Winamp Logo
Skiete Willy Podcast Cover
Skiete Willy Podcast Profile

Skiete Willy Podcast

Dutch, Football, 1 season, 154 episodes, 2 days, 5 hours, 45 minutes
About
De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV.
Episode Artwork

S04E30: 'Ik ben meer dan alleen een lustobject'

🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/skietewilly Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie!Marco en Björn praten bij richting het kampioenschap en behandelen deze week ook veel randzaken... 'Als Katja Schuurman kwam kijken bij de training ging iedereen als de brandweer.'Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/17/2024 • 1 hour, 23 minutes
Episode Artwork

S04E29: 'Het allerleukste aan dit PSV is het plezier bij de spelers'

Marco en Björn praten bij over PSV - AZ en het naderende kampioenschap... en natuurlijk gaat het ook deze week alle kanten op. Koop kaartjes voor de liveshow in De Verlenging op donderdag 2 mei: https://eventix.shop/uv9fkqwsZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/10/2024 • 1 hour, 29 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

S04E28 met Sjoerd Mossou en Chis van Nijnatten: Björn’s geluksbadjas en pistachenoten

Journalisten Sjoerd Mossou en Chis van Nijnatten schuiven aan naast Björn en Marco om het over PSV, Peter Bosz, NAC en nog veel meer te hebben. Check de NIEUWE Skiete Willy-playlist hier: https://open.spotify.com/playlist/1kiZd9RAbkSmdNdtQ2e77T?si=ab5f155d96d44b5bZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/3/2024 • 1 hour, 20 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

S04E27 met @MijlpaalMin: 'Lozano werkt zich het schompes'

🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/skietewilly Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie! En geef jezelf of een vriend nog eens 3 maanden gratis NordVPN...Deze week is Ramon Min te gast, bekend van zijn X-account Mijlpaal Min en Messi-stats. Maar nu ook van PSVstats.nl waar alle cijfers van PSV terug te vinden. Die website ging onlangs live. Min deed een jaar erover om de database rond te krijgen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/20/2024 • 1 hour, 30 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

S04E26: 'Uitschakeling tegen Dortmund haalt geen glans van dit seizoen af'

Marco Timmer heeft vanuit Dortmund contact met Björn van der Doelen om het onder meer over de uitschakeling in de Champions League te hebben.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/14/2024 • 38 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

S04E25: 'Rijvers heeft de basis gelegd voor het PSV anno nu'

🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/skietewilly Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie! En geef jezelf of een vriend nog eens 3 maanden gratis NordVPN...Marco en Björn zijn weer samen! Ze hebben het over PSV - Feyenoord, bellen met Huub Stevens over Kees Rijvers; de man die Björn liet debuteren en blikken vooruit op het treffen met Dortmund!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/8/2024 • 1 hour, 32 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

S04E24: 'Die 7-1 werkt ook door bij Feyenoord'

Björn van der Doelen en Sjoerd Keizer bespreken de overwinning op PEC en blikken vooruit op de topper PSV - Feyenoord. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/28/2024 • 26 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

S04E23: 'Veerman speelde als een koning' 👑

Om onze exclusieve korting op je NordVPN-abonnement + 4 maanden gratis te krijgen, ga naar nordvpn.com/skietewilly - Het is volledig risicovrij met de 30 dagen geld-terug-garantie van Nord!Björn van der Doelen en Sjoerd Keizer hebben het onder meer over PSV - Dortmund, kijken terug op carnaval en vooruit op de volgende wedstrijden van de Eindhovenaren. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/21/2024 • 34 minutes
Episode Artwork

S04E22 met Waterreus: 'In Bokkendonk kom je niet ver met drie keer een derde plek: titel is 't enige wat telt’

Marco Timmer en Ronald Waterreus bespreken de PSV-week. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/13/2024 • 1 hour, 38 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

S04E21: 'PSV wordt nu uit een katapult gelanceerd'

Om onze exclusieve korting op je NordVPN-abonnement + 4 maanden gratis te krijgen, ga naar nordvpn.com/skietewilly - Het is volledig risicovrij met de 30 dagen geld-terug-garantie van Nord!Björn en Marco hebben het over carnaval, het dipje dat achter PSV ligt en de blessures. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/7/2024 • 1 hour, 27 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

S04E20: Vertessen koopt trainingspak in Berlijn

Björn en Marco bespreken de VAR bij Feyenoord - PSV, het herstel tegen Almere City, de kwestie Yorbe Vertessen en de blessure van Noa Lang. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/31/2024 • 1 hour, 21 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

S04E19: 'Voor Ajax zou ik rozenblaadjes neerleggen'

Om onze exclusieve korting op je NordVPN-abonnement + 4 maanden gratis te krijgen, ga naar nordvpn.com/skietewilly - Het is volledig risicovrij met de 30 dagen geld-terug-garantie van Nord!Marco en Björn kijken terug op Utrecht-uit en vooruit op Feyenoord-uit voor de beker. Daarnaast heeft Björn een idee: ik wil van PSV de meest liefdevolle club van de wereld maken. 'Voor Ajax zou ik rozenblaadjes neerleggen.'Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/24/2024 • 1 hour, 12 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

S04E18: 'Veel goals tegen? Bosz ging aanvallen!'

Björn van der Doelen en Marco Timmer bespreken de absolute weelde waarin PSV zich begeeft. Het record van zeventien gewonnen wedstrijden op rij is eraan, nu nog één obstakel om het record te verbreken: FC Utrecht. Maar uiteraard gaat het over ook over heel andere dingen, zoals het onderwijssysteem en Björn als Jezus. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/17/2024 • 1 hour, 22 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

S04E17: 'Dit PSV doet me denken aan seizoenen met Nilis, Van Nistelrooij en Van Bommel'

Pak je EXCLUSIEVE NordVPN Deal door naar nordvpn.com/skietewilly te gaan en krijg een enorme korting op je NordVPN Plan + 4 extra maanden gratis! Björn en Marco openen 2024 met een podcast vol hoop op prijzen voor PSV. Rik Elfrink is al zeker van een prijs, hij werd NSP Sportjournalist van 2023. De mannen belden hem op en vroegen hem naar zijn toekomstplannen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/10/2024 • 1 hour, 34 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

S04E16: Hoe kun je niet van dit PSV houden?

Björn van der Doelen en Marco Timmer kijken terug op de PSV-week en blikken terug op 2023. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/20/2023 • 1 hour, 37 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

'PSV zou met deze elf ook kampioen kunnen worden'

Exclusieve, tijdelijke deal tot 9 januari: Ga naar https://nordvpn.com/skietewilly en krijg 4 extra maanden bij een 2-jaarabonnement + een Amazon.nl-cadeaubon tot € 30!Bestel de kleding van Björn hier: https://sportsdepartment.eu/onzekleuren/Björn van der Doelen geeft een uitgebreide update over de uitgerolde kledinglijn en heeft het met Sjoerd Keizer en Marco Timmer over de wedstrijden van PSV tegen SC Heerenveen en Arsenal.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/13/2023 • 40 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

S04E15: 'Bedankt voor alles, Peter!'

Exclusieve, tijdelijke deal tot 9 januari: Ga naar https://nordvpn.com/skietewilly en krijg 4 extra maanden bij een 2-jaarabonnement + een Amazon.nl-cadeaubon tot € 30!Björn van der Doelen en Marco Timmer blikken terug op een magistrale week voor PSV. De ploeg van Peter Bosz won van Sevilla en Feyenoord en versterkte daardoor de eerste plaats in de Eredivisie én verzekerde zich van overwintering in de Champions League. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/6/2023 • 1 hour, 6 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

'Er is een kampioensploeg aan het ontstaan'

Marco Timmer is in Sevilla voor de cruciale Champions League-ontmoeting van PSV met Sevilla. Hij praat samen met Björn van der Doelen en Sjoerd Keizer bij hoe de Eindhovenaren ervoor staan.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/29/2023 • 31 minutes
Episode Artwork

S04E14 met Liesbeth van Kemenade: 'De selectie moet benaderbaar blijven'

Björn van der Doelen en Marco Timmer ontvangen Liesbeth van Kemenade die samen met haar tweelingbroer en vriend van de show Paul van Kemenade al 25 jaar rondloopt op De Herdgang. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/22/2023 • 1 hour, 36 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

S04E13 met Robin van Beek: 'Focus niet op het zwarte puntje'

De coach van André Hazes jr., Robin van Beek, schuift deze week aan naast Björn en Marco. Dit naar aanleiding van de documentaire over Hazes die Björn bekeek en vorige week besprak. De mannen hebben het over het coachvak op artiestenvlak, maar betrekken het voetbal en PSV er ook bij. Zo komen ook de stijlen van Bosz, Mourinho en Van Gaal voorbij.En er is nieuws over de Skiete Willy-kledinglijn met Philips op de borst!PSV-abonnement op VI PRO: vi.nl/vipsvZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/17/2023 • 1 hour, 45 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

S04E12: 'Het waren echte kerels bij PSV'

Björn van der Doelen en Marco Timmer bespreken onder meer de Champions League-overwinning op Lens. En natuurlijk hebben de mannen veel meer te bespreken zoals altijd. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/9/2023 • 1 hour, 32 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

S04E11: 'Wat doet Bosz met die spelers in de rust?!'

