Winamp Logo
Sesongkortet Cover
Sesongkortet Profile

Sesongkortet

Norwegian, Football, 1 season, 52 episodes, 17 hours, 53 minutes
About
I Sesongkortet tar Nettavisens sportsjournalister Daniel Austerheim, Adrian Richvoldsen og Stian André de Wahl for seg de heteste snakkisene i Norges beste liga. Guttene vil ha med seg relevante gjester, og se nærmere på det som rører seg i og rundt norsk fotball.
Episode Artwork

Obos-spesial med kåringer og Moesgaard

KFUMs Johannes Moesgaard er med i studio, der det kåres årets lag, årets unge spiller, årets trener og årets spiller i Obos-ligaen. Er du enig?
11/22/202325 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Markus Henriksen om Selnæs-gliset, trenerjakten og Klanen-bråket

Rosenborgs kaptein Markus Henriksen er gjest i Sesongkortet, samme dag som han skal gjennomføre sin første fulle økt etter skaden. Vi ser på RBKs fiasko-sesong, og hva han selv tenker om trenerjakten som pågår.
11/2/202320 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Kent Bergersen om Pellegrino, pengegaloppen og framtiden

Sesongkortet har tatt turen til Halden, på besøk i stua til landslagsassistent Kent Bergersen. Der blir det blant annet snakk om vrakingen av Amahl Pellegrino, samt de vanvittige summene det snakkes om rundt nye kontrakter for Martin Ødegaard og Erling Braut Haaland.
10/9/202325 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

John Kitolano om PL-fortiden, Johnsen-kjør og nedrykksdrama

Aalesunds John Kitolano er på besøk i Sesongkortet, og forteller om hvordan tilstanden i nedrykksstriden er. Han forteller også om det voldsomme regimet til Christina Johnsen.
9/29/202316 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Yaw Paintsil om feiringene, Tiktok og TIL-hysteriet

Tromsø-kometen Yaw Paintsil røper jobben bak feiringene til han og kompis Jakob Napoleon Romsaas, og hva han selv tenker om de ferske Tiktok-videoene som er delt av duoen. Det blir også tid til prat om TILs elleville sesong, naturligvis.
9/21/202320 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Markus Solbakken om «sjokkbeskjeden» fra far Ståle

Viking-spiller Markus Solbakken er med i Sesongkortet en drøy time etter at Ståle Solbakken har tatt ut sønnen i den kommende landslagstroppen. Der forteller han om den siste samtalen han hadde med faren før uttaket, og hvilke tanker han har rundt den spesielle situasjonen.
8/29/202310 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Simen Wangberg om Stabæk-bråket, Gift Orban og elleville Tromsø

Stabæk-spiller Simen Wangberg gir oss innsikt i hverdagen på Nadderud, og gir sin mening rundt ryktene om Gift Orban til Tottenham. Han forteller også hva han mener Rosenborg må gjøre framover.
8/22/202322 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Simon Mesfin om telefonen fra England

Lillestrøms sportssjef Simon Mesfin tar med Sesongkortet bak i kulissene av det mye omtalte England-tilbudet. Han forteller om overraskelsen i møtet, og om hvorfor han til slutt valgte å takke nei.
8/17/202324 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Solomon Owusu om Odd-sesongen, karantene-kaos og klisterhjernen til «Paco»

Odd-spilleren Solomon Owusu er gjest i nyeste episode av Sesongkortet. Han snakker om egne ambisjoner, klisterhjernen til Paco og den bisarre situasjonen tidligere i sesongen
8/10/202315 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Olaus Skarsem om illsinte RBK-supportere, Svein Maalen og ønsket om å lykkes som lokal trønder

Rosenborgs Olaus Skarsem er besøk i Sesongkortet, hvor han blant annet forteller om scenene som utspilte seg etter tapet mot Aalesund.
7/5/202313 minutes, 1 second
Episode Artwork

