Winamp Logo
Thomas og Harald skriver dagbok Cover
Thomas og Harald skriver dagbok Profile

Thomas og Harald skriver dagbok

Norwegian, Comedy, 1 season, 73 episodes, 2 days, 3 hours, 8 minutes
About
I podkasten "Thomas og Harald skriver dagbok" vil Thomas Numme og Harald Rønneberg dele sine dagbøker med hverandre og med deg som hører på. Thomas er ganske fersk i dagbok-gamet, men Harald har fylt mange bøker med minner og mer eller mindre gjennomtenkte refleksjoner siden tv-eventyret startet med Idol i 2002.
Episode Artwork

Hvem er best til å spise chilli?

Harald har latt seg inspirere av serien "Mina og meg" og planlegger ekspedisjon med sønnen sin. Thomas løp ifra en blid fyr som ville ta selfie. Og i dagens dypdykk gjenskapes en duell. Hvem er best til å spise chilli?Produsert av Kathrine Baldishol, PLAN-B Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/21/202339 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Thomas og Harald skriver dagbok

I podkasten «Thomas og Harald skriver dagbok» vil Thomas Numme og Harald Rønneberg dele sine dagbøker med hverandre og med deg som hører på. Thomas er ganske fersk i dagbok-gamet, men Harald har fylt mange bøker med minner og mer eller mindre gjennomtenkte refleksjoner siden tv-eventyret startet med Idol i 2002. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/2/202127 seconds