Winamp Logo
SYNFÄLT FRAMÅT! Cover
SYNFÄLT FRAMÅT! Profile

SYNFÄLT FRAMÅT!

Swedish, Interview, 1 season, 82 episodes, 2 days, 18 hours, 44 minutes
About
Vi, Kristoffer Appelquist och Tobias Wahlqvist, gör intervjuer med de som vill representera dig som folkvald. www.synfaltframat.se Vi är inte intresserade av dagspolitiken utan om värderingarna bakom. Vi är inte intresserade om vem som var dum 1992. Vi har synfält framåt!
Episode Artwork

Fredrick Federley

Centerpartisten, Europaparlamentarikern och djursamlaren Fredrick Federley hälsar på och berättar vad han gjort under förra mandatperioden och vad som väntar framöver. Det blir gnäll på kommunikationer i Sverige och på fransmän (som vanligt) men också Artikel 13, bönder och vätgas!
5/13/201957 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Jörgen Warborn

Moderaten, riksdagsledamoten, entreprenören och Varbergaren Jörgen Warborn hälsar på och berättar vad han vill göra om han blir invald i Europaparlamentet. Det blir mer frihandel, mera kärnkraft och mindre krångel om Jörgen får bestämma.
5/9/201956 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Jytte Guteland

Europaparlamentarikern Jytte Guteland kandiderar och söker väljarnas förtroende igen. Vi är nyfikna på vad hon gjort under förra mandatperioden, vad artikel 13 handlar om och hur man kan kombinera miljöhänsyn och konkurrenskraft. Kristoffer tappar fokus och presenterar tankar om storskaliga experiment han vill genomföra i Europaparlamentet.
4/29/20191 hour, 7 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Jakop Dalunde

Europaparlamentarikern Jakop Dalunde återvänder till Synfält Framåt för att prata om vad han gjort under mandatperioden, men vi hinner också prata om ytligheten i miljödebatten, om man ska ta alarmismen på allvar och dessutom tåg!
4/22/201959 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Val till Europaparlamentet - Vad vet vi?

Snart dags för val igen! Synfält Framåt kliver gäspande ur sitt ide för några nya intervjuer - allt för att DU ska kunna hitta nån rimlig att rösta på. Men först snackar Kristoffer och Tobias ihop sig och försöker både för sin egen och för lyssnarnas skull reda ut vad EU egentligen är och gör. 
4/15/201957 minutes
Episode Artwork

Over and out

Snart dags för val och vi rundar av med att summera några lärdomar och funderingar. Vi berättar vad vi tänker rösta på men för Kristoffers del blir det förvirrat när det kommer till kommunvalet och det är bara två dagar kvar...
9/6/201841 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Kjell A Nordström

Kjell A Nordström är civilekonom, ekonomie doktor, författare, föreläsare, entreprenör, styrelseledamot och han har en hel del intressanta tankar om Sverige nu och i framtiden. Vi samtalar om urbaniseringen, att kaos inte är så illa och att människor faktiskt skyr öppna landskap.
9/3/20181 hour, 5 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Bonusavsnitt med Per Bolund

Per Bolund är biologen som blev miljöpartist och finansmarknadsminister. Vi får veta mer vad han gjort som minister, hur relationen mellan politiker och industrin fungerar och att finanskris inte är bra för miljön
8/30/201832 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Bonusavsnitt med Lars Hjälmered

Bonusavsnitt med moderaten Lars Hjälmered som vi spelat in i Jernkontorets stålstuga. Vi får veta hur man kombinerar man en bra näringspolitik med bra miljöpolitik, vad Sverige kan göra i världen och så tjatar vi lite om kärnkraft (nu igen).
8/29/201835 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Bonusavsnitt med Åsa Westlund

Bonusavsnitt med socialdemokraten Åsa Westlund som vi spelat in i Jernkontorets stålstuga. Åsa ser positivt på framtiden, tycker Sverige ska gå före i klimatarbetet och berättar om skillnaden mellan det politiska arbetet i Europaparlamentet och riksdagen.
8/28/201836 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Bonusavsnitt med Emil Källström