Björn van der Doelen en Marco Timmer praten onder meer na over PSV-Ajax. Maar hebben het zoals gewoonlijk ook over veel andere dingen...Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/1/2023 • 1 hour, 37 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

'PSV zet verdedigend stappen'

Marco Timmer, Björn van der Doelen en Sjoerd Keizer bespreken onder de meer de wedstrijd van PSV bij Lens en de wedstrijd tegen Ajax zondag.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/25/2023 • 43 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

S04E10: Vanaf nu staat hier elke week een positieve kop

Björn van der Doelen en Marco Timmer praten bij over PSV en hebben nieuws voor de inzendingen van het PSV-shirt!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/18/2023 • 1 hour, 16 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

S04E09: 'Lozano sjokt, dat kan niet onder Bosz'

Björn van der Doelen en Marco Timmer hebben het onder meer over de wedstrijd tegen Sevilla (2-2), Lozano, Ramalho en Noa Lang. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/4/2023 • 1 hour, 8 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

S04E08: 'De kritiek na Arsenal is echt zwaar overdreven geweest'

Björn is boos. Hij vindt dat de analisten die hij hoorde, veel te kritisch waren op PSV na de wedstrijd tegen Arsenal. Hij zag juist lichtpuntjes tegen de Engelse grootmacht. Verder gaat het over de overwinning tegen Almere en de wedstrijd tegen Go Ahead.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/27/2023 • 1 hour, 23 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Björn zegt concert af voor PSV: 'Dit wil ik zien!'

Marco Timmer wordt vanuit Londen ingebeld, net als Björn van der Doelen in Eindhoven. Met die twee wordt er vooruit geblikt op de Champions League-wedstrijd van vanavond bij Arsenal en vertelt van der Doelen dat de voetballiefhebber in hem aangewakkerd is. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/20/2023 • 40 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

S04E07: 'PSV heeft een Champions League-waardig elftal'

Björn van der Doelen en Marco Timmer bespreken de interlandweek en blikken vooruit op onder meer de Champions League met Martijn van Zijtveld van de ArsenL Podcast.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/13/2023 • 1 hour, 13 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

S04E06: 'Een wedstrijd duurde lang, maar nu vliegen ze voorbij’

Björn van der Doelen en Marco Timmer bespreken in het zonnetje de zonnige start van PSV. Het gaat onder meer over het vertrek van Ibrahim Sangaré, Björn's lieveling Jerdy Schouten en hoe Bosz het voorin kan neerzetten.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/6/2023 • 1 hour, 29 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

S03E05: 'Bosz toont erg veel lef'

De stemming in Eindhoven is opperbest. Björn van der Doelen en Marco Timmer hebben het over de klinkende zege tegen Rangers FC, de loting in de Champions League en de titelkansen van de Eindhovenaren. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/1/2023 • 58 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

'Festivalleke' met o.a. Huub Stevens, Stan Valckx, Paul van Kemenade en Rik Elfrink

Het is weer tijd voor het 'Skiete Willy Festivalleke' thuis bij De Parel! Björn van der Doelen en Marco Timmer ontvangen onder meer Huub Stevens, Stan Valckx, Paul van Kemenade, Cees-Rein van den Hoogenband, Rik Elfrink en Leon van der Zanden en praten uitgebreid over het 'nieuwe' PSV van Peter Bosz.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/25/2023 • 2 hours, 59 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

S04E03 met RONALD WATERREUS: 'Babadi heeft zich vergeten gevoeld en heeft geen haast'

Scoor nu jouw VI PRO-voordeel: vi.nl/skietewillyMarco Timmer trok naar Ronald Waterreus voor aflevering drie. In die aflevering gaat het over de contractverlenging van Isaac Babadi, de kritische noten van Peter Bosz, goudhaantje Noa Lang en goede port.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/14/2023 • 1 hour, 10 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

S04E02 met RONALD WATERREUS: 'Ik heb met verbazing naar PSV gekeken’

Marco Timmer ging voor aflevering twee op bezoek bij Ronald Waterreus, die positief verrast is door PSV dat met 4-1 won van Sturm Graz. Verder gaat het over uitblinkers Noa Lang, de contractverlenging en ontwikkeling van Isaac Babadi en onder meer het sterke spel van Luuk de Jong. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/9/2023 • 1 hour, 31 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

S04E01 met RONALD WATERREUS: 'Je ziet hoe Bosz wil spelen'

We gaan weer beginnen! Marco Timmer trapt Seizoen 4 van de Skiete Willy Podcast af met voormalig PSV-doelman Ronald Waterreus - ook wel bekend als Mister Johan Cruijff Schaal. In deze aflevering wordt uiteraard vooruitgeblikt op de wedstrijd tegen Feyenoord. Ook de transferzomer van PSV wordt besproken, de voorronde van de Champions League én de strijd tussen Luuk de Jong en Pepi.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/2/2023 • 1 hour, 46 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Vakantiespecial: 'Onder Bosz gaat er wat moois gebeuren bij PSV'

Marco Timmer en Björn van der Doelen geven voordat de zomervakantie echt losbarst een update over het PSV van Peter Bosz. Björn geeft een ode aan de Brabantse taal, Marco aan Guti en Freek Jansen heeft cadeau's meegebracht. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/12/2023 • 1 hour, 45 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Compilatie Seizoen 3: De Communicatiespecialist & De Performance Coach

Een compilatie van seizoen drie uit jullie inzendingen! Tot seizoen vier en bedankt voor het luisteren!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/30/2023 • 45 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Seizoensfinale: 'Dit past wel bij Ruud zijn karakter'

Björn van der Doelen en Marco Timmer bespreken het vertrek van Ruud van Nistelrooij, de behaalde tweede plaats en kijken vooruit op het nieuwe seizoen. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/31/2023 • 1 hour, 30 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

'PSV moet zich gaan bezinnen, er is weer een clubicoon beschadigd'

Ruud van Nistelrooij stapt op als trainer van PSV. Clubwatcher Marco Timmer gaat in gesprek met Sjoerd Keizer uitgebreid in op het plotselinge vertrek van Van Nistelrooij.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/25/2023 • 12 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

BONUS: 'Van Nistelrooij moet des duivels zijn'

De extra podcast werd ingehaald door de actualiteit dus verschijnt niet op VI PRO, maar wilden we jullie niet onthouden. Marco Timmer en Björn van der Doelen beantwoorden vragen van luisteraars, onder anderen over Ruud van Nistelrooij.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/24/2023 • 14 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

S03E31: 'Het blijft zéér onrustig bij PSV'

Marco Timmer en Björn van der Doelen hebben het over de onrust bij PSV. Het rommelt aan alle kanten in Eindhoven. Filosoof Remko van Broekhoven is te gast. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/24/2023 • 1 hour, 49 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

S03E30: Wat is de PSV-identiteit? 'Tandjes tuffen'

Björn van der Doelen hebben het over wat nu precies de PSV-manier van spelen is en wat de PSV-mentaliteit is, bellen Feyenoorder Tim Hartog in die met een rake supportersvergelijkingen komt en uiteraard gaat het over volgend seizoen: wat zit er in het vat in Eindhoven?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/17/2023 • 1 hour, 12 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

S03E29: 'PSV wil een elftal om Xavi Simons heen bouwen'

Zijad Jusic en Jelle Houben uit Björn zijn voetbalteam zijn deze week te gast. De mannen speelden zelf in de jeugd van BVO's en daarom gaat het onder meer over de druk die op schouders rust van hele jonge spelers. Maar uiteraard ook over PSV, wat voor transferzomer kunnen we verwachten en is Xavi Simons te behouden? Het gaat ook over de vraag of het seizoen geslaagd is met een tweede plaats en de beker. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/10/2023 • 1 hour, 44 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

S03E28: Ajax verdient toch een prijs: 'Voor meest irritante ploeg van Nederland'

PSV heeft de beker gewonnen en uiteraard praten Marco Timmer en Björn van der Doelen erover na. Maar het gaat ook over de afzichtelijke wedstrijd die op de mat werd gelegd. Björn wil dan ook een prijs uitreiken aan Ajax voor meest irritante ploeg van Nederland. En hij wil de VAR gebruiken om schwalbes uit te bannen: 'direct rood!'Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/3/2023 • 1 hour, 21 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

S03E27: 'PSV-Ajax leek wel een kampioenswedstrijd'

Skiete Willy al op maandag! Marco en Sjoerd praten op de redactie van Voetbal International na over PSV-Ajax en bellen Björn van der Doelen. Hij zit wél aan de keukentafel en is verguld met de overwinning op de Amsterdammers. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/24/2023 • 49 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

S03E26: Met de gelukspet van Van Nistelrooij wint PSV van Ajax 🧢

Naast Marco en Björn van der Doelen schoof deze week Harry Hamer aan. Hij schreef een boek over 110 jaar PSV. Verder gaat het uiteraard over de wedstrijden tegen Ajax die op het programma staan.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/19/2023 • 1 hour, 52 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

S03E25: ‘Mijn liefde voor Guti schuurt tegen het homoseksuele aan’

Björn van der Doelen verklaart in deze aflevering onder meer de liefde aan zijn favoriete speler Guti. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/12/2023 • 1 hour, 33 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

S03E24: 'Afschaffen die wedstrijden tegen amateurs!'

