Skyggesiden - Opkald fra dødsgangen Cover
Skyggesiden - Opkald fra dødsgangen Profile

Skyggesiden - Opkald fra dødsgangen

Danish, Old Time Radio, 1 seasons, 34 episodes, 14 hours 58 minutes
About
Skyggesiden er TV 2s krimipodcast. Det her er første serie: Opkald fra dødsgangen. Vi fortæller historien om danske Peter Nielsen og drabet på hans kone og deres fælles 3-årige datter i 2018 i Lagos, Nigeria. Anders Lomholt og holdet bag TV 2-dokumentaren ’Dødsdømt’har fulgt den tragiske sag i over fire år. En sag der har sendt dem på en kompleks søgen efter sandheden. For hvad skete der den nat i 2018 i Peter og hans kones lejlighed i Lagos? Skyggesiden udkommer med alle fire afsnit onsdag d. 9. november klokken 06:00.
Episode Artwork

Når børn går med kniv

I Grenaa stak en 15-årig dreng en jævnaldrende i brystet med en kniv. Offeret døde, og nu er den 15-årige sigtet for drab. Men hvad får børn til at gå med kniv? Og hvordan kan det forandre ens liv, hvis man som mindreårig får en dom for drab eller grov vold? Medvirkende: Anders Bechmann Tilsted, journalist, Randers Amtsavis og Haidar Ansari, forfatter og tidligere dømt for knivstikVærter: Janni Pedersen og Carsten NortonLyddesign: Leo Peter LarsenRedaktør: Amanda Heiberg Boberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/11/202333 minutes 47 seconds
Episode Artwork

400 kg kokain, 122 års fængsel og hemmelige dæknavne

’Operation Sixpence’ er navnet på den politiaktion, der har ført til at ni mænd nu er idømt i alt 122 års fængsel. Politiet har ligget på lur med telelinser, forfulgt mistænkte og videoovervåget kaffebarer i indre København. Men det var først da det lykkedes at få fingrene i bagmændenes krypto-chatbeskeder, at sagen for alvor begyndte at rulle.Værter: Janni Pedersen og Carsten NortonMedvirkende: Torben Svarer, ledende politiinspektør for NSKLyddesign: Leo Peter LarsenRedaktør: Amanda Heiberg Boberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/11/202327 minutes 1 second
Episode Artwork

Peter Madsen sagsøger fængsel

Peter Madsen, som er fængslet på livstid for drabet på journalist Kim Wall, har lagt sag an mod det fængsel, han selv sidder i. Fængslet har nemlig forbudt ham at have kontakt med kvinder, han har lært at kende mens han har siddet inde. Fængslet følger loven – men Peter Madsen mener, at loven er i strid med menneskerettighederne. Men hvad driver i det hele taget kvinder til at kontakte dømte mordere? Og har man som livstidsfange ret til et datingliv?Værter: Janni Pedersen og Carsten NortonMedvirkende: Tobias Stadarfeld Jensen, advokat for Peter MadsenLyddesign: Leo Peter LarsenRedaktør: Amanda Heiberg Boberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
16/11/202329 minutes 22 seconds
Episode Artwork

Tidligere spionchef: PET svigtede Samsam

Ahmed Samsam har stævnet efterretningstjenesterne PET og FE. Han ville have dem til at anerkende, at han arbejdede som agent under rejser til Syrien i 2013 og 2014. Men Østre Landsret har afvist sagen. Tidligere operativ chef i PET, Frank Jensen, har selv hvervet agenter. Han mener, at PET har svigtet Ahmed Samsam – som i hans optik helt sikkert var agent. Værter: Janni Pedersen og Carsten Norton Medvirkende: Frank Jensen, tidl. operativ chef i PET Lyddesign: Leo Peter Larsen Redaktør: Amanda Heiberg Boberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/11/202338 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Louise blev stukket 11 gange af sin ekskæreste

