Winamp Logo
Toppidrettspodden Cover
Toppidrettspodden Profile

Toppidrettspodden

Norwegian, News, 1 seasons, 7 episodes, 6 hours 3 minutes
About
Toppidrettspodden tar en prat med noen av landets fremste toppidrettsutøvere, med mål om å komme på innsiden av toppidrettstilværelsen. Support this show http://supporter.acast.com/Toppidrettspodden. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for privacy and opt-out information.
Episode Artwork

#07 Håvard Tvedten

Håvard Tvedten gjester toppidrettspodden. Han forteller hvordan det er å bomme på et avgjørende straffekast i kampens siste spilleminutt i et mesterskap, hvorfor han havnet i slåsskamp med treneren sin i Spania og ikke minst så gir han oss detaljene fra DET straffekastet mot Egypt. I tillegg får vi vite hvordan han tilpasset seg livet som håndballproff i Spania og følelsen av å vinne det gjeveste trofeet i klubbhåndball. Og visste du at Håvard har mer mål på landslaget enn Liverpool har scoret de siste 10 sesongen i premier league? Support this show http://supporter.acast.com/Toppidrettspodden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/06/202145 minutes 1 second
Episode Artwork

#06 Mads Østberg

Rallykjører Mads Østberg gjester Toppidrettspodden. Han forteller om hvordan det var å være kartleser for faren sin i ung alder, hvordan det er å hoppe over 60 (!) meter i bil og hva som går gjennom hodet rett etter en stygg krasj. I tillegg får vi høre hvilke land det er fetest å kjøre rally i, fotballkarrieren som ikke ble noe av og vi får vite om verdensmesteren besto oppkjøring på første forsøk! Support this show http://supporter.acast.com/Toppidrettspodden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/06/202142 minutes 53 seconds
Episode Artwork

#05 Christina Vukicevic Demidov

Den tidligere hekkeløperen Christina Vukicevic Demidov gjester Toppidrettspodden. Hun forteller om hvordan det var å bli olympisk mester i en alder av 16 år, hvordan det var å ha sin egen far som trener og visste du at Christina løper 60 meter hekk raskere enn en Nissan Leaf akselerer fra 0-100 km/t (!). Vi får også høre hvordan det er å være gift med en annen toppidrettsutøver nemlig Vadim Demidov, og hvem er egentlig raskest av de to? Support this show http://supporter.acast.com/Toppidrettspodden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/06/202151 minutes 25 seconds
Episode Artwork

#04 Tom Henning Øvrebø

Fotballdommeren Tom Henning Øvrebø gjester toppidrettspodden. Han forteller om den kaotiske kampen mellom Chelsea og Barcelona, hvordan møte med Didier Drogba var noen måneder etter matchen og hvilke prosesser som påvirker en dommer i løpet av en kamp. I tillegg gir han oss et innblikk i de økonomiske aspektene ved dømming på høyt internasjonalt nivå og spenningen rundt å dømme igjen etter Champions League dramaet. Support this show http://supporter.acast.com/Toppidrettspodden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/06/20211 hour 59 seconds
Episode Artwork

#03 Marte Olsbu Røiseland

Skiskytterkometen Marte Olsbu Røiseland gjester toppidrettspodden. Hun forteller om hvordan det er å vinne 7 av 7 mulige medaljer i et VM (!), da hun ble kåret til årets beste kvinnelige idrettsutøver av L´Equipe (!) og hun tar oss med på de nervepirrende sekundene på standplass. I tillegg får vi høre hvordan det er å gå en ankeretappe for Norge og visste du at Marte har flere VM medaljer enn det har vært personer på månen? Dette og flere fun facts om Marte sin VM bragd hører du i denne episoden av Toppidrettspodden. Support this show http://supporter.acast.com/Toppidrettspodden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/06/202157 minutes 7 seconds
Episode Artwork

#02 Pål André Helland

Pål André Helland gjester toppidrettspodden. Han forteller om hvordan det var å leve ut barndomsdrømmen som fotballproff i RBK, overgangen fra RBK og om hvorfor det ikke ble noe utenlandsopphold. I tillegg får vi høre om Pål André sitt skjulte Fifa-talent og han setter opp et five-a-side lag med noen av de største "karakterene" han har delt garderobe med. Support this show http://supporter.acast.com/Toppidrettspodden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/06/20211 hour 1 minute 31 seconds
Episode Artwork

#01 Cecilia Brækhus

Cecilia Brækhus gjester Toppidrettspodden. Hun forteller om da hun snek seg ut for å trene kickboksing i skjul som barn, hvordan det er mulig å gå 36 proffkamper uten tap og hvordan man takler motgang når den først kommer. Videre forteller hun om hvordan det var å bokse på norsk jord og vi får høre alt om kysset fra svensken Mikaela Lauren under en stardown i 2017. Dette og mye mye mer, i denne episoden med en av verdens beste boxere! Support this show http://supporter.acast.com/Toppidrettspodden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/06/202144 minutes 16 seconds