Winamp Logo
Tregime e Perralla Shqip Cover
Tregime e Perralla Shqip Profile

Tregime e Perralla Shqip

Albanian, Children-Kids, 1 seasons, 9 episodes, 2 hours 20 minutes
About
Tregime e perralla ne Shqip. - Stories and tales in Albanian. Klikoni Subscribe per marrë episodet e reja.
Episode Artwork

Martesa e Halilit

Ne këtë episod Halili sfidon fatin per te fituar dashurinë e Tanushës, vajzës se Krajlit.  I vendosur, ai niset në një udhëtim ku rreziqet e presin në cdo hap.  Muji merr një thirrje per ndihmë dhe nxiton për të shpëtuar Halilin.  Krijuar nga Erjon MirukuSound Designer: Loni Scutari
06/11/202339 minutes 45 seconds
Episode Artwork

Oret e Mujit

Ne nje nate the erret, Paji Harambash perplaset me oret e bardha ne bjeshket e larta.  Muji, i etur per hakmarrje, niset ne ne kerkim te tij, duke lene vellane e tij Halilin prapa.   Halili i vendosur te provoje veten, perfshihet ne betejen qe vjen. Vetem njeri do dale fitimtar!  Audio Editor Loni Scutari 
02/10/202322 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Pertej Tregimeve...

Në kete episod te shkurter do flasim reth pasurisë dhe vlerave kulturore te Eposit te Kreshnikëve që mbulojmë në tregimet tona. Ato jane bazuar në këngë kreshnikesh, të trashëguara brez pas brezi ne kujtesë nga rapsod dhe lahutarë. Falenderojme degjuesit tane per komentet e tyre reth kesaj teme. Ky episode eshte per ju!
24/09/20235 minutes 39 seconds
Episode Artwork

Muji te Mbreti

Bashkohuni me ne në nje udhetim magjepses, ku vëllezërit kreshnike, Muji dhe Halili, marrin një leter thirrje nga Sultani. Çfarë i pret valle trimat në praninë e Sultanit? Udhetimi drejt Stambollit permban plot mister e intriga, dhe në fund vijojnë te qeshura, kaos dhe dicka e papritur.
01/09/202310 minutes 32 seconds
Episode Artwork

Martesa e Gjeto Basho Mujit

Në një botë ku heroj dhe krijesat mitologjike përplasen, Gjeto Basho Muji kerkon the shpetoje nusen nga zanat e hidhura. A do t'ia dalë mbanë dhe sjelle paqen ne bjeshkë e Lugjet e Verdha?
04/06/202323 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Fuqia e Mujit - Balada Shqiptare

Zanafilla e Gjeto Basho Mujit ne ciklin e kreshnikeve
27/08/20216 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Gjergj Elez Alia - Balada Shqiptare

Gjergj Elez Alia ngrihet edhe nje here te luftoje per nderin dhe vendin.
28/07/202113 minutes 1 second
Episode Artwork

E Bija e Henes dhe e Diellit - Balada Shqiptare

Trimi i beses dhe vasha e bukur luftojne kuçedren.
09/07/202111 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Rozafati - Tregime të moçme shqiptare

Mitologjia e kalase se Rozafatit eshte nje nga tregimet me themelore te qytetit te Shkodres. Ndertimi i keshtjedhes ka nje gojedhene te bukur dhe te hidhur.
03/07/20217 minutes 23 seconds