Da Louise Makkonen Thagaard bliver forsøgt dræbt, er det rent held, at hun overlever. Hun bliver indlagt med minimale mængder af blod, kollapsede lunger og flere knivstik. Personen, der har overfaldet Louise, er hendes ekskæreste. I Danmark er hver fjerde drab et partnerdrab, hvilket gør det til den største enkeltstående drabstype herhjemme. I dag fortæller Louise sin historie. For hvordan udvikler en forelskelse sig til et drabeligt overfald, og hvorfor er det så svært at komme ud af et voldeligt forhold? Medvirkende: Louise Makkonen Thagaard Vært: Janni Pedersen Tilrettelægger: Rikke Romme Lyddesigner: Leo Peter Larsen Redaktør: Stefan Le Quellec  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
26/10/202331 minutes 5 seconds
Episode Artwork

Hvorfor er Hells Angels så stille i bandekonflikten?

Folk med relation til Hells Angels bliver slået ned, skuddræbt og et klubhus er blevet udsat for en eksplosion. Bandekonflikten mellem rockergruppen og Loyal to Familia er eskaleret de sidste måneder. Men Hells Angels, der ellers er berømt og berygtet for at forsvare sig og gengælde angreb, er nu pludselig stille. Hvorfor? Og kommer der et modangreb? Medvirkende: Carsten Norton, journalist og forfatter Vært: Janni Pedersen Tilrettelægger: Rikke Romme Lyddesign: Ida Skjerk og Leo Peter Larsen Redaktør: Stefan Le Quellec  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
19/10/202323 minutes 41 seconds
Episode Artwork

Elev advarede skole om 27-årig lærervikar

En lærervikar er sigtet for trusler og voldtægt af en elev på Søholmskolen i Birkerød. Nu viser det sig, at han igennem en årrække kontaktet flere af sine elever på sociale medier og sendt dem beskeder af grænseoverskridende karakter. I dette afsnit sporer Janni Pedersen sig ind på, hvilke advarselslamper, der har blinket, og hvordan de er blevet overset. Medvirkende: Ida Marie Lomholt Wismann, journalist på TV 2 Vært: Janni Pedersen Tilrettelægger: Rikke Romme Lyddesign: Ida Skjerk Redaktør: Stefan Le Quellec  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/10/202330 minutes 33 seconds
Episode Artwork

Min seng er et gerningssted (5:5) - Svar fra fængslet

Karoline sender en besøgsanmodning til fængslet, efter at Andreas indvilger i at mødes med hende. Mens hun venter på svar, tager hun tilbage til Sverige for at tale med endnu et af Andreas’ ofre. I mellemtiden dumper en stor bunke breve fra Andreas, som har været forsvundet i posten, ind ad brevsprækken. Og bedst som hun har opgivet håbet om at møde Andreas i fængslet, får hun pludselig et opkald. Tilrettelæggelse og manuskript: Josefine Maria Hansen.Lyddesign og kompositioner: Ida Skovsgaard.Redaktør: Christian Ottenheim.TV 2-redaktører: Michael Nørgaard og Stefan Le Quellec. 'Min seng er et gerningssted' er produceret af BEAM Audio Agency for TV 2.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
28/09/202324 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Min seng er et gerningssted (4:5) - Vi siger ikke det her til nogen, vel?

Karoline møder Fredrika, der er blevet udsat for overgreb af Andreas til en fest hjemme hos sig selv. Hun var faldet i søvn i sin seng og vågnede ved, at Andreas havde fingrene i hendes underliv. Karoline finder nogle foruroligende noter, Andreas har skrevet i sin mobiltelefon, og så venter der en stor overraskelse, da hun kommer tilbage til Danmark.  Tilrettelæggelse og manuskript: Josefine Maria Hansen.Lyddesign og kompositioner: Ida Skovsgaard.Redaktør: Christian Ottenheim.TV 2-redaktører: Michael Nørgaard og Stefan Le Quellec. 'Min seng er et gerningssted' er produceret af BEAM Audio Agency for TV 2. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
21/09/202323 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Min seng er et gerningssted (3:5) - Manden med de to ansigter

