Winamp Logo
Tuplashotti Cover
Tuplashotti Profile

Tuplashotti

Finnish, Finance, 2 seasons, 20 episodes, 7 hours, 40 minutes
About
Pop the confetti! Tuplashotti podcastin toinen kausi on käynnistetty ja luvassa on Smooothia Swägiä—tai ainakin se etsimistä tasapainoillen uran ja perheen kanssa.   Tuplashotti podcast juontajat Mia Ehrnroothia ja Maria Friströmiä yhdistää se,  että molemmat ovat aloittaneet uran promotyttöinä: myymällä nuhjuisissa kapakoissa siideriä kerryttäen kassaa ulkomaan matkoja ja opintoja varten. Tehneet uraa Yhdysvalloissa ja tällä hetkellä ovat kummatkin omien yritystensä toimitusjohtajia.  Mia on tullut suomalaisille tutuksi saippuasarjatähtenä kun näytteli yli neljä vuotta Suomen suosituimmassa tv-sarjassa Salatut elämät, ja Maria teki julkisuus debyyttinsä syksyllä 2019 Iltalehden kansi otsikolla ”Työtön kotiäiti osti yksiöitä miljoonalla—miten ihmeessä se onnistui?”   Nyt Mia on AIM by Mia lifestyle brändin perustaja ja toimitusjohtaja ja Maria asuntosijoitusyhtiön perustaja ja toimitusjohtaja. Heitä yhdistää myös pienet lapset: Mialla kohta kaksivuotias Filip, Marialla kolmevuotias Lucas ja kaksivuotias Stella. Pakettiin kuuluvat myös aviomiehet Joel ja Visa.   Kakkoskauden kaupallinen kumppani on Klarna jolta naiset hakevat Smoooth swägiä jotta voivat leijua sisään niin palavereihin kuin tarhaan Snoop Dogin coolilla habituksella. Podcast jaksot kulkevat aina selvällä teemalla kuten ”Rahat loppu miten kerätä hillot kasaan”  tai ”Mitä tehdä kuin kuin ”sh*t hits the fan”. Punainen lanka löytyy Marian tarjoamista täsmä-vinkeistä taitojen kehittämistä varten ja Mian tarinoista oikeasta elämästä kompaten Marian teorioita todeksi. Jaksoissa vierailee myös kiinnostavia ja inspiroivia vieraita, jaetaan konkreettisia ura-vinkkejä sekä muuta tarinaa siitä miten kaikki ei aina mennyt nappiin—mutta kuitenkin selvittiin ;)   Jaksoja kakkoskaudella on odotettavissa kymmenen kappaletta. Tervetuloa mukaan!   Tuplashotti meininkiä voi seurata myös Mian instagramissa: @miamikela ja Maria @marialovesrealestate
Episode Artwork

Hei yksisarvinen, näin selvität supervoimasi!

Aika ottaa viitta kaapista ja lähteä lentoon. Kakkos kauden kymppi jakso kiteytyy supervoimiin. Meillä kaikilla niitä on, mutta välillä niiden tunnistaminen tuottaa haastetta. Kuinka löytää omat supervoimat ja miten panna ne toimintaan? Mia ja Maria keskustelevat siitä miten löysivät omat vahvuudet. Ja jotta keskustelu ei jäisi liian epämääräiseksi Maria on tapansa mukaan koonnut vinkki listan. Jakson punainen lanka: Hyväksy heikkoudet ja keskitä energiasi vahvuuksiin! Klick klick ja kuuntelemaan.
11/28/201924 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

9 tapaa jotka mullistavat elämäsi

Miten meni niin kuin omasta mielestä? Kun tämä kysymys tulee mieleen alkaa usein myös miettimään mitä todella menestyneet ihmiset tekevät päivittäin jotta elämä rullaa smooothisti? Millaisia tapoja heillä on? Johtuuko heidän menestys siitä, että he ovat yli-ihmisiä, vai voiko kuka tahansa menestyä käyttäen heidän tapojaan ja elää smooothia elämää? Tässä jaksossa Mia kertoo miten aamu ei mennyt ihan putkeen ja millaista startup-yrittäjän arki välillä on… Maria komppaa konkreettisilla Forbesin listaamilla tavoilla jotka mullistavat elämäsi.
11/21/201925 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Miten ja mille sanoa ei?

Miten sanoa ei? Siinäpä se... kaksi kirjainta jotka välillä on niin vaikea sanoa - mutta miksi? Tästä puhutaan tässä jaksossa. Mia kertoo aamulla tapahtuneen insidentin jonka tähden hän seisoi kadulla ja karjui spartalaisen tapaan EIIII! Toisille tämän sanan sanominen tulee helposti, toisille taas ei. Jaksossa pohditaan smooothia tapaa lausua nämä kaksi arvokasta kirjainta ja lopputulemaksi saadaan että sana EI saattaakin olla se lämpimin asia jonka sanoa voit, mutta miten tehdä se tyylikkäästi? Klikkaa ja kuuntele!
11/14/201920 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Miten hankit itsellesi burnoutin?