Björn van der Doelen uit tegenover Marco Timmer en gast Diederik Nomden (The Analogues) o.a. zijn frustratie over wedstrijden tegen amateurs.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/5/2023 • 1 hour, 28 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

S03E23: 'Wat Thijs heeft geflikt is uniek in deze wereld'

Björn van der Doelen en Marco Timmer hebben het uiteraard lang over Thijs Slegers. Toon Gebrands, die hem binnenhaalde bij PSV, wordt ook ingebeld. Hij heeft mooie woorden over voor de perschef. Ook gaat het over het huidige PSV: wat zijn de lichtpuntjes? Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/29/2023 • 1 hour, 23 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

S03E22: 'Ik teken in mijn blote kont voor tweede plaats en de beker'

Björn van der Doelen zou tekenen voor een tweede plaats en bekerwinst vertelt hij aan Marco Timmer in de 22ste aflevering van seizoen drie. Van der Doelen concludeert dat het een verloren seizoen is, maar vindt wel dat Van Nistelrooij voorlopig de tijd moet krijgen. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/22/2023 • 1 hour, 27 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

S03E21 MET RONALD WATERREUS: 'Zonder Xavi Simons heb ik moeite om de tv aan te zetten'

Björn is op vakantie dus trok Marco Timmer naar Ronald Waterreus, die altijd wel te verleiden is tot een mening over PSV. Met de oud-doelman gaat het over Joël Drommel, de ambities van PSV, is hij kritisch op Joey Veerman en vertelt hij dat hij regelmatig smult van de spel van Xavi Simons. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/15/2023 • 1 hour, 31 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

S03E20 MET JAN POORTVLIET: 'PSV moet tegenstanders overrompelen'

VI PRO-aanbieding? www.vi.nl/skietewillyBjörn van der Doelen is nog herstellende van carnaval, dus schuift Marco Timmer aan bij PSV'er Jan Poortvliet, die de WK-finale van 1978 speelde. Hij is van mening dat PSV meer naar voren moet spelen en dat Ruud van Nistelrooij de tijd moet krijgen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/22/2023 • 1 hour, 30 minutes
Episode Artwork

VI ZSM met Marco Timmer: 'Sevilla-uit was het seizoen in een notendop'

Luister naar de VI ZSM-aflevering met Marco Timmer! Meer ZSM? Abonneer je: https://open.spotify.com/show/62IpQNaFifMA8YtzYrozeW?si=1f73f2db38aa4987Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/17/2023 • 19 minutes
Episode Artwork

🇪🇸 Skiete Willy Update: 'Het wordt tijd dat PSV wat laat zien in Europa'

Marco Timmer is in Sevilla en geeft tegenover Sjoerd Keizer een update over hoe PSV ervoor staat in de aanloop naar de Europa League-ontmoeting met de Spaanse subtopper.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/15/2023 • 20 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

S03E19: 'Thijs Slegers is een inspiratiebron'

Björn van der Doelen bespreken het verschrikkelijke nieuws van Thijs Slegers, maar ook zijn mooie oproep. Ook komt de topper tegen Feyenoord aan bod en hebben de twee mannen een felle discussie over arbitrage en trainers. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/8/2023 • 1 hour, 50 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

SKIETE WILLY #100 LIVE MET RONALD WATERREUS, PAUL VAN KEMENADE & RIK ELFRINK: 'Misschien zag Schmidt iets wat wij niet zagen'

De 100ste Skiete Willy met publiek in De Verlenging! Ronald Waterreus, Paul van Kemenade en Rik Elfrink schoven aan naast Björn van der Doelen en Marco Timmer.Profiteren van PRO-deal? vi.nl/skietewillyZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/2/2023 • 2 hours, 34 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

S03E17 MET LEON VAN DER ZANDEN: is de gifbeker van PSV al leeg?

Voormalig PSV-speaker en cabaretier Leon van der Zanden is te gast naast Björn en Marco. De mannen hebben het over de crisis bij PSV. Wat moet er veranderen en komt het dit seizoen nog goed?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/25/2023 • 2 hours
Episode Artwork

S03E16 vanaf PSV-zolder: 'Jezelf nu geen crisis aanpraten!'

Marco Timmer en Björn van der Doelen zijn te gast op de PSV-zolder vol PSV-shirts en attributen van Martijn Poppelaars. Vanaf deze plek blikken ze terug op de week die achter PSV ligt. Voor alle beelden, check Instagram van Skiete Willy!Nu speciaal voor jou als podcast luisteraar: het Skiete Willy-abonnement op VI PRO voor maar €8,- per maand. Krijg onbeperkt toegang tot VI PRO, luister mee met exclusieve podcasts en vind al het nieuws van jouw favoriete club op één plek!Scoor nu jouw Skiete Willy deal: vi.nl/skietewillyZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/18/2023 • 1 hour, 29 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

S03E15: ‘PSV is nu al afhankelijk van Xavi Simons’

Bestel kaarten voor Skiete Willy Live: https://shop.eventix.io/0195072e-903d-11ed-aa54-6a57c78572ab/tickets?_gl=1%2a1blu4ne%2a_ga%2aNjAwODI4NTkzLjE2NzMzNDA3NTY.%2a_ga_FJC9TDPCJ3%2aMTY3MzM0MDc1Ni4xLjEuMTY3MzM0MDg2MC4wLjAuMA..&shop_code=uv9fkqws&original_referer=https%3A%2F%2Fdashboard.eventix.io%2FSkiete Willy is er in 2023 ook! Björn van der Doelen en Marco Timmer praten uitgebreid bij over PSV. Hoe is het zonder Cody Gakpo en waarom is PSV nu al zo afhankelijk van Xavi Simons?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/11/2023 • 1 hour, 44 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

S03E14: Welk cijfer krijgt PSV tot nu toe?

Het WK komt eraan, dus tijd om de balans op te maken bij PSV. Björn van der Doelen en Marco Timmer kijken terug op de eerste seizoenshelft. Welk cijfer zouden zij geven aan PSV? En Björn heeft een potentiële wereldhit te pakken... Luister maar op het einde.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/16/2022 • 1 hour, 38 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

S03E13: 'PSV had Ajax nog meer pijn kunnen doen'

Opperbeste stemming in huize van der Doelen, want PSV heeft Ajax verslagen. Al komt Björn samen met Marco Timmer tot de conclusie dat PSV de Amsterdammers nog meer pijn hadden kunnen doen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/9/2022 • 1 hour, 25 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

S03E12: Waarom PSV Ajax gaat verslaan

PSV heeft een heerlijke week achter de rug met twee overwinningen en leeft met vertrouwen toe naar de kraker van zondag tegen Ajax. Björn van der Doelen en Marco Timmer blikken samen vooruit en bellen Sjaak Swart in over de topper.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/2/2022 • 1 hour, 36 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

S03E11 MET CEES-REIN VAN DEN HOOGENBAND: 'Spelers moeten meer tot het gaatje gaan bij PSV'

Dokter Cees-Rein van den Hoogenband is te gast naast Björn van der Doelen en Marco Timmer. Hij laat zijn licht schijnen op het fysieke aspect bij PSV. De afgelopen seizoenen hebben de Eindhovenaren veel last gehad van blessures. Al is dat procentueel dit seizoen niet het geval, vertelt Van Den Hoogenband.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/26/2022 • 1 hour, 30 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy Update vanuit Londen: 'Arsenal komt op het perfecte moment'

Marco Timmer is in Londen voor Arsenal - PSV. Met Sjoerd Keizer blikt hij vooruit op het Europa League-duel van donderdag tegen Arsenal, maar gaat het ook over de eclatante 6-1 overwinning op FC Utrecht: 'Cambuur is de ideale wake-up call gebleken!' Lees de analyse op VI PRO: https://www.vi.nl/pro/analyse/dit-kan-psv-verwachten-van-arsenalZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/19/2022 • 34 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

S03E09: 'Van Nistelrooij begint te bewijzen dat hij een goede coach is'

Het is een tijd geleden dat Björn van der Doelen en Marco Timmer elkaar zagen, dus is het hoog tijd om weer eens bij te praten. PSV heeft er een goede fase opzitten dus is de sfeer in huize van der Doelen opperbest. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/14/2022 • 1 hour, 38 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

S03E08 MET HUUB STEVENS: 'Dit PSV kan wel een vleugje Huub Stevens gebruiken'

Björn van der Doelen neemt nieuwe muziek op in de studio, dus reed Marco Timmer naar Huub Stevens. De oud-trainer van onder andere PSV vertelt een aantal geweldige anekdotes en laat ook zijn licht schijnen over het huidige PSV. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/4/2022 • 1 hour, 45 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

S03E07 MET STAN VALCKX: 'Huiberts als td was mijn eerste gedachte'

Deze week is Stan Valckx te gast! Met hem gaan Marco Timmer en Björn in op wie de nieuwe technisch directeur moet worden, maar vertelt Valckx ook een aantal legendarische anekdotes. 'Ik speelde met bierviltjes als scheenbeschermers, waar de rekening van de vorige avond nog opstond.'Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/28/2022 • 1 hour, 44 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Ronald Waterreus: 'Niet iedere afwijkende mening heeft een agenda'

Er is veel gebeurd bij PSV. John de Jong moest vertrekken en er gingen veel verhalen rond. Wie heeft er gelijk, hoe lopen de hazen? Marco Timmer probeert het aan Björn van der Doelen uit te leggen, terwijl Ronald Waterreus reageert op de onrust in Eindhoven en de reacties op zijn column. En er was ook nog PSV - Feyenoord...WIN 250 euro tegoed bij Thuisbezorgd.nl! Wie heeft jouw deze week wat bezorgd? Gebruik #bezorgmoment, tag op de socials Skiete Willy en Thuisbezorgd.nl en koppel je verhaal aan Thuisbezorgd.nl!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/21/2022 • 1 hour, 26 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

S03E05: 'Niemand wil écht graag de bal hebben bij PSV'