Vegard Erlien om Troms-mirakelet, stikk mot VIF og problemene i Trondheim

Tromsø-spiller Vegard Erlien er på besøk i Sesongkortet, etter det som har vært en fantastisk tredjedel av sesongen i Eliteserien. 25-åringen står med ni målpoeng på elleve kamper, og laget ligger på 2. plass på tabellen. Nå går han litt dypere inn på det som har fungert så godt på Romsaa Arena.
6/27/202320 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Vetle Dragsnes om slanger, beistet Akor og Finne på landslaget

Vetle Dragsnes er på plass i Sesongkortet, og åpner om nedturene den siste tiden. Gjengen ser også nærmere på Rosenborgs opptur, Berisha-gate fra Stavanger og landslagsuttaket til Ståle Solbakken. Vetle Dragsnes er på plass i Sesongkortet, og åpner om nedturene den siste tiden. Gjengen ser også nærmere på Rosenborgs opptur, Berisha-gate fra Stavanger og landslagsuttaket til Ståle Solbakken.
6/6/202321 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Felix Horn Myhre om Brann-fansen, Glimt-ukene og Torgallmenningen

Brann-spiller Felix Horn Myhre er på plass i Sesongkortet etter noen svært hektiske uker. Unggutten har tatt to eksamener, vunnet cupfinalen og slått Rosenborg på kort tid. Han reflekterer rundt den enorme støtten fra Brann-supporterne, og slenger seg på i debatten rundt behandlingen av norske dommere.
5/31/202319 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

16. mai-spesial om Nypan, slitne Brann-bein og folkefesten

Fotballens nasjonaldag er like rundt hjørnet, og studio ser nærmere på hva kampene faktisk kan bety for de ulike lagene. RBK står med tre strake tap, Vålerenga tapte to viktige poeng mot FKH og Aalesund har fortsatt til gode å score mål. 16. mai blir en fest!
5/15/202320 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Hugo Vetlesen om Knutsens kortslutning, neste steg og Brann-hysteriet

Hugo Vetlesen er med i Sesongkortet, og tar en prat om revansjen på Åråsen. Han gir også sin take på Stabæk-gate, og Brann-hysteriet.
5/9/202323 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Michael Karlsen om Riise-ryktene, ulmende Trondheim og elleville Pelle

Sesongkortet er på tur, og har fått med seg Michael Karlsen i Trondheim. Gjengen går nærmere inn på den stigende misnøyen rundt RBK, Riises kandidatur til AaFK-jobben og om Amahl Pellegrino burde vært på landslaget.
5/5/202323 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Torgeir Børven om Enga-stormen, Strandberg og Fagermo-praten

Vålerengas Torgeir Børven er på plass i Sesongkortet, og snakker åpent om hvordan det er i klubben for tiden. Han svarer på hvordan spillerne reagerte på Strandbergs utspill, og gir sine tenker på storoppgjøret på Intility kommende mandag.
4/28/202319 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Jonatan Braut Brunes om tribune-bekymring, «Hamkam på steroider» og Haaland-spørsmålene

Jonatan Braut Brunes kommer nærmest rett fra Årasen, og snakker om det sure 4-3-tapet mot Strømsgodset. Han forteller også om Isnes, motspillerens parfymelukt og mye me
4/20/202323 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Fredrik Krogstad om «knullegutt», mirakelet Gift, møtet med Glimt

Stabæks Fredrik Krogstad er på besøk, og forteller hvordan det er å spille på Nadderud-matta. Vi ser også på seriepremieren, Rosenborgs gode start og Branns godstog som turer videre.
4/13/202320 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Eliteserien: Silly Season – Lillestrøm

Lillestrøms sportssjef Simon Mesfin gjester Eliteserien: Silly Season. Han sier de fikk henvendelser på Akor Adams selv da spissen var skadet sist sesong.
1/26/202315 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Eliteserien: Silly Season – Tromsø

