Winamp Logo
Skal vi være kærester? Cover
Skal vi være kærester? Profile

Skal vi være kærester?

Danish, Education, 1 season, 6 episodes, 4 hours, 33 minutes
About
I ‘Skal vi være kærester?’ begiver Carla Mickelborg og Mikkel Braginsky sig ud i at undersøge parforholdet og alle dets facetter. De fortæller om egne oplevelser med den svære kærlighed, hjælper lyttere med deres udfordringer og kommer med gode råd.
Episode Artwork

Eps. 5 - breakup

I dette afsnit taler vi med Naja, som skal beslutte sig for om hun tør give slip på sin ekskæreste, og hvordan man iøvrigt lige gør det!? Lyt med, når vi i dag rammer emner som medafhængighed og tryghed - som helst skal komme indefra. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/9/202053 minutes, 1 second
Episode Artwork

Eps. 4 - Krise i parforholdet

I denne episode taler Carla og Mikkel om krisen i forholdet, og hjælper Frida med at løse en svær situation med hendes kæreste. De taler også om at se krisen på en ny måde - og kommer med gode råd til hvordan du og din partner, kan blive bedre til at klare krisen sammen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/2/202055 minutes
Episode Artwork

Episode 3 - Skal vi være kærester?

Hvordan tager man skridtet fra dating til det mere seriøse? I dette afsnit taler Mikkel og Carla med Isabella, som lige har taget exclusive-snakken med sin fyr, men ikke helt ved om det var for tidligt, og om hun nu bør holde sine følelser for sig selv. Vi giver konkrete råd og deler vores viden og erfaring, når det kommer til det med at vise sin sårbarhed og være følsom, selvom det kræver en hel del mod. Lyt med, og husk endelig at kontakt os på Instagram på @hankoen_podcast og @carlachloe hvis du har et emne, du gerne vil have taget op. Det er også på @carlachloe vi indsamler nye deltagere, så hold øje - når vi skal optage de næste afsnit af Skal vi være kærester? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/26/202050 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Episode 2 - Den gode date

I denne episode taler Carla og Mikkel om dating. De giver lytteren Patricia råd til hvordan hun kan stå stærkere i sig selv, og blive bedre til at date med succes. Hvad er den bedste mindset at gå ind til din første daten med? Hvordan skal man kommunikere med hinanden - og hvordan aflæser man om den anden vil ses igen?!*Husk du kan tilmelde dig til nye afsnit på vores Instagramprofiler @carlachloe og @hankoen_podcast ved at skrive dit spørgsmål i vores spørgerunder eller via DM. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/18/202054 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Episode 1 - Bliv klar til dating

I denne episode giver Carla og Mikkel, lytteren Lisa - tips og tricks til hvordan hun gør sig klar til datingmarkedet. Hvad skal man være opmærksom på ved sig selv? Hvad kan man gøre, for at tiltrække det man ønsker? Og hvorfor kommer drømmemanden ikke bare med en flaske champagne og siger: Det er dig jeg vil have? Det og meget mere får du svar på i dette første afsnit af "Skal vi være kærester?"*Husk du kan tilmelde dig til nye afsnit på vores Instagramprofiler @carlachloe og @hankoen_podcast Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/9/202048 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Prolog - Hvem er Carla og Mikkel?

Velkommen til ‘Skal vi være kærester?´. I dette introduktionsafsnit for du en kort præsentation af de to værter Carla Mickelborg og Mikkel Braginsky. Hvem er de, og hvad ved de om kærlighed? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/9/202011 minutes, 57 seconds