In de vijfde aflevering van de Skiete Willy Podcast ervaart Björn van der Doelen de negatieve gevolgen van een gezellig avondje voetbal kijken, maar bespreekt hij uiteraard met Marco Timmer de week van PSV. Van Cody Gakpo die de bal meer moet opeisen tot een vooruitblik naar de topper tegen Feyenoord van dit weekend: alles komt voorbij.WIN via Thuisbezorgd.nl twee tickets voor PSV-FC Zürich! Wie heeft jouw deze week wat bezorgd? Gebruik#bezorgmoment, tag @SkieteWillyPod en @thuisbezorgd.nl en koppel je verhaal aan Thuisbezorgd.nl!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/12/2022 • 1 hour, 24 minutes, 1 second
Episode Artwork

S03E04: 'Gakpo moet zich eerst in topwedstrijden onderscheiden'

Na het 2-1 verlies tegen FC Twente is de sfeer snel omgeslagen in Eindhoven. De 7-1 tegen FC Volendam is naar de achtergrond verdwenen, maar het nieuws dat Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré blijven, dreunt ook op een positieve manier door bij PSV. WIN 250 euro tegoed bij Thuisbezorgd.nl! Wie heeft jouw deze week wat bezorgd? Gebruik #bezorgmoment, tag @SkieteWillyPod en @thuisbezorgd.nl en koppel je verhaal aan Thuisbezorgd.nl!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/5/2022 • 1 hour, 37 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

S03E03: 'Je kunt Gakpo helemaal niets verwijten'

Björn van der Doelen is terug van vakantie, dus schuift Marco Timmer weer fijn bij hem aan. Het gaat in aflevering drie onder andere over de transfer van Cody Gakpo en de lievelingen van Björn: Xavi Simons en Joey Veerman.WIN 250 euro tegoed bij Thuisbezorgd.nl! Wie heeft jouw deze week wat bezorgd? Gebruik #bezorgmoment, tag op de socials Skiete Willy en Thuisbezorgd.nl en koppel je verhaal aan Thuisbezorgd.nl!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/31/2022 • 1 hour, 19 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

S03E02 MET RONALD WATERREUS: 'Druk om kampioen te worden nu nog groter'

De kater is enorm nadat PSV de Champions League is misgelopen. In deze podcast trachten Marco Timmer en de jarige Ronald Waterreus de vinger op de zere plek te leggen. Stiekem wordt er ook naar lichtpuntjes gekeken.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/25/2022 • 1 hour, 28 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

S03E01 MET RONALD WATERREUS: 'PSV wordt om deze reden kampioen'

Een nieuw seizoen Skiete Willy Podcast is een feit! De Parel (Björn van der Doelen) geniet nog van zijn vakantie en dus trapt PSV-watcher Marco Timmer af met niemand minder dan voormalig doelman Ronald Waterreus. We blikken uitgebreid terug op de heenwedstrijd van PSV bij Rangers FC. Uiteraard met heerlijke anekdotes van Reus, die als oud-keeper van de Schotse club weet hoe het eraan toe gaat in Glasgow.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/18/2022 • 1 hour, 36 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Vakantiespecial: 'Iedereen wil mee in Project PSV'

Voor even zijn we terug voor een vakantiespecial, want wat is er veel gebeurd bij PSV! Natuurlijk gaat het over al het transfergeweld, de eerste weken van Van Nistelrooij en de voorbereiding tot nu toe. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/11/2022 • 1 hour, 50 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

‘Festivalleke’ met o.a. Ronald Waterreus, Thijs Slegers, Theo Maassen, Kees Ploegsma senior en Frans van den Nieuwenhof

Het seizoen zit er weer op en daarom wordt voor de tweede keer het Skiete Willy Festivalleke georganiseerd. Onder andere Ronald Waterreus, Thijs Sleegers, Theo Maassen, Kees Ploegsma senior en Frans van den Nieuwenhof schoven aan naast Marco Timmer en Björn van der Doelen. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/26/2022 • 2 hours, 34 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

S02E37 MET TOON GERBRANDS: 'Ik geef Schmidt een 7,5'

Toon Gerbrands neemt afscheid van PSV en kwam zijn belofte aan Marco Timmer na: langskomen in de Skiete Willy Podcast! Het gaat met de algemeen directeur, die opgevolgd wordt door Marcel Brands, over zijn jaren bij PSV. Maar ook specifiek over het tijdperk Roger Schmidt, de concurrentiestrijd met Ajax en de toekomst van de Eindhovenaren. En wat gaat Gerbrands zelf doen? 'Ik zie wel wie er bellen na 1 juni!'Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/19/2022 • 1 hour, 53 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

S02E36: 'Feyenoord–PSV was het seizoen in een notendop'

De felicitaties gaan naar Amsterdam! PSV verspeelde deze week de titel. Björn van der Doelen en Marco Timmer blikken terug op de week die achter PSV ligt, maar ook alvast op het tijdperk Roger Schmidt. En wat moet Cody Gakpo doen?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/13/2022 • 1 hour, 44 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

S02E35: 'Er liggen kansen voor PSV, Feyenoord heeft andere prioriteiten'

PSV moet dit weekend de topper van Feyenoord winnen om nog mee te blijven doen om de landstitel. Björn van der Doelen en Marco Timmer zien kansen voor de Eindhovenaren, omdat de prioriteiten voor Feyenoord helemaal anders liggen. Namelijk: de finale van de Conference League halen. Theo Lucius wordt verder ingebeld, hij speelde voor beide ploegen: 'Het wordt 2-3 voor PSV!' In de podcast wordt ook besproken of Mario Götze moet blijven en of Quinten Timber een goede aankoop zou zijn voor PSV.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/4/2022 • 1 hour, 26 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

S02E34: 'PSV moet all-in gaan voor Luuk de Jong'

Op Koningsdag gewoon een Skiete Willy Podcast. Natuurlijk over alle belangrijke zaken in de wereld, maar ook over voetbal en PSV. Wie moet de nieuwe spits worden van PSV en moet Cody Gakpo vertrekken of nog één seizoen in Eindhoven blijven? Björn van der Doelen en Marco Timmer bespreken het in aflevering 34. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/27/2022 • 1 hour, 29 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

S02E33 PSV BEKERWINNAAR: 'Veerkracht maakt macht!'

PSV is de kersverse winnaar van de TOTO KNVB-Beker! Björn van der Doelen en Marco Timmer blikken natuurlijk uitgebreid terug op de met 2-1 gewonnen finale tegen Ajax. De vraag is natuurlijk: gaat dit doorwerken? Kan PSV nog kampioen worden? De Parel heeft bovendien zijn goede vriend en muzikant Diederik Nomden uitgenodigd, die toevallig (een zeer sportieve) supporter is van de tegenstander én ook een geweldige imitatie van Johan Cruijff in huis heeft...Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/20/2022 • 1 hour, 45 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

S02E32: 'PSV wordt kampioen, wint de beker en de Conference League’

Een bijzondere week voor PSV, dat zich kan plaatsen voor de halve finale van de Conference League en de beker kan winnen in De Kuip. Björn van der Doelen is ervan overtuigd dat de Eindhovenaren alle prijzen kunnen winnen, Marco Timmer denkt daar iets anders over. De mannen hebben het verder over Olivier Boscagli, Joey Veerman en het aanhoudende blessureleed van Noni Madueke. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/13/2022 • 1 hour, 58 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Update vanuit Engeland: 'Sangaré was in de tweede helft een veldheer'

Marco Timmer was deze week niet aan de keukentafel bij Björn van der Doelen, maar in Leicester. Vanuit Engeland geeft de clubwatcher een update. Hij heeft het met Sjoerd Keizer o.a. over de keeperswissel, de strafschop die Cody Gakpo had moeten krijgen en een uitstekende Ibrahim Sangaré (in de tweede helft).Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/8/2022 • 26 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

S02E30: Ouwe -jongens- krentenbrood? 'PSV moet juist trots zijn!'

Ondanks de aflevering van vrijdag deze woensdag direct weer een nieuwe aflevering. Arnold Bruggink wordt door Marco Timmer en Björn van der Doelen o.a. gebeld over de aanstelling van Ruud van Nistelrooij en Fred Rutten en de lastige uitwedstrijd bij FC Twente. Ook is er aandacht voor de blindentribune. Commentator Hans de Beun doet een oproep rondom de bekerfinale. En natuurlijk worden er weer veel vragen beantwoord en vult Björn de Skiete Willy Afspeellijst aan!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/30/2022 • 1 hour, 43 minutes
Episode Artwork

S02E29: 'Van Nistelrooy en Rutten passen qua karakter wel bij elkaar'

Marco Timmer en Björn van der Doelen spraken voor de verandering op vrijdag af. In de tussentijd plaatste PSV zich voor de volgende ronde van de Conference League en behaalde het ook een uitstekende overwinning op Fortuna Sittard in de Eredivisie. In de podcast gaat het ook over of het wisselen van Schmidt in de cruciale fase wat gaat opleveren en of Ruud van Nistelrooy en Fred Rutten een goed trainersduo voor PSV is. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/25/2022 • 1 hour, 32 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Update vanuit Denemarken: 'Dit is de allermooiste loting voor PSV'

Marco Timmer geeft vanuit Kopenhagen een update over de loting van PSV, de wervelende wedstrijd (0-4) en de selectie van Jordan Teze bij Oranje.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/18/2022 • 25 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

S02E27: 'Veerman voetbalt zo makkelijk, dat zie je bijna niet meer'

