Winamp Logo
Sihvosen urheilukalenteri Cover
Sihvosen urheilukalenteri Profile

Sihvosen urheilukalenteri

Finnish, Sports, 1 season, 5 episodes, 4 hours, 11 minutes
About
Tervetuloa mukaan urheilukansan yhteiseen joulunodotukseen! Tässä ajankohtaisessa juhlakauden ohjelmassa urheilujournalisti Petteri Sihvonen tapaa tämän hetken kiinnostavia kotimaisia urheilunimiä ja kutsuu vieraat merkitykselliseen dialogiin elämästä, urheilusta ja siitä, mikä saa heidän sydämensä sykkimään tiheämmin. Uusi jakso viikoittain joulukuussa.
Episode Artwork

Tommy Lindgren, Tinja-Riikka Korpela ja futishypen kova hinta

Ohjelman neljäs vieras ei katsonut juuri päättyneiden jalkapallon MM-kisojen otteluista ainuttakaan, mutta tuli entisen juontajaparinsa Petteri Sihvosen urheilukalenteriin purkamaan Qatarin tapahtumaa ja sen jättämää perintöä. Tommy Lindgren on ihmisoikeusasiantuntija ja intohimoinen jalkapallofani, jolle ihmisoikeuksien edistäminen urheilun ja liikunnan saralla on sydämenasia. Pelaajanäkökulmaa keskusteluun tuo Tottenham Hotspur F.C.:n ja Helmareiden maalivahti Tinja-Riikka Korpela, jolla on takanaan pitkä kansainvälinen pelaajaura useissa menestysseuroissa. Yhdessä kolmikko pohtii ylikorostunutta rahan asemaa, tasa-arvoa ja muita jalkapalloon liittyviä ajattomia ja ajankohtaisia ilmiöitä, jotka herättävät tunteita. Jakso on tämän juhlakauden viimeinen. Rauhallista joulunaikaa ja vuodenvaihdetta!
12/22/20221 hour, 16 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Tomi Lämsä ja KHL:n oppikoulu

Nuorten leijonien päävalmentaja Tomi Lämsä on kaukaloiden kokenut kehäkettu. Kalenterimme kolmannessa luukussa pääsemme sukeltamaan Tomin valmentajauran historiaan niin Suomessa kuin Venäjällä sekä saamme ennakkotietoa siitä, millaista joukkuetta hän kasaa parhaillaan vuodenvaihteen MM-kisoihin Kanadaan. Sihvosen ja Lämsän keskusteluissa pohditaan myös venäläisen ja suomalaisen valmennuskulttuurin eroja ja kuullaan, mitä uhrauksia ammattilaisvalmentaja on uransa eteen tehnyt siviilielämän saralla.
12/15/20221 hour
Episode Artwork

Juulia Turkkila, Matthias Versluis ja taitoluistelun EM-kotikisat 2023

Kalenterin toinen luukku vie yleisönsä jäätanssipari Juulia Turkkilan ja Matthias Versluisin piruettien pyörteisiin; niin jäällä kuin siviilissä. Tammikuussa Espoossa kisattaviin taitoluistelun EM-kilpailuihin pari lähtee mitalihaave mielessään, mutta korkein tavoite siintää kummallakin vuoden 2026 olymipialaisissa, jonne tavoitellaan uran huippua. 28-vuotiaat Turkkila ja Versluis avaavat, kuinka laji on muuttanut viime vuosikymmeninä muotoaan ja millainen tiimi menestyneen jäätanssi parin taustalla toimii.
12/7/202259 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Harri Heliövaara ja nelinpelin anatomia

Ensimmäisen luukun takaa löytyy maailmanlistan yhdennelletoista sijalle kiivennyt tenniksen nelinpelaaja Harri Heliövaara, kenen niin sanottu toinen ura yllätti hänet itsekin. Petteri Sihvonen ja Heliövaara keskustelevat nelinpelin kiehtovasta dynamiikasta, ammattiurheilun vaatimista uhrauksista sekä Heliövaaran tulevaisuudesta - onko nyt kolmekymppinen diplomi-insinööri tulevaisuuden tennispomo? Tenniskausi käynnistyy perinteisesti tiukan talvitauon jälkeen heti tammikuussa Australian avoimilla, jonne myös Heliövaara suuntaa yhdessä nelinpeliparinsa Lloyd Glasspoolin kanssa.
11/30/202254 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Teaser

Urheilu on tekniikkaa, taktiikkaa, fysiikkaa ja psyykettä. Mutta mikä tuosta puuttuu? Ajoitus, eli kalenteri. Sihvosen urheilukalenteri sitoo urheilun, urheilijat ja valmentajat oikeaan paikkaan oikealla hetkellä kuulijan nautittavaksi. Ketkä valtaavat tammikuun 2023 urheiluotsikot? Heidät kohtaamme täällä, Sihvosen urheilu-, tai siis joulukalenterissa. 
11/15/202253 seconds