Jernkontoret som är stålindustrins branschorganisation bad oss göra politikerintervjuer i Kungsträdgården i Stockholm. Såklart sa vi och vi får därmed ett par bonusavsnitt av bara farten. Först ut är redan bekante Emil Källström som i detta avsnitt reder ut Stockholmares eventuella ignorans för landsorten, industrins villkor, miljöproblematik och vilka fåglar han vill utrota.
8/27/201836 minutes, 1 second
Episode Artwork

Jakob Forssmed

Kristdemokraternas vice partiledare Jakob Forssmed hälsar på och reder ut bistånd, civilsamhällets vara eller icke vara och dessutom ensamheten som verkar vara betydligt eländigare än många tror.
8/25/20181 hour, 3 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Ilan Sadé

Medborgerlig Samlings partiledare Ilan Sadé hälsar på och berättar att vi behöver ännu ett nytt parti, hur man kan vara liberal och konservativ samtidigt och att identitetspolitiken är livsfarlig.
8/21/20181 hour, 7 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Emil Källström

Centerpartiets ekonomisk-politisk talesperson Emil Källström hälsar på och vi diskuterar vad han gör om dagarna, vad arbetsförmedlingen gör om dagarna, varför en kommun blir centerpartistisk och att det tydligen inte är hjärnkirurgi att styra upp en förort på glid.
8/19/20181 hour, 1 minute, 13 seconds
Episode Artwork

Ida Drougge

Vi träffar Ida Drougge som är moderat riksdagledamot och pratar om  slöseri med skattepengar och att det är för dålig ordning och reda i myndigheterna och kommunerna.  Intervjun är inspelad hos Beppo Ljudproduktion. Tack Beppo!
8/13/20181 hour, 3 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Tjernobyl & Pripjat - På studieresa del 2

Fossila utsläpp dödar planeten och bland annat därför gillar vi kärnkraft. För att utmana vår uppfattning åker vi till det havererade kärnkraftverket Tjernobyl och den övergivna Pripjat för att se vad kärnkraft kan ställa till med.
7/16/201851 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

På studieresa del 1

Tobias och Kristoffer är på väg till Ukraina för att kolla in den övergivna staden Pripjat och det havererade kärnkraftverket Tjernobyl. På flygplatsen summerar vi almedalsupplevelser och förväntningar inför resan.
7/9/201821 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Almedalsspecial - Magnus Andersson

Magnus Andersson är partiledare i Piratpartiet som bland annat vill reformera upphovsrätten.
7/6/201812 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Almedalsspecial - Christian Carlsson

Kdu:s ordförande Christian Carlsson fokuserar på trygghetsfrågor, fler poliser och en bättre sjukvård utan köer.
7/6/201812 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Almedalsspecial - Beatrice Ask

Beatrice Ask har lång erfarenhet av rikspolitiken. Mycket av fokus ligger på säkerhetspolitik och samhällets beredskap vid eventuell kris. Borde man bli en prepper eller glida runt som vanligt?
7/5/201811 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Almedalsspecial - Jens Holm

Vänsterpartisten Jens Holm lägger mest fokus på miljöpolitik. Hur blir det med flyget och är elcyklar en bra grej att prioritera?
7/5/201813 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Almedalsspecial - Magnus Ek

I Almedalsvimlet hittade vi Centerpartiets ungdomsförbunds ordförande och riksdagskandidaten från Östergötland Magnus Ek. Han vill kämpa för en hållbar och rörlig värld.
7/5/201810 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Almedalsspecial - Alice Josephson

Alice Josephson är jämställdhets- och rättspolitisk talesperson för Grön Ungdom och kandiderar för miljöpartiet i Uppsala. Där lovas det ordentligt med byggande om hon får bestämma.
7/4/20186 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Almedalsspecial - Åsa Runander

Åsa Runander som är talesperson för det mindre kända partiet Enhet tycker existenslinjen är bättre än arbetslinjen. Och att det är roligare att köra buss än folk tror.
7/4/20188 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Almedalsspecial - Paula Bieler

Paula Bieler är migrationspolitisk talesperson för Sverigedemokraterna. Föga överraskande pratar vi om migration och integration!
7/3/201811 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Almedalsspecial - Hans Eklind