Björn van der Doelen is hersteld van carnaval. Na een zware week schuift Marco Timmer weer naast hem aan. Het gaat over Joey Veerman, waar Björn van onder de indruk is, of Eran Zahavi nog krediet verdient en de ontwikkeling van Mauro Júnior. En gaat Ajax echt punten verspelen tegen SC Cambuur?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/9/2022 • 1 hour, 36 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

EXTRA: Crossover met FC Kopenhagen Podcast Absalons Radio

PSV speelt donderdag zijn eerste wedstrijd in de achtste finales van de Conference League. FC Kopenhagen is dan de tegenstander. Marco Timmer werd uitgenodigd in de Kopenhagen Podcast Absalons Radio om meer te weten te komen over PSV. Op zijn beurt vroeg de clubwatcher ook naar de situatie in Kopenhagen: wat kan PSV verwachten van de Denen?Absalons Radio: https://open.spotify.com/show/6UatBj8R0WqXJgWVozlzFs?si=21d8b93974d0478dZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/9/2022 • 26 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

S02E26 MET RENE EIJKELKAMP: 'Veerman heeft me verrast'

Björn van der Doelen komt nog bij van carnaval, daarom trok Marco Timmer naar Dalfsen, de plek die René Eijkelkamp zo lief is. Met de oud-speler van PSV gaat het over zijn tijd met Ronaldo, maar ook over de bekerfinale die PSV bereikte, Roger Schmidt, de kansen op de titel en of Eran Zahavi nou een goede spits is of niet.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/3/2022 • 1 hour, 44 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

S02E25 MET KEES PLOEGSMA SENIOR: 'Het roer moet om en PSV ziet dat nu ook'

Een tweede prijs bij de Total Football Fest Awards, de 25ste aflevering én de meest succesvolle manager van PSV, Kees Ploegsma senior, te gast. Kortom, een topweek. Ploegsma is o.a. kritisch op de keuze voor Roger Schmidt, het transferbeleid, het voetbal en vertelt over de tijd van Romario bij de Eindhovenaren. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/23/2022 • 1 hour, 57 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

S02E24 MET BERRY VAN AERLE EN THEO MAASSEN: 'Liefst nu een Nederlandse trainer'

Liefst twee bijzondere gasten deze week: clubicoon Berry van Aerle en cabaretier en PSV-supporter Theo Maassen. Met die twee bespreken Björn van der Doelen en Marco Timmer de wisseling van de wacht in de bestuurskamer, wie de nieuwe trainer moet worden en of het gat met Ajax ook gerepareerd kan worden.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/16/2022 • 1 hour, 55 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

S02E23 MET RONALD WATERREUS: 'Keeperswissel onvergeeflijk, ik was echt boos!'

In een week waarin Ajax de schijnwerpers op zich wist te richten is er ook bij PSV van alles aan de hand. Vlak na de rustig verlopen transferperiode kondigt trainer Roger Schmidt zijn vertrek aan, gaat PSV in twee toppers onderuit en is er een heuse keeperskwestie gaande. Genoeg ingrediënten voor een bomvolle Skiete Willy Podcast waarin ex-PSV'er Ronald Waterreus aanschuift bij Björn van der Doelen en Marco Timmer.Er hangt sinds vorige week een groot vraagteken boven het Philips Stadion in Eindhoven. Het antwoord op de vraag wie Roger Schmidt opvolgt laat zich echter niet raden. En dus is de tijd van 'namedropping' begonnen. Zo ook in de Skiete Willy Podcast waarin Björn van der Doelen oppert voor Henk Fräser.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/9/2022 • 2 hours, 11 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

S02E22: 'Elke transferscheet wordt uitgelicht'

De minst favoriete periode van clubwatcher Marco Timmer zit er weer op: de transferperiode. PSV haalde Joey Veerman, maar kocht verder niet in. Björn van der Doelen heeft het met Timmer erover of dat een goede zaak is of juist niet. De Eredivisie lag even stil, maar AZ staat voor de deur. Hoe staat PSV ervoor? En wie is een geschikte opvolger van Roger Schmidt als hij vertrekt?Björn van der Doelen voegde Freedom Of '76 toe aan de afspeellijst: https://open.spotify.com/playlist/7qAE4UbVQzNuZ1szBOQsCZ?si=12584a73dbea4354Stem op Skiete Willy: https://t.co/kP2nBFW5o7Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/2/2022 • 1 hour, 39 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

S02E21: 'Nederlaag tegen Ajax kan brandstof zijn voor PSV'

Iedereen had het erover. Was de bal nu over de lijn of niet? PSV verloor in ieder geval met 1-2 van Ajax. Uiteraard hebben Björn van der Doelen en Marco Timmer het daarover. Maar ook over de toekomst van Cody Gakpo en de eventuele nieuwe spits. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/26/2022 • 1 hour, 46 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

S02E20: 'Ajax is kwetsbaar bij PSV-counters'

Na een maand zijn Björn van der Doelen en Marco Timmer weer herenigd. Aan de keukentafel gaat het over de 0-1 overwinning bij FC Groningen, maar komt de topper tegen Ajax uiteraard ook aan bod. Hoe moet Roger Schmidt tegen de Amsterdammers spelen? Björn pleit voor een voorzichtige speelstijl en Timmer denkt dat PSV gaat winnen. En blijft Schmidt na dit seizoen nog in Eindhoven? De clubwatcher gaat er dieper op in dan bij VI Vandaag, waar hij niet erg lang de tijd kreeg....Björn voegde deze week het nummer 'Gute Nacht, Freunde' toe. De afspeellijst is te vinden via deze link: https://open.spotify.com/playlist/7qAE4UbVQzNuZ1szBOQsCZ?si=e1b6644a07284a21Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/19/2022 • 1 hour, 35 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

S02E19 MET ARNOLD BRUGGINK: 'Sangaré verkopen voor 30 miljoen? Niet doen!'

De Parel Björn van der Doelen komt nog even bij van zijn welverdiende vakantie. Marco Timmer trok daarom naar Enschede om het Orakel van het Oosten te spreken over ongelofelijk veel onderwerpen. Want er is veel gebeurd bij PSV. Joey Veerman werd aangetrokken, er kwam belangstelling voor Ibrahim Sangaré, het trainingskamp ging niet door en Davy Pröpper stopte met voetbal. Veel te bespreken dus. En dan vergeten we nog te melden dat er gezinsuitbreiding is in huize Bruggink... Hij voegt overigens Just Breathe toe van Pearl Jam aan de Skiete Willy Afspeellijst: https://open.spotify.com/playlist/7qAE4UbVQzNuZ1szBOQsCZ?si=d9b9f853bd25446fZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/12/2022 • 1 hour, 50 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

S02E18: 'Dit is een Rollercoaster-seizoen!'

PSV is koploper van de Eredivisie! In de laatste aflevering van 2021 gaat het erover wat die positie op de ranglijst waard is en hoe het kan dat het Europees helemaal niet loopt in Eindhoven. Verder vindt Marco Timmer dat Joël Drommel nog even de kans moet krijgen en is Björn het VAR-juichen spuugzat.  Links: Aan de Skiete Willy-afspeellijst werd Vienna van Billy Joel toegevoegd. De playlist vind je hier: https://open.spotify.com/playlist/7qAE4UbVQzNuZ1szBOQsCZ?si=30e33557f3304c76 PSV-kersthit met o.a. Björn: https://www.youtube.com/watch?v=d575RXCX4DM&ab_channel=ESPNNL Bekerfinale met goal Björn: https://www.youtube.com/watch?v=aj76RFMv-AM&t=196s&ab_channel=PSV See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/15/2021 • 1 hour, 31 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

S02E17 MET LUC VAN AGT: 'Voetballers zijn nooit in topvorm!'

In deze aflevering is Luc van Agt te gast. De inspanningsfysioloog is al ruim drie decennia aan PSV verbonden. Hij praat bevlogen over zijn vak, gaat onder meer in op de blessure van Noni Madueke én vertelt mooie anekdotes uit het verleden. Ook blikken Björn van der Doelen en Marco Timmer uitgebreid terug op het uitduel van PSV met Real Sociedad en de uitschakeling in de Europa League. Het gaat er als vanouds vurig aan toe tussen de twee! Deze week voegde Björn Ruud van den Boogaard - Alles komt goed toe aan de Skiete Willy Afspeellijst. Luister hier de playlist:https://open.spotify.com/playlist/7qAE4UbVQzNuZ1szBOQsCZ?si=9265bed5acc54a09 See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/10/2021 • 2 hours, 2 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

S02E16: 'PSV is geduldiger geworden, dat komt mede door Guti'

'Wat een geweldige week voor PSV had kunnen worden, werd een goede', zei Marco Timmer deze week in de podcast tegen Björn van der Doelen. De Eindhovenaren voetbalden beter, wonnen in Europa, maar verspeelden toch twee punten in Heerenveen. De mannen proberen deze week o.a. een antwoord te krijgen op de vraag waarom PSV mét zoveel blessuregevallen beter is gaan voetballen en waarom Joël Drommel nog steeds niet lekker in zijn vel zit.  Playlist Björn voegde deze week 'The Day That's Just Begun' van Daniel Norgren toe aan de Skiete Willy Afspeellijst. Die vind je hier:  https://open.spotify.com/playlist/7qAE4UbVQzNuZ1szBOQsCZ?si=fbacb0f398d54cce See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/30/2021 • 1 hour, 34 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

S02E15 MET FRANS JANSSEN: 'Gigantisch probleem als stadions leeg blijven'

