissling? Ny vecka, nya utmaningar - men kom ihåg, inget är på riktigt... Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/18/202350 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

228. Michaelas riktiga namn

Michaela försöker överleva dag för dag medans Janni lever sitt bästa liv. Har detta att göra med att man är kejsarsnitt-unge eller inte? Systrarna ringer även upp mamma Carina och konfronterar henna om det livslånga traumat som deras mor har utsatt Michaela för… Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/11/202353 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

227. Back to work

Medans barnen är med papporna så är systrarna på jobbresa i Köpenhamn där Janni ska plåtas för ett samarbete. Alltså feelingen! I dagens avsnitt roastar de även systrarna Olssons podd, samt reflekterar över om Astrid Lindgren filmer är lite för långsamt för barnen som annars kollar på YouTube Shorts... Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/3/202350 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

226. Michaela blöder... pengar

Snart är det äntligen dags för familjen Byggmark Delér att flytta in i nya huset! Janni har blivit frälst av Exit, men varför tittar man man på serier som får en att må skit? Och hur kan man vara mångmiljonär och olycklig? Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/27/202352 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

225. Two Of a Kind 2.0

Tjejerna gör en nylansering av podden, men frågan är - märks det verkligen någon skillnad? Välkommen till Two Of A Kind 2.0.Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/20/202342 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

146. Allt i ordning på Cypern

Om att va i eller på Cypern, sömniga taxi-chaufförer och Squid Game hajpen.
10/13/202131 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Trailer - Two of a kind

Snart släpps första avsvnittet av vår podd Two of a kind.
12/21/201834 seconds