Tromsøs sportssjef Lars Petter Kræmer-Andressen gjester denne episoden av «Eliteserien: Silly Season»
1/23/202312 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Eliteserien: Silly Season – Stabæk

Stabæks sportssjef Torgeir Bjarmann sier de fortsatt mangler 10 millioner kroner fra Russland etter Emil Bohinens overgang til CSKA Moskva.
1/18/202315 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Silly Season – Vålerenga

Vålerengas sportssjef Joacim Jonsson mener prislappen på Molde-aktuelle Veton Berisha er absurd.
1/17/202313 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Silly Season – Bodø/Glimt

Glimts daglige leder Frode Thomassen sier klubben jakter en keeper før neste sesong i Eliteserien.
1/13/202317 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Om dramaet på Lerkendal, Super-Fofana og Teweldes store kveld

Studioet tar for seg den innholdsrike runden i Eliteserien. Kan Amahl Pellegrino være aktuell for landslaget? Forsvinner Carlo Holse etter en ny strålende sesong? Vi tar også tempen på bunnstriden, og ser nærmere på et nytt supertalent.
11/1/202220 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Thomas Myhre om opprykk, Viking og Knutsen-fare

Moss er tilbake i OBOS-ligaen, og hovedtrener Thomas Myhre er gjest i Sesongkortet. Han forteller om en vanvittig snuoperasjon, og da han ansatte seg selv som trener. Litt Eliteserien-snadder blir det også.
10/25/202223 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Jonas Grønner om mulig Tromsø-flukt, intens bunnstrid og suverent seriegull

Discovery-ekspert Jonas Grønner er på besøk i Sesongkortet, og ser nærmere på den jevne innspurten i Eliteserien. Kampen om medaljene er fortsatt åpen, samt hvem som tar turen ned én divisjon. Flere klubber får også fortjent hyllest.
10/17/202222 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Sæter-spesial om framtiden, ligaens mest overvurderte og spill for Pakistan

Sesongkortet serverer sin første spesialepisode fra Lerkendal, med RBK-spiss Ole Sæter. Der får han blant annet spørsmål om hvem han ville møtte i et MMA-bur, samt hvordan kontraktsforhandlingene med klubben går. Hør det, og mye mer i episoden!
10/13/202225 minutes, 1 second
Episode Artwork

Ole Sæter om «Helland-bildet», nedsabling av VIF og vill KBK-dom

Sesongkortet har tatt turen til Trondheim og Lerkendal for å snakke med RBK-profil Ole Sæter. Der går panelet gjennom Rosenborgs storseier mot Vålerenga, samt «krigen» som har pågått utenfor banen. Kristiansund og medaljekampen er også blant temaene. Sjekk den ut nå!
10/11/202222 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Jørgen Isnes om bussturen fra Kristiansand, Vetlesen-kommentarer og mulig opprykk

KFUM Oslo-trener Jørgen Isnes er på besøk i Sesongkortet, og er på plass få timer etter nedturen mot Start. Den kampen blir naturligvis et tema, samt hendelsene på Åråsen etter LSK-Bodø/Glimt. Han avslører også at hans egen arbeidsgiver var ute etter Vålerengas nye juvel.
10/4/202221 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Paul Thomas Clay om norsk fiasko, serbiske bamser og veien videre

Viaplay-kommentator Paul Thomas Clay er på besøk i Sesongkortet. Der går studio igjennom Norges fadese mot Serbia og hva som kunne vært gjort annerledes.
9/28/202220 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Brice Wembangomo om Glimt-duppen, Sandefjords krise og kompisens bragd

Bodø/Glimts Brice Wembangomo er på plass i studio, og forklarer lagets formdupp i Eliteserien. Han diskuterer også hans tidligere klubber Sandefjord, Jerv og Sarpsborg 08.
9/21/202220 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Vegard Hansen om heis-sjokket, Odds nye vidunder og David Fofana

