Winamp Logo
Søndagsquiz med Hasse & Tophe Cover
Søndagsquiz med Hasse & Tophe Profile

Søndagsquiz med Hasse & Tophe

Norwegian, Leisure/Hobby/Lifestyle, 2 seasons, 34 episodes, 18 hours 40 minutes
About
Hasse og Tophe lager lun søndagsstemning når de tar med seg ti spørsmål hver til brunsjbordet. Mens de to quizmasterne bak den populære "Innendørsquizen" quizzer hverandre om alt mellom himmel og jord, kan du konkurrere mot deg selv, familien, kolleger, gode venner eller bitre fiender. Ny episode hver søndag morgen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for more information.
Episode Artwork

#27: Linni Meister og Erasmus Montanus

Hjertelig velkommen til desember, måneden for gode minner, varme måltider og i år: en advent fylt med Søndagsquiz! Hasse og Tophe er klare for å holde deg med selskap året ut - og vi begynner med en ny episode av Søndagsquiz, podkasten der du kan konkurrere mot deg selv, familien, kolleger, gode venner eller bitre fiender.Har DU også et lytterspørsmål? Send det til oss på mail: [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/12/202334 minutes 35 seconds
Episode Artwork

#26: Ivar Aasen og Konrads

Din direktesendte favorittquiz er tilbake - nå også med integrert reklame for andre quizer! Men først: litt Ivar Aasen-prat om hjertesorg. Gjør dere klare for en ny episode av Søndagsquiz, podkasten der du kan konkurrere mot deg selv, familien, kolleger, gode venner eller bitre fiender.Har DU også et lytterspørsmål? Send det til oss på mail: [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
26/11/202327 minutes 19 seconds
Episode Artwork

#25: Lene Elise Bergum og Lavkultur

Hasse og Tophe er klare, på selveste Lene Elise Bergums fødselsdag, med nye spørsmål og gratulasjoner i retning skuespillerinnen. Med andre ord er det klart for en ny episode av Søndagsquiz, podkasten der du kan konkurrere mot deg selv, familien, kolleger, gode venner eller bitre fiender!Har DU også et lytterspørsmål? Send det til oss på mail: [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
19/11/202327 minutes
Episode Artwork

#24: Simon Paul og Stinkdyr med Christian Mikkelsen

Hasse og Tophe har invitert komiker Christian Mikkelsen inn i sitt nerdete quizunivers, og det har ført til en helt unik episode av Søndagsquiz, podkasten der du kan konkurrere mot deg selv, familien, kolleger, gode venner eller bitre fiender. I dagens episode skal vi quize om både snirklesnakkende artister og stinkende skapninger.Har DU også et lytterspørsmål? Send det til oss på mail: [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/11/202340 minutes 12 seconds
Episode Artwork

#23: Dobbel Dram og Guy Fawkes

God, ny søndagsmorgen - kjære quizentusiast! Her er ukens duggfriske episode av Søndagsquiz, podkasten der du kan konkurrere mot deg selv, familien, kolleger, gode venner eller bitre fiender. I dagens episode skal vi, forvirrende nok, blant annet returnere til et gammelt spørsmål.Har DU også et lytterspørsmål? Send det til oss på mail: [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
05/11/202334 minutes 24 seconds
Episode Artwork

#22: HALLOWEEN-SPESIAL!

Skrekk og gru! Hasse og Tophe er tilbake, og sørger for at det går kaldt nedover den kollektive nasjonens ryggrad med en skrekkelig skummel spesialepisode av Søndagsquiz, podkasten der du kan konkurrere mot deg selv, familien, kolleger, gode venner eller bitre fiender. Har DU også et lytterspørsmål? Send det til oss på mail: [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/10/202330 minutes 44 seconds
Episode Artwork

#21: Kalde Rumper og Kvinnelige herskerinner

Det er én uke til Halloween - bare å begynne og grue seg! Før vi gyver løs på grusomme grøss er det klart for en helt ordinær episode av Søndagsquiz, podkasten der du kan konkurrere mot deg selv, familien, kolleger, gode venner eller bitre fiender. I dagens episode skal vi både til Calgary og Moskva. Har DU også et lytterspørsmål? Send det til oss på mail: [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
22/10/202331 minutes 55 seconds
Episode Artwork

#20: Liam Neeson, Elton John og Ötzi

Har du husket å legge deg i en haug med blader denne høsten? Det har Hasse og Tophe, og det betyr ny episode av Søndagsquiz, podkasten der du kan konkurrere mot deg selv, familien, kolleger, gode venner eller bitre fiender. I dagens episode skal vi quize om både levende og døde menn.Har DU også et lytterspørsmål? Send det til oss på mail: [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/10/202333 minutes 19 seconds
Episode Artwork

