Winamp Logo
TV 2 Cykling Cover
TV 2 Cykling Profile

TV 2 Cykling

Danish, Sports, 1 seasons, 13 episodes, 6 hours 30 minutes
About
TV 2 Cykling vender igennem cykelsæsonen stort og småt fra de største cykelløb sporten har at byde på. Lyt med når altid vidende ekspertpaneler debatterer og leverer skarpe analyser om emner på og uden for landevejene.
Episode Artwork

Tronskifte i kvindernes Tour de France

En stor måned med Tour de France for både mænd og kvinder er slut. Vi taler dansk etapesejr og tronskifte. Og så taler vi “holdet bag holdet” med ugens gæst Caroline Holm, der er soigneur hos Uno-X Pro Cycling. Inden vi kigger frem mod næste store cykelløb. VM-ugen i Glasgow.Kom helt tæt på det hele i dette afsnit af “lyden af sommer” Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
31/07/202339 minutes 39 seconds
Episode Artwork

Vingegaards triumf

Panelet vender Vingegaards sejr i Tour de France – og de beskyldninger om doping, der dukkede op undervejs.   Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/07/202342 minutes 51 seconds
Episode Artwork

Aerodynamik – kampen om gyldne sekunder

Aerodynamik fylder mere end nogensinde før. Bliv blandt andet klogere på, hvordan og hvorfor man kan vinde 20 sekunder på en enkeltstart ved at have den optimale dragt.   Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/07/202339 minutes 16 seconds
Episode Artwork

Mad og drikke

Cykelrytternes spise- og drikkevaner er ude af proportioner i forhold til normalen. Vi sætter deres ernæring under lup – med kyndig hjælp fra Rolf Sørensen.Medvirkende: Frederik Muff, Nicki Sørensen, Zacharias Spliid og Rolf Sørensen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/07/202334 minutes 9 seconds
Episode Artwork

Kunsten at være hjælperytter

Jørgen Leth gæster Jon Pagh, Frederik Muff og Nicki Sørensen til en snak om en af cykelsportens vigtigste roller: Hjælperytteren.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/07/202333 minutes 5 seconds
Episode Artwork

Nu går det snart løs!

Nicki Sørensen, Frederik Muff og Zacharias Spliid varmer op til Tour de France 2023. Blandt andet med det helt store spørgsmål: Vingegaard eller Pogacar? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
26/06/202337 minutes 8 seconds
Episode Artwork

Tour-barometer: Danskerne

Chris Anker Sørensen og Søren Reedtz ser frem mod Tour de France med fem korte podcast-afsnit om de største hold og favoritter. I dette afsnit handler det om de danske ryttere, vi regner med at se i touren.
17/06/202119 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Tour-barometer: Outsiderne

Chris Anker Sørensen og Søren Reedtz ser frem mod Tour de France med fem korte podcast-afsnit om de største hold og favoritter. I dette afsnit handler det om outsiderne.
17/06/202122 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Tour-barometer: INEOS og de mange kaptajner

Chris Anker Sørensen og Søren Reedtz ser frem mod Tour de France med fem korte podcast-afsnit om de største hold og favoritter. I dette afsnit handler det om INEOS og de mange kaptajner.
17/06/202111 minutes 51 seconds
Episode Artwork

Tour-barometer: Primoz Roglic og Jumbo Visma

Chris Anker Sørensen og Søren Reedtz ser frem mod Tour de France med fem korte podcast-afsnit om de største hold og favoritter. I dette afsnit handler det om Promoz Roglic og Jumbo Visma.
17/06/202112 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Tour-barometer: Tadej Pogacar og UAE

Chris Anker Sørensen og Søren Reedtz ser frem mod Tour de France med fem korte podcast-afsnit om de største hold og favoritter. I dette afsnit handler det om den forsvarende vinder Tadej Pogacar og UAE.
17/06/202113 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Optakt til Critérium du Dauphiné

I denne episode kigger vi frem imod det vigtige forberedelsesløb til Tour de France Critérium du Dauphine. Vi ser på favoritterne, hvilke etaper der er i løbet og ikke mindst danskernes muligheder. Derudover så vender vi også Giro d'Italia, der er gået ind i sin afgørende fase, og diskutere bl.a. hvem der skal true Egan Bernal og den forkortede 16. etape.
26/05/20211 hour 5 minutes 48 seconds
Episode Artwork

Tour-barometer

TV 2 SPORTS cykelpodcast ser frem mod Tour de France Det er aldrig for tidligt at glæde sig til Tour de France! Og selv om der stadig er en god måneds tid, inden rytterne står klar i Brest, så har vi allerede store forventninger til den franske rundtur. Hvem vinder? Bliver touren igen de åbne slovenske mesterskaber og en duel mellem Roglic og Pogacar? Og hvor mange danskere kan vi håbe på at se i Frankrig? TV 2 SPORT’s fast eksperter Chris Anker Sørensen og Rolf Sørensen giver deres bud. Vært: Søren Reedtz Gæster: Chris Anker Sørensen og Rolf Sørensen.
24/05/202118 minutes 24 seconds