Hans Eklind är toppkandidat för Kristdemokraterna i Örebro län. Hur de äldre har det och hur samhället håller ihop är något som engagerar honom.
7/3/201813 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Almedalsspecial - Niels Paarup-Petersen

Almedalsveckan ägnas åt kortintervjuer i vimlet. Centerpartisten Niels Paarup-Petersen engagerar sig framförallt i Malmös utveckling där det finns klar förbättringspotential. 
7/2/201811 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Almedalsspecial - Sofia Arkelsten

Almedalsveckan ägnas åt kortintervjuer i vimlet. Först ut är Sofia Arkelsten från Moderaterna som ägnar sig åt att rädda världen om dagarna. 
7/2/20188 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Testa dina politiska koordinater!

Höger/vänster-skalan räcker inte långt när det handlar om att beskriva ens politiska hemvist. Då funkar GAL-TAN-skalan, som vi refererat till i flera avsnitt, bättre och som inte bara mäter höger/vänster utan också mäter konservatism/liberalism. I detta avsnitt gör vi ett GAL-TAN-test, diskuterar frågorna och presenterar resultatet. Vi vill vara transparenta med vår uppfattning och uppmanar andra att visa upp sina resultat!
6/25/20181 hour, 23 seconds
Episode Artwork

Vasiliki Tsouplaki

Vänsterpartiets kulturpolititiske talesperson Vasiliki Tsouplaki hälsar på och pratar kulturpolitik med oss. Borde vi ha en kulturkanon, öppna graffitiväggar och public service undrade vi och fick veta både det och en hel del annat.
6/18/20181 hour, 1 minute, 31 seconds
Episode Artwork

Daniel Forslund

Hur bra är sjukvården egentligen, drivs vårdcentraler av välfärdsoligarker och hur blir det i framtiden när vi verkar bli mer och mer intresserade av vår hälsa - och att leva till 120. Vi kallade in världens enda innovationslandstingsråd Liberalen Daniel Forslund för att reda ut.
6/11/20181 hour, 7 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Henrik Johansson

Grundaren av Inte Rasist men... Henrik Johansson hälsar på för att prata om hur man ska prata med nationalister och rasister. Får man ta i dem med tång, ska man störa deras möten eller är de som folk är mest - men som har fel?
6/4/20181 hour, 7 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Jonas Sjöstedt

Vi hojar ner till Riksdagen och hälsar på Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt. Vi försöker reda ut vad solidaritet är, vem som ska ansvara för gemensamma intressen och om rikedom verkligen är ett problem.
5/28/201856 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Naod Habtemichael

Centerstudenternas ordförande Naod Habtemichael hälsar på och vi pratar framförallt om Göteborg. En stad vi gillar men som verkar ha en del problem - åtminstone enligt Naod.
5/21/201855 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Annika Strandhäll

Idrotts- och socialminister Annika Strandhäll hälsar på. Vi undrar om sjukförsäkringen går att lita på, om man blir skjuten i Bergsjön och om Kexchoklad är knark. 
5/14/201853 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Gustav Kasselstrand

Nya partiet Alternativ för Sveriges partiledare Gustav Kasselstrand hälsar på. Vi pratar om migration och invandring och att svenska folket borde hålla ihop. Frågan är hur det ska gå till när så mycket i världen förändras.
5/7/20181 hour, 23 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Mikael Damberg

Vi träffar närings- och innovationsminister Mikael Damberg och tar tempen på företagsamheten i Sverige. En del funkar bra men Arbetsförmedlingen och PostNord har vi synpunkter på. Mikael gör sitt bästa för att försvara och förklara. Intervjun är inspelad hos Beppo Ljudproduktion! Vi
4/30/20181 hour, 2 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Katerina Janouch

Författaren och debattören Katerina Janouch som kandiderar för det nya partiet Medborgerlig Samling hälsar på. Vi vill förstås veta vad hon vill driva för politik, men det blir också mycket samtal om det uppskruvade tonläget på twitter.
4/23/20181 hour, 13 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Alice Bah Kuhnke

Kulturministern Alice Bah Kuhnke hälsade på för att prata om public service, men det blev mest annat, till exempel samer, kulturskolan och kulturell fostran. Inte så illa det heller.
4/16/201855 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Tomas Tobé

