Winamp Logo
Titania Podcast Cover
Titania Podcast Profile

Titania Podcast

Romanian, Social, 1 season, 152 episodes, 1 day, 21 hours, 49 minutes
About
Titania podcast este un dialog liber, motivațional, interesant cu invitați din Republica Moldova.
Episode Artwork

57 - Titania cu Andrei Bolocan

În episodul 57 l-am invitat pe Andrei Bolocan. Am vorbit despre internetul care grăieşte, despre începuturile relaţiei cu Nata Albot, Jurnal TV, despre copilărie, studenţie la Berlin şi la Cluj, despre egoism şi egocentrism, despre nascisism, Dumnezeu şi valori, am vorbit despre tata, conştiinţa noastră şi cine suntem sau cine nu suntem, despre spectacolul de pe 17 şi 18 august 2022 şi despre viață în general.
7/18/20222 hours, 12 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

55 - Titania cu Ecaterina Mititelu. Autismul, succesul unui copil ajutat și diagnosticat la timp

În episodul 55 am invitat-o pe Ecaterina Mititelu. Am vorbit despre autism, despre succesele copilului ei și cum autismul i-a schimbat viata, despre criteriile de diagnosticare a autismului, viata în Israel,  despre sotul evreu, actorie și reprofilare, despre principii și valori și despre dragoste și revenirea acasă dar și despre viață în general.
7/3/20221 hour, 30 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

54 - Titania cu Valentina Nafornița

În episodul 54 am invitat-o pe Valentina Nafornița, soprană de operă din Republica Moldova. Am vorbit despre dragoste, divorț, familie, pierderea tatălui, despre operă și vibrațiile muzicii de operă, despre greutăți și succese, despre filosofii de viață, principii și valori, revenirea acasă și dragostea de țară dar și despre viață în general.
6/25/20221 hour, 43 minutes, 37 seconds