Winamp Logo
Summa summarum Cover
Summa summarum Profile

Summa summarum

Norwegian, Social, 4 seasons, 44 episodes, 1 day 16 hours 9 minutes
About
I denne splitter nye Kamille-podcasten blir vi kjent med spennende og interessante kjendiser på en litt utradisjonell måte. Her skal vi nemlig se på om det er mulig å forutse fremtiden til gjesten, basert på det livet hun eller han har levd til nå. Summa Summarum ledes av journalist Kjersti Kvam, og med seg i studio har hun den anerkjente psykologen Ragnhild Bang Nes. Kjersti og gjesten samtaler om livet gjesten har levd til nå. Basert på samtalen underveis, samt spennende og beskrivende tankeøvelser, skriver Ragnhild en tale til gjestens 80-årsdag. Dette gjøres «live» under innspillingen. I slutten av hver episode leker vi at vi er i gjestens 80-årsfest, og hun eller han får høre talen om hvordan livet «ble». Talen er altså en slags kvalifisert spådom om hvor deres egenskaper, kvaliteter og verdivalg faktisk kan se ut til å bringe dem videre i livet.
Episode Artwork

Summa Summarum: Ingrid Gjessing Linhave

Dagens gjest er den kontrastfylte NRK-programlederen Ingrid Gjessing Linhave (45), som på den ene siden er kjempetøff og råfrekk, mens hun på den andre er grublende og uttapå-følsom. Vi snakker om livslinja hennes, som er en berg og dal-bane de luxe, og Kjersti rives med i Ingrids mange historier! Til slutt feirer vi 80-årsdagen til Ingrid i Bergen - med trusa utenpå pysjen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
01/12/20221 hour 10 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Summa Summarum - Ida Elise Broch

Dagens gjest er Hjem til Jul-stjerna, skuespiller og poet Ida Elise Broch (35)! Hun forteller om et liv i farta, pauser i fosterstilling, økonomisk uro, illeluktende barndomsminner, tv-suksessene og årene hvor rollene forsvant og hun jobbet som bartender og sekretær(!). Ida ser fram til å endelig lene seg tilbake og kose seg som pensjonist, før hun, i følge Ragnhild, skal feire 80-årsdagen i 20-tallsstil på en tidevannsøy. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/11/20221 hour 18 seconds
Episode Artwork

Summa Summarum - Jørn Lier Horst

Dagens gjest er krimmester Jørn Lier Horst (52), politietterforskeren som ble en av våre mest produktive forfattere. Bak mysteriene han virvler opp, befinner det seg en stødig og jevn fyr, men det viser seg også at nattegrubling og tilfeldigheter har preget Jørns liv. Kjersti prøver å grave litt ekstra i forventningene til livet, og til slutt holder Ragnhild sin første krimbaserte 80-årstale, når vi feirer Jørn i sjølveste Kautokeino. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/11/202254 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Summa Summarum: Hadia Tajik

Dagens gjest er politiker og forfatter Hadia Tajik (39), som har lært seg mange, gode kriseverktøy gjennom et langt politisk liv. Lykkeskalen bærer fremdeles preg av vårens pendletumulter, og dagsformen av å være småbarnsmamma, men det virker ikke som om det går ut over verken åpenheten eller humøret! Kjersti får tidlig roet ned sin engstelse for vanskelig politisk prat, mens Ragnhild samler inn stoff til talen i 80-årsfeiringen, som får en helt unik meny... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/11/20221 hour 2 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Summa Summarum: Isabel Skolmen

Dagens gjest er skuespiller, komiker og klesdesigner Isabel Skolmen Ødegård (46), som akkurat nå gjør stor suksess med Instagramkontoen hvor hun snakker «med» bestevenninna Bodil. Hun forteller om oppveksten som enebarn i generasjonsbolig, om modelllivet, artistmulighetene som glapp, livet som ung mor, og skjebneåret 2007, hvor «alt» skjedde - spesielt i kjærligheten. Kjersti, som kjenner Isabel privat, får høre mye spennende nytt, og til slutt gir Ragnhild Isabel tidenes største 80-årsfeiring. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/11/20221 hour 4 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Summa Summarum: Helsesista (Gjesteprogramleder Jannecke Weeden)