Justitieutskottets ordförande Tomas Tobé hälsar på och förklarar hur landet ligger avseende ordning/oordning och hur bra polisen funkar Han tycker också att det verkar osmart att låta kriminella bo på Mall of Scandinavia.
4/9/20181 hour, 34 seconds
Episode Artwork

Anna Ekström

Alla verkar överens om att skolan är viktig och att den behöver bli bättre. Tyvärr verkar just lärare hoppas över i den här diskussionen medan folk till höger och vänster har mer eller mindre bra idéer på hur skolan ska bli bättre för alla. Kristoffer och Tobias med strulig utbildningsresa i bagaget träffar gymnasie- och kunskapslyftsministern/"den duktiga flickan" som verkar ha bra koll!
4/2/201852 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Michael Wernstedt

Politiken har fungerat på samma vis i hundra år och nu är det dags för nåt nytt. Det tycker i alla fall Michael Wernstedt, partiledare för Initiativet som vill samskapa sitt partiprogram. Spännande tänkte vi och ville veta mer!
3/26/20181 hour, 1 minute, 31 seconds
Episode Artwork

Peter Eriksson

Det verkar väldigt(!) viktigt att vi har progressiv skatt på inkomster av något slags rättviseskäl och de lyckas ju göra det närmast omöjligt att jobba sig rik. MEN att komma in på bostadsmarknaden vid rätt tid och plats är en faktor som verkligen skapar skillnader mellan folk och folk. Hur har bostadsmarknaden blivit så dysfunktionell och vad kan man göra åt det? Vi får besök av bostadsminister Peter Eriksson och försöker reda ut detta. I dagens avsnitt är Tore Kullgren värdefull förstärkning. Gillar ni oss så överväg att bli en supporter på Patreon (https://www.patreon.com/synfaltframat) eller ge oss en recension på iTunes.
3/19/201854 minutes
Episode Artwork

Åsa Wikforss

Politiken är ofta en kamp om verklighetsbilder. Men vad är sant och vad är hittepå? För att reda ut hur människors förhållande till kunskap fungerar bjöd vi in filosofen Åsa Wikforss. Vi får veta mer om bland annat faktaresistens, bekräftelsebias och in-group-bias. Men sånt gäller ju bara andra, eller?  Stöd SYNFÄLT FRAMÅT! på Patreon https://www.patreon.com/synfaltframat  
3/12/20181 hour, 1 minute, 35 seconds
Episode Artwork

Mathias Sundin 2018

Mathias har suttit i Riksdagen för Liberalerna men lämnar nu för att uppmärksamma viktiga framtidsfrågor, något som politiker inte verkar vara alltför bra på, åtminstone inte som det verkar utifrån.
3/5/201859 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Richard Herrey

Mångsysslaren Richard Herrey har gillat Moderaterna sedan Gösta Bohmans tid. Nu är det sikte på Riksdagen.
2/27/201855 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Synfält Framåt Strikes Back!

Fyra år sedan sist. Vad händer nu?
9/22/20176 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Birgitta Ohlsson

EU- och demokratiminister Birgitta Ohlsson hälsar på och vi pratar bistånd, migration och framförallt EU.   
9/8/20141 hour, 1 minute, 53 seconds
Episode Artwork

Hannes Hervieu

Centerstudenten Hannes Hervieu är veckans gäst som vi pratar fackets roll, utbildnings- och arbetsmarknadspolitik med.
9/1/201456 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Lars Hjälmered

Göteborgaren, rymdingenjören och moderaternas energipolitiske talesperson hälsar på och reder ut hur det kommer sig att alla gillar att använda el, men verkar inte gilla att den produceras.
8/25/201451 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Helene Hellmark Knutsson

Veckans avsnitt fördjupar landstingspolitik tillsammans med socialdemokraten Helene Hellmark Knutsson som är oppositionslandstingsråd i Stockholms län. Hur kommer det sig att sjukvården som hela tiden får mer pengar inte verkar göra någon nöjd?
8/18/201457 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Caroline Szyber

Kristdemokraten och juristen Caroline Szyber hälsar på och vi hinner reda ut migrationspolitk, rättspolitik och situationen för svenska företagare.
8/11/201450 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Benny Lindholm

