Winamp Logo
Sporty mama Cover
Sporty mama Profile

Sporty mama

Norwegian, Fitness / Keep-fit, 1 season, 107 episodes, 4 days, 4 hours, 49 minutes
About
Treningsprofilene Hanna Sundquist og Lotte Oxholm har nettopp blitt mødre. Fra å gå fra en livsstil der trening har vært en stor del av hverdagen, prøver de nå iherdig å sjonglere hverdagen i tidsklemma med små barn. I denne podcasten kommer du til å få tips til hvordan du kan ta sunne valg som gir deg overskudd i tilværelsen som forelder. Jentene kommer til å dele sine favoritt-treningsøkter og kostholdstips, samtidig som de kommer til å gi deg motivasjon til en sporty hverdag med barn. I tillegg blir det spennende gjester og forskningsbasert informasjon som vil gi deg kunnskap i din aktive livsstil. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for privacy and opt-out information.
Episode Artwork

54. Kristin Holte om overgangen fra idrettsutøver til mamma, gravidtrening og fremtidig CrossFit-karriere

Lotte har tatt en prat med CrossFit-dronninga som blant annet ble verdens mester i functional fitness i 2021 og har en lang og rå idrettskarriere bak seg. Hvordan trener en tidligere CF-utøver under graviditeten, hva tenker Kristin om fødsel og fremtiden som sporty CrossFit-mama? Dette og mye mer får du i denne episoden! La deg inspirere og motivere av Norges mest gjennomtrente dame! Følg henne på Instagram @holtekristin! God lytt :D Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/26/202353 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

50. Emmeli Bang mistet de to jentene hun hadde i magen - Dette er hennes historie

Emmeli Bang opplevde sitt livs største mareritt. De to tvillingjentene hun hadde i magen fikk aldri mulighet til å vokse opp utenfor magen. I denne episoden deler hun sin historie. Vi hyller åpenheten og den styrken Emmeli viser. Står du i lignende situasjon eller er pårørende? Oppsøk Landsforeningen for uventet barnedød - lub.no / @lub_norge Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/22/20231 hour, 1 minute, 41 seconds
Episode Artwork

34. Catrine Collins' beste tips til trening i tidsklemma

I denne episoden har Lotte tatt en prat med treningsinfluenser Catrine Collins. Med over 100 tusen følgere på Instagram inspirerer Catrine daglig damer til å ha en fysisk aktiv livsstil med trening og enkel hverdagsaktivitet. Utover det lever hun av å trene damer live over skjerm! Catrine er en sporty guttemamma og har en nokså hektisk hverdag med jobb, trening og det å følge opp gutta sine i barnehage, på skole og med diverse fritidsaktiviteter. Dette med tidsklemma er noe Catrine virkelig har kjent på siden hun ble mamma, såpass at hun valgte å skrive en bok som heter "Trening i tidsklemma". I denne episoden får du selvfølgelig Catrines beste tips til trening i tidsklemma. Videre deler hun alt fra hvordan hun trener om dagen, hvordan hun trente under og etter graviditet og hvordan hun motiverer seg til trening på dager hvor dørstokken "smeller rett i panna". Catrine kommer også med tips til hvordan man kan ta med småbarn på fysisk aktivitet og trening, og ikke minst hvordan man kan legge opp treningen på lekeplassen mens barna leker! NYT OG GOD LYTT :D Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/23/20221 hour, 11 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

29. Maren Erdvik om den vanskelige veien mot å bli gravid

Denne uken er vi så heldige å få med treningsprofil og trener Maren Erdvik som gjest. Hun er nå halvveis i graviditeten, og forteller at dette er et veldig ønsket barn. Det siste året har hun gjennomgått hele fem spontanaborter, og hun forteller i denne episoden åpent om hvordan dette har påvirket henne både fysisk og psykisk. Vi håper at Marens historie vil hjelpe andre som står i lignende situasjoner. Ja til åpenhet! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/19/202245 minutes, 54 seconds