Vandaag is de commercieel directeur van PSV te gast: Frans Janssen. Met hem gaat het over zijn supportershart, hoe PSV omgaat met de lege stadions en de sponsordeals die er afgelopen jaren zijn gesloten. En: moet PSV zich nu wel of niet verschuilen achter het feit dat Ajax veel meer geld heeft? Heeft Roger Schmidt gelijk als hij zegt dat PSV maar twintig procent kans heeft om kampioen te worden? Deze week voegde Björn Queen - In The Lap Of the Gods... Revisited toe aan de Skiete Willy Afspeellijst. Luister hier de playlist:https://open.spotify.com/playlist/7qAE4UbVQzNuZ1szBOQsCZ?si=9265bed5acc54a09   See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/24/2021 • 2 hours, 8 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

S02E14: 'Drommel straalt nog weinig energie uit'

In de veertiende aflevering hebben Björn van der Doelen en Marco Timmer het over het Nederlands Elftal, wordt Ronald Watterreus gebeld over de keepers van Oranje en wat hij vindt van de ontwikkeling van Joël Drommel en gaat het over de heaters die wegmoeten uit het Philips Stadion. Daar heeft Van der Doelen wel een goede oplossing voor: 'Schnaps.' See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/17/2021 • 1 hour, 15 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

S02E13: 'Alsof ik naar Medisch Centrum West Eindhoven zat te kijken'

Veel blessures en een gelijkspel in Europa, maar in de Eredivisie keurig op gelijke hoogte met Ajax. Alles is opeens weer anders, constateren Björn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer. Deze keer kiest eerstgenoemde er overigens voor om zijn maatschappijkritiek in het laatste blok te plaatsen. Veel luisterplezier.  Luister naar alle muziek uit de Skiete Willy Podcast:https://open.spotify.com/playlist/7qAE4UbVQzNuZ1szBOQsCZ?si=27bc472405db47b1 See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/10/2021 • 1 hour, 48 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

S02E12: 'Zorgelijk dat er geen ontwikkeling meer in het spel zit'

Een slechte week voor PSV. De Eindhovenaren verloren met liefst 5-0 van Ajax en ook in Europa ging het onderuit. Clubwatcher Marco Timmer ziet geen ontwikkeling meer in het spel en Björn van der Doelen ziet dat Ajax ver weg lijkt. De mannen geven verder een antwoord op de volgende vragen: -Wanneer wordt het tijd om een keeperswissel toe te passen?  -Moet PSV in gesprek met Roger Schmidt voor contractverlenging? Maar eerst heeft Björn een ergernis te delen, over de aanpak van corona.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/28/2021 • 1 hour, 42 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

JUBILEUM! #50: 'Ik denk dat PSV het beter doet dan Dortmund'

De vijftigste aflevering van de Skiete Willy Podcast! Met gasten Paul van Kemenade en Rob Janssen (fan van het eerste uur) proeven Björn van der Doelen en Marco Timmer port en bespreken zij de afgelopen week van PSV. Wat vinden zij van de benauwde overwinning tegen PEC en maakt PSV kans tegen Ajax? Donderdag staat ook de Europa League-wedstrijd tegen AS Monaco op het menu.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/20/2021 • 1 hour, 48 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

S02E10: Drie miljoen voor Zahavi?! 'Dat is gigantisch veel geld'

Een interlandweekend, maar genoeg te bespreken voor Marco en Björn. Onder meer de teleurstellende reserverol van Drommel bij Oranje en het uitgelekte salaris van Zahavi. Drie miljoen? 'Dat is gigantisch veel geld!' See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/13/2021 • 1 hour, 30 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

S02E09 MET TOMMIE VAN DER LEEGTE: 'Als een speler fris oogt, zou ik hem laten staan'

Deze week is voormalig PSV’er Tommie van der Leegte te gast. Hij vertelt een bizar verhaal over hoe hij in de Amerikaanse gevangenis belandde en voor zijn leven vreesde, een hersenbloeding en over zijn voetbalcarrière die gedeeltelijk gelijkliep met Björn van der Doelen. Uiteraard gaat het ook over het huidige PSV dat er, na het wegtrekken van de stofwolken, toch best aardig voorstaat in de Eredivisie en Europa League. Maar toch blijft er discussie over hoe trainer Roger Schmidt het aanpakt: 'Als een speler fris oogt, zou ik hem laten staan.’ See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/6/2021 • 1 hour, 49 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

S02E08 Björn verdedigt Schmidt : 'Het draait ook gewoon om poen'

PSV won met 1-2 bij Go Ahead Eagles terwijl het niet goed speelde en verloor bij Willem II terwijl het wél goed speelde. Wat is de verklaring daarvoor? En is Ajax simpelweg niet meer bij te houden? Dat hoor je in aflevering acht! Björn verdedigt daarin de uitspraak van Schmidt dat de Amsterdammers simpelweg meer budget hebben en dat een kampioenschap dus minder haalbaar is.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/29/2021 • 1 hour, 35 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

S02E07: 'Ik mis bij PSV een cowboy die zegt: tot hier en niet verder'

Een 0-4 thuisnederlaag tegen Feyenoord, maar natuurlijk zorgt Björn van der Doelen voor wat nuance. Aan de andere kant moet hij even zijn ei kwijt over een aantal zaken: ‘Mannen op een elektrische step, dat kan echt niet!’ Hij is het verder niet helemaal eens met clubwatcher Marco Timmer, maar dat is wel vaker. Het leverde een aantal goede discussies op. En verder: werkt deze nederlaag verder door op het seizoen van PSV? En waren de wissels van Roger Schmidt te verklaren? Je hoort het in Skiete Willy aflevering zeven van seizoen twee.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/22/2021 • 1 hour, 29 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

S02E06 MET THEO LUCIUS: 'Nu zat het een keer mee in een topwedstrijd'

Een overwinning in een topper in de eredivisie, dat was lang geleden voor PSV! Het lukte de Eindhovenaren bij AZ (0-3). Dat voorspelde Marco Timmer vorige week goed. Deze week schuift Theo Lucius naast Marco en Björn van der Doelen aan. De PSV'er speelde bij Feyenoord, de volgende tegenstander van PSV. Hij vertelt over zijn roerige maar mooie periode in De Kuip en waarom PSV zijn club is en blijft. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/15/2021 • 1 hour, 44 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

S02E05: Gaat PSV tegen AZ afrekenen met het toppersyndroom?

Een interlandweekend, maar Björn van der Doelen en Marco Timmer weten altijd wel weer wat te verzinnen om het over te hebben. Van Het Koningshuis, Formule 1, Louis van Gaal tot en met Mario Götze, Roger Schmidt en PSV's toppersyndroom: het komt allemaal voorbij in aflevering vijf van seizoen twee! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/8/2021 • 1 hour, 34 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

THEATERSHOW MET LUC NILIS: 'PSV kan de kampioensstrijd aan'

Deze week is Skiete Willy live in het Parktheater in Eindhoven! Je hoort een registratie daarvan. Gasten: Luc Nilis en Frans van den Nieuwenhof. Zij schuiven aan naast Marco Timmer en Björn van der Doelen. De volgende keer erbij zijn? Houd de socials in de gaten en volg ons alvast via: Twitter Instagram See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/1/2021 • 2 hours, 29 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

S02E03 MET ARNOLD BRUGGINK: 'Even dromen: Arias, Kampl en Luuk de Jong bij PSV'

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Björn van der Doelen (De Parel) is nog altijd op vakantie, dus mag clubwatcher Marco Timmer deze week op bezoek bij Arnold Bruggink in Enschede. Met hem gaat het o.a. over de uitschakeling in de Champions League, het bijtekenen van Madueke en welke spelers PSV nog moet halen. Marco droomt hardop: 'Arias, Kampl en Luuk de Jong!' See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/26/2021 • 1 hour, 46 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

S02E02 MET RONALD WATERREUS: 'Proosten op de eerste prijs van PSV!'

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Björn van der Doelen (De Parel) is nog altijd op vakantie, dus mag clubwatcher Marco Timmer deze week opnieuw langs bij Ronald Waterreus om de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV te bespreken. Dit keer natuurlijk een uitgebreide terugblik op de winst van de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax! Ook kijken we vooruit naar de return van PSV tegen FC Midtjylland én de competitiestart. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/10/2021 • 1 hour, 50 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

S02E01 MET RONALD WATERREUS: 'Als het dit jaar niks oplevert, heeft PSV een probleem'

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Terwijl Björn van der Doelen (De Parel) nog geniet van zijn vakantie, begint clubwatcher Marco Timmer deze week aan het tweede seizoen van de podcast. Met niemand minder dan voormalig keeper Ronald Waterreus - in deze aflevering vooral 'Mister Johan Cruijff Schaal' - worden de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV besproken. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/5/2021 • 1 hour, 56 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Zomerupdate: ‘Er groeit wel wat moois bij PSV’

Marco Timmer nam, zonder De Parel (want die geniet van zijn welverdiende rust), met Sjoerd Keizer een update op over het afgelopen trainingskamp van PSV. Uiteraard praat hij je bij over de inkomende en uitgaande transfers in Eindhoven en gaat het over de toekomstige basiself: wie moeten er spelen? En vooral: ‘Na drie jaar geen prijs is het nu wel tijd voor PSV!' See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/12/2021 • 29 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy Compilatie Seizoen 1

Omdat het eredivisieseizoen klaar is, is er al een tijdje geen Skiete Willy Podcast. Met deze aflevering kunnen alle luisteraars nog een keer genieten van het seizoen. De fragmenten werden gekozen door de fans zelf, bedankt voor het inzenden via Instagram en Twitter! Fijne zomer en tot volgend seizoen! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/10/2021 • 55 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy ‘Festivalleke’ met o.a. Mart van den Heuvel, Ronald Waterreus, Klaas Dijkhoff, Theo Maassen, Guus Meeuwis, Rob Scheepers en Paul van Kemenade

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Björn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Deze week een heus ‘Festivalleke’, met o.a. te gast: Mart van den Heuvel, Ronald Waterreus, Theo Maassen, Guus Meeuwis en Klaas Dijkhoff, Rob Scheepers, Paul van Kemenade, kunstenaar Daan van der Linden en Toeter Jan. Veel plezier! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/22/2021 • 3 hours, 4 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

S01E36: 'Dat Zahavi meteen weer aansluit is bewonderenswaardig'

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Björn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Deze week gaat het over het verschrikkelijke nieuws rondom Eran Zahavi, de overwinning bij Willem II en hoe PSV er volgend seizoen voor komt te staan: 'PSV wordt volgend seizoen kampioen!', aldus Marco Timmer.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/12/2021 • 1 hour, 31 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

S01E35 MET ROB SCHEEPERS: ‘PSV had niks aan een gelijkspel, die bal moest lang!’