Benny Lindholm är ordförande för Liberala Studenter och kandiderar till Riksdagen för Folkpartiet i Uppsala. Avsnittet fördjupar högre studier och forskningspolitiken. Detta avsnitt är sponsrat av Jernkontoret
8/4/201449 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Per Norbäck

Direktdemokraten Per Norbäck gästar och ifrågasätter varför väljare bara får tycka till var fjärde år. Är det då så konstigt att intresset för politik är så lågt?
7/28/201447 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Per Bolund

Miljöpartisten Per Bolund gästar oss denna vecka. Vi reder ut miljöproblemen och Miljöpartiets komplicerade inställning till tillväxt.
7/21/201452 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Stig Henriksson

Veckans gäst är vänsterpartisten och kommunalrådet Stig Henriksson från Fagersta. Vi pratar om avfolkning, integration, skolan och om kommunpolitik i allmänhet. 
7/14/201456 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Almedalsavsnittet

Under Almedalsveckan har vi gjort kortintervjuer med kandidater i vimlet. Bland de intervjuade finns både etablerade politiker som Lars Stjernkvist (S), Johan Persson (Fp) och Carl Bildt (M) men också representanter för Normaldemokraterna och för Svenskarnas Parti.
7/7/20141 hour, 26 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Lena Adelsohn Liljeroth

Kultur- och idrottsministern Lena Adelsohn Liljeroth gästar och reder ut TV-licens, filminstitutet och om sport och politik hör ihop eller inte. 
6/30/201455 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Mathias Sundin

Mathias Sundin som är veckans gäst kandiderar till riksdagen för folkpartiet i Östergötland. Vi pratar en hel del om internationellt samarbete och demokratisering, men också om fascinationen för amerikansk politik.
6/23/201452 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Olof Lavesson

Moderaternas Olof Lavesson hälsade på och vi pratade en del om kulturpolitik. Olof är moderaternas HBTQ-talesperson och vi fördjupade även de frågorna.
6/16/201450 minutes
Episode Artwork

Hans Linde

Vänsterpartisten Hans Linde är veckans gäst. Vi pratar framförallt utrikespolitik, fattigdomsbekämpning och spridning av demokrati.  
6/9/201453 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Adam Cwejman

Vi tog tåget till Göteborg för att träffa Adam Cwejman som kandiderar till riksdagen för Folkpartiet i Göteborg. Vi diskuterar liberalism, hur det fungerar med lägstalöner och framförallt integration som Adam jobbar med till vardags. 
6/2/201453 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Jimmie Åkesson

Vi hälsar på hos Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson denna vecka. Vi pratar om hur man blir nationalist, om modernt kaffe och om vem som ska försörja oss i framtiden.
5/26/201453 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Gudrun Schyman

Gudrun Schyman från Feministiskt initiativ gästar oss denna vecka. Vi reder ut vad feminism är, vad som är feministiska frågor samt om Fi är ett vänsterparti.
5/19/201453 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Sara Skyttedal

Sist ut bland EP-kandidaterna hos oss är Kristdemokraten Sara Skyttedal. Vi fördjupar oss i Kristdemokraternas ursprung, lag och ordning samt det där med NATO.
5/12/201453 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Linda Norberg

Linda Norberg kandiderar för moderaterna i Nacka kommun. Vi utreder framförallt skolpolitiken som är Lindas huvudfokus. Är det bra med kommuner som huvudmän för skolorna? Är det bra med mindre klasser? Och är vi egentligen så usla i skolan?
5/5/201453 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Ulf Kristersson

Moderaten och socialförsäkringsministern Ulf Kristersson gästar oss denna vecka. Vi pratar om incitament till arbete och att det faktiskt finns många jobb som ingen verkar vilja ha.
4/28/201453 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Ali Esbati

Ali Esbati, riksdagskandidat för Vänsterpartiet i Stockholm, är veckans gäst. Vi pratar vinster i välfärden, om ekonomisk politik och vi jämför Sveriges och Norges vänster.  
4/21/201453 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Ebba Busch Thor

Ebba Busch Thor kandiderar till Europaparlamentet för Kristdemokraternas räkning. I veckans samtal pratar vi lite om ambitionerna med Europapolitiken, men också ganska mycket om kommunpolitik. Som kommunalråd i Uppsala har hon framförallt jobbat med äldrefrågor.
4/14/201453 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Fredrick Federley