Miten saada burnout? Asia jota harva tavoittelee mutta niin moni kuitenkin saavuttaa. Maria ottaa tässä jaksossa ohjat käsiin ja kertoo miten kova työnteko teki hänestä kirjaimellisesti kädettömän. Miallakin on vitsit vähemmällä kuin pohditaan arkisia valintoja ja miten välttyä liiallisesta stressiltä ja pitää itsestään parempaa huolta. Tapansa mukaan - ihan ilman nauruja ei tämäkään jakso kulje. Joten jos haluat hyvät vinkit miten välttyä burnoutilta ja kepeyttä päivään - klick klick ja kuuntele!
11/7/201923 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Viisi vinkkiä viettelyyn

Uulalllaa—kuinka vietellä tehokkaasti eikä vaan baarissa vaan myös yleisesti elämässä? Viettelyn viisi vinkkiä on tämän jakson teemana. Mia jakaa pientä insightia siitä miten vietteli miehensä ja Maria tietenkin tapansa mukaan pysyy faktoissa. Viettely on monen asian summa. Välillä haastavaa ja vaikeata, mutta käsi sydämellä hyvät aikeet mielessä—yksi tehokkain tapa edistyä ja menestyä niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisessa elämässä. Mutta miten tehdä sitä tehokkaasti ja tahdikkaasti? Wink wink—tämä jakso kantsii kuunnella
10/31/201922 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Kuinka nyhjäistä tyhjästä?

Sanonta kukaan ei ole seppä syntyessään on kaikille tuttu, niin mistä aloittaa takominen? Siinäpä kysymys, ja tästä jutellaan tässä Tuplashotti jaksossa Marian, Mian, ja samppanjaa aamupalaksi siemailleen vieraan Pia Maria Nickströmin kanssa. Päivän vieras Pia Maria oli vuosi sitten tuntematon opiskelija, nyt hän on mediasta tuttu super suositun Mimmit Sijoittaa yhteisön vetäjä. Miten Pia Maria uskalsi nyhjäistä täysin tyhjästä vailla hilloa tai edes täyttä tietoa siitä onko idea hyvä? Ja mitä hän on matkan varrella oppinut? Klick klick ja kuuntele niin tiedät!
10/24/201933 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Brändäys Shmändäys

Brändäys shmändäys! Mitä se oikein tarkoittaa ja onko se oma brändi niin tärkeä kuin kaikki väittää? Tässä jaksossa tätä pohtivat myös Mia ja Maria. Kuinka löytää oma brändi, ja äänesi? Ja miten brändätä aidosti ja hyvin. Mia lähestyy asiaa käytännön oppien kautta, ja Maria tarjoaa  konkreettisia vinkkejä. Lopputulema on se että vähemmän on enemmän ja kuuntelemalla kuulet myös miten yksi Mian emä mokauksista vahvisti hänen brändiään oikeaan suuntaan.
10/17/201924 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Minionit järjestykseen

Blahhhh. Se epäseksikäs mutta niin tärkeä aihe: prosessit. Tässä jaksossa Mia ja Maria pohtivat miten saada minionit järjestykseen sekä prosessien tärkeyttä niin arjen kuin työelämän pyörittämisessä. Mia valoittaa mitkä minionit oikeastaan on, ja kuinka hän oppi vauva-arjen myötä arvostamaan  jotain jota aikaisemmin piti nysvääjien hommana. Klikkaa itsesi jaksoon mukaan kuuntelemalla nyt, ja jaa linkki ystäväsi kanssa joka on viime aikoina vaikuttanut vähän stressaantuneelta. Tästä jaksosta saat potkua!
10/10/201920 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Miten saada hillot kasaan?

Tili tyhjä mutta niiiiiin paljon asioita jota haluaisi tehdä. Tuttu tilanne? Tämän tilanteet ovat kokeneet myös TUPLASHOTTI podcast juontajat Mia ja Maria ja tässä jaksossa jutellaan siitä miten saada hillot kasaan kun rahaa ei ole. Tavoitteissa voi olla yrityksen perustaminen, lomamatka tai vaikkapa uudet korkkarit. Kassan kerryttäminen ei aina ole helppoa - mutta tehtävissä ja resepti myös - kuuntele uusin podcast jakso ja ehkä se talven Balin matka on sittenkin mahdollinen ;)
10/3/201921 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

5 vinkkiä miten esitellä itsensä smooothisti

Se tilanne kun on sinun vuorosi esittäytyä ja et tiedä mitä sanoa. Sydän kurkussa, hikikarpalo otsalla yrität saada jotain puristettua itsestäsi ulos mutta metsään menee. Häpeän puna nousee poskille ja päätät olla loppu illan hiljaa... Vaikuttavan intron tekeminen on haastava laji. Toisille se tuntuu tulevan luonnostaan, kuten se toisille tuleekin ja toiset aina vaan jäätyvät. Hyvän intron eli itsensä esittäytymisen taidon voi kuitenkin opetella ja tässä jaksossa juttelemme siitä. Maria tarjoaa viisi konkreettista vinkkiä kuinka tehdä hyvä intro (harjoittelee samalla YLEN luonto toimittajan ääntään, kakkoskauden eka jakso taisi häntäkin vähän jännittää) ja Mia komppaa käytännön kokemuksilla sekä kertoo tarinan siitä miksi introa tehdessä kaksi korvaa on arvokkaampi työkalu kuin tauotta käyvä suu.
9/26/201923 minutes, 3 seconds