Winamp Logo
SøstreneTalling Cover
SøstreneTalling Profile

SøstreneTalling

Norwegian Bokmål, Comedy, 2 seasons, 77 episodes, 2 days, 5 hours, 57 minutes
About
En ærlig, morsom og naken podcast med søstrene Carina og Stina Talling. Her er det null filter mens vi prater om helgens festligheter, tabu belagte temaer og svarer på lytternes spørsmål og dilemma. Hosted on Acast. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for more information.
Episode Artwork

Nudes på fylla, bilkrasj & suge-rykte

I dagens episode prater vi om helgen som var, og får svart på en del av deres innsendte dilemmaer/spørsmål.I mens Stina har grått seg ihjel på Coldplay-konsert, har Carina rølpet med Ausekarane. Hun har også fått ekstra vanskelig for å si "nei" i det siste, og gikk derfor med på å bli tatt nudes av på byen. Stina forteller om da kjæresten krasjet svigermors bil på vei til konsert.Er det sant at Stina har sugd en av danserne i BlimE-musikkvideoen? Hvordan tørre å ligge med samme kjønn for første gang? Innafor å hooke med kollega? P.S. Vi er "whitetrash", er du? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/12/202346 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Søstrene Talling TRAILER

Velkommen til vår pod! Her kommer vi til å snakke om alt fra A til Å, drøyt og gøyt, og alt vi IKKE ønsker at vår mor skal høre! Håper dere vil følge med på oss<3 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/24/202337 seconds