Winamp Logo
Selected by | Top Albania Radio Cover
Selected by | Top Albania Radio Profile

Selected by | Top Albania Radio

Albanian, Music, 1 season, 219 episodes, 17 hours, 18 minutes
About
Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 07/07/2024 – Part 2

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj Danko, një larmishmëri rrymash. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
7/8/202452 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 07/07/2024 – Part 1

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj Danko, një larmishmëri rrymash. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
7/8/202456 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 30/06/2024 – Part 2

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
7/1/202459 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 30/06/2024 – Part 1

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
7/1/202458 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 23/06/2024 – Part 2

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj jonë, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
6/24/202445 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 23/06/2024 – Part 1

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj jonë, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
6/24/202442 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 16/06/2024 – Part 2

Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e Dj Vini. Do të jeni nën shoqërinë e tingujve dhe rrymave të ndryshme dhe sigurisht nuk mund të mungojnë këngët që preferohen dhe dëgjohen nga të gjithë. Si gjithmonë, këshilla jonë nuk duhet harruar që të ndizni radion dhe të ngrini volumin deri në maksimum për të shijuar muzikën e mirëpërzgjedhur nga Dj jonë tepër i talentuar, Dj Vini.
6/17/202453 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 16/06/2024 – Part 1

Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e Dj Vini. Do të jeni nën shoqërinë e tingujve dhe rrymave të ndryshme dhe sigurisht nuk mund të mungojnë këngët që preferohen dhe dëgjohen nga të gjithë. Si gjithmonë, këshilla jonë nuk duhet harruar që të ndizni radion dhe të ngrini volumin deri në maksimum për të shijuar muzikën e mirëpërzgjedhur nga Dj jonë tepër i talentuar, Dj Vini.
6/17/202455 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 09/06/2024 – Part 2

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dori DJ, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
6/10/202442 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 09/06/2024 – Part 1

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dori DJ, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
6/10/202449 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj R10 02/06/2024 – Part 2

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
6/3/202454 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj R10 02/06/2024 – Part 1

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
6/3/202456 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 26/05/2024 – Part 2

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
5/27/202449 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 26/05/2024 – Part 1

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
5/27/202442 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 19/05/2024 – Part 2

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj Danko, një larmishmëri rrymash. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
5/20/202458 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 19/05/2024 – Part 1

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj Danko, një larmishmëri rrymash. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
5/20/20241 hour, 49 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 12/05/2024 – Part 2

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
5/13/202458 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 12/05/2024 – Part 1

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
5/13/202459 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 05/05/2024 – Part 1

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
5/6/202453 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 28/04/2024 – Part 2

Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e Dj Vini. Do të jeni nën shoqërinë e tingujve dhe rrymave të ndryshme dhe sigurisht nuk mund të mungojnë këngët që preferohen dhe dëgjohen nga të gjithë. Si gjithmonë, këshilla jonë nuk duhet harruar që të ndizni radion dhe të ngrini volumin deri në maksimum për të shijuar muzikën e mirëpërzgjedhur nga Dj jonë tepër i talentuar, Dj Vini.
4/29/202451 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 28/04/2024 – Part 1

Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e Dj Vini. Do të jeni nën shoqërinë e tingujve dhe rrymave të ndryshme dhe sigurisht nuk mund të mungojnë këngët që preferohen dhe dëgjohen nga të gjithë. Si gjithmonë, këshilla jonë nuk duhet harruar që të ndizni radion dhe të ngrini volumin deri në maksimum për të shijuar muzikën e mirëpërzgjedhur nga Dj jonë tepër i talentuar, Dj Vini.
4/29/202456 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 21/04/2024 – Part 2

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dori DJ, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
4/22/202445 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 21/04/2024 – Part 1

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dori DJ, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
4/22/202447 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Selected By R10 14/04/2024 – Part 2

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
4/15/202452 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Selected By R10 14/04/2024 – Part 1

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
4/15/202458 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 07/04/2024 – Part 2

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
4/8/202448 minutes
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 07/04/2024 – Part 1

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
4/8/202450 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 31/03/2024 – Part 2

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj Danko, një larmishmëri rrymash. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
4/1/202448 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 31/03/2024 – Part 1

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj Danko, një larmishmëri rrymash. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
4/1/202450 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 24/03/2024 – Part 2

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
3/25/202457 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 24/03/2024 – Part 1

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
3/25/202458 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 17/03/2024 – Part 2

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
3/18/202456 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 17/03/2024 – Part 1

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
3/18/202453 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 03/03/2024 – Part 2

Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e Dj Vini. Do të jeni nën shoqërinë e tingujve dhe rrymave të ndryshme dhe sigurisht nuk mund të mungojnë këngët që preferohen dhe dëgjohen nga të gjithë. Si gjithmonë, këshilla jonë nuk duhet harruar që të ndizni radion dhe të ngrini volumin deri në maksimum për të shijuar muzikën e mirëpërzgjedhur nga Dj jonë tepër i talentuar, Dj Vini.
3/4/202453 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 03/03/2024 – Part 1

Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e Dj Vini. Do të jeni nën shoqërinë e tingujve dhe rrymave të ndryshme dhe sigurisht nuk mund të mungojnë këngët që preferohen dhe dëgjohen nga të gjithë. Si gjithmonë, këshilla jonë nuk duhet harruar që të ndizni radion dhe të ngrini volumin deri në maksimum për të shijuar muzikën e mirëpërzgjedhur nga Dj jonë tepër i talentuar, Dj Vini.
3/4/202455 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj R10

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj Danko, një larmishmëri rrymash. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