Winamp Logo
S-o luăm personal Cover
S-o luăm personal Profile

S-o luăm personal

Romanian, Cultural, 1 seasons, 15 episodes, 17 hours 21 minutes
About
"Indiferent de statutul pe care îl avem, fie că vorbim cu vedete, specialiști sau oameni obișnuiți, toti avem aceleași probleme, anxietăți și chiar traume. Și e momentul să le adresăm deschis, direct și sincer. Pentru că împreună le putem depăși, prin exemple reale, exemple concrete si mai ales, exemple personale. Astfel, o vom lua personal cu fiecare invitat in parte și vom încerca să nu o luăm prea în serios, dar să tratăm cu seriozitate." - Amalia Năstase
Episode Artwork

Gabriela Alexandrescu - S-o luăm personal, cu Doamna Amalia

   Salvati Copiii Romania, cea mai mare si cea mai activa organizatie non profit din Romania, ce a creat de-a lungul anilor unele cele mai importante proiecte sociale in sanatate, educatie, protectie sociala, drepturile copiilor. Printe ele se numara scaderea mortalitatii infantile, pevenirea abandonului scolar, combaterea traficului de copii, protectia copiilor refugiati si multe altele. Evident, odata cu inceperea situatiei din Ucraina, Salavati Copiii Romania a fost printre primele organizatii prezente in punctele cheie de la granitele romanesti pentru a oferi suport si ajutor copiilor refugiati si familiilor acestora.         Astfel, am invitat-o pe Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Salvati Copii Romania pentru a ne povesti din prima linie situatia de la granita, sa ne spuna cum ne putem implica activ si cum putem ajuta eficient pe cei care se afla in nevoie. Gabriela Alexandrescu este doctor în sociologie, are st
07/03/202246 minutes 30 seconds
Episode Artwork

S-o luăm personal, cu Damian Drăghici

Invitatul de astăzi este un muzician desăvârșit, absolvent al Colegiului de Muzică Berklee din America și câștigător al Premiilor Grammy. Dacă nu v-ați dat seama deja despre cine este vorba, ei bine Damian Drăghici este invitatul podcastului de astăzi.
02/02/20221 hour 29 minutes 51 seconds
Episode Artwork

S-o luăm personal, cu Dr. Ioana Berciu

Membru al Academiei Americane de Medicină Anti-Aging și Membru al Institutului de Medicină Funcțională USA, Dr. Ioana Berciu ne vorbește despre ce înseamnă medicina funcțională și cum ne poate ajuta să trăim și să arătăm mai sănătos, să ne simțim bine și să îmbătrânim mai lent.
27/01/202256 minutes
Episode Artwork

S-o luăm personal, cu Mihai Bobonete

Unul dintre cei mai iubiți actori din țara noastră dar și un prieten foarte drag de familie, Mihai Bobonete, este invitatul primului episod “S-o luăm personal, cu Doamna Amalia” din 2022! Hai să descoperi care sunt pasiunile lui cele mai mari, să asculți poveștile sale de viață și să descoperi cine este Bobonete dincolo de actorie.
05/01/20221 hour 14 minutes 43 seconds
Episode Artwork

S-o luăm personal, cu Andia

După ce a reușit să cucerească toate topurile cu „Slăbiciuni” și „Anotimpuri”, Andia a revenit în centrul atenției cu o nouă piesă, „Sfârșitul lumii”. Însă cine este Andia, femeia din spatele succesului? Descoperiți într-un nou episod al podcastului “S-o luăm personal, cu Doamna Amalia".
15/12/202151 minutes 19 seconds
Episode Artwork

S-o luăm personal, cu Mihai și Elwira Petre

Câștigătorii ultimului sezon Asia Express, Mihai și Elwira Petre, ne-au vorbit despre cât de grea a fost experiența lor pe Drumul Împăraților și despre dorul de casă. Munca, pasiunea pentru dans și succesul sunt câteva dintre subiectele atinse în noul episod, S-o luăm personal, cu Doamna Amalia.
08/12/20211 hour 12 minutes 1 second
Episode Artwork

S-o luăm personal, cu Dr. Radu Ionescu

Radu Ionescu este medic primar - chirurgie plastică, estetică și Microchirurgie reconstructivă. În acest episod am vorbit cu Radu despre cum se alege corect dimensiunea unor implanturi mamare, care sunt riscurile, la ce interval de timp trebuie înlocuit siliconul dar și alte curiozități legate de botox și acid hialuronic.
24/11/20211 hour 14 minutes 34 seconds
Episode Artwork

