Winamp Logo
Szerintem - 24.hu Cover
Szerintem - 24.hu Profile

Szerintem - 24.hu

Hungarian, Social, 1 season, 8 episodes, 2 hours, 5 minutes
About
A riporter közéleti, de nem politikai eseményről kérdezi vendégét. Olyan témák kerülnek szóba, amelyekről mindenki beszél, és olyanok beszélnek róla, akiket egyébként az adott témáról e műsoron kívül nem kérdeznek.
Episode Artwork

Rónai Egon: Az embereket nem a nagypolitika, hanem a saját életük érdekli

Szilágyi János vendége a Szerintem című podcast-műsorában Rónai Egon volt. A műsorvezető elmondta, miért lehetnek közömbösek a magyarok, és hogy ő hogyan kezeli a mocskolódó üzeneteket.
4/7/202016 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Jordán Tamás: Ha betartjuk a szabályokat, a járvány ideje harmadával csökkenhet

Szilágyi János podcast-műsorában Jordán Tamás beszél arról, miben különbözik leginkább a mostani szobafogságunk a börtöntől, és hogy milyen módszerekkel tartja össze a társulatát a kényszerszünetben.
3/31/20207 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Till Attila: Most még lazításnak fogjuk fel az otthonlétet, majd az lesz érdekes, ha megunjuk

Szilágyi János podcast-műsorában Till Attila jelentkezett be a szobafogságból, hogy elmondja, hogy viseli a járvánnyal járó bezártságot, mivel ütik el az időt otthon, és hogy összességében miért optimista.
3/24/202022 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Ördög Nóra: Meg kellett harcoljak azért, hogy egy szinten legyek a férfi műsorvezetőkkel

Szilágyi János podcast-műsorában Ördög Nóra beszél arról, hogy a médiában is jelen van a nők és a férfiak közötti megkülönböztetés, és hogy miért csereszabatosak a női műsorvezetők.
3/17/202016 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Kánya Kata: Ma már nincsenek helyek, ahol ismerkedni lehetne

Szilágyi János podcast-műsorában a társkeresőt vezető Kánya Kata beszélt arról, van-e olyan reménytelen ügyfele, akit nem ajánlana senkinek, és hogy elmegy-e az összehozott párok esküvőire.
3/10/202020 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Kozma Imre: A beteg embernek azt a bizonyságot kell adni, hogy nincs egyedül

Az irgalmasrendi szerzetes Szilágyi János podcast-műsorában beszélt a saját betegségéről és arról, hogyan kell bánni a súlyos betegekkel.
3/3/202020 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Moldova György: Mi is vertünk tanárt

Nincs több erőszak a világban, mint régen, csak a hírközlés lett jobb – mondta az író Szilágyi János podcast-műsorában, ahol Gyöngyöspatáról és élete emlékezetes pofonjairól is beszélt.
2/25/202020 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Szerintem – Szilágyi János beszélget

A riporter közéleti, de nem politikai eseményekről kérdezi vendégét. Olyan témák kerülnek szóba, amelyekről mindenki beszél, és olyanok beszélnek róla, akiket egyébként az adott témáról e műsoron kívül nem kérdeznek.
1/29/202056 seconds