Winamp Logo
Selvin päin Cover
Selvin päin Profile

Selvin päin

Finnish, Fitness / Keep-fit, 5 seasons, 43 episodes, 1 day, 13 hours, 55 minutes
About
Entisen skumppaa rakastavan bilettäjän matka raittiiksi ja kokonaisvaltaisesti paremmin voivaksi itsekseen! Hanna Tikander jakaa kokemuksia ja ajatuksia alkoholittomasta elämäntyylistä – sekaisin uteliaisuudesta uutta raitista elämäntyyliä kohtaan. Studiossa ollaan pohdintojen ja vaikeiden tunteiden äärellä niin yksin kuin asiantuntevien vieraidenkin kanssa. Jos pohdit motiivejasi alkoholinkäyttöön ja kenties kyseenalaistat sen vaikutuksia, niin ehkä säkin oot sekaisin uteliaisuudesta. Selvin päin -podi inspiroi ja opastaa uusien ajatusten äärelle. Seuraa Hannan holitonta elämää @hannatikander Instagram -tililtä.
Episode Artwork

Selvin päin Special feat. Jambo

Tervetuloa Selvin päin -podcastin spessujakson äärelle! Jaksossa on nimittäin vieraana henkilö, joka on vieraillut podissa aiemminkin, artisti Jambo! Jambo vieraili ensimmäisen kerran podcastissa syksyllä 2021, jolloin hän oli ollut selvin päin vuoden alusta asti. Sittemmin Jambo alkoi taas käyttämään alkoholia, ja käyttö jatkui yli vuoden ajan, kunnes Jambo päätti laittaa korkin uudestaan kiinni. Nyt lähes vuoden kestäneen selvän elämän jälkeen pääsen keskustelemaan Jambon kanssa muun muassa siitä, miten juomisen uudelleen aloittaminen vaikutti häneen henkilökohtaisesti ja sosiaalisesti. Seurasiko siitä muutoksia ihmissuhteissa tai työelämässä? Miten nousujohtoinen ura vaikutti alkoholisuhteeseen? Lisäksi haluan tietää, miten Jambo päätti uudelleen lopettaa juomisen, ja millainen rooli yhteisöllä oli tässä prosessissa verrattuna ensimmäiseen raittiuskertaan.Selvin päin Podimossa aina perjantaisin!IG: @hannatikanderSee Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/23/20241 hour, 5 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Artisti William: Kokaiini ja alkoholi olivat lääkkeet heikkoon itsetuntoon

Miten äkillinen julkisuus vaikutti vuonna 2020 julkaistun Penelope-hitin takaa löytyvän artisti Ville “William” Virtasen päihteiden käyttöön? Entä oliko pienellä paikkakunnalla varttumisella vaikutuksia artistin alkoholisuhteeseen? Missä vaiheessa kokaiinista ja alkoholista tuli ongelma, ja onko näiden päihteiden lopettamisella ollut vaikutusta Williamin elämään? Kuuntele jakso!Kaikki Selvin päin -jaksot löydät Podimosta! See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/19/202450 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Selvin päin -podcastin spessukausi starttaa 29.4. 💜

Laitoin tulille tähän kevääseen mehukkaan minituottarin, jossa pääosassa ovat mielenkiintoiset vieraat joiden kokemukset alkoholin ja alkoholittomuuden tiimoilta polttelee. Näiden tarinoiden on nyt aika tulla kuulluksi. 💫  Toivon että spessutuottari tuo teille lisää inspiraatiota viettää raitis ja riehakas edessä häämöttävä kesä 2022! Ensimmäinen spessujakso julkaistaan perjantaina 29.4. 💜Ihanaa jos palaat kuulolle! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/27/20221 minute, 38 seconds
Episode Artwork

Opiskelija-Hanna huijaa iskän salakuljettamaan viinaa! Studiossa Darravapaa -yhteisön perustajat.

Laura vietti oksennusepisodin seurauksena opiskelijavuodet selvin päin, Katri oli porukan kärkiryyppääjä joka painosti muita juomaan ja Hanna taas missasi opiskelijabileet koska halusi kulkea elämää eri reittejä kuin muut.Tässä Jaksossa keskustellaan alkoholinkäyttöön painostavasta opiskelijakulttuurista Darravapaa -yhteisön Katrin ja Lauran kanssa. Miten alkoholinkäyttöön painostava opiskelijakulttuuri kumpuaa ja miten sitä voidaan muuttaa? Jaetaan myös jaksossa vinkit opiskelijalle, joka haluaa elää darravapaata elämää selvin päin!Lisää fiiliksiä holittomasta elämästä jaan @hannatikander Instagram -tilillä. 💜 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/14/202157 minutes, 27 seconds