S-o luăm personal, cu Zarug

Zarug, un personaj colorat al cărui nume complet este Mihai Dan Zarug, are 39 de ani și nu este străin de aparițiile extravagante. Datorită dezinvolturii și farmecului special de care dă dovadă, Zarug s-a remarcat în ultimul sezon Asia Express, alături de Lorelei.
17/11/20211 hour 32 seconds
Episode Artwork

S-o luăm personal, cu Deliric

Deliric este artistul nonconformist apreciat pentru sinceritate și transparență, renumit pentru muzica sa, ca parte din trupa hip-hop CTC și datorită colaborărilor cu artistul de muzică electronică Silent Strike, dar și pentru succesul în lumea antreprenoriatului cu PORC, brandul de streetwear pe care l-a co-fondat în anul 2012.  Dar cine este, in fapt, omul din spatele artisului Deliric? Descoperă-l în noul episod S-o luăm personal, cu Doamna Amalia!
10/11/20211 hour 31 minutes 13 seconds
Episode Artwork

S-o luăm personal, cu Antonia

Considerată una dintre cele mai frumoase și talentate femei din România, Antonia este printre cei mai recunoscuți artiști cu o carieră în ascenciune, piese pe radio, TV și concerte atât în România, cât și la nivel internațional (Dubai, Turcia, Canada, Monaco etc). Antonia are o familie frumoasă, 3 copii, pe Maya, Dominic si Akim și este logodită cu Alex Velea cu care are o relație de 8 ani. M-am întâlnit cu Antonia pentru a descoperi alături de voi părțile ei sensibile și vulnerabile ce se află ascunse în spatele unei femei puternice, dar sensibilă, cu un suflet de copil și o mamă iubitoare.
03/11/202159 minutes 21 seconds
Episode Artwork

S-o luăm personal, cu Camelia Șucu

Cu o carieră de peste 20 ani în zona de business, Camelia Șucu este fondatoarea unor business-uri precum ClassIn, Iconic Health, Piața de Gros Abundia sau Natuzzi. De asemenea, ea este femeia care a fost denumită anul acesta de revista Forbes drept ,,cea mai bogată femeie din România”.
24/10/20211 hour 6 minutes 53 seconds
Episode Artwork

S-o luăm personal, cu Niculina Stăncescu

Niculina Stănescu este o doamnă care a adus pe lume peste 10.000 de copii, care lucrează mână în mână cu Dumnezeu și care a găsit cele mai frumoase clipe ale vieții sale alături de 10.000 de femei.
17/10/20211 hour 21 minutes 54 seconds
Episode Artwork

S-o luăm personal, cu Ana Maria Brânză

Ana Maria Brânză este femeia care a fost declarată de trei ori cea mai bună spadasină din lume (2008, 2009, 2013) și deținătoarea a 3 medalii olimpice, 11 medalii mondiale, 18 medalii europene, în 21 ani de carieră.  Dar cine este, de fapt, Ana Maria Brânză, cea din spatele performanțelor sportive? Care au fost momentele cele mai dificile din viața ei dar și cele mai frumoase? Ce motivații se scund în spatele medaliilor? Care a fost relația dintre ea și tatăl ei?
10/10/20211 hour 16 minutes 21 seconds
Episode Artwork

S-o luăm personal, cu Andreea Esca

Andreea Esca este cea mai longevivă prezentatoare de știri din România, iar înainte de a prelua frâiele principalului jurnal de știri de la ProTV și-a început cariera la SOTI, tot ca prezentatoare, în anul 1992, deși nu avea experiență în domeniu. Din acel moment a început pregătirea profesională propiu-zisă a Andreei Esca în domeniul jurnalisticii, a urmat multă muncă și cercetare de teren și chiar un stagiu la CNN.
03/10/20211 hour 21 minutes 17 seconds
Episode Artwork

S-o luăm personal, cu Răzvan Vasilescu

Indiferent de statutul pe care îl avem, fie că vorbim cu vedete, specialiști sau oameni obișnuiți, toti avem aceleași probleme, anxietăți și chiar traume. Și e momentul să le adresăm deschis, direct și sincer. Pentru că împreună le putem depăși, prin exemple reale, exemple concrete si mai ales, exemple personale. Și pentru a ilustra cât mai bine călătoriile în care vă vom purta, l-am ales ca invitat și co-moderator pentru primul episod, pe Răzvan! Vom folosi acest episod ca exemplu personal și exemplu de transparență și sinceritate, provocând următorii invitați la același tip de dialog.
19/09/202159 minutes 19 seconds