Winamp Logo
Snakk om sex Cover
Snakk om sex Profile

Snakk om sex

Norwegian, Sex education, 1 season, 20 episodes, 14 hours, 20 minutes
About
«Snakk om sex» er en lettbeint og underholdende podcast med faglig tyngde, av og med lege Kaveh Rashidi. I hver episode får Kaveh besøk av en kjent person som deler av seg selv, mens de sammen fordyper seg i ett utvalgt seksuelt tema. Podcasten byr på ærlig prat om sex og ikke minst masse spennende og sære fakta.
Episode Artwork

Ting bak betalingsmur og sex med Martha Leivestad - del 2

Dagens gjest er fortsatt programleder og komiker Martha Leivestad og temaet er fortsatt ting som ligger bak betalingsmur. Hvor stor bør penis være? Hva er den beste sexstillingen? Hvordan merker du at mannen din er utro? Alt dette og mer prøver Kaveh og Martha å finne ut av.
12/8/202229 minutes, 1 second
Episode Artwork

Ting bak betalingsmur og sex med Martha Leivestad - del 1

Dagens gjest er programleder og komiker Martha Leivestad og temaet er ting som ligger bak betalingsmur. Hvor stor bør penis være? Hva er den beste sexstillingen? Hvordan merker du at mannen din er utro? Alt dette og mer prøver Kaveh og Martha å finne ut av.
12/6/202231 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Lidenskap og sex med Peder Kjøs

Dagens gjest er psykolog, forfatter og programleder Peder Kjøs og temaet er lidenskap. Hva er egentlig lidenskap? Har lidenskapelige mennesker mer sex? Har kroppsfasongen vår universell tiltrekningskraft? Alt dette og mer prøver Kaveh og Peder å finne ut av.
12/1/202252 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Mat og sex med Kaayne

Dagens gjest er tik tok-profil og kokebokforfatter Kristoffer Kaayne Kaalsaas og temaet er mat. Er det noen sammenheng mellom hva man spiser og sexlivet? Kan man få økt sexlyst av spesielle typer mat? Kan man få bedre ereksjon? Alt dette og mer prøver Kaveh og Kaayne å finne ut av.
11/29/202253 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Makt og sex med Leo Ajkic

Dagens gjest er programleder Leo Ajkic og temaet er makt. Handler sex om makt? Har kvinner eller menn makten når det kommer til sex? Hvor vanlig er det å ligge med sjefen sin? Alt dette og mer prøver Kaveh og Leo å finne ut av.
11/24/202248 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Politikk og sex med Eirik Bergesen

Dagens gjest er politisk kommentator og programleder Eirik Bergesen og temaet er politikk. Hvordan regulerer egentlig politikerne sexlivet vårt? Hva skjer når man gjør abort forbudt? Alt dette og mer prøver Kaveh og Eirik å finne ut av.
11/22/20221 hour, 4 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Kjemi og sex med Alexander Sandtorv

Dagens gjest er kjemiker og programleder Alexander Sandtorv og temaet er kjemi. Hva har kjemi med sex å gjøre? Kan man bli en bedre sexpartner ved å forstå kjemi? Hvor vanlig er egentlig chemsex? Alt dette og mer prøver Kaveh og Alexander å finne ut av.
11/17/202253 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Kjønn og sex med Dag O. Hessen

Dagens gjest er biolog og forfatter Dag O. Hessen og temaet er kjønn. Kan man biologisk egentlig være noe annet enn mann og kvinne? Hva er trans og ikke binær? Følger vi egentlig naturvitenskapens lover? Alt dette og mer prøver Kaveh og Dag å finne ut av.
11/15/202251 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Homofili og sex med Jan Thomas - del 2

Dagens gjest er fortsatt programleder og stylist Jan Thomas og temaet er fortsatt homofili. Hvilke myter finnes om homofil seksualitet? Er det fortsatt stressende å være homofil i 2022? Har alle homofile analsex? Alt dette og mer prøver Kaveh og Jan å finne ut av.
11/10/202240 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Homofili og sex med Jan Thomas - del 1

