Winamp Logo
Spiritualiteit in Spijkerbroek Cover
Spiritualiteit in Spijkerbroek Profile

Spiritualiteit in Spijkerbroek

Dutch, Spirituality, 2 seasons, 46 episodes, 1 day, 10 hours, 31 minutes
About
In deze podcast bespreken we spiritualiteit op een manier die je bijna nergens tegenkomt. Tegendraads, down-to-earth, simpel, effectief en ook dat je er gewoon ook meteen iets mee kan. Geen zweverig gepraat (vind ik dan) en gewoon op zijn boerenhollands uitgelegd. Spiritualiteit in spijkerbroek.
Episode Artwork

Er is geen ziel en er is geen dood

Een nieuw jaar is begonnen en dit was mijn antwoord op een vraag die ik kreeg via Insta. Omdat het best een lang antwoord is? Een podcast :-)Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/11/202218 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Je kan toch geen geld vragen als je spiritueel bent??

Geld vragen als je spiritueel bezig bent. Dat is toch niet goed? Of juist wel?Check de aflevering en doe er je voordeel mee.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/26/202124 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Het is allemaal de schuld van de wappies!

Het is allemaal de schuld van de wappies. Ik word er gek van. Check de aflevering waarom.En vind je dit tof? Geef dan even een toffe review. Altijd leuk om te lezen!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/14/20215 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Dikke mensen die roken zijn niet spiritueel...

Dikke mensen die roken zijn niet spiritueel. Is dat zo?Check de aflevering hier met dank aan een volger die mij attendeerde op een idee. Je lichaam is helemaal niet belangrijk. Het is een illusie namelijk.Mijn antwoord hoor je hier in de sessie.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/11/202115 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

De voetbalwedstrijd...

De tijd van nu is net een voetbalwedstrijd. Denk er goed aan waar je wilt staan als de wedstrijd wordt gespeeld...En vind je dit tof? Geef dan even een toffe review. Altijd leuk om te lezen!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/7/202117 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Het meest egoïstische om te doen is ook het beste

Wat het meest egoïstische is om te doen is ook het beste om te doen. Wat dat is? Check de aflevering.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/16/202114 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Kleuters, pubers, studenten en leraren...

Het zijn allemaal andere mensen, alleen op een heel ander niveau. Check de aflevering over bewustzijn.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/9/202125 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Persoonlijke ontwikkeling is niet de weg...

Maar kan wel een goed begin zijn. En voor de meeste mensen misschien wel het beste begin. Zo was het voor mij zeker. Kijk daarom even op https://edwinsgratisboek.nl voor een boek over hypnose.Of check de masterclass: https://gratishypnoseleren.nlHet kan je enorm helpen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/5/202124 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

We streven liever de duivel na...

9/30/202117 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

De kat in het donker houdt niet van licht...

Hoe weet je nu wat de beste uitkomst is? Hoe maak je negatieve mensen positiever? Hoe te werken met licht? Allemaal vragen en allemaal antwoorden in deze podcast. Doe er je voordeel mee.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/22/202119 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Het coronatoegangsbewijs. Hoe nu verder?

Wat zegt het spiritueel eigenlijk zo een bewijs? Wat kan je doen vanuit een spiritueel standpunt? Check de aflevering en doe er je voordeel mee.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/13/202122 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Resultaten, zijn ze belangrijk?

Resultaten. Zijn ze belangrijk? We kunnen ze wel belangrijk maken als zijn ze dat niet echt natuurlijk. Maar ja...In deze therapeutische aflevering vooral voor mij kom ik toch op een interessante conclusie.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/10/202114 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Seksuele energie

Hoe gebruik je seksuele energie om sneller te manifesteren? En hoe zorg je ervoor dat het je niet vernietigt? Check de afleveringZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/2/202120 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Paranormaal is dat spiritueel? Nee.

Paranormaal en spiritueel is zeker niet hetzelfde. Check de aflevering. Vers van de pers.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/24/202116 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Mag je geld vragen voor je diensten? Je moet!

Als je geen geld vraagt werk je mee aan de armoede op de wereld...Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/18/202119 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Het antwoord zit niet in je...

Het antwoord zit in je? Nou niet echt... Check de aflevering.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/11/202117 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Jij mag zijn zoals jij bent? Absoluut niet!

Frédérique werd in elkaar geslagen. Heftig. Iedereen poste de quote van haar. Een mooie quote:Jij mag zijn zoals jij bent, dus ik mag zijn zoals ik ben.Heel mooi, kan zo op een tegeltje, maar niemand vindt dat...Een controversiële aflevering staat er voor je klaar.Aflevering 13...Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/3/202114 minutes
Episode Artwork

Oneindig Geduld...

Wat nou als je oneindig geduld hebt om te krijgen wat je toekomt? Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/23/202113 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Alles is nu?

Maar wat betekent dat precies. Wat houdt die stelling eigenlijk in...Laat je verwonderen en verwarren met deze nieuwe aflevering.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/16/202118 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

De weg van nul weerstand

Waarom een weg belopen van weerstand. Volg de weg van nul weerstand.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/7/202120 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Zonder donker geen licht?

Zonder donker geen licht? Vreemde uitspraak, zeker als je in Alaska woont...Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/27/202118 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Er zijn twee keuzes... of toch niet

Er zijn twee keuzes te maken. Angst of liefde. Althans dat hoor ik vaak, maar is dat wel zo? Dat vraag ik mij tijdens deze nieuwe aflevering af met wat inzichten die jij ook wel goed kan gebruiken denk.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/18/202115 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Oorzaken bestaan niet...

Al is er wel een eerste veroorzaker. In deze 'spiritual rant' heb ik het over oorzaken, gevolgen en de eerste oorzaak. Doe er je voordeel mee.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/14/202121 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Je moet wel serieus zijn over spiritualiteit!

Je moet wel serieus zijn over spiritualiteit. Je kan niet zomaar overal een geintje van maken. Of is serieusheid iets wat je ten alle tijden zou mogen tegengaan?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/9/202115 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Ik ben de Schepper. Ik ben God

Een tijdje geleden was ik te gast op een podcast en deed ik deze uitspraak. Er kwam een mooi gesprek uit en ik leg in deze aflevering uit waarom ik dat zo zei.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/5/202114 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

LHBTIQ+ en spiritualiteit

In deze aflevering heb ik het over een vat vol oordelen en over de LHBTIQ+ gemeenschap en over spiritualiteit. Je ziet het al, het wordt een interessante aflevering met uiteraard een idee waar je even op kan gaan kauwen deze paar dagen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/3/202115 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Van haat naar compassie...

Een interessante sessie gisteren tijdens het hypnose seminar en die wil ik je niet onthouden.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/31/202113 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Manifesteren als eerste stap... Maar dan...

Manifesteren is tof om te doen, maar is pas de eerste stap. Blijf daar niet hangen want ook dat kan een valkuil zijn van het ego. Doe met deze aflevering weer je voordeel.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/28/202110 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Spiritualiteit in Spijkerbroek

Welkom bij de allereerste aflevering waarin ik uitleg waarom deze podcast ontstaan i.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/25/20219 minutes, 26 seconds