Winamp Logo
TerrilTalks Cover
TerrilTalks Profile

TerrilTalks

Dutch, Sports, 4 seasons, 51 episodes, 2 days 11 hours 34 minutes
About
De eerste podcast over KRC Genk, voor en door fans. Met nabeschouwingen, voorbeschouwingen, een centrale gast én thema. Zoals een leuke babbel over onze favoriete club op café, maar dan digitaal. Neem je iets te drinken en schuif gerust bij. TerrilTalks Spotify playlist: https://open.spotify.com/playlist/2inokwgamuoEcki2gWqkX1?si=PSwFoYqiRgC5p0-gyF93sQ
Episode Artwork

S04E06 | De wil om te veranderen

Supportersparticipatie, een woord dat al regelmatig is gevallen in TerrilTalks. Om hier eindelijk dieper op in te gaan, nodigden voor deze aflevering twee gasten uit met de nodige metier over dit onderwerp. Tim Evens deelt als ‘KRC fan service manager’ de kijk van de club en Bart Teuwen komt als communicatieverantwoordelijke van het OSV, overkoepelend supportersorgaan, uitleggen wat er precies bedoeld wordt met ‘OSV 2.0’. Samen hebben we het ook over wat bewaakt en bewaard moet blijven, maar dromen we ook even weg wat nog zou kunnen zijn. Want deze club is en blijft van ons... de KRC supporter!
28/11/20231 hour 22 seconds
Episode Artwork

S04E05 | Al 50 afleveringen meer dan een podcast

Aflevering 50! Dat vraagt om een feestelijke TerrilTalks na drie mooie punten uit het moeras aan het Guldensporenstadion te sleuren en nog steeds in de running te zijn om te overwinteren in de enige Europa League groep van de Conference League. Dat vieren we met een vernieuwde intro en een extra Q&A voor jullie. Misschien zit er zelfs al een verdoken aankondiging voor een volgende centrale gast tussen. Bedankt om er deze 50 afleveringen al telkens bij te zijn. We doen er nog eens zoveel bij.  
31/10/20231 hour 1 minute 18 seconds
Episode Artwork

S04E04 | Het geduld van Straffe Hendrik

De wegen van Hendrik Van Crombrugge en KRC Genk kruisten zich al meermaals in het verleden; en steeds lieten we als club en supporters een goede indruk na. Zo goed dat we Hendrik in Genk naar een hoger niveau tilden. Frustrerend wanneer hij wereldsave na wereldsave voor Eupen en Anderlecht uit zijn mouwen schudde, maar als concullega/opvolger (kies zelf wat past) van Maarten Vandevoordt ziet het perspectief er minstens even goed uit. Temidden zijn uitgebreide inloopperiode vond Hendrik de tijd én het plezier om bij TerrilTalks langs te komen en te praten over de derby, zijn vorige Genkse ontmoetingen, de ontegensprekelijke match met KRC, zijn rol in de kleedkamer en leren we de mens Hendrik kennen - spoiler alert: het is er een héle schone.
27/09/20231 hour 46 minutes 1 second
Episode Artwork

S04E03 | Deus Ex Machina

Deus Ex Machina, of: de onverwachte ontknoping van een verhaal. Een spreuk die Tolu na Demirspor en Anderlecht op het lijf geschreven lijkt. Net als Andi Zeqiri, die als nobele onbekende op het nippertje werd aangetrokken in plaats van die andere grote Nigeriaan wiens al even grote droom een nachtmerrie werd. Moet het nog gezegd? Waar TechTalk ophield, gaat bijna-naamgenoot TerrilTalks (wij waren wel eerst) verder. Drie kwartiertjes transferbabbels en als dessert een eerste doorlichting van de Europese poules.
09/09/202345 minutes
Episode Artwork

S04E02 | Verhalen over verbinding en goede timing met Geert Foutré

Een broodnodige overwinning tegen Adana Demirspor veegde een sluimerende crisis van tafel. Het vasthouden van momentum na een glorieus jaar blijft een evenwichtskunst voor alle clubleden. Samen met Geert Foutré, voormalig sportjournalist en auteur van Racing Limburg, duiken we diep in de geschiedenis van deze sportieve realiteit. Maak je klaar voor een avontuur langs vergeten spoorlijnen, door hobbelige fusieonderhandelingen en een regio die door economische tegenspoed werd geteisterd maar vastberaden terugvocht. Wil je een exemplaar van Racing Limburg winnen? Let dan extra goed op voor de giveaway in de aflevering!
26/08/20231 hour 43 minutes 2 seconds
Episode Artwork

S04E01 | Genks vuur in de Alpen & Zwitserse prijzen in Genk

Een vroege start van een Europese campagne, een verplaatsing naar het zuiden, openen tegen een promovendus: het klinkt als een aloude seizoensstart van KRC Genk. Deze keer mét TerrilTalks dat er vanaf het begin bij is! In een gloednieuwe rubriek bellen we met Ethan Fasnacht van Lucarne Grenat, hét mediakanaal van Servette Genève. We laten ook onze eigen mening los, net als die van jullie want we doorlopen de resultaten van De Peiling en staan stil bij de Genkse voetbalactualiteit. Zoals daar is: de bierprijzen. Een touchy onderwerp met Cristalheldere argumentatie! ACTIE BUNKER 1. Stort een bedrag naar keuze op het IBAN nummer van Zimass VZW: BE35 7340 6215 0737 OF geef het bedrag ter plaatse af bij de Bunker.2. Voeg bij de "vrije mededeling" het aantal kilometers dat je denkt dat Dimi van Bunker gaat lopen & hoelang hij erover zal doen. Bv. 10 km - 2uur OF vul het formuliertje in bij de Bunker.3. Maak ka
27/07/20231 hour 27 minutes 58 seconds