Winamp Logo
Talent 100 Cover
Talent 100 Profile

Talent 100

Danish, Finance, 1 season, 5 episodes, 2 hours, 49 minutes
About
Hvad er vejen til succes i lederjobbet? Hvilke karaktertræk, mener erhvervslivets forbilleder selv, har været afgørende for dem? Berlingske er stedet, hvor talenterne bor. I 16 år har Berlingske jagtet tidens unge stjerner i erhvervslivet og i den offentlige sektor. De unge, som tager ansvar, får ansvar, tænker nyt, opfinder nyt. De unge, der tør, og de unge, der vil. Mange kender nogle af Berlingskes talenter gennem årene: Tivoli-direktør Susanne Mørch Koch, arkitekten Bjarke Ingels samt erhvervsmanden og politikeren Tommy Ahlers. 2021-udgaven af Berlingskes Talent 100-liste bliver en bedre og større udgave af den traditionsrige kåring end nogensinde før: I fem podcasts taler Ane Cortzen med erhvervslivets stjerner om deres vej til succes – og hvad de mener, de kommende talenter skal satse på.
Episode Artwork

Dronningen af public service – Lotte Lindegaard, indholdsdirektør på TV 2

Lotte Lindegaard er som indholdsdirektør på TV 2 en af de mest magtfulde skikkelser i den danske medieverden: Hun har afgørende betydning for, hvad public service i realiteten er. Hun er med til at bestemme, hvad der møder dine øjne, når du tænder fjernsynet fredag aften.  Indadtil i mediehuset TV 2 er hun også særdeles synlig. Hun har været et anker i at udvikle TV 2s grundlæggende værdisæt »Alt det vi deler« – og hun har også skullet tackle medieverdenens mere mørke sider, nemlig sexismen.  2021-udgaven af Berlingskes Talent 100-liste bliver en bedre og større udgave af den traditionsrige kåring end nogensinde før: I fem podcasts taler Ane Cortzen med erhvervslivets stjerner om deres vej til succes – og hvad de mener, de kommende talenter skal satse på.  Blandt forbillederne er:Marianne Dahl, Microsoft Kristian Riis, Nephew, Volcano og NordicLA David Helgason, Unity André Rogaczewski, Netcompany Læs alt om årets talenter på Berlingske.dk/talent100 See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/19/202133 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Fra en mørk kælder til en markedsværdi på 155 milliarder – David Helgason, Unity

Unity er simpelthen en af de seneste årtiers vildeste, danske iværksætterhistorier, og David Helgason er en del af den talentfulde stiftertrio. Virksomhedens software bruges i dag til at fremstille halvdelen af verdens computerspil. Unity har hovedkvarter i San Francisco og er børsnoteret i New York. Men eventyret startede et helt andet sted – nemlig i et dunkelt kælderlokale på Nørrebro for 18 år siden. 2021-udgaven af Berlingskes Talent 100-liste bliver en bedre og større udgave af den traditionsrige kåring end nogensinde før: I fem podcasts taler Ane Cortzen med erhvervslivets stjerner om deres vej til succes – og hvad de mener, de kommende talenter skal satse på.  Blandt forbillederne er:Marianne Dahl, Microsoft Kristian Riis, Nephew, Volcano og NordicLA Lotte Lindegaard, indholdsdirektør på TV 2 André Rogaczewski, Netcompany Læs alt om årets talenter på Berlingske.dk/talent100 See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/12/202130 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Unge talenter er ikke forurenet af fortiden – André Rogaczewski, stifter af Netcompany

André Rogaczewski står bag den buldrende danske IT-succes Netcompany. Han arbejder målrettet med talentpleje af samtlige sine 3.000 medarbejdere, og Netcompany går i høj grad efter at rekruttere unge talenter, som ikke sidder fast i fortiden. Det er en kreativ branche, som bør tiltrække langt flere – ikke mindst de unge kvinder. 2021-udgaven af Berlingskes Talent 100-liste bliver en bedre og større udgave af den traditionsrige kåring end nogensinde før: I fem podcasts taler Ane Cortzen med erhvervslivets stjerner om deres vej til succes – og hvad de mener, de kommende talenter skal satse på.  Blandt forbillederne er:Marianne Dahl, Microsoft Kristian Riis, Nephew, Volcano og NordicLA David Helgason, Unity Lotte Lindegaard, indholdsdirektør på TV 2 Læs alt om årets talenter på Berlingske.dk/talent100 See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/5/202136 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Du bliver ikke til noget på egen hånd – Kristian Riis, Nephew og Volcano

Kristian Riis er guitarist i det succesfulde rockband Nephew. Han kender om nogen musikbranchen indefra. Han ved også, at vejen til at gøre musikken til ens levevej kan ende med at blive meget lang, hvis man tager rejsen alene.  Derfor har han bl.a. etableret fællesskabet NordicLA i Los Angeles, USA, som skal være med til at gøre livet bedre for nordiske musikere – og optimere deres chance for kommercielt gennembrud – det kulturelle partnerskabsfirma Volcano. 2021-udgaven af Berlingskes Talent 100-liste bliver en bedre og større udgave af den traditionsrige kåring end nogensinde før: I fem podcasts taler Ane Cortzen med erhvervslivets stjerner om deres vej til succes – og hvad de mener, de kommende talenter skal satse på.  Blandt forbillederne er:Marianne Dahl, Microsoft Lotte Lindegaard, indholdsdirektør på TV 2 David Helgason, Unity André Rogaczewski, Netcompany Læs alt om årets talenter på Berlingske.dk/talent100 See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/20/202136 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Pippi Langstrømpe-doktrinen – Marianne Dahl, Microsoft

Marianne Dahl er ansvarlig for IT-kæmpen Microsofts salg og marketing i hele Vesteuropa. Hun har prøvet det hele. Endda at blive fyret fra et chefjob. Hendes råd til dem, der vil nå langt, er ikke at være bange for en zigzag-kurs. Det kan ende med at blive en stor fordel at få branchemæssig bredde ind på sit CV.  Og så abonnerer hun på Pippi-doktrinen: Hvis man er verdens stærkeste, skal man være venlig – det lønner sig i det lange løb. Karma kommer tilbage.  2021-udgaven af Berlingskes Talent 100-liste bliver en bedre og større udgave af den traditionsrige kåring end nogensinde før: I fem podcasts taler Ane Cortzen med erhvervslivets stjerner om deres vej til succes – og hvad de mener, de kommende talenter skal satse på.  Blandt forbillederne er:Lotte Lindegaard, indholdsdirektør på TV 2 Kristian Riis, Nephew, Volcano og NordicLA David Helgason, Unity André Rogaczewski, Netcompany Læs alt om årets talenter på Berlingske.dk/talent100 See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/19/202132 minutes, 52 seconds