Winamp Logo
Soundi-podcast Cover
Soundi-podcast Profile

Soundi-podcast

Finnish, Music, 1 season, 3 episodes, 3 hours, 23 minutes
About
Soundin podcast tarttuu musiikkimaailman kuumimpiin puheenaiheisiin terävästi, hauskasti ja asiantuntevasti. Luvassa ilmiöiden, artistien ja tapahtumien pohtimista vaihtuvien juontajien vetämänä. Soundi – intohimona musiikki.
Episode Artwork

Mike Oldfieldin Tubular Bells

50 vuotta sitten ilmestyi Mike Oldfieldin debyyttialbumi Tubular Bells, joka jäi elämään yhtenä progen myyttisimmistä ja myös eniten myydyistä albumeista. Soundin päätoimittaja Mikko Meriläinen ja musiikkitoimittaja Mikael Mattila käyvät läpi paitsi Tubular Bellsin kiehtovan syntyhistorian myös Oldfieldin tarinan ennen ja jälkeen debyyttinsä. Mielipiteensä albumista pääsee kertomaan myös Kie von Hertzen. Mutta kuinka tarinaan liittyvät Manaaja-elokuva ja miljardööri Richard Branson? Podcast on tehty yhteistyössä Live Nationin kanssa, joka toteuttaa Tubular Bellsin 50-vuotiskonsertit maaliskuussa 2024 Turussa ja Helsingissä.
12/19/202352 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Patti Smith – kompromissiton rock-ikoni ja herkkävaistoinen runoilija

Kesäkuun puolivälissä kolmelle keikalle Suomeen saapuva Patti Smith on monisyinen taiteilija, jonka vaikutus rockiin on kiistatonta. Soundin päätoimittaja Mikko Meriläinen, muusikko Manna ja popkirjoittaja Jean Ramsay pureutuvat syvälle Patti Smithin kiehtovaan olemukseen niin kaikkensa antavana esiintyjänä kuin ehdottomana taiteilijana. Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Live Nationin kanssa.
1/31/202351 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Metallica-erikoisjakso: thrash-uudistajasta rockjättiläiseksi – Juontajina Jone Nikula ja Jussi 69

Jakso tehty kaupallisessa yhteistyössä Live Nationin kanssa.  Miksi Lars Ulrich joutui skippaamaan keikan ja miten palokunta liittyy Metallican treeneihin? Ensimmäisen Soundi-podcastin aiheena on kesällä 2024 tuplakeikalle Suomeen saapuva Metallica. Rocktoimittaja Jone Nikula ja The 69 Eyes yhtyeen rumpali Jussi 69 pohtivat ja ihmettelevät Metallican uraa nostaen esiin uskomattomiakin tarinoita vaikutusvaltaisen ja muuntautumiskykyisen yhtyeen historiasta. Tietenkin jaksossa pohditaan myös tulevaa M72-maailmankiertueen sisältöä.
12/7/20221 hour, 38 minutes, 37 seconds