Winamp Logo
Суров Материал Cover
Суров Материал Profile

Суров Материал

Bulgarian, Social, 1 season, 7 episodes, 2 hours, 43 minutes
About
Две блондинки. Две звезди. Майка и дъщеря. Ива и Дара Екимови без грим, филтри и монтаж за живота, такъв, какъвто е, когато никой не ги вижда.
Episode Artwork

"Суров Материал" - Разочарованията от абитуриентския бал и какво предстои за Дара Екимова

Ден, след като Дара Екимова и Искрата триумфираха с награда за най-добър мейнстрийм видеоклип за “Apology” на наградите 359 HIP HOP AWARDS, Дара разказва за разочарованието си след дългоочаквания си абитуриентски бал. От какво е разочарована младата звезда, струваше ли си цялата инвестиция и подготовка и защо НЕ! Как стъпва една „Жена на годината“ в истинския живот – две седмици след завършването на училище? Какво предстои на Дара и каква е специалността, в която ще продължи образованието си – и не, не е музиката! Откровен разговор между майка и дъщеря слушаме „Суров Материал“.
6/23/202113 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

"СУРОВ МАТЕРИАЛ" - За и против големите вълнения на Дара Екимова за абитуриентския й бал

Десет дни преди абитуриентския бал на „Жена на годината“ – Дара Екимова, тя споделя вълненията си, преди деня, който чака дълго време и с емоция. Защо Ива реагира с неразбиране към вълненията на дъщеря си и изобщо не влиза в тях, разказ какво е преживяла в училище, и защо не си спомня с умиление за този период – откровено от Ива. Защо Ива отказва да отиде на бала на Дара…. От Дара – съвсем откровено защо толкова се вълнува за бала си, при положение, че в последните две години ролята на принцеса на сцената, във страхотните й видеоклипове, в медиите и десетките супер красиви рокли са били ежедневие. Какво ще направи с роклята след бала и всичко около абитуриентския бал на Дара и подробностите, които дори Ива не знае преди него – слушаме „Суров Материал“! Епизодът е записан преди раздаването на наградите „Оскар“, оставяме без монтаж разговорът по темата между две звезди – майка и дъщеря!
5/8/202119 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

"СУРОВ МАТЕРИАЛ" - Социалните мрежи са токсични!

Социалните мрежи са токсични! Темата за хейта в социалните мрежи след участието на Дара в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ е основна в новия епизод на „Суров материал“. Първата паник атака, която Дара получи след безобразните коментари в интернет срещу едно младо, талантливо, красиво и успешно момиче като нея и тези срещу Ива, са повод да отворим темата за това къде е границата на омрзата на хората, които се захранват от това да обиждат успелите в социалните мрежи.
3/28/202123 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

"СУРОВ МАТЕРИАЛ" Епизод 4 - "Война"

Епизод 4 на "СУРОВ МАТЕРИАЛ" е ВОЙНА! Защо? Слушаме Ива и Дара Екимови в "Суров Материал"!
2/26/202120 minutes, 1 second
Episode Artwork

"СУРОВ МАТЕРИАЛ" Епизод 3 - Bodyshame

Третият епизод стартира със съвсем суровото "Оффффф" от Ива - защо? Разговорът тръгва от тренировките на Дара за новия клип, който ще снима, преминава през темата дали 18 годишната "Жена на годината" ще бъде "гола" в него. Двете искренно споделят дали и от какво са се срамували от телата си през годините. Темата за менталното здраве на младите, които непрекъснато се сравняват с нереалните образи в социалните мрежи и за финал - защо според Ива днешните момичета са доста поразглезени. Слушаме "Суров материал"!
2/15/202132 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

"СУРОВ МАТЕРИАЛ" Епизод 2

Епизод 2 ни дава отговор дали Дара успя да си върне отнетата шофьорска книжка, през какви изпитания премина, какви вселенски знаци получи, покрай премеждията около ситуацията и първи подробности за новото парче и клип, по които работи и как Ива реагира на начина, по който организира времето и задълженията си 18-годишната "Жена на година".
2/5/202125 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

"СУРОВ МАТЕРИАЛ"

Две блондинки. Две звезди. Майка и дъщеря. Ива и Дара Екимови без грим, филтри и монтаж за живота, такъв, какъвто е, когато никой не ги вижда.
1/23/202129 minutes, 22 seconds