Winamp Logo
S’ha escrit un podcast Cover
S’ha escrit un podcast Profile

S’ha escrit un podcast

Catalan, Old Time Radio, 1 season, 13 episodes, 4 hours, 6 minutes
About
Ets un malalt dels podcast de ’true crime’? Ets fan d’assassins en sèrie? Tens set de casos que no s’hagin explicat mai? Estàs en el lloc correcte. Presentat pel becari en criminologia i criador de cargols de mar Tomàs Fuentes i produït per El Terrat.
Episode Artwork

Capítol 12: El que ningú s'atreveix a dir

Tomàs Fuentes, el Julian Assange del podcasting. L'últim capítol de la primera temporada de s'Ha Escrit un Podcast, Tomàs Fuentes revela alguns dels secrets que podrien demolir els fonaments del món tal com el coneixem.
5/3/202222 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Capítol 11: La nina decapitada

No apte per a estómacs sensibles ni fans de Toy Story. Un terrible assot criminal assola el material lúdic dels més petits. L'ombra de l’esquarterador de joguines és allargada, i ens enfrontarem a ella en S'Ha Escrit Un Podcast.
4/26/202220 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Capítol 10: Assassinat a l'Àgora

Matar és l'acte més vil i antic que existeix. De fet, no hi ha hagut ni una sola civilització que no hagi comptat amb assassins il·lustres. Viatgem sense logopeda al costat de l'actor Mario Casas fins a l'Antiga Roma. Qui va matar a l'emperador Claudi Kevin II?
4/19/202220 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Capítol 9: S'Ha Escrit un Podcast Morning Show

La renovació del gènere del True Crime ha arribat i parla amb la veu del DJ Tomàs Fuentes. Després de conèixer els delictes més depravats, reinventem l'escena de podcasting fusionant assassinats amb ràdio fórmula matinera. Are you ready?
4/12/202220 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Capítol 8: La desaparició d’en Wally

Un dels casos més coneguts mundialment: la desaparició d’en Wally. Hi ha molts llibres que han tractat el tema però mai ningú ha indagat en el drama familiar darrere d'aquest personatge que fa anys que no passa per casa.
4/5/202220 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Capítol 7: L'estafadora de l'amor

Una dona es fa passar per Hillary Clinton per deixar sense un cèntim al convidat d'aquest capítol. Un cas que té més delicte l'estafat que l'estafador.
3/29/202220 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Capítol 6: No sé de què va

Un crim terrible succeeix en les oficines de ‘S'Ha Escrit Un Podcast’. Algú ha escrit un insult dirigit a en Tomàs a la porta del lavabo. El presentador intentarà descobrir al traïdor en directe.
3/22/202220 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Capítol 5: La secta dels Oscuretti

La versió encara més maligna dels Iluminatti fa temps que capta a gent a Espanya. L'equip de ‘S'Ha Escrit Un Podcast’ s'endinsa en les entranyes d'aquesta societat oculta.
3/15/202220 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Capítol 4: L'exhibicionista moralista

Un depravat està sembrant el pànic entre la ciutadania, assaltant a les seves víctimes i despullant-se... emocionalment.
3/8/202220 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Capítol 3: L'assassina que no ho era

Un cas terrible, una acusació falsa i una pena de presó immerescuda. La protagonista d'aquesta història acudeix a l'estudi per a explicar el seu cas. Però un problema amb un membre de l'equip no deixa que el programa flueixi amb normalitat.
3/1/202220 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Capítol 2: L'assassina sense carisma

Tomàs tracta el cas de Josefa Camuñas, una candidata a assassina en sèrie que mai aconsegueix transcendir per culpa de la seva falta de carisma. Malgrat que s'esforça, els mitjans no es fan ressò de les seves malifetes.
2/22/202220 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Capítol 1: El segrest de Pipo Rossi

Fa anys algú va segrestar l'estrella d'un equip de futbol, l'argentí Pipo Rossi. No obstant això, la captivitat de l'esportista acaba girant-se en contra dels segrestadors.
2/15/202220 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

S'Ha Escrit Un Podcast - promo

Els podcast de 'true crime' estan vivint una època daurada. De vegades fins i tot dóna la sensació que qualsevol que tingui accés a bones històries podria fer un bon producte. Però, què passaria si aquest qualsevol és la persona menys adequada i preparada, ja no per a parlar de crims, sinó per a parlar de qualsevol cosa? Això és el que passa a "S'Ha Escrit Un Podcast". Des d'EL TERRAT i per a Podium, el Tomàs Fuentes dirigeix i presenta el primer 'true crime' que és un crim en si mateix: casos absurds, convidats estúpids, problemes tècnics... Tot el que pot sortir malament, en efecte, surt malament.
2/7/202259 seconds