Winamp Logo
Suhteellista Podcast Cover
Suhteellista Podcast Profile

Suhteellista Podcast

Finnish, Social, 1 seasons, 11 episodes, 5 hours 10 minutes
About
Asiaa ihmissuhteista sekä ilmiöistä niiden ympärillä. Ensimmäinen kausi ulkona nyt! Hosteina Meri, muoti- ja lifestylevaikuttaja Minnean muruja -blogista ja Hanna, kauneus- ja lifestylevaikuttaja Hannamaria-blogista. Hanna: @hannamariaw // Meri: @minneanmuruja
Episode Artwork

10. Joulu ja juhlapyhät: rasite parisuhteelle?

Mistä kiikastaa, jos joulu ja muut juhlapyhät on vain rasitteita parisuhteelle, kuinka erilailla lyhyessä ja pitkässä parisuhteessa joulut vietetään, onko joulu spesiaalia aikaa parisuhteessa ja annetaan vielä viisi vinkkiä joilla selvitä juhlapyhistä! Loppubiisinä Merin valinta, Elviksen tulkinta "Silver Bells" -kappaleesta.
09/12/202031 minutes 27 seconds
Episode Artwork

9. Ensitreffit: valkoisia ruusuja ja huoltsikkakahveja

Monetko huonot ja hyvät treffit mahtuu elämään, onko jokin juttu jäänyt vain ensitreffien asteelle (vinkki, kyllä on!), millaiset olisivat täydelliset ensitreffit, onko käynyt sokkotreffeillä ja lähdettäisiinkö Ensitreffit alttarilla –ohjelmaan? Loppubiisinä Merin valitsema Mikko Harjun "Sinä riität" jota kuullaan useasti kyseisessä ohjelmassa.
02/12/202030 minutes 39 seconds
Episode Artwork

8. Auttaako aika sisarussuhteiden parantumisessa?

Onko tärkeää että on sisaruksia, onko ne opettaneet jotakin, miten suhde eroaa nyt vs. Lapsena (vai eroaako), onko eri asia kun sisaruksena on veli vai sisko ja onko tämänhetkiseen sisarussuhteeseen tyytyväinen? Loppubiisinä Hannan valinta, Avicii:n Hey Brother.
25/11/202029 minutes 21 seconds
Episode Artwork

7. Toimiiko ystävyys 12 vuoden ikäerolla?

Millaisia haasteita ikäero tuo ystävyyteen, onko iällä väliä kaverisuhteissa, voiko vahvaa ystävyyttä syntyä eri ikäisten välille ja miten ylipäätään ystävyys määritellään aikuisiällä? Loppubiisinä Hannalle samaistuksen tunteita herättävä Keko Salatan "Vanha (feat BEHM)."
18/11/202033 minutes 4 seconds
Episode Artwork

6. Ikäero parisuhteessa: Kuinka nuori on liian nuori?

Miksi miehille on hyväksyttävämpää "ottaa" nuorempi nainen kuin toisin päin, mitkä on meidän "hyypiöikärajat" joita voisi deittailla ja mistä se ylipäätään johtuu, että suuria ikäeroja kauhistellaan? Loppubiisinä aivan hatusta heitetty valinta "Age Gap Love" esittäjältä "Random Seed". 
11/11/202031 minutes 45 seconds
Episode Artwork

5. Voiko kaukosuhteet toimia?

Hetken huumaa vai lopullista rakkautta? Mikä luetaan kaukosuhteeksi, millaiset kokemukset kummallakin on, miten usein näkeminen riittää ja millaisella fiiliksellä itse on näissä mukana? Loppubiisinä Merin valinta vuosituhannen alusta, Atomic Kittenin "Whole Again".
04/11/202030 minutes 36 seconds
Episode Artwork

4. Voiko puolison kanssa puhua eksistä?

Montako kummallakin on entisiä, tietääkö kumpikaan nykyisen puolisonsa entisistä, voiko niistä puhua nykyisen puolison kanssa ja miksi etenkin Hanna haluaa tietää ja keskustella nykyisen entisistä enemmänkin? Loppubiisinä Merin valinta, Ida Paulin ja Kalle Lindrothin "Hullu exä".
28/10/202031 minutes 45 seconds
Episode Artwork

3. Pitääkö kumppanin olla match myös ulkoisesti?

Miksi Ensitreffit alttarilla joutui mediamyllytykseen ulkonäön kommentoinnista, ollaanko lähdetty etsimään kumppania ulkoisten elementtien perusteella ja mitä ollaan mieltä mm. Painon kommentoinnista? Loppubiisinä Jukka Pojan "Pläski".
21/10/202030 minutes 26 seconds
Episode Artwork

2. Tinder: Kannattaako omaa markkina-arvoa testata?

Mikä se markkina-arvo oikein on treffimarkkinoilla, kuinka Elo-luku ja algoritmit siihen vaikuttavat ja onko oikein kokeilla Tinderiä feikkitilillä? Loppubiisinä Alisan "Tinderi", feat Kevin Tandu ja LC Nick.
13/10/202031 minutes 35 seconds
Episode Artwork

1. Esittely: Ystävyydestä, suhteista ja Ville Valosta

Mistä koko podcast tulee kertomaan, kuinka me kaksi tavattiin, millaiset on meidän pari- ja ystävyyssuhteet sekä -piirit sekä miten Ville Valo liittyy asiaan. 
06/10/202029 minutes 19 seconds
Episode Artwork

0. Intro

Podcastin intro, yay!
28/09/202028 seconds