Vegard Hansen er på besøk i podkasten, og forteller selv hva han mener om tifoen som Mjøndalen hadde fikset i avskjedsgave. Eksperten ser også nærmere på Ola Brynhildsens inntog på landslaget, samt August Mikkelsen magiske frispark mot Bodø/Glimt.
9/14/202220 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Andreas Aalbu om Brann-opprykk, derbyet på Intility og Christian Michelsen

Stabæks nye kommersielle sjef, Andreas Aalbu, er på plass i Sesongkortet. Der blir det blant annet snakk om atmosfæren på Intility og KBKs potensielle «Great Escape». Han røper også en historie om Rosenborgs Ole Sæter!
9/7/202223 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Henrik Udahl om snuoperasjonen, Berg-hysteriet og Osame Den Store

Vålerengas Henrik Udahl er på plass i studio, etter noen innholdsrike uke på Intility. Spissen har vært en fremtredende spiller under VIFs snuoperasjon, men har nå fått en ny konkurrent i Torgeir Børven. Han forteller om ny tider, og en Osame Sahraoui i storform. Bodø/Glimts nye kjøp bli også et hett tema.
8/30/202220 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Lehne Olsen-retur, «Dio» til Skien og «Good evening Europe»

Adrian er i Zagreb, og kommer med en fersk rapport før onsdagens storoppgjør. Gutta i studio ser nærmere på flere av spisskjøpene i Eliteserien den siste uken, og vurderer LSKs gullsjanser etter Åsen-comebacket.
8/24/202220 minutes
Episode Artwork

Asbjørn Myhre om sensasjonen Tengstedt, Støre-meldingen og 08s mareritt

Discovery-kommentator Asbjørn Myhre er på plass i Sesongkortet-studioet, og går gjennom helgens runde i Eliteserien. Han lar seg imponere av Rosenborgs nye helt Casper Tengstedt, og men LSK er for tøffe mot seg selv. Odin Thiago Holm blir også et tema i ukens episode.
8/17/202219 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Magnus Knudsen om den absurde keeperscoringen, «Nainggolan-historien» og Braut Brunes

Lillestrøms Magnus Knudsen tar turen til Sesongkortet, og forteller om livet tilbake i Lillestrøm. Han reflekterer rundt «sjokket» av den kortet utenlandsdrømmen, og Europa-spill på Åråsen. Samt en morsom historie fra møtet med en tidligere Serie A-profil.
8/8/202222 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Amor Layouni om VIFs gjenreisning, ny selvtillit og Europa-suksess for Glimt

Vålerenga-profilen Amor Layouni har tatt turen til Sesongkortet, i periode hvor ting fungerer for både han og klubben. Vålerenga står med fire strake seire, samt fire målpoeng for VIFs kantspiller. Nå forteller Layouni om hva som har gjort at ting har snudd, og mye mer i ukens episode.
8/3/202222 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Thomas Berntsen om Sarpsborg-valget, ringreven Grindhaug og «Løven»

Sarpsborg 08s sportssjef Thomas Berntsen er på plass i Sesongkortet, og forteller om klubbens «totalforvandling». Panelet ser nærmere på Haugesunds nye juvel, og Trondheims potensielt nye ikon.
6/28/202223 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Lars-Jørgen Salvesen om marerittet i Sarpsborg, landslagsdrømmen og KBK-kaoset

Strømsgodset-profilen Lars-Jørgen Salvesen er på plass i studio etter braktapet mot Sarpsborg, og hyller hans tidligere arbeidsgiver. Lillestrøms triumfferd fortsetter, men «Prosjekt-Rekdal» går en tøff tid i møte. Salvesen forteller også om drømmene rundt landslaget og utlandet.
6/20/202220 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Jørgen Strand Larsen om Berisha-sjokket, Bakkes suksess og italiensk interesse

Groningen-spiller Jørgen Strand Larsen er på besøk i studio, og storkampen på Åråsen blir tema. U21-landslagets bragd får også spalteplass, og unggutten snakker om sim framtid i nederlandsk fotball.
6/15/202220 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Joacim Jonsson om Thiagos Lambo, Sverige-hysteriet og ny jobb

