Winamp Logo
Tech Szakkör Podcast Cover
Tech Szakkör Podcast Profile

Tech Szakkör Podcast

Hungarian, Technology, 1 season, 12 episodes, 10 hours, 31 minutes
About
A Tech Szakkör Podcastban a PC World főszerkesztője, Erdős Márton, valamint a magazin két állandó szerzője, Gyepes Máté és Higyed Gábor beszélgetnek a legújabb mobiltelefonokról, processzorokról, videokártyákról, PC-kről és laptopokról, hardverekről, szoftverekről, és az tech-IT szektor egyéb érdekességeiről.
Episode Artwork

Milyen jövő vár mobilos fronton? 💻 Tech Szakkör Podcast #12

2023 második Tech Szakkör Podcast adásában arról beszélgetett PC World főszerkesztője, Erdős Márton, valamint a magazin két állandó szerzője, Gyepes Máté és Higyed Gábor, hogy milyen újdonságokat villantottak meg az MWC Barcelona 2023-on, valamint szóba került a PC-k jövője, az Intel Arc videokártya, valamint a Huawei Freebuds 5i is.
3/2/202356 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Tényleg a ChatGPT a jövő? 💻 Tech Szakkör Podcast #11

2023 első Tech Szakkör Podcast adásában arról beszélgetett PC World főszerkesztője, Erdős Márton, valamint a magazin két állandó szerzője, Gyepes Máté és Higyed Gábor, hogy egészen pontosan mi is az a PCWorld Max és PCWorld Plus. Részletesen kitárgyalják a résztvevők a 2023-as CES-t, megbeszélik, milyen jövő előfutára lehet a ChatGPT chatbot, továbbá előkerül egy RTX 4070Ti és egy  RX 7900 XTX videokártya, valamint egy Huawei Watch GT 3 Pro okosóra is.
1/31/202351 minutes
Episode Artwork

Mi lesz az OLED-del? 💻 Tech Szakkör Podcast #10

A Tech Szakkör Podcast legújabb adásában arról beszélgetett PC World főszerkesztője, Erdős Márton, valamint a magazin két állandó szerzője, Gyepes Máté és Higyed Gábor, hogy milyen jövő várhat az OLED kijelzőkre, de szóba került többek között a Huawei Mate 50 Pro és az RTX 4090, valamint a jövő év várható mobilos trendjei, illetve a különféle streaming platformokról is szó esik.
12/15/202258 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Mit vegyél a Black Friday alatt? 💻 Tech Szakkör Podcast #9

A Tech Szakkör Podcast legújabb adásában arról beszélgetett PC World főszerkesztője, Erdős Márton, valamint a magazin két állandó szerzője, Gyepes Máté és Higyed Gábor, hogy idén novemberben milyen black friday vár ránk. Szó arról, milyen tévéket, monitorokat lehet érdemes vásárolni, illetve az Nvidia elfüstölő videokártyái sem maradhatnak ki az adásból, továbbá a Huawei Mate 50 Pro telefonról is mesélnek a résztvevők.
11/12/202247 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

A gatyánk is rámegy a gépfejlesztésre 💻 Tech Szakkör Podcast #8

A Tech Szakkör Podcast legújabb adásában arról beszélgetett PC World főszerkesztője, Erdős Márton, valamint a magazin két állandó szerzője, Gyepes Máté és Higyed Gábor, hogy 2022-ben mennyire drága gyakorlatilag minden tech kütyü, és milyen költségessé vált a gépfejlesztés - még a korábbiakhoz képest is. Szó esik továbbá a Huawei Mate 50, az iPhone 14 és a Nokia X30 5G mobilokról, a PC World Max prémium rendszerről, a Ryzen 7000 processzorokról, valamint a különbéle budgeting appokról, virtuális bankkártyákról.
10/19/20221 hour, 50 seconds
Episode Artwork

