Winamp Logo
Слушај книга/Читам за Вас Cover
Слушај книга/Читам за Вас Profile

Слушај книга/Читам за Вас

Macedonian, Literature, 1 season, 31 episodes, 1 day, 14 hours, 7 minutes
About
Читаме книги
Episode Artwork

Слонче

Чита Мими Стојановска
3/13/202120 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

РАЗГОВОРИ СО БОГА Книга прва - Вовед

Чита Мими Стојановска
3/10/20218 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

На своја кожа - ПРОДОЛЖИ СО НАСМЕВКА (Фаза 22, Фаза 23 и Фаза 24)

Читаат Мими Стојановска и Мирослав Драганов
3/8/202143 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Трнорушка

Чита Мими Стојановска
3/8/20219 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Грне готви

Чита Мими Стојановска
3/1/20215 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

ИСТОЧНО ОД СОНЦЕТО И ЗАПАДНО ОД МЕСЕЧИНАТА

Чита Мими Стојановска
3/1/202133 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

На своја кожа ПРОДОЛЖИ СО НАСМЕВКА (Фаза 20 и Фаза 21)

Читаат Мими Стојановска и Мирослав Драганов
3/1/202149 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

На своја кожа ПРОДОЛЖИ СО НАСМЕВКА (Фаза 17 , Фаза 18 и Фаза 19)

Читаат Мими Стојановска и Мирослав Драганов
3/1/20211 hour, 15 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

На своја кожа ПРОДОЛЖИ СО НАСМЕВКА (Фаза 14, 15 и 16)

Читаат Мими Стојановска и Мирослав Драганов
3/1/20211 hour, 22 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

На своја кожа ПРОДОЛЖИ СО НАСМЕВКА (Фаза 11, 12 и 13)

Читаат Мими Стојановска и Мирослав Драганов
3/1/20211 hour, 24 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

На своја кожа ПРОДОЛЖИ СО НАСМЕВКА (Фаза 8, 9 и 10)

Читаат Мими Стојановска и Мирослав Драганов
3/1/20211 hour, 29 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

На своја кожа ПРОДОЛЖИ СО НАСМЕВКА (Фаза 5, 6 и 7)

Читаат Мими Стојановска и Мирослав Драганов
3/1/20211 hour, 29 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Принцезата на зрно грашок и Трите прасиња

Чита Мими Стојановска
2/4/202110 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

КРАЛОТ ЖАБА

Чита Мими Стојановска
2/4/202111 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

На своја кожа - Продолжи со насмевка - (фаза 3 и 4)

Чита Мими Стојановска
2/4/20211 hour, 41 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

ЗА СОПАТНИКОТ ОД АВТОРОТ

ЗА СОПАТНИКОТ ОД АВТОРОТ
1/27/20215 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Интро - Продолжи со насмевка

Интро -Продолжи со насмевка
1/27/202131 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

На своја кожа ПРОДОЛЖИ СО НАСМЕВКА (фаза 1 и 2)

Книга: На своја кожа ПРОДОЛЖИ СО НАСМЕВКА Автор: МИРОСЛАВ ДРАГАНОВ Издание: МАТИЦА МАКЕДОНСКА Наратор: МИМИ СТОЈАНОВСКА  И МИРОСЛАВ ДРАГАНОВ
1/27/20211 hour, 23 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Слушај Бајки /Читам наместо татковци и мајки

Малата свеќа  Лавот и статуата  Волшебниот турбан Принцот оревокршач  Лисицата и дрвосечачот  Лесната принцеза Мачорот во чизми  Оле затворочко  Родопи и црвените чевли  Еленот крај потокот Лавот, волкот и лисицата  Трката на животните  Изгубената принцеза  Трите желби на дрвосечачот Најволшебниот волшебник Принцезата на зрно грашок Трите прасиња
1/26/20211 hour, 33 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

101 приказна за добра ноќ Втор Дел

Чита Мими Стојановска
1/11/202115 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

101 приказна за добра ноќ Прв Дел

Чита Мими Стојановска
1/11/202111 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

ОТЧУКУВАЊА (шестти дел) - Хавиер Руескас и Франсекс Мирјалес

Чита Мими Стојановска
1/7/202126 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

ОТЧУКУВАЊА (петти дел) - Хавиер Руескас и Франсекс Мирјалес

Чита Мими Стојановска
1/5/202129 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

ОТЧУКУВАЊА (четврт дел) - Хавиер Руескас и Франсекс Мирјалес

Чита Мими Стојановска
1/2/202138 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

ОТЧУКУВАЊА (трет дел) - Хавиер Руескас и Франсекс Мирјалес

Чита Мими Стојановска
12/27/202039 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

ОТЧУКУВАЊА (втор дел) - Хавиер Руескас и Франсекс Мирјалес

Чита Мими Стојановска
12/25/202026 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

ОТЧУКУВАЊА - Хавиер Руескас и Франсекс Мирјалес

Чита Мими Стојановска
12/22/202028 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Малиот Принц - Антоан де Сент Егзипери

Чита Мими Стојановска
12/20/20202 hours, 5 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Зошто Јас ? - Мартин Јованоски

Чита Мими Стојановска
12/20/20206 hours, 53 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Зоки Поки

Чита Мими Стојановска
12/20/20201 hour, 42 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Е баш ме заболе

Чита Мими Стојановска
12/20/20208 hours, 16 minutes, 32 seconds