Centerpartisten Fredrick Federley som kandiderar till Europaparlamentet är veckans gäst. Djurskydd, integritet och migration är frågor Fredrick vill fokusera på i Europaparlamentet.     
4/7/201453 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Isabella Lövin

Isabella Lövin är Europaparlamentariker för Miljöpartiet och kandiderar i år igen. I veckans samtal är fisken i centrum. Hur ska vi kunna ta ansvar för något som ingen äger? Detta avsnitt är sponsrat av Reforminstitutet.  
3/31/201453 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Anders Ygeman

Denna vecka träffar vi Anders Ygeman som är socialdemokrat och är ordförande för trafikutskottet. Anders kandiderar till riksdagen för Socialdemokraterna i Stockholm. I det här avsnittet får du veta en del om tåg. Vi får också lära oss vad triangulering betyder, vilka infrastruktursatsningar som varit bra investeringar och det finns hela två referenser till SJs mikrolasagne.  
3/24/201452 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Anna Troberg

Veckans gäst är Anna Troberg som är partiledare för Piratpartiet och kandidat till Europaparlamentet.Vi fördjupar framförallt ämnet personlig identitet.
3/17/201454 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Ellinor Eriksson

Denna vecka träffar vi Ellinor Eriksson som är socialdemokrat och kandidat till Europaparlamentet.  Vi får veta med om jämställdhet både på hemmaplan och ute i Europa. Dessutom kommer Kristoffer och Tobias ut som dropouts.
3/10/201452 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Paula Bieler

Paula Bieler är Sverigedemokrat, chefredaktör för SD-kuriren och kandidat till Europaparlamentet. I veckans avsnitt får vi veta att djur är gott, att EU bestämmer för mycket och att varsamt framåtskridande är rätt väg framåt.  
3/3/201456 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Jakop Dalunde

Miljöpartisten och Europaparlamentskandidaten Jakop Dalunde gästar oss denna vecka.Vi hinner avhandla migration, digitala rättigheter och klimatproblematiken.
2/24/201455 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Christofer Fjellner

Christofer Fjellner är Europaparlamentarikern som inte får nog av Bryssel och kandiderar igen. I veckans avsnitt får vi veta att textilindustrin egentligen är vår och att borgerlig miljöpolitik är den mest begåvade.Detta avsnitt är sponsrat av Stiftelsen Fritt Näringsliv
2/17/201453 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Annie Lööf

Annie Lööf är Näringsminister och partiledare för Centerpartiet. I veckans avsnitt får vi inblick i Sveriges bibelbälte och i Angolas medieutbud. Vi får också näringsministerns välsignelse att flytta in i övergivna hus!
2/10/201451 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Robert Hannah

Assyriern, svensken, människorättsjuristen och folkpartisten Robert Hannah gästar oss denna vecka. Robert är kandidat till både Riksdagen och till Europaparlamentet. Avsnittet ägnas bland annat åt integration och den havererade bostadspolitiken.
2/3/201455 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Jytte Guteland

Socialdemokraten Jytte Guteland som kandiderar till Europaparlamentet gästar oss denna vecka. Varför har många svårt att få jobb, vad vet vi om EU och har Staten egentligen ett Plusgirokonto? Detta avsnitt är sponsrat av Stiftelsen Fritt Näringsliv. 
1/28/201450 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Lorentz Tovatt

Grön ungdoms språkrör Lorentz Tovatt som kandiderar Riksdagen för Miljöpartiet i Stockholm gästar oss denna vecka, Vi fördjupar oss i miljö- och migrationspolitiken. Vi hinner också hylla boken 1984 och skickar en femhundring till Filippinerna.Detta avsnitt är sponsrat av Stiftelsen Fritt Näringsliv. 
1/20/201450 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Hanna Björklund

Hanna Björklund som kandiderar till Riksdagen för Centerpartiet i Södermanland gästar det första avsnittet av SYNFÄLT FRAMÅT! Detta avsnitt är sponsrat av Stiftelsen Fritt Näringsliv.
1/10/201449 minutes, 51 seconds