Dagens gjest er programleder og stylist Jan Thomas og temaet er homofili. Hvilke myter finnes om homofil seksualitet? Er det fortsatt stressende å være homofil i 2022? Har alle homofile analsex? Alt dette og mer prøver Kaveh og Jan å finne ut av.
11/8/202244 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Overvekt og sex med Abu Hussain - del 2

Dagens gjest er fortsatt programleder, skuespiller og komiker Abubakar Hussain og temaet er fortsatt overvekt. Hva skjer med sexlivet når du er litt stor? Er det kroppen som er problemet eller er det selvbildet? Trenger vi flere kroppspositivister? Alt dette og mer prøver Kaveh og Abu å finne ut av.
11/3/202231 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Overvekt og sex med Abu Hussain - del 1

Dagens gjest er programleder, skuespiller og komiker Abubakar Hussain og temaet er overvekt. Hva skjer med sexlivet når du er litt stor? Er det kroppen som er problemet eller er det selvbildet? Trenger vi flere kroppspositivister? Alt dette og mer prøver Kaveh og Abu å finne ut av.
11/1/202238 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Penis og sex med Karsten Blomvik

Dagens gjest er programleder og komiker Karsten Blomvik og temaet er penis. Hvor vanlig er dickpics? Hvor mange er fornøyd med penisen sin? Er det en spesiell type personlighet som ofte har ereksjonssvikt? Alt dette og mer prøver Kaveh og Karsten å finne ut av.
10/27/202248 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Vagina og sex med Sophie Elise - del 2

Dagens gjest er fortsatt forfatter, programleder og forbilde Sophie Elise og temaet er fortsatt vagina. Denne parringskanalen og fødeorganet ca halvparten av menneskene på jorda har. Hva er egentlig vaginaen? Og hvorfor vet menn ingenting om kvinnelige vaginaer? Alt dette og mer prøver Kaveh og Sophie å finne ut av.
10/25/202235 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Vagina og sex med Sophie Elise - del 1

Dagens gjest er forfatter, programleder og forbilde Sophie Elise og temaet er vagina. Denne parringskanalen og fødeorganet ca halvparten av menneskene på jorda har. Hva er egentlig vaginaen? Og hvorfor vet menn ingenting om kvinnelige vaginaer? Alt dette og mer prøver Kaveh og Sophie å finne ut av.
10/25/202232 minutes
Episode Artwork

Kropp og sex med Mayoo Indiran

Dagens gjest er TV-personlighet og realitydeltaker Mayoo Indiran og temaet er kropp. Er kroppen et verktøy for å få sex? Henger selvfølelsen vår sammen med hvordan kroppen ser ut? Og hva slags kropp er det vi mennesker tiltrekkes av seksuelt? Alt dette og mer prøver Kaveh og Mayoo å finne ut av.
12/2/202151 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Usikkerhet og sex med Hasse Hope

Dagens gjest er komiker, skuespiller og programleder Hasse Hope og temaet er usikkerhet. Hva er det menn er mest usikre på når det kommer til sex? Handler mannsidealet om penisstørrelse? Hvor stor penis foretrekker kvinner? Har homofile menn større penis enn heterofile menn? Alt dette og mer prøver Kaveh og Hasse å finne ut av.
11/30/202154 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

«Fake it till you make it» og sex med Espen PA Lervaag

Dagens gjest er komiker, skuespiller og serieskaper Espen PA Lervaag og temaet er passende nok «fake it till you make it». Falsk sex, med andre ord. For er ikke sex et slags skuespill? En rolle vi trer inn i for å tilfredstille forventningene til partneren. Alt dette og mer skal Kaveh og Espen diskutere i dagens episode.
11/25/202145 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Lyd og sex med Atle Pettersen

Dagens gjest er musiker, artist og programleder Atle Pettersen og temaet er selvfølgelig lyd. Hva har lyd med sex å gjøre? Hvorfor tenner vi på en stemme, eller kommer i stemning av en sang? Kan man be kjæresten om å lage stønne-lyder i senga? Alt dette og mer prøver Kaveh og Atle å finne ut av.
11/23/202151 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Teaser

11/15/20211 minute, 29 seconds