Winamp Logo
Sleutel tot Succes | De Ondernemer Cover
Sleutel tot Succes | De Ondernemer Profile

Sleutel tot Succes | De Ondernemer

Dutch, Finance, 2 seasons, 15 episodes, 6 hours, 19 minutes
About
Wat zijn de belangrijkste ingrediënten van het succes van topondernemers? En wat zijn de grootste valkuilen? Nog belangrijker: wat kan jij leren van de zakelijke pieken en dalen van toppers als Michiel Muller (Picnic), Taco Carlier (VanMoof) en Atilay Uslu (Corendon)? Ga samen met De Ondernemer in deze podcastserie op zoek naar de Sleutel tot Succes en werp een blik in de keuken van de meest inspirerende en innovatieve topondernemers.  Sleutel tot Succes is een podcastserie van De Ondernemer en Topcast Media.  Verteller: Hannelore Zwitserlood. 
Episode Artwork

Bonus - Wat is de Sleutel tot Succes van Picnic, Vedder&Vedder en Just Eat Takeaway? Hoogleraar Justin Jansen analyseert

Kijk mee achter de schermen bij de succesvolle bedrijven Picnic, Vedder&Vedder en Just Eat Takeaway. In deze bonusuitzending van de succesvolle serie Sleutel tot Succes gaat hoogleraar Justin Jansen samen met host Hannelore Zwitserlood op zoek naar die ene 'Sleutel tot Succes'.Ga voor meer informatie over Het Groeicollege naar www.hetgroeicollege.nl  Sleutel tot Succes is een podcastserie van De Ondernemer en Podworkz. See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/11/202228 minutes, 4 seconds