Karoline tager tilbage til sin gamle lejlighed på Nytorget og møder naboerne Mona og Sven, der fortæller om den dag, Andreas blev pågrebet af politiet. Bagefter mødes hun med SVT-journalist Jimmi Kirvesmäki, der har lavet en dokumentar om Andreas. Han giver Karoline telefonnummeret til to ofre, som gerne vil fortælle deres historie.  Tilrettelæggelse og manuskript: Josefine Maria Hansen.Lyddesign og kompositioner: Ida Skovsgaard.Redaktør: Christian Ottenheim.TV 2-redaktører: Michael Nørgaard og Stefan Le Quellec. 'Min seng er et gerningssted' er produceret af BEAM Audio Agency for TV 2. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14/09/202330 minutes
Episode Artwork

Min seng er et gerningssted (1:5) - En chokerende besked

Karoline ligger i sin seng i Århus, da en sms fra en svensk kvinde pludselig tikker ind på hendes telefon og vender op og ned på det sabbatår, hun havde i Sverige et halvt år forinden. Det viser sig, at Karoline har boet hos en mand, der af den svenske presse er blevet døbt 'Nytorgsmannen - Sveriges værste serievoldtægtsforbryder'. Og pludselig melder spørgsmålet sig: hvordan kan jeg vide, at jeg ikke også er et offer? Tilrettelæggelse og manuskript: Josefine Maria Hansen.Lyddesign og kompositioner: Ida Skovsgaard.Redaktør: Christian Ottenheim.TV 2-redaktører: Michael Nørgaard og Stefan Le Quellec. 'Min seng er et gerningssted' er produceret af BEAM Audio Agency for TV 2. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/09/202320 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Min seng er et gerningssted (2:5) - Lad som om, vi er kærester

Karoline opsøger journalisten Katrin Krantz fra Expressen, for at høre hvad der helt præcist er sket i sagen, og hvad det er, Andreas er dømt for. Hun tjekker sin messenger-korrespondance med Andreas og får en fornemmelse af, at hun måske har været tættere på at blive et offer, end hun lige gik og troede. Hun taler med Caroline, der var venner med Andreas, og hvis veninde blev udsat for overgreb.  Tilrettelæggelse og manuskript: Josefine Maria Hansen.Lyddesign og kompositioner: Ida Skovsgaard.Redaktør: Christian Ottenheim.TV 2-redaktører: Michael Nørgaard og Stefan Le Quellec. 'Min seng er et gerningssted' er produceret af BEAM Audio Agency for TV 2. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/09/202325 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Ny serie: Min seng er et gerningssted

Vel hjemme i Århus efter et sabbat-ophold i Sverige, bliver Karoline pludselig kontaktet af en kvinde, som fortæller at hendes ven og tidligere udlejer i Stockholm har drugget, voldtaget og filmet kvinder i selvsamme lejlighed i en periode før og efter hun har boet i den. Mange af kvinderne var uvidende om overgrebet indtil politiet kontaktede dem og bad dem verificere, at det var dem på videooptagelser, de var kommet i besiddelse af.I ’Min seng er et gerningssted’ dykker Karoline ned i den historie og prøver at forstå, hvad der skete og hvordan hun kunne tage så meget fejl af en person, hun troede var en ven. Hvorfor opdagede ingen noget - og selvom der ikke er fundet video af Karoline, nager tvivlen hende alligevel. Skulle hun have været et offer?Serien belyser via Karolines egen personlige beretning den skyggeside i tiden, der relaterer sig til drugging. Afsnit 1 og 2 i serien har premiere i Skyggesiden 7. september. De resterende afsnit udko
01/09/20232 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Mia Skadhauge Stevn-retssagen – Særudgave: Interview med forsvarsadvokaten

Janni Pedersen interviewer Mette Grith Stage om at have været forsvarsadvokat for Thomas Thomsen, der torsdag blev kendt skyldig i drabet på Mia Skadhauge Stevn. Hvordan griber man en så voldsom drabssag an, og hvor går hendes egen grænse i forhold til, hvem hun vil forsvare? Vært: Janni PedersenGæst: Mette Grith Stage, forsvarsadvokatRedaktør: Ane-Sophie NæsbyLyd: Søren Valur  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/06/202327 minutes
Episode Artwork

