Winamp Logo
Свесни разговори Cover
Свесни разговори Profile

Свесни разговори

Macedonian, Education, 3 seasons, 42 episodes, 23 hours, 54 minutes
About
“Свесни разговори” е подкаст за оние кои не сакаат повеќе да чекаат другите да се менуваат. Ова е подкаст за свесни креатори на животот. Овој подкаст е за будење, промена, трансформација, едукација, поддршка, љубов и разбирање. Ова е подкаст кој со сигурност ќе ја крене вашата вибрациона фреквенција.
Episode Artwork

#36 Како да градиш личен бренд и зошто е тоа важно?

Во оваа епизода зборувам за моќта на личниот бренд и зошто градењето личен бренд е одговор на променливите трендови и моменталната состојба на онлајн пазарот. Креирај содржина во склад со себе - ПРИЈАВИ СЕ : ⁠ВИП: Креирај соджина во склад со себе (canva.site)⁠ Newsletter - ⁠https://www.subscribepage.com/newsletterkaterinalj⁠ Instagram - ⁠www.instagram.com/katerina.ljamova.bogoevska
1/31/202418 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#34 Поинаков начин на поставување на цели

Во оваа епизода споделувам начин за поставување на цели за кој верувам дека поголемиот дел од вас немаат слушнато. Она што треба да го направиш е следнотo: Чекор: Преслушаj ja поткаст епизодата #34 Поинаков начин на поставување цели. Чекор: Замисли дека е крај на годината и веќе да ги имаш постигнато сите твои цели поставени на почетокот на годината. Чекор: Превземи го PDF-от и одговори ги прашањата во него. Доколку сеуште не сте пријавени на мојот newsletter, а сакате повеќе вакви содржини, истото можете да го направите тука: https://www.subscribepage.com/newsletterkaterinalj
12/29/202314 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#33 Поставување намера за 2024 преку твојот збор на годината

Во оваа епизода ја споделувам алатката "збор на годината" која ја открив во 2023. Зошто мене лично ми донесе многу вредност решив да ја споделам со вас, особено ако не сте тип кој сака да планира и да поставуа цели. Преку оваа алатка добивате само еден збор кој че ви го даде правецот за следната година. Доколку сакаш да добиваш инспиративни и корисни mail-ови поврзани со личен развој, онлајн бизнис и growth mindset пријави се тука: https://www.subscribepage.com/newsletterkaterinalj
12/22/202316 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#32 Изговори - Немам пари

Оваа епизода е дел од мини серијалот Изговори. Низ 5 недели зборувам за 5те најчести изговори кои ни се јавуваат и не одвраќаат од нашите соништа, цели или промени. Зборувам за следните изговори: Мислењето на другите Страв од неуспех Немање време Мали деца Немање финансиски средства Дококолку сакате да се пријавите на мојот newsletter и секоја среда да добивате mail од мене во кои делам нови идеи и применливи алатки за градење на квалитетно онлајн присуство кликнете на овој линк: https://www.subscribepage.com/newsletterkaterinalj Free webinar: ⁠⁠Објави кои резонираат⁠⁠ Мојот прв програм: ⁠⁠⁠Креирај соджина во склад со себе⁠⁠
12/15/202312 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#31 Изговори - Имам мали деца

Оваа епизода е дел од мини серијалот Изговори. Низ 5 недели зборувам за 5те најчести изговори кои ни се јавуваат и не одвраќаат од нашите соништа, цели или промени. Зборувам за следните изговори: Мислењето на другите Страв од неуспех Немање време Мали деца Немање финансиски средства Дококолку сакате да се пријавите на мојот newsletter и секоја среда да добивате mail од мене во кои делам нови идеи и применливи алатки за градење на квалитетно онлајн присуство кликнете на овој линк:https://www.subscribepage.com/newsletterkaterinalj Free webinar: ⁠Објави кои резонираат⁠ Мојот прв програм: ⁠⁠Креирај соджина во склад со себе⁠
12/8/202312 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#30 Изговори - Немам време

Оваа епизода е дел од мини серијалот Изговори. Низ 5 недели зборувам за 5те најчести изговори кои ни се јавуваат и не одвраќаат од нашите соништа, цели или промени. Зборувам за следните изговори: Мислењето на другите Страв од неуспех Немање време Мали деца Немање финансиски средства Дококолку сакате да се пријавите на мојот newsletter и секоја среда да добивате mail од мене во кои делам нови идеи и применливи алатки за градење на квалитетно онлајн присуство кликнете на овој линк:https://www.subscribepage.com/newsletterkaterinalj Free webinar: Објави кои резонираат Мојот прв програм: ⁠Креирај соджина во склад со себе⁠
12/1/202314 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#29 Изговори - Страв од неуспех

Оваа епизода е дел од мини серијалот Изговори. Низ 5 недели зборувам за 5те најчести изговори кои ни се јавуваат и не одвраќаат од нашите соништа, цели или промени. Зборувам за следните изговори: Мислењето на другите Страв од неуспех Немање време Мали деца Немање финансиски средства Дококолку сакате да се пријавите на мојот newsletter и секоја среда да добивате mail од мене во кои делам нови идеи и применливи алатки за градење на квалитетно онлајн присуство кликнете на овој линк:https://www.subscribepage.com/newsletterkaterinalj Мојот прв програм: Креирај соджина во склад со себе
11/24/202312 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

#27 Промена на насока или еволуција? Приказна за личен бренд

Ова е приказна за промените, за достигнување на нови нивоа, за мислењето на другите, за храброста да се слуша внатрешниот порив и покрај стравот од рушењето на сликата за себе каква ја знаат дургите. Ова е приказна за личен бренд и за останување искрен спрема себе. За да се пријавите на мојот newsletter пополнете ја формата тука.
11/10/202312 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Дигитален детокс - начин да се земе чекор назад со цел да се тргне напред

Во оваа епизода зборувам за тоа што правев изминатиов месц колку што трае до сега мојот дигитален детокс, зошто се решив на овој чекор и што научив од истиот. Иако не бев активна на Инстаграм и се фокусирав на квалитетно време со децата и сопругот, работев и на подготовка на нашата конференција за која има многу многу новости кои сеуште не можам да ги споделам. Она што е важно е дека оваа година имаме мини тим за разлика од лани кога бев сосема сама, а веќе имаме и 14 потврдени предавачи. Едвај чекам да споделам со вас! Можете да ме следите на мојот личен ⁠⁠Instagram профил⁠⁠ или на профилиот на ⁠⁠невладината организација Grow ⁠⁠, како и на мојата⁠⁠ web страна.⁠⁠ Ако сакате да бидете дел од мојата ⁠⁠newsletter листа⁠⁠ каде што секогаш прво објавувам за најновите проекти можете да се претплатите тука. Можете да ја посетите и нашта ⁠⁠e-продавница⁠⁠ каде можете да ги видите активните понуди.
6/14/202319 minutes, 10 seconds