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Björn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Deze week is Rob Scheepers te gast! Het gaat met hem over zijn gevoel voor PSV en hoe hij tegen het PSV van nu aankijkt. En: wordt PSV nog tweede? See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/5/2021 • 1 hour, 51 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

S01E34 MET THEO MAASSEN: 'Schmidt maakt de tactiek te belangrijk'

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Björn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Deze week is Theo Maassen te gast! Met hem bespreken Marco en Björn de huidige situatie bij PSV, hoe Theo fan werd van PSV en wat er volgend seizoen allemaal moet gebeuren, wil PSV in de buurt komen van Ajax.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/28/2021 • 1 hour, 38 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

S01E33 MET FRANS VAN DEN NIEUWENHOF: 'Willy van der Kuijlen past in het rijtje Johan Cruijff en Willem van Hanegem'

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Björn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Deze week gaat het vooral over de onlangs overleden Willy van der Kuijlen. Frans van den Nieuwenhof die het boek 'Onze Willy' schreef is te gast, naast Björn en Marco. Hij vertelt over Van der Kuijlens speciale kwaliteiten en persoonlijkheid. Het huidige PSV wordt ook besproken: wat gaat PSV doen met het geld wat binnen is gehaald?' See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/21/2021 • 1 hour, 23 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

S01E32C MET MART VAN DEN HEUVEL: Björn met erectie in de kamer van Mart

LET OP: Er zijn drie delen! Dit is deel C. Luister ook deel A en B in je favoriete podcastapp!  Mart van den Heuvel is deze week te gast in de Skiete Willy Podcast van PSV-cultheld Björn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer. Van den Heuvel maakte ongelofelijk veel grote spelers, trainers en andere PSV’ers mee. Geniet letterlijk en figuurlijk van een bak vol verhalen met Mart van den Heuvel, Marco Timmer en Björn van der Doelen.     See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/14/2021 • 1 hour, 1 minute, 30 seconds
Episode Artwork

S01E32B MET MART VAN DEN HEUVEL: ‘Stan Valckx flikkerde zo een etage naar beneden’

LET OP: Er zijn drie delen! Dit is deel B. Luister ook deel A en C in je favoriete podcastapp! Mart van den Heuvel is deze week te gast in de Skiete Willy Podcast van PSV-cultheld Björn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer. Van den Heuvel maakte ongelofelijk veel grote spelers, trainers en andere PSV’ers mee. Geniet letterlijk en figuurlijk van een bak vol verhalen met Mart van den Heuvel, Marco Timmer en Björn van der Doelen. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/14/2021 • 1 hour, 20 seconds
Episode Artwork

S01E32A MET MART VAN DEN HEUVEL: ‘Schmidt kan helemaal niet weg nu’

LET OP: Er zijn drie delen! Dit is deel A. Luister ook deel B en C in je favoriete podcastapp! Mart van den Heuvel is deze week te gast in de Skiete Willy Podcast van PSV-cultheld Björn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer. Van den Heuvel maakte ongelofelijk veel grote spelers, trainers en andere PSV’ers mee. Geniet letterlijk en figuurlijk van een bak vol verhalen met Mart van den Heuvel, Marco Timmer en Björn van der Doelen. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/14/2021 • 1 hour, 2 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

S01E31 MET CHRISTIAN ERADES VAN SEG: 'Hoeveel is Ihattaren straks nog waard?'

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Björn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. PSV-supporter Christian Eradus van spelersmakelaarskantoor SEG is deze week te gast. Hij neemt ons mee in de wereld van de spelersmakelaars en gaat met Björn en Marco in op het huidige PSV. Is de tweede plek een verplichting of een goed resultaat? En hoeveel is Mohamed Ihattaren straks waard als hij weggaat bij PSV? See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/7/2021 • 1 hour, 43 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

S01E30 MET GUUS MEEUWIS: 'Schmidt moet tweede plaats wel boven eigen systeem plaatsen'

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Björn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Deze week is er een echte PSV'er en fan van het eerste uur te gast: Guus Meeuwis! Met hem gaat het uiteraard over muziek, over zijn supporterschap, maar natuurlijk ook over het huidige PSV! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/31/2021 • 1 hour, 59 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

S01E29: ‘PSV is een club met karakter in de smoel’

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Björn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Deze week zijn er gasten in huize van der Doelen: fans van het eerste uur. Verder gaat het deze week over de nederlaag tegen AZ en: wat voor vrouw is PSV nu eigenlijk? See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/24/2021 • 1 hour, 33 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

S01E28: ‘Waarom krijgt Schmidt het bij de backs verdedigend niet op orde?’

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Björn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Björn en Marco bespreken deze week natuurlijk weer veel belangrijke dingen buiten het voetbal, maar uiteraard is er ook aandacht voor het seizoen van PSV. Hoe beleefden de mannen het 1-1 gelijkspel tegen Feyenoord en waarom krijgt Schmidt het bij de backs verdedigend niet op orde? Verder wordt Jan Kromkamp gebeld over zijn twee oud-clubs: AZ en PSV, die zondag tegenover elkaar staan!  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/17/2021 • 1 hour, 26 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy S01E27 MET THIJS SLEGERS: Hoe is het met hem? Ihattaren, Drommel en de journalistiek van nu

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Björn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Deze week is Thijs Slegers te gast. Hij vertelt hoe het met hem gaat nadat hij te horen kreeg dat hij leukemie onder de leden heeft. Daarnaast gaat het over de situatie rondom Mohamed Ihattaren en komt Joël Drommel naar PSV? Thijs vertelt verder over journalistiek van nu en of PSV misschien toch nog kans maakt op het kampioenschap?! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/10/2021 • 1 hour, 38 minutes
Episode Artwork

Skiete Willy S01E26 MET KLAAS DIJKHOFF: 'Het komt allemaal wel goed met PSV'

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Björn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Deze week een speciale gast: Klaas Dijkhoff. Met hem hebben de mannen het over de overwinning maar uitschakeling in Europa, het gelijkspel tegen Ajax en de toekomst van PSV. Maar ook over de ambities van Dijkhoff zelf: wil hij ooit algemeen directeur van PSV worden? See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/3/2021 • 1 hour, 54 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy S01E25: Week van de waarheid voor PSV

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Björn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Deze week gaat het wederom over de opvallende keuzes van Roger Schmidt, krijgt Björn een mooi cadeau van kunstenaar en gast Daan en vertelt Marco waarom het de week van de waarheid is voor PSV. En deze week is er, op aanvraag, natuurlijk weer een Skiete Willy Feitje! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/24/2021 • 1 hour, 49 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy S01E24: 'Schmidt is een intrigerende kerel, maar zoekt wel naar excuses'

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Björn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Deze week gaat het over de ophef die rondom Roger Schmidt ontstond, het onfortuinlijke gelijkspel tegen ADO Den Haag en een zeer pikante foto van Björn van der Doelen.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/17/2021 • 1 hour, 25 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy S01E23: 'Schmidt was voor het eerst terneergeslagen'

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. In deze aflevering bespreken de mannen de bekernederlaag tegen Ajax, brengt van der Doelen een ode aan het Pilske vanwege carnaval en wordt de heikele kwestie Rosario uitgelicht!  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/11/2021 • 1 hour, 35 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy S01E22: 'Voetbal moet een jurysport worden'

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Een knallende editie van Skiete Willy deze week! De mannen discussiëren over wat het doel van voetbal nu daadwerkelijk is: aanvallen en vermaken of puur op resultaat spelen? Uiteraard houdt dat verband met de wedstrijd Feyenoord-PSV, waar alle statistieken naar PSV wezen, maar de Rotterdammers er met de zege vandoor gingen. En natuurlijk bespreken de mannen verder ook de kansen van PSV bovenin de eredivisie en de ontwikkeling van het veldspel.   See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/3/2021 • 1 hour, 25 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy S01E21: 'PSV moet terug naar 4-3-3'

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Genoeg te bespreken in aflevering 21. Van der Doelen maakt zich druk om de relschoppers in Eindhoven en bespreekt met Marco Timmer de wedstrijden tegen RKC Waalwijk en FC Emmen. Timmer vraagt zich verder af of PSV niet terug moet naar een 4-3-3-systeem. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/27/2021 • 1 hour, 24 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy S01E20: ‘Schmidt en Nijhuis nu allebei naar je kamer!’

