Winamp Logo
Tussen dertig en doodgaan. Cover
Tussen dertig en doodgaan. Profile

Tussen dertig en doodgaan.

Dutch, Social, 1 season, 148 episodes, 5 days, 9 hours, 22 minutes
About
Tussen dertig en doodgaan is een podcast van Malou Holshuijsen en Tatjana Almuli over Malou Holshuijsen en Tatjana Almuli. Over wat er speelt vanaf je dertigste; rauwe schoonheid van het leven - met de smerige randjes die daarbij horen. 
Episode Artwork

147 - De burgerlijkheid nabij.

De wereld staat op z'n kop maar Malou maakt zich zorgen om haar desinteresse voor Taylor Swift en Tatjana verzet zich (in een tuincentrum) tegen iedere vorm van burgerlijkheid. Een ADHD-app om beter te plannen maar wel twee gekookte eieren in huis kwijtraken én ME'ers meppen studenten aan gort. Queer, heteronormatief getrouwd en vlinders in de buik voor een hele leuke vrouw in het kleinste dorp van het land, wat te doen?PS: STOP HET BLOED IN GAZA EN STAAKT HET VUREN.🦋❤️ Jij kan helpen MS te stoppen. Geef tijdens de MS Collecteweek van 27 mei tot en met 1 juni, of doneer hier👓🕶️ Hier krijg je bij Ace & Tate een gratis Cleaning Kit met de code TUSSENDERTIGDeze aanbieding loopt t/m 30 augustus 2024De tips:📗 Onderland van Alma Mathijsen🎧 Met de Kennis van Nu | Patrick Lodiers & Urs Klaver📘 T.S. - Taylor Swift | 13 schrijvers over Taylor Swift🎧 T.S. - Taylor Swift | 13 schrijvers over Taylor Swift op Storytel❤️ Tussen dertig en doodgaan op insta❤️ Malou op insta❤️ Tatjana op insta🧢 Extra afleveringen: petjeaf.com/tussendertigendoodgaan📩 [email protected]📩 Wil je ook samenwerken? Mail naar [email protected] het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/20/20241 hour, 57 seconds
Episode Artwork

146 - De kink-shame.

Malou stuitte op een onaangename situatie op de trap en Tatjana praat ons bij over de hygiëne met betrekking tot lichaamsvloeistoffen in de seksuele context. Rutte is en blijft een slappe penis van de bovenste plank, de politie is niet altijd je beste vriend en altijd bang zijn ís godsgruwelijk irritant.🍀🫙 Van 13 tot 19 mei krijg je 20% korting op de volgende microplasticvrije producten op bol.com: The Lekker Company, Naïf Care, Witlof Skincare, Weleda en Smyle.🎧📙 Luister nu 30 dagen gratis StorytelDe tips:🎞️ Me and you and everyone we know - Miranda JulyMiranda July 15 juni bij ILFU Book Talk in Utrecht📺 Oorlog is erfelijk - Natascha van Wezel | EO🎧 Thanks for Coming - The Sex Ed You Wish You'd Had | Anna Marah Jansen❤️ Tussen dertig en doodgaan op insta❤️ Malou op insta❤️ Tatjana op insta🧢 Extra afleveringen: petjeaf.com/tussendertigendoodgaan📩 [email protected]📩 Wil je ook samenwerken? Mail naar [email protected] het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/13/20241 hour, 6 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

145 - De Jort Kelder-fetisj.

