Winamp Logo
Sneakerville Podcast Cover
Sneakerville Podcast Profile

Sneakerville Podcast

Serbian, Arts, 2 seasons, 7 episodes, 8 hours, 18 minutes
About
Vaš domaćin, istoričar muzike i poštovalac kulture patika Ivan "Rista MyPeople" Ristić iznedriće najzanimljivija sećanja svakog gosta vezana za svet sportske obuće, i povesti ih na put do diskusija o najrazličitijim temama. 'Sneakerhead' hobi je relativno nova pojava, a balkanska perspektiva prema njemu nesumnjivo jedinstvena. Kako su određene serije modela - Nike Air Max, Reebok Pump, Puma Disc - predstavljale ceo način života, ali i koja sve značenja obuća može nositi danas, uz brojna saznanja o ličnom stilu i omiljenim modelima gostiju čućete jedino u Sneakerville podkastu. Podignite patike na sto i slušajte!
Episode Artwork

Epizoda 7, gost Ivana Davidović, "DISCIPLINA"

Noseći svoje omiljene AF1, modna dizajnerka Ivana Davidović pridružila se Risti u Sneakerville studiju kako bi mu otkrila više o svojim počecima sa modom, dosadašnjem uspehu brenda DISCIPLINA, i o disciplini uopšteno, uz neizbežna leksikonska pitanja za kraj.
7/25/202240 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Epizoda 6, gost Marko Đorđević - Maks Streetlife

Otvaranje 2. sezone - Marko Đorđević Maks zakoračiće u novi studio noseći legendarne retke "plave pandurke" i sa Ristom razgovarati o nastanku Street Life bloga, urbanoj kulturi Novog Beograda 90-ih i danas, o spotovima i skejterskim filmovima koji su pružili prvu inspiraciju, a za kraj se upisuje u Sneakerville leksikon kroz već poznati rafal stilskih pitanja.
6/1/202258 minutes, 57 seconds