Dagens gjest er sjølveste Helsesista, som i virkeligheten heter Tale Maria Krohn Engvik (43), og som har noen spennende livsvalg å by på. Gjesteprogramleder Jannecke lar seg rive med i tankeøvelsene, og Ragnhild spår at Tale bytter ut seilbåten med en nymotens selbåt, før de alle tre fantaserer om hvordan det vil være å sitte på slottstaket som 100-åring.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
26/10/20221 hour 3 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Summa Summarum: Desiree Andersen (Gjesteprogramleder Jannecke Weeden)

Dagens gjest er trenings- og kostholdsinfluenser Desiree Andersen (39), som byr på en livslinje og -valg som overrasket både Ragnhild og gjesteprogramleder Jannecke Weeden. Du får høre hvorfor Desirees valgspråk har blitt «alt ordner seg!», hvor irriterende hun synes firkantede folk er, og hvis du en gang skulle befinne deg barbak på en hesterygg i 70 km i timen, får du også noen tips om hvordan å løse det. Til slutt feirer vi 80-årsdagen til Desiree, og Jannecke er den som tar til tårene... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/10/202258 minutes 53 seconds
Episode Artwork

Summa Summarum: Kristin Solberg

Dagens gjest er en erfaren, kunnskapsrik og eventyrlystig journalist, nemlig Kristin Solberg. Hun har tatt helt andre og veldig modige livsvalg enn de fleste av oss. Alt fra å være utenrikskorrespondent i Midtøsten til frilans i India. Til slutt feires 80-årsdagen til Kristin, hvor vi finner ut av at hun har det berømte Skjetten-genet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/10/20221 hour 53 seconds
Episode Artwork

Summa Summarum: Sandra Lyng

Dagens gjest er artist og mentaltrener Sandra Lyng, som på sine 35 år har sanket mer livserfaring enn de fleste gjør i løpet av et langt liv. Sandra får en overraskelse når det viser seg at Ragnhild er en av hennes idoler, og både Kjersti og Ragnhild er så inspirert av Sandras verktøy og livsanskuelser, at de bestemmer seg for å bli med henne på retreat! Men før det, danser de gikta av seg i Sandras 80-årsdag.www.sandralyng.no Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
05/10/20221 hour 8 seconds
Episode Artwork

Summa Summarum: Silya Nymoen

Dagens gjest blir beskrevet både som et fyrverkeri og en fyrstikk, og den herlige energien til artisten Silya blåser nesten Ragnhild og Kjersti av banen fra første stund. Det snakkes om høner, hardt arbeid, suksess, brutte drømmer og utro menn, for å nevne noe, men den røde tråden gjennom Silyas liv er setningen «ja, jeg blir med» og et stort pågangsmot. Etter noen tårer og mye latter avsluttes episoden med Silyas 80-årsdag, som faktisk feires to ganger! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/09/202259 minutes 51 seconds
Episode Artwork

Trailer sesong 04 - Summa Summarum

Endelig en ny sesong av Summa Summarum! Vi blir kjent med spennende og interessante kjendiser på en litt utradisjonell måte. Her skal vi nemlig finne ut om det er mulig å forutse fremtiden til gjesten, basert på det livet hun eller han har levd til nå.Summa Summarum ledes av journalist Kjersti Kvam, og med seg i studio har hun den anerkjente psykologen Ragnhild Bang Nes. Basert på samtalen underveis, samt spennende og beskrivende tankeøvelser, skriver Ragnhild en tale til gjestens 80-årsdag. Dette gjøres «live» under innspillingen.I slutten av hver episode leker vi at vi er i gjestens 80-årsfest, og hun eller han får høre talen om hvordan livet «ble». Talen er altså en slags kvalifisert spådom om hvor deres egenskaper, kvaliteter og verdivalg faktisk kan se ut til å bringe dem videre i livet. Hosted on Acast. See <a style='color:grey;' target='_blank' rel='noopener noreferrer' href='https://acast.com/privac
21/09/20221 minute 48 seconds