Winamp Logo
Transfervinduet Cover
Transfervinduet Profile

Transfervinduet

Danish, Sports, 5 seasons, 209 episodes, 5 days, 17 hours, 3 minutes
About
B.T.s podcast, der dyrker det fedeste ved fodbold: Transfers, transfer-rygter og ikke mindst transfer-sladder. Medvirkende: Lasse Vøge, Farzam Abolhosseini, Johnny Wojciech Kokborg og Steffen Gronemann
Episode Artwork

Ugens Rapport: Mesterskabsdrømme på Vestegnen

Panelet endevender Superliga-runden. Fokus på Brøndby-helten Sean Klaiber, på Lyngbys rædsler, på underlig VAR-runde, på skøn AGF-klynk. I panelet sidder Jonas Dalgård og Lasse VøgeSee omnystudio.com/listener for privacy information.
4/1/202434 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

It was a very good transfer year

I dagens udsendelse skal vi kigge tilbage på et absurd transferår. Der er godt gang i agentbiksen, og så har vi en superfræk Oscar Schwartau-and med. See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/27/202354 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Ugens Rapport: Vaklende Hjulmand

I Ugens Rapport får du det tabloide og hårdtslående tilbageblik på landskampen mellem Danmark og Kasakhstan. Jonas Dalgård og Johnny Kokborg er i studiet.See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/15/202332 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

The And eller Ej show: The Comeback

See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/3/202321 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Ugens Rapport: Usandsynlige helte i Parken og mystik i Brøndby

I Ugens Rapport får du det tabloide og hårdtslående tilbageblik på Superliga-runden. I denne uge drøftes det vanvittige drama i Parken, Brøndbys mystiske valg og en fantastisk tilskuerudvikling i Superligaen. Deltagerne er Lasse Vøge og Jonas DalgårdSee omnystudio.com/listener for privacy information.
5/22/202326 minutes, 36 seconds