Így csökkentheted rezsit akár a PC-ddel 💻 Tech Szakkör Podcast #7

A Tech Szakkör Podcast legújabb adásában arról beszélgetett PC World főszerkesztője, Erdős Márton, valamint a magazin két állandó szerzője, Gyepes Máté és Higyed Gábor, hogy milyen módokon lehet otthon rásegíteni a rezsicsökkentésre akár a PC megfelelő beállításaival. Szó esik továbbá a 2022-es IFA-ról, a Huawei Nova 10-ről, különféle fura új telefonokról, a Ryzen 7000-es processzorokról, a Kingston DDR5-ös memóriájáról, meg általánosságban a DDR5-ről is.
9/21/202254 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Így vernek át az iskolakezdésnél 💻 Tech Szakkör Podcast #6

A Tech Szakkör Podcast legújabb adásában arról beszélgetett PC World főszerkesztője, Erdős Márton, valamint a magazin két állandó szerzője, Gyepes Máté és Higyed Gábor, hogy milyen furmányos módokon próbálják az embereket átverni az iskolakezdés kapcsán, szó esik még arról is, hogy mennyire biztonságos a Linux, illetve előkerül egy Huawei Matebook X Pro, a Galaxy Z Flip4 és Fold4 és ASUS telefonok is.
8/23/202255 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Mobiltelefon FÉLÁRON? 💻 Tech Szakkör Podcast #5

A Tech Szakkör Podcast ötödik adásában arról beszélgetett PC World főszerkesztője, Erdős Márton, valamint a magazin két állandó szerzője, Gyepes Máté és Higyed Gábor, hogy lehetséges-e féláron venni mobiltelefont, és ha igen, akkor mire kell nagyon ügyelni. Spoiler: természetesen megoldható a dolog, amennyiben hajlandók vagyunk bizonyos kompromisszumok meghozatalára. Az adásban ezen felül szó esett még az értelmetlen "gamer" videokártyákról, a mechanikus billentyűzetekről, a legjobb PC-s hűtésekről, és a Huawei Matebook D16-ról is.
7/22/202239 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Tech Szakkör Podcast #4: Lesz végre olcsó videokártya?

A Tech Szakkör Podcast negyedik adásában a videokártyák árának esetleges normalizálódásáról beszélgetett a PC World főszerkesztője, Erdős Márton, valamint a magazin két állandó szerzője, Gyepes Máté és Higyed Gábor. Ezen felül szóba került még a WWDC 2022 és a Computex 2022, a Windows 11-re való váltás, a GSpace és a Sony WH-1000XM5 is.
6/16/202252 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Tech Szakkör Podcast #3: Ezek a kényelmes netezés megrontói

A Tech Szakkör Podcast harmadik adásában a a kényelmes netezés megrontóiról, vagyis a sütikről, felugró ablakokról, az átverésekről beszélgetett a PC World főszerkesztője, Erdős Márton, valamint a magazin két állandó szerzője, Gyepes Máté és Higyed Gábor. Ezen felül szóba került még a Huawei WiFi Mesh 3, mobilfotózás, az Intel, mint platform, illetve a DDR5-ös memóriák is.
5/16/202249 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Tech Szakkör Podcast #2: Mire figyeljünk, hogy ne verjenek át a neten?

A Tech Szakkör Podcast második adásában beszélgetünk többek között az adathalászatról és a különböző internetes átverésekről, bemutatunk új videokártyát és okostelefonokat, és külön kitérünk a Huawei ökoszisztéma részletes taglalására is.
4/9/202251 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Tech Szakkör Podcast #1: Tényleg a Metaverzum a jövő?

A Tech Szakkör Podcast első adásában a PC World főszerkesztője, Erdős Márton, valamint a magazin két állandó szerzője, Gyepes Máté és Higyed Gábor beszélgetnek a Metaverzumról, a legújabb mobilokról, videokártyákról, laptopokról, és az tech-IT szektor mindenféle érdekességéről.
3/16/202253 minutes, 20 seconds