Winamp Logo
Tag dig sammen Cover
Tag dig sammen Profile

Tag dig sammen

Danish, Social, 1 season, 10 episodes, 4 hours, 33 minutes
About
Hvordan tackler vi det, hvis vi er kørt fast i livet? Kan man skifte kurs uden at komme ned og bide i græsset undervejs? I 2021 bliver Palle Steffensen kastet ud i en livskrise, der får ham til at sætte spørgsmålstegn ved hvem han er, og hvad han skal bruge sit liv på. I Tag dig sammen hører vi Palles historie og møder en stribe modige mennesker, der er lykkedes med at skifte retning i deres liv. Vært og tilrettelægger: Palle Steffensen. Klipper: Pernille Grønning. Musik: Christian Schødts Sørensen. Producer: Tor Arnbjørn. Produceret for DR af Rakkerpak Productions.
Episode Artwork

6:10 - Tvivlen er min rettesnor

Han har været skuespiller på det Kongelige Teater og vundet en Reumert-pris. Alligevel er Nicolai Dahl Hamilton i tvivl om, om han skal bruge sit liv på de skrå brædder. Med tvivlen som drivkraft, søger han ind på medicinstudiet. Men måske må han indse, at tvivlen er en livslang følgesvend. Vært og tilrettelægger: Palle Steffensen. Klipper: Pernille Grønning. Musik: Christian Schødts Sørensen. Producer: Tor Arnbjørn. Produceret for DR af Rakkerpak Productions.
7/7/202226 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

9:10 - Det, der ikke slår os ihjel

Søren Banke kæmper med stressen. Gang på gang er han gået på kompromis med sine faglige værdier, og nu ligger i sin seng uden at kunne noget. Efter en tur ned i et dybt, sort hul får han heldigvis arbejdsglæden tilbage. Vært og tilrettelægger: Palle Steffensen. Klipper: Pernille Grønning. Musik: Christian Schødts Sørensen. Producer: Tor Arnbjørn. Produceret for DR af Rakkerpak Productions.
7/7/202223 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

8:10 - Som sendt fra en engel

Midt i livet får Nana Klitgaard en åbenbaring, der får det til at snurre i hendes håndflader. Hun siger farvel til et liv med html og hjemmeside-design og lader for første gang følelserne styre sit arbejdsliv. Det bliver en lang kamp for at finde rette hylde. Vært og tilrettelægger: Palle Steffensen. Klipper: Pernille Grønning. Musik: Christian Schødts Sørensen. Producer: Tor Arnbjørn. Produceret for DR af Rakkerpak Productions.
7/7/202222 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

3:10 - Væk fra hovedet, væk fra stress

Forvirringen lyser ud af Karin Mæhls tidligere kollaga, da han spotter hende bag rattet i en sygetransport. Efter at have kæmpet mod stress i årevis, har hun nemlig skiftet et liv i jakkesæt ud med arbejdsbukser, og bag rattet finder hun vejen til et bæredygtigt arbejdsliv. Vært og tilrettelægger: Palle Steffensen. Klipper: Pernille Grønning. Musik: Christian Schødts Sørensen. Producer: Tor Arnbjørn. Produceret for DR af Rakkerpak Productions.
7/7/202227 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

10:10 - For børnenes skyld

Som folkeskolelærer ved Mette Baden Henriksen alt om børn. Det tror hun i hvert fald - indtil hun selv bliver mor til to adoptivbørn og opdager, at hun ikke ved noget som helst. Tvunget af nødvendighed skifter hun kurs i sit arbejdsliv. For at hjælpe sine børn. Vært og tilrettelægger: Palle Steffensen. Klipper: Pernille Grønning. Musik: Christian Schødts Sørensen. Producer: Tor Arnbjørn. Produceret for DR af Rakkerpak Productions.
7/7/202231 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

4:10 - Har du tabt sutten?

Christopher Moyell Juul har alle muligheder for at nå til tops i dansk erhvervsliv. Men til stor skuffelse for Danmarks førende headhunter og sin omgangskreds, går han mod forventningerne. 'Har du tabt sutten?' spørger de, da han på under 24 timer forlader sit prestigefyldte job til fordel for rollen som skoleleder. I dag er han ikke i tvivl om, at det var det rigtige valg. Vært og tilrettelægger: Palle Steffensen. Klipper: Pernille Grønning. Musik: Christian Schødts Sørensen. Producer: Tor Arnbjørn. Produceret for DR af Rakkerpak Productions.
7/7/202231 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

7:10 - Den, der har evnen, har pligten

Store biler, vilde restaurantregninger og et prestigefuldt job. Henrik Mortensen higer efter at vise omverden, at han er dygtig. Først da han vågner på psykiatrisk afdeling, indser han, at han helt galt på den. I dag tænker han, at det er fandens, at han skulle blive halvgammel, før han lærte at hvile i sig selv. Vært og tilrettelægger: Palle Steffensen. Klipper: Pernille Grønning. Musik: Christian Schødts Sørensen. Producer: Tor Arnbjørn. Produceret for DR af Rakkerpak Productions.
7/7/202223 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

2:10 - Tilbage til begyndelsen

Niels Severin introducerer danskerne for Big Brother og rejser verden rundt som TV-direktør. Men en dag bliver der stille ved telefonen, og pludseligt ser han sig selv træde ud af en pickup-truck med jord under neglene. Tilbage hvor det hele startede. Vært og tilrettelægger: Palle Steffensen. Klipper: Pernille Grønning. Musik: Christian Schødts Sørensen. Producer: Tor Arnbjørn. Produceret for DR af Rakkerpak Productions.
7/7/202219 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

1:10 - Palle på nye eventyr

I 15 år har Palle Steffensen elsket sit gode konsulentjob. Men pludseligt virker det mere attraktivt at beskære træer, og da han ud af det blå bliver vred på en kunde, må han se sig selv i øjnene. Det starter en dyb nedtur og en kamp for at finde en ny måde at indrette arbejdslivet på. Vært og tilrettelægger: Palle Steffensen. Klipper: Pernille Grønning. Musik: Christian Schødts Sørensen. Producer: Tor Arnbjørn. Produceret for DR af Rakkerpak Productions.
7/7/202230 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

5:10 - Livet er det dejligste eventyr

Som redaktør og producer styrer Julie Ralund sin karriere med hård hånd. Indtil én dag, hvor en forlystelse i Tivoli vender hendes liv på hovedet. For hendes liv er ikke det eventyr, hun ønsker det skal være. Men det bliver det. Vært og tilrettelægger: Palle Steffensen. Klipper: Pernille Grønning. Musik: Christian Schødts Sørensen. Producer: Tor Arnbjørn. Produceret for DR af Rakkerpak Productions.
7/7/202235 minutes, 10 seconds