Mia Skadhauge Stevn-retssagen – Retsdag 9: Thomas Thomsen idømt forvaring

Dommen for voldtægtsforsøg, drab og usømmelig behandling af lig blev forvaring, ifølge Retten i Aalborg. Den dømte Thomas Thomsen har anket. Vi taler om, hvad forskellen er mellem forvaring og livstid og hvad der skal ske fremadrettet.Vært: Janni Pedersen Gæster: Astrid Søndberg, retskorrespondent; Jens Møller, tidligere drabschef Redaktør: Ane-Sophie Næsby Lyd: Søren Valur Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/06/202325 minutes 35 seconds
Episode Artwork

Mia Skadhauge Stevn-retssagen – Retsdag 8: Skyldig

Den 38-årige Thomas Thomsen er kendt skyldig i forsøg på voldtægt, drab og for usømmelig behandling af lig af et enigt nævningeting. Den skyldiges forklaringer fremstod utroværdige og "konstrueret til lejligheden" ifølge retsformanden. I dagens program taler vi om skyldskendelsen og dens betydning for kvinder i Aalborg og Danmark generelt Vært: Janni Pedersen Gæster: Astrid Søndberg, retskorrespondent; Jens Møller, tidligere drabschef Redaktør: Ane-Sophie Næsby Lyd: Søren Valur  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
28/06/202325 minutes 54 seconds
Episode Artwork

Mia Skadhauge Stevn-retssagen – Retsdag 7: Anklager og forsvarer procederer

Forsvarer mener ikke, at der er bevis for voldtægt og drab, mens anklager kaldte tiltaltes forklaring for utroværdig i sin procedure i retten i dag. Anklageren mener, at den tiltalte bevidst var på jagt efter et nemt offer. Vi taler om dagens procedurer fra både anklager og forsvarer. Vært: Janni Pedersen Gæster: Astrid Søndberg, retskorrespondent; Jens Møller, tidligere drabschef Redaktør: Ane-Sophie Næsby Lyd: Søren Valur Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
27/06/202325 minutes 31 seconds
Episode Artwork

Mia Skadhauge Stevn-retssagen – Retsdag 6: Beviserne fremlægges

I dag blev der fremlagt dokumentation for anklagerne mod den tiltalte 37-årig mand. Vi ser på de forskellige beviser og samler op på sagen indtil nu. Derudover diskuteres det, hvordan proceduren kommer til at foregå.  Vært: Janni Pedersen Gæster: Jens Møller, tidligere drabschef; Emil Færch, journalist TV 2; Jakob Buch-Jepsen, forsvarsadvokat Redaktør: Ane-Sophie Næsby Lyd: Søren Valur Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14/06/202324 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Mia Skadhauge Stevn-retssagen – Retsdag 5: Karaktervidner

Tre ekskærester, en ven og en kollega til tiltalte vidnede i dag i Retten i Aalborg om deres oplevelse af den tiltalte mand. Dagens program handler om brug af såkaldte karaktervidner. Og hvor usædvanligt det er i Danmark. Vært: Janni Pedersen Gæster: Jens Møller, tidligere drabschef; Emil Færch, journalist TV 2; Rasmus Amandusson, forsvarsadvokat og medlem af bestyrelsen i Landsforeningen af forsvarsadvokater Redaktør: Ane-Sophie Næsby Lyd: Søren Valur Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13/06/202325 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Mia Skadhauge Stevn-retssagen – Retsdag 4: Retsmediciner og hundeførere i vidneskranken

Flere fagfolk - deriblandt to hundeførere, en retsmediciner og en kriminalassistent - afgav forklaring i retten i dag. Vi taler med en retsmediciner for at forstå, hvordan de arbejder i disse sager. Jens Møller forklarer, hvordan man vidner i en sag, som man selv har været med til at efterforske. Vært: Janni Pedersen Gæster: Jens Møller, tidligere drabschef og Hans Petter Hougen, professor emeritus i retsmedicin Redaktør: Ane-Sophie Næsby Lyd: Søren Valur Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/06/202324 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Mia Skadhauge Stevn-retssagen – Retsdag 3: Vidne-afhøring