#19: Gro, Jens & Bente med Magnus Devold

Hver eneste uke etter lørdag kommer søndag, og det betyr ny episode av Søndagsquiz, din faste frokostpartner av et program, der du kan konkurrere mot deg selv, familien, kolleger, gode venner eller bitre fiender. I dagens episode skal vi til en hel haug med egennavn, sammen med Norges morsomste mann, Magnus Devold.Har DU også et lytterspørsmål? Send det til oss på mail: [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
08/10/202341 minutes 58 seconds
Episode Artwork

#18: Beyoncé og Blodige netter

Endelig kan vi feire den tradisjonsrike norske høytiden "Oktoberfest"! Begynn feiringen md oss i Søndagsquiz, din drikkepartner i teltet, der du kan konkurrere mot deg selv, familien, kolleger, gode venner eller bitre fiender. I dagens episode skal vi blant annet til både Hitler og en hit-maskin.Har DU også et lytterspørsmål? Send det til oss på mail: [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
01/10/202331 minutes 13 seconds
Episode Artwork

#17: Sir Mufasa, Sir Steinar Bastesen og Sir Indiana Jone

God helg! Du har fri, og vi er glade for at du tilbringer den sammen med oss i Søndagsquiz, ditt favorittilbehør til frokosten, der du kan konkurrere mot deg selv, familien, kolleger, gode venner eller bitre fiender. I dagens episode skal vi blant annet til tre moderne riddere. Har DU også et lytterspørsmål? Send det til oss på mail: [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/09/202333 minutes 5 seconds
Episode Artwork

#16: Heltinner, Hinduisme og Hildegunn

Det er søndag, og like sikkert som at solen står opp: En ny episode av Søndagsquiz, fristedet der DU kan konkurrere mot deg selv, familien, kolleger, gode venner eller bitre fiender. I dagens episode skal vi blant annet til kvinnelandslaget i fotball, religionsbaserte land og Hildegunns navnedag.Har DU også et lytterspørsmål? Send det til oss på mail: [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/09/202334 minutes 37 seconds
Episode Artwork

#15: Trondheim og Tommy Steine med Agnete "Agnetesh" Husebye

God morgen! Det er tid for ny episode av Søndagsquiz, podkasten der DU kan konkurrere mot deg selv, familien, kolleger, gode venner eller bitre fiender. I dagens episode skal vi blant annet til daneglade Tommy Steine og drikkeglade Trondheim.Har DU også et lytterspørsmål? Send det til oss på mail: [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/09/202349 minutes 6 seconds
Episode Artwork

#14: Cook og Balalaika

Ny søndag - og ny episode av Søndagsquiz, podkasten der DU kan konkurrere mot deg selv, familien, kolleger, gode venner eller bitre fiender. I dagens episode skal vi blant annet, som dere ser av tittelen, til oppdagelsesreisende og instrumenter.Har DU også et lytterspørsmål? Send det til oss på mail: [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/09/202332 minutes 22 seconds
Episode Artwork

#13: Dansedronninger, Damenavn og Disney

Hasse og Tophe har satt seg i studio for nok en gang å lage Søndagsquiz, fristedet der DU kan konkurrere mot deg selv, familien, kolleger, gode venner eller bitre fiender. I dagens episode skal vi blant annet til ABBAs gale verden, Lou Begas gale verden og Walt Disneys gale verden.Har DU også et lytterspørsmål? Send det til oss på mail: [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
27/08/202333 minutes 8 seconds
Episode Artwork

#12: Fett, Fjernsyn og Flyvedyr

Hasse og Tophe er tilbake der de trives best: som to duvende skip i den trygge havnen vi kaller Søndagsquiz, havnen der DU også kan konkurrere mot deg selv, familien, kolleger, gode venner eller bitre fiender. I dagens episode skal vi blant annet til rangering av Hasses diett, rangering av Tophes TV-kanaler og irriterende insekter. Har DU også et lytterspørsmål? Send det til oss på mail: [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/08/202332 minutes 45 seconds
Episode Artwork

#11: Postgirobygget og Presidenter med Jørgen EP

Ny sesong, nye spørsmål og nye gjester! I første episode av sesong to tar Hasse og Tophe med seg skuespiller, serieskaper og humorist Jørgen Evensen til frokostbordet. De tre morer seg i podkasten der du kan konkurrere mot deg selv, familien, kolleger, gode venner eller bitre fiender. I dagens episode skal vi blant annet til fiktive og ikke-fiktive Postgirobyggetlåter og historiske republikanere. Har DU også et lytterspørsmål? Send det til oss på mail: [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13/08/202344 minutes 17 seconds