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Deze week gaat het over de vete tussen Bas Nijhuis en Schmidt, de wedstrijden tegen AZ en Volendam en blikken de mannen vooruit op de komende wedstrijden van PSV! Uiteraard worden de vragen van de luisteraars ook behandeld.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/20/2021 • 1 hour, 32 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy S01E19: 'PSV was slordig tegen Ajax'

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Uiteraard gaat het deze week over de topper Ajax-PSV: 'PSV was slordig tegen Ajax', vindt van Der Doelen. Verder kijken de mannen uit naar de wedstrijd tegen AZ van woensdagavond en brengt Bjorn een serenade voor 'het meisje' van Marco. Ook is er natuurlijk weer een Skiete Willy feitje en wordt de wereldproblematiek haarfijn uitgepluisd.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/13/2021 • 1 hour, 14 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy S01E18: 'Ajax-PSV: 0-3'

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Deze week beschouwen de mannen voor op de topper van komend weekend: Ajax-PSV. Uiteraard gaat het ook lang over randzaken en is er weer een Skiete Willy Feitje. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/6/2021 • 1 hour, 24 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy S01E17 MET ARNOLD BRUGGINK: ‘PSV speelt heel veel goede wedstrijden, maar maakt het verschil (nog) niet’

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken normaal gesproken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Deze week is het anders. Van der Doelen is er niet bij, Arnold Bruggink is de speciale ‘Kerstgast!’ See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/23/2020 • 1 hour, 46 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy S01E16: 'Ihattaren heeft geluk dat Schmidt zo goed met zijn gedrag omging'

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Deze week hebben de mannen het over 'Utrecht-thuis', de opleving van Mohamed Ihattaren, de wissels van Schmidt en over de tegenstander in de Europa League: Olympiakos. Uiteraard gaat het ook heel lang niet over voetbal in het 'maatschappelijk blokje.' See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/16/2020 • 1 hour, 21 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy S01E15: 'Schmidt strooit zand in onze ogen: in januari is PSV topfit'

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Deze week gaat het over de overwintering in Europa en het gelijkspel bij sc Heerenveen. De wissels in Friesland zijn vooral een 'hot item'. Maar zoals elke week is er ook weer een 'maatschappelijk blokje'. Dit keer over racisme in het voetbal, met als actuele aanleiding het incident bij PSG - Basaksehir  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/9/2020 • 1 hour, 19 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy S01E14: ‘PSV is heel kwetsbaar als ze de bal verliezen’

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken normaal gesproken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Deze keer vervangt Geert-Jan Jakobs Marco. De mannen bespreken de prestaties van het sterk gewijzigde PSV tegen Sparta, maar ook de Europa League zege van vorige week donderdag. Ook de voetbalhelden Ronaldo en Maradona komen aan bod. En hoe is het om bij sc Heerenveen een uitwedstrijd te spelen? ‘IJskoud!’, aldus van der Doelen. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/2/2020 • 1 hour, 2 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

BONUSMATERIAAL met Ronald Waterreus: 'Van Bommel keek me aan en zei: goed idee, ik centraal achterin!'

Na de opname van de nieuwe Skiete Willy met Ronald Waterreus als gast, schoot er nog een anekdote over Van Bommel te binnen. Die over een flinke portie humor blijkt te beschikken! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/26/2020 • 4 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy S01E13 MET RONALD WATERREUS: 'PSV houdt het volgasvoetbal 50 minuten vol'

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Deze week is Ronald Waterreus te gast! Met hem hebben de mannen het over het verleden van de doelman bij PSV en natuurlijk ook over het huidige PSV! Zouden Waterreus en Van der Doelen niet ooit wat bij PSV willen doen? See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/25/2020 • 1 hour, 27 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy S01E12: 'Van Raaij stond er gewoon tussen, als we kampioen werden'

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Deze week veel aandacht voor overleden PSV-icoon Harry van Raaij. Bjorn en Marco halen herinneringen op aan hem en aan de tijd vol kampioenschappen. Verder gaat het ook over de actualiteit, zoals de keiharde nederlaag van Duits international Philipp Max, maar ook of Donyell Malen de nieuwe spits van Oranje moet zijn!  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/18/2020 • 1 hour, 8 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy S01E11: CARNAVALS-EDITIE met Paul van Kemenade: 'Alleen het kampioenschap telt'

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. De 11e aflevering op 11 november, opgenomen om 11.11 uur, staat natuurlijk in het teken van carnaval! Bjorn en Marco hebben gezelschap van gast Paul van Kemenade. Er komen onder het genot van een twintig jaar oude port veel anekdotes boven tafel. En uiteraard gaat het ook over het huidige PSV: ‘Alleen het kampioenschap telt.’ See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/11/2020 • 1 hour, 34 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy S01E10: ‘We voelen ons in Eindhoven snel genaaid door de KNVB’

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. In de jubileum-aflevering worden Marco en Bjorn verrast met een cadeau van Paul van Kemenade, gaat het over mentale problemen bij voetballers, de overwinningen van PSV en waarom ze zich in Eindhoven zo snel ‘genaaid’ voelen door de KNVB. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/4/2020 • 1 hour, 17 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy S01E09: 'Het is te mager wat PSV laat zien, het is nog niet goed genoeg’

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. In episode nummer negen gaat het over de nederlagen van PSV en noemt Marco Timmer ‘het nog niet goed genoeg’. Verder wordt de coronagolf besproken en gaat over de beste nummers tien uit de VI-special: wie is volgens van der Doelen de beste ‘tien’ ooit? Natuurlijk is er ook weer een Skiete Willy-feitje.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/28/2020 • 1 hour, 6 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy S01E08: 'Een tank als Sangaré op het middenveld scheelt veel’

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Deze week is ToeterJan te gast! Hij opent en eindigt de podcast met een toeter, nu dat voor hem niet mogelijk is langs de velden van Eindhoven. Verder wordt 'tank' Ibrahim Sangaré besproken en gaat het uitgebreid over de wedstrijd tegen PEC en de Europa League-ontmoeting tegen Granada.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/21/2020 • 1 hour, 4 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy S01E07: ‘Götze komt nu iets meer in de luwte, een heel slimme keuze'

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. In deze aflevering gaan de mannen in op waarom Bjorn er vorige week niet was, het Nederlands Elftal en de aankopen van PSV. Maar het gaat ook over dat voetbal ‘maar voetbal is’. Van der Doelen wil graag al het voetbalnieuws in perspectief plaatsen. Hij wordt soms moe van alle negativiteit.   See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/14/2020 • 1 hour, 6 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy S01E06: 'Als Götze het plezier terugvindt, heeft PSV een sensatie in huis'

De Skiete Willy Podcast over PSV is toe aan zijn zesde aflevering. Vanuit Eindhoven bespreken PSV-cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Maar deze week is dat anders. Van der Doelen moest de studio in om muziek te maken. Daarom vervangt Sjoerd Keizer, normaliter redacteur en editor van de show, de oud-voetballer. normaal gesproken De mannen bespreken het krankzinnige einde van de transferperiode, met onder andere het binnenhalen van wereldkampioen Mario Götze. Marco ziet het zitten in de komst van de Duitser. Hij denkt dat PSV veel plezier aan hem gaat beleven. Maar ook de aankopen Adrian Fein en Marco van Ginkel worden in de podcast besproken en gaan de mannen in op ‘de sportieve week’ van PSV met onder andere plaatsing voor de Europa League-groepsfase en de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Fortuna. En natuurlijk is er ook weer een ‘Skiete Willy Feitje.’ See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/7/2020 • 47 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy S01E05: ‘Bruma, 12 miljoen, dat wordt de duurste miskoop allertijden’

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. In deze aflevering wordt een nieuwe rubriek geopend: Het Skiete Willy Feitje, worden de nieuwe coronamaatregelen besproken en gaat het over de overwinning in Slovenië en het gelijkspel in Heracles Almelo. Ook 'miskoop' Bruma komt aan bod en die krijgt felle kritiek te verwerken..  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/30/2020 • 1 hour, 21 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy Podcast S01E04 over zaak Zahavi: ‘Ajax en PSV lijken wel brugklassers'

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. De vierde aflevering staat in het teken van de winst tegen FC Emmen, de blunder van Mvogo, de ‘zaak’ Zahavi, de rivaliteit met Ajax, de Europa League-wedstrijd van donderdag en of kinderen krijgen je spel kan beïnvloeden. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/23/2020 • 1 hour, 1 minute, 20 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy S01E03: ‘Schmidt durft keiharde beslissingen te nemen, hij is nergens bang voor’

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. In deze aflevering gaan de mannen in op de harde aanpak van Roger Schmidt, de solide overwinning bij FC Groningen en Ronaldo, waar van der Doelen mee samenspeelde. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/16/2020 • 1 hour, 13 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy S01E02: ‘Lammers, jongen, los dit nou netjes op met PSV!’

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. In deze episode gaat het over het eventuele vertrek van Sam Lammers naar Atalanta, de werkwijze van Schmidt, over het gat met Ajax dat groter en groter dreigt te worden en natuurlijk de eerste wedstrijd van PSV tegen het FC Groningen van oud-PSV’er Arjen Robben.    See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/10/2020 • 1 hour, 2 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Skiete Willy Podcast S01E01: 'Van Bommel kon wel uitdelen, maar niet incasseren'

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. In deze aflevering gaan de heren uitgebreid in op de periode onder trainer Mark van Bommel, het veranderende medialandschap en de veelbesproken keeperskwestie in Eindhoven. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/27/2020 • 1 hour, 2 minutes, 27 seconds