Mange vidner blev afhørt i retten i dag. Deriblandt Mia Skadhauge Stevns veninde, kæreste og de sidste, der så hende i live i Jomfru Ane Gade. Vi taler om, hvordan de beskriver Mia Skadhauge Stevn og om vidnernes rettigheder og pligt til at fortælle sandheden.Vært: Janni PedersenGæster: Astrid Søndberg, retskorrespondent; Jens Møller, tidligere drabschefRedaktør: Ane-Sophie NæsbyLyd: Søren Valur Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/06/202325 minutes 21 seconds
Episode Artwork

Mia Skadhauge Stevn-retssagen – Retsdag 2: Tiltalte udspørges af anklager og forsvarer

Den tiltalte nægter sig skyldig og har helt andre forklaringer på, hvad der skete den dag sidste år, hvor Mia Skadhauge Stevn døde. Vi taler om dagens afhøring. Og om anklagerens og forsvarets afhøringsmetoder. Dagens afhøring indeholdt meget voldsomme detaljer. Podcasten kommer ikke ind på specifikke voldsomme detaljer i forbindelse med afhøringen af tiltalte. Vært: Janni PedersenGæster: Astrid Søndberg, retskorrespondent; Jens Møller, tidligere drabschefRedaktør: Ane-Sophie NæsbyLyd: Søren Valur Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
08/06/202325 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Mia Skadhauge Stevn-retssagen – Retsdag 1: Afhøring af den 37-årige

Den første i vidneskranken er den 37-årige mand, der er anklaget for drab, voldtægt og usømmelig behandling af lig. Vi taler om mandens forklaring i retten og om de nye oplysninger i sagen. Derudover taler vi om, hvem der er tilstede i retslokalet og hvorfor. Derudover fortæller Jens Møller, hvordan politiet har indsamlet beviser mod den 37-årige Vært: Janni PedersenGæster: Astrid Søndberg, retskorrespondent; Jens Møller, tidligere drabschefRedaktør: Ane-Sophie NæsbyLyd: Søren Valur Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/06/202326 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Mia Skadhauge Stevn-retssagen - Dagen før: Sagen opridset

I morgen begynder retssagen, hvor en 37-årig mand er tiltalt for drabet på Mia Skadhauge Stevn, som forsvandt efter en bytur i Aalborg sidste år.TV 2’s Janni Pedersen opridser sagen sammen med retskorrespondent Astrid Søndberg og tidligere drabschef Jens Møller. I dagens program medvirker også forsvarsadvokat Betina Hald Engmark. Hun fortæller om, hvilke forberedelser forsvaret og anklageren gør sig, inden første retsmøde. Vært: Janni PedersenGæster: Astrid Søndberg, retskorrespondent; Jens Møller, tidligere drabschef; Betina Hald Engmark, forsvarsadvokatRedaktør: Ane-Sophie NæsbyLyd: Søren Valur Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
06/06/202325 minutes 24 seconds
Episode Artwork

Låst inde for livet (1:4) - Danmarks fagligste fanger

Naum Conevski bliver kendt som manden bag dobbeltmordet på Femøren, hvor to drenge i 1985 dræbes umotiveret af skud på klos hold. Conevski tager imod Anders Lomholt på Psykiatrisk Center Sct. Hans, og over kaffe og citronmåne begynder Conevski at fortælle om sit liv, før han røg bag tremmer. Seth Sethsen spiller som barn fodbold på græsarealerne foran Herstedvester fængsel, da en kammerat siger: ’Derinde havner du en dag’. Nu sidder han inde bag murene på 36. år. I et besøgslokale starter han sin fortælling, der indebærer røverier i Københavns forstæder og syretrips på Christiania.&nbsp;Tilrettelæggelse:Nicholas Durup Thomas og Tobias IngemannLyddesign:Tobias Ingemann.Redaktører.Anne Sofie Hvenegaard LarsenStefan Le QuellecMikkel Rønnau&nbsp;’Låst inde for livet’ er produceret af monomono for TV 2 Hosted on Acast. See <a style='color:grey;' target='_b
17/05/202332 minutes 11 seconds
Episode Artwork

