Winamp Logo
SMART the podcast Cover
SMART the podcast Profile

SMART the podcast

Danish, Social, 1 seasons, 3 episodes, 2 hours 22 minutes
About
Two bloggers girls in the fashion business. Writers turned podcasters, giving you the low down on fashion, personal style and what is in our instagram feed.
Episode Artwork

SMART 13

I denne her udgave af smart the podcast skal vi snakke om hobbyer. Er hobbyer egentlig for børn? Hvorfor er det fedt at have en hobby? og hvilke hobbyer kan vi anbefale?
07/05/201851 minutes 39 seconds
Episode Artwork

SMART 12

Ny uge og tid til SMART the podcast! Loppesæsonen er officielt igang og vi guider til 2nd hand og vintage shopping. Vores bedste tips til hvilke mærker du skal kigge efter, gode ting til boligen og selvfølgelig om du skal prutte om prisen eller ej. Vi vender selvfølgelig også feed news, sminketasken og tech support.
23/04/201854 minutes
Episode Artwork

SMART 11

VI ER TILBAGE! Velkommen til SMART the Podcast episode 11. En såkaldt reunion. Siden sidst er vi begge flyttet og vi har haft en masse at se til på vores jobs. Derudover så kan Frede endelig afsløre lidt om hvad det er hun går og er på optagelser til - nemlig et webtv program der hedder #minklub. Vi vender også lige Phoebe Philos situation, den store rotation hos modehusene og en lille teaser på et podcastevent vi planlægger.
09/04/201836 minutes 49 seconds