Vålerengas sportssjef Joacim Jonsson er på besøk hos oss. Der blir det naturligvis Vålerenga-prat, og starten i ny jobb. Gutta prater også om landslaget, og deres imponerende start på Nations League.
6/6/202222 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Thorstein Helstad om «Nye Ivers», Godset-suksessen og elleville bergensere

Den tidligere storscoreren Thorstein Helstad er på besøk. Han hyller RBKs nye helt, Ole Sæther, og er imponert over Rekdals bytter. Han er også begeistret over sin tidligere klubb Brann, og trekker en historie fra tiden i Bergen opp av hatten.
5/30/202221 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Kent Bergersen om AaFKs mulige landslagsspiss, Haalands virale video og elleville Hellas

Landslagsassistenten tar turen til Sesongkortet, og tar for seg både Eliteserien og kommende samling med kommende kamper med Norges stjerner. Han forteller om muligheten for at Martin Ødegaard kan bli Arsenal-kaptein, og millionklippet av Haaland. Hør også 55-åringens elleville historie fra utenlandsoppholdet i Hellas.
5/24/202222 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Fagermo-klokka tikker, Odin Thiagos oppstandelse og illsinte Hustad

Robin Haugen er tilbake i studio. Fotballens nasjonaldag er unnagjort med fantastiske scener fra flere eliteserietribuner rundt om i landet. Vålerenga sliter derimot med å knekke den offensive koden, og misnøyen ser ut til å spre seg blant VIF-fansen. Odin Thiago Holm imponerte stort etter skadeavbrekket. Blir han Dag-Eilev Fagermos redning?
5/17/202219 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Christian Gauseth om hetsen etter Saltnes-kommentarene, RBK-nedturen og Veton Berisha

Discoverys fotballekspert Christian Gauseth er på besøk i studio, og forteller om meldingene han fikk fra Bodø/Glimt-fansen etter Ulrik Saltnes' situasjon mot Viking. Han lar seg heller ikke imponere over kommentarene til Kjetil Rekdal og RBK-gjengen etter det pinlige tapet mot Strømsgodset, og får spørsmålet om nivået i norsk fotball.
5/8/202220 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Lars Bohinen om mulig trenerjobb, «Glimt-koden» og cuphelten Mannsverk

Lars Bohinen tar turen til «Sesongkortet», og snakker om hverdagen som arbeidsledig fotballtrener. Panelet går også igjennom helgens cupfinale, og kommer innom Emil Bohinens intense Serie A-innspurt.
5/2/202220 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Petter Bø Tosterud om Saltnes-kaoset, Stavangers gjenreisning og antiklimakset på Lerkendal

Discovery-ekspert Petter Bø Tosterud gjester ukens «Sesongkortet», og går litt i dybden på tingenes tilstand i Bodø/Glimt etter hendelsen mot Viking. Han er også klar på hvilken straff kaptein Ulrik Saltnes kan vente seg. Ryker lørdagens cupfinale? Vi tar også tempen på supporter-Norge etter fire spilte serierunde!
4/25/202221 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Glimts Fagermo-slakt, LSKs kanonstart og ubeseirede RBK

Kjetil Knutsens menn reiste seg fra skuffelsen i Roma, og nedsablet Dag Eilev Fagermos menn. Lillestrøm har fått i gang begge sine nyinnkjøpte spisser, mens Molde sliter. Problemene fortsetter for Christian Mikkelsen og KBK.
4/18/202225 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Robin Haugen om Åsens tale, Sarpsborgs forvandling og storkampen i Roma

Guttene har fått besøk av Nettavisen- og Direktesport-kommentator Robin Haugen. Det blir naturligvis snakk om eliteserierunden, samt en lengre «build up» til Roma - Bodø/Glimt på Stadio Olimpico.
4/11/202224 minutes, 48 seconds