Låst inde for livet (2:4) - Mordene, der gav livstid

Seth Sethsen har for længst indrømmet, at det var ham, der stod bag taxamordet. Med Naum Conevski er det en anden sag, for efter 40 års afsoning nægter han stadig at være manden bag dobbeltmordet på Femøren. Anders Lomholt stykker hændelsesforløbet for de to alvorlige forbrydelser sammen og fortæller om, hvad der præcist skete i timerne og sekunderne, hvor forbrydelserne fandt sted.&nbsp;Tilrettelæggelse:Nicholas Durup Thomas og Tobias IngemannLyddesign:Tobias Ingemann.Redaktører.Anne Sofie Hvenegaard LarsenStefan Le QuellecMikkel Rønnau’Låst inde for livet’ er produceret af monomono for TV 2 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/05/202335 minutes 2 seconds
Episode Artwork

Låst inde for livet (3:4) - Livet bag tremmer

Seth Sethsen og Naum Conevski har tilsammen siddet bag tremmer i over 70 år. Hvordan er det at sidde indespærret så længe? For Naum Conevski er det en kamp hver dag. Det er kun tanken om at blive genforenet med sin familie, der holder ham oppe. For Seth Sethsen har det at sidde i fængsel været en hel anden oplevelse. Han mediterer og tager på spirituelle rejser i sindet og studerer alternative skabelsesberetninger for livet på jorden. Men hans overlevelsesstrategi&nbsp;er måske også det, der er skyld i, at han aldrig kommer på fri fod igen.&nbsp;&nbsp;Tilrettelæggelse:Nicholas Durup Thomas og Tobias IngemannLyddesign:Tobias Ingemann.Redaktører.Anne Sofie Hvenegaard LarsenStefan Le QuellecMikkel Rønnau&nbsp;’Låst inde for livet’ er produceret af monomono for TV 2 Hosted on Acast. See <a style='color:grey;' target='_blank' rel='noopener noreferrer' h
17/05/202333 minutes 1 second
Episode Artwork

Låst inde for livet (4:4) - For farlig til friheden?

Bliver Naum Conevski og Seth Sethsen de første indsatte i nyere tid, der kommer til at sidde bag tremmer til den dag, de dør? Lige nu er der ikke meget, der tyder på, at de to mænd kommer på fri fod igen. Og svaret på hvorfor finder man i deres efterhånden lange journaler, hvor psykiatriske undersøgelser og notater fra deres lange afsoning er nedfældet.&nbsp;Anders Lomholt dykker ned i de mange dokumenter for at lede efter svaret på svaret, om Conevski og Sethsen kommer til at dø bag tremmer.&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;’Låst inde for livet’ er produceret af monomono for TV 2Tilrettelæggelse:Nicholas Durup Thomas og Tobias IngemannLyddesign:Tobias Ingemann.Redaktører.Anne Sofie Hvenegaard LarsenStefan Le QuellecMikkel Rønnau Hosted on Acast. See <a style='color:grey;' target='_blank' rel='noopener noreferrer' href='https://acast.
17/05/202334 minutes 27 seconds
Episode Artwork

SKYGGESIDEN - Låst inde for livet - Trailer

De har siddet bag tremmer gennem fire årtier. De har hver afsonet over dobbelt så lang tid som gennemsnittet for livstidsdømte. De er låst inden for livet. TV 2-journalist Anders Lomholt har fået særlig adgang til de to livstidsfanger Seth Sethsen og Naum Conevski. I fire afsnit kommer du med ind bag murene og helt tæt på de to mænd, der engang blev omtalt som nogle af Danmarks farligste forbrydere. Du skal høre deres historie, mens Anders Lomholt prøver at komme nærmere et svar på, om Seth Sethsen og Naum Conevski skal dø bag tremmer, eller om de en dag genforenes med friheden.&nbsp;Skyggesiden - Låst inde for livet udkommer med fire afsnit på onsdag d. 17. maj klokken 06:00. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/05/20231 minute 29 seconds
Episode Artwork

