Winamp Logo
Søndagsquiz med Hasse & Tophe Cover
Søndagsquiz med Hasse & Tophe Profile

Søndagsquiz med Hasse & Tophe

Norwegian, Leisure/Hobby/Lifestyle, 3 seasons, 46 episodes, 1 day 47 minutes
About
Hasse og Tophe lager lun søndagsstemning når de tar med seg ti spørsmål hver til brunsjbordet. Mens de to quizmasterne bak den populære "Innendørsquizen" quizzer hverandre om alt mellom himmel og jord, kan du konkurrere mot deg selv, familien, kolleger, gode venner eller bitre fiender. Ny episode hver søndag morgen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for more information.
Episode Artwork

#35: Yoko Ono og Dobbel Rebus

Ny uke, nye muligheter - eller? Er vi alle egentlig fanget i et hamsterhjul der den ene dagen avløser den andre, og der våre usynlige fotlenker i form av boliglån og ansvar hindrer oss fra å leve livene vi egentlig ønsker oss? La oss distrahere deg fra disse tankene med en nydelig, ny episode av quizpodkasten der du konkurrerer mot deg selv, familien, kolleger, gode venner eller bitre fiender. I dag skal vi blant annet frem til et byggverk i Norge oppkalt etter Yoko Ono, og få rebus fra en spennende ny kant av landet!Har DU også et lytterspørsmål? Send det til oss på mail: [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
18/02/202428 minutes 56 seconds
Episode Artwork

#34: Hunder og Wrestling med Cecilie Ramona Kåss Furuseth

Hei igjen, quizvenner! Hjertelig velkommen tilbake til en ny episode av quizpodkasten der du konkurrerer mot deg selv, familien, kolleger, gode venner eller bitre fiender. Vi er så heldig å ha med oss Cecilie Ramona Kåss Furuseth i dagens episode. Hun er spesielt glad i hunder og wrestling. Har DU også et lytterspørsmål? Send det til oss på mail: [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/02/202443 minutes
Episode Artwork

#33: To Torn og Tidsreiser

Ny søndag! Vi håper du nyter en god frokost med fysisk føde og åndelig føde via quizpodkasten der du konkurrerer mot deg selv, familien, kolleger, gode venner eller bitre fiender. I dag skal vi blant annet høre flere artige ordspill og igjen få besøk av Egil "Drillo" Olsen.Har DU også et lytterspørsmål? Send det til oss på mail: [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
04/02/202431 minutes 47 seconds
Episode Artwork

#32: Kjøpesentre og folkedans rundt Tande-P

Hasse & Tophe er tilbake, og humøret er på topp rett ut av startblokkene! Det er en glede å ønske deg velkommen til quizpodkasten der du konkurrerer mot deg selv, familien, kolleger, gode venner eller bitre fiender. I dag skal vi blant annet frem til artige kjøpesentre og en fun fact om Tophe som ingen så komme.Har DU også et lytterspørsmål? Send det til oss på mail: [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
28/01/202435 minutes 55 seconds
Episode Artwork

BONUSEPISODE: Søndagsquiz+, en Patreon-podkast med Hasse

Hjertelig velkommen til Søndagsquiz+, en ukentlig bonusepisode med Hasse - der fremtidige episoder utelukkende vil ligge på Patreon.com/sondagsquiz. I Søndagsquiz+ får du fem spørsmål du kan bryne deg på hver eneste torsdag, slik at det ikke går for lang tid mellom episodene, og du opplever det verste en quizer kan oppleve: quistinenser. God lytting, og god torsdag! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
25/01/202412 minutes 9 seconds
Episode Artwork

#31: Superquiz med Stian "Staysman" Thorbjørnsen

BOOM! Vi feirer det nye året med besøk av en eksport på feiring: Stian "Staysman" Thorbjørnsen! Det er en glede å ønske deg velkommen til podkasten der du konkurrerer mot deg selv, familien, kolleger, gode venner eller bitre fiender. Staysman har tatt med seg en hel rekke fantastiske spørsmål - det er bare å glede seg! Har DU også et lytterspørsmål? Send det til oss på mail: [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
21/01/202446 minutes 53 seconds
Episode Artwork

#30: Boomers & Zoomers (LIVE FRA THAILAND!)

Det er en glede å ønske deg velkommen til (nesten) en helt ny sesong av Søndagsquiz, podkasten der du konkurrerer mot deg selv, familien, kolleger, gode venner eller bitre fiender! I denne mellomepisoden før det braker løs neste uke skal det være noe for alle - live fra Koh Chang i Thailand! I hvert fall for én av to programledere.Har DU også et lytterspørsmål? Send det til oss på mail: [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14/01/202434 minutes 9 seconds