Een verjaardag met twee paniekaanvallen en twee magische uren. We gaan medium-lekker maar zien er wel goed uit. Een laatste rit van een beroemde intercity waar persoonlijke hygiëne niet hoog in het vaandel staat - én we buigen over de schimmige wereld van Ozempic. Twee politieke opvattingen op één kussen? Hoe blijft een witte man van middelbare leeftijd en gezanik over cancelcultuur aantrekkelijk? (Spoiler: niet!)🎞️🎬 Kijk de film THE BEAST vanaf 9 mei in je favoriete filmtheater. De draaitijden vind je hier🩸❤️ Koop Snuggs tot en met 31 mei met 20% korting. Gebruik de code TDED20 Deze persoonlijke kortingscode is combineerbaar met de bundeldeals: 15% korting vanaf 3 stuks, 25% korting vanaf 6 stuks.De Tips:📗 Baren buiten de box - Bahareh Goodarzi en Daan Borrel🍽️ What's eating you | De Toneelmakerij | 9, 10 en 11 mei 2025📘 Vet Belangrijk - Mariëtte Boon en Liesbeth van Rossum❤️ Tussen dertig en doodgaan op insta❤️ Malou op insta❤️ Tatjana op insta🧢 Extra afleveringen: petjeaf.com/tussendertigendoodgaan📩 [email protected]📩 Wil je ook samenwerken? Mail naar [email protected] het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/6/20241 hour, 15 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

144 - De cockblocker

Gapend gaan we de 144-ste aflevering in. Om de vermoeidheid te ownen overweegt Malou een koffiezetapparaat naast haar bed en Tatjana duwt zichzelf het randje over door voor een man of veertig te willen koken. Erikdeperik3436 is de aanstichter van het kwaad, Taylor Swift heeft gewoon heel veel te vertellen, de TDED-luisteraar is waanzinnig, Malou wordt aangekondigd met de woorden: HET IS NIET TATJANA ALMULI en het wordt echt tijd dat Malou de nieuwe lover van Tatjana ontmoet. Wat doe je wanneer je vrienden veel met k*nker schelden en jij dat ontzettend vervelend vindt?🎭🎪 Ga tussen 16 en 26 mei op cultuur-avontuur bij O. Met een dagticket voor €35 kun je van vroeg tot laat festivallen en je eigen programma samenstellen. Koop je dagticket op o-festival.nlDe tips:🎧 Steeds meer Singles | Lizzy van Hees & Emma de Thouars❤️ Steeds meer Singles op insta❤️ Debra Kostiw CMDS op insta🌍 www.answersaboutalz.org❤️ Tussen dertig en doodgaan op insta❤️ Malou op insta❤️ Tatjana op insta🧢 Extra afleveringen: petjeaf.com/tussendertigendoodgaan📩 [email protected]📩 [email protected] het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/29/202456 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

143 - De wanstaltige crocs-situatie.

Een frisgewassen en een ongedouchte podcastmaker kruipen achter een microfoon. Waar de een een rondje “problemen waarvan je niet wist dat je ze had” doet op de website van de cosmetische arts, vraagt de ander zich af wat Taylor Swift nou echt voor haar betekent. Hoe zit het met de eigen roem? Twee geen-BN’ers maar niet in staat ongegeneerd te tongen op Lowlands. Verder verblindt Malou de rest van de wereld met de lelijkste aankoop van de eeuw en verhuist Tatjana naar Berlijn. Not.📺🍿 Stream MUBI nu 30 dagen gratis - ga naar www.mubi.com/tussendertigendoodgaan❤️🍿 Volg @mubinederland op Instagram om op de hoogte te blijven van speciale screenings en events🔥🍿 Kijk How to Have Sex op MUBIDe tips:📺 Night on Earth | MUBI📺 Night on Earth trailer🎧 Miss Me? | BBC podcastDe tip in De Levensvraag:📙 De achterblijvers door Anne Vroegindeweij🎧 De achterblijvers van Anne Vroegindeweij als luisterboek✨ Voor de extra aflevering lezen en luisteren we Julien van Fleur Pierets✨ En kijken we naar Scoop op Netflix❤️ Tussen dertig en doodgaan op insta❤️ Malou op insta❤️ Tatjana op insta🧢 Extra afleveringen: petjeaf.com/tussendertigendoodgaan📩 [email protected] het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/22/20241 hour, 18 minutes, 38 seconds