Opkald fra dødsgangen 1:4

Anders Lomholts telefon ringer en dag i foråret 2018. I den anden ende af røret er en mand. Peter hedder han. Peter sidder i fængsel i Nigeria anklaget for dobbeltmord på sin kone og datter. Han risikerer dødsstraf, men siger han er uskyldig og udsat for et komplot. Herfra åbner der sig en historie, der skal vise sig at være en del mere kompleks og indviklet, end hvad det først tyder på. Redaktion: Faton Nesimi og Anders Lomholt. Klip, musik og tilrettelæggelse: Mikkel Rønnau. Redaktør: Peter Eggert Vesterlund.Opkald fra dødsgangen er produceret af monomono i samarbejde med TV2See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/11/202232 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Opkald fra dødsgangen 2:4

Hvem er Helle? Der er noget Peter ikke siger, og mysteriet, om hvem han i virkeligheden er, vokser. Anders Lomholt får langt om længe nogle af Peter Nielsens danske bekendte i tale. Deres historier om Peter er langt fra noget, man forbinder med en dobbelt-drabsmand, og stiller flere spørgsmål, end de besvarer. Redaktion: Faton Nesimi og Anders Lomholt. Klip, musik og tilrettelæggelse: Mikkel Rønnau. Redaktør: Peter Eggert Vesterlund. Opkald fra dødsgangen er produceret af monomono i samarbejde med TV2See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/11/202231 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Opkald fra dødsgangen 3:4

Er det Zainabs familie, der står bag det hele? Ifølge Peter er de kolde nok til at slå deres egne familiemedlemmer ihjel for penge. Anders Lomholt tager til Abuja for at finde Zainabs familie, for at se dem i øjnene og for at høre deres version af historien. Og den skal vise sig at være en hel del anderledes end Peter Nielsens version. Redaktion: Faton Nesimi og Anders Lomholt. Klip, musik og tilrettelæggelse: Mikkel Rønnau. Redaktør: Peter Eggert Vesterlund. Opkald fra dødsgangen er produceret af monomono i samarbejde med TV2See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/11/202232 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Opkald fra dødsgangen 4:4

Hvad er det for en episode Peter og Zainabs stedfar taler om? Og hvorfor vil Peter ikke sige, hvad det er? Anders Lomholt kommer med lidt alternative metoder ind på Banana Island, hvor Peter Nielsen og Zainab boede. Kan det lade sig gøre at sove fra, at to mennesker bliver slået ihjel få meter væk? Og så går retssagen ind i sin afgørende fase, hvor nye belastende informationer dukker op. Redaktion: Faton Nesimi og Anders Lomholt. Klip, musik og tilrettelæggelse: Mikkel Rønnau. Redaktør: Peter Eggert VesterlundOpkald fra dødsgangen er produceret af monomono i samarbejde med TV2See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/11/202242 minutes 31 seconds
Episode Artwork

SKYGGESIDEN - Opkald fra dødsgangen - Trailer

Skyggesiden er TV 2s krimipodcast. Det her er første serie: Opkald fra dødsgangen. Vi fortæller historien om danske Peter Nielsen og drabet på hans kone og deres fælles 3-årige datter i 2018 i Lagos, Nigeria. Anders Lomholt og holdet bag TV 2-dokumentaren ’Dødsdømt’har fulgt den tragiske sag i over fire år. En sag der har sendt dem på en kompleks søgen efter sandheden. For hvad skete der den nat i 2018 i Peter og hans kones lejlighed i Lagos?Skyggesiden udkommer med alle fire afsnit onsdag d. 9. november klokken 06:00.See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
04/11/20221 minute 16 seconds