Winamp Logo
SOME-KODEN Cover
SOME-KODEN Profile

SOME-KODEN

Norwegian, Finance, 1 season, 7 episodes, 3 hours, 15 minutes
About
Hva er hemmelighetene bak å lykkes med sosiale medier? Malin har jobbet på internett i flere år enn de fleste, de siste 6 årene på fulltid. Siden hun startet har influensere kommet i hopetall og rast avgårde med følgere. Hva kan Malin lære av disse? Og hva kan hun finne ut om metodene de bruker? Malin skal forsøke å gi deg SOME-KODEN.
Episode Artwork

@idabroen

@idabroen er Norges kuleste streetstyleprofil og gjør samarbeid med aktører ingen andre i landet jobber med. Hvordan får hun til det? Og hvordan holder hun seg så autentisk samtidig som hun lever av Instagram? Malin er spesielt nysgjerrig på Ida Broens SOME-kode. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/7/202121 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

@olav

Olav Stubberud er den første norske instagram-fotografstjerna! Han har turnert med Justin Bieber, Halsey og Chainsmokers for å nevne noen, men har i senere tid jobbet med en mengde egne prosjekter - deriblant en utstilling og en kleskolleksjon. Men hva er Olavs egentlig tittel? Og hva er hans SOME-KODE? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/30/202141 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

@idagranjansen

Hvordan står det til i internettes bakehjørne om dagen? Hvor godt lever Ida Gran Jansen av lage deilig gjærbakst på Instagram? Malin Nesvoll graver i bakeinfluenceres SOME-KODE!Takk til våre sponsor Foodora som gir alle nye kunder en rabatt på 120,- på bestillinger for over 250,- med koden somekoden.Cover av Elise Hisdal. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/23/202131 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

@anders_gran

Hvordan ble Anders Gran en av Norges største internettprofiler? Malin Nesvoll graver i strategien til tatovøren og levemennen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/16/202133 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

@wandamashadi

Wanda Mashadi er den ene halvdelen av tvillingduoen som NRK har kalt Norges Kardashians. Hvordan går man fra å være deltaker i Robinson til å fronte Balenciaga, glødende, fresh hud og eget parfymemerke til følgerne sine på Instagram? Malin Nesvoll graver i Wandas internetthemmeligheter i tillegg til å ta opp noe hun har lurt på lenge: Redigerte søstrene Mashadi bilder i sosiale medier?Takk til våre sponsorer Avène som gir deg 30% på alle sine produkter hos Farmasiet ut året med koden MALIN30, og til Foodora som gir alle nye kunder en rabatt på 120,- på bestillinger for over 250,- med koden somekoden.Cover av Elise Hisdal. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/16/202132 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

@iselinguttormsen

I denne episoden graver Malin Nesvoll i SoMe-hemmelighetene til Iselin Guttormensen. Malin & Iselin er begge menneskelige fyrverkerier, og begge liker å "bjuda på" det meste. Nesten litt for mye for noen. Forskjellen er bare det at Iselin sin plattform vokser og vokser, mens Malin sin har stagnert. Hva kan Malin lære av Iselin? Hvordan slo Iselin igjennom? Hvorfor er det så mye tiss i monitor? Og hva tjener man i sitt første år som fulltidsinfluencer? Dette og mer i historiens første episode av SOME-KODEN.Vi håper denne episoden gir deg noen svar. Resten av svarene på SOME-KODEN ønsker vi å finne gjennom å snakke med andre som lykkes i sosiale medier. Hvem vil du høre hemmelighetene til? Send tips til @malin.nesvoll eller til [email protected] er produsert av Vrang Produksjon. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/21/202134 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

SOME-KODEN kommer snart!

Malin Nesvoll har jobbet på internett i flere år enn de fleste, de siste 6 årene på fulltid. Siden da har nye influensere kommet i hopetall og rast avgårde med følgere. Hva kan Malin lære av disse? Og hva kan hun finne ut om metodene de bruker? Malin skal finne hemmelighetene bak å lykkes i sosiale medier, hun skal finne SOME-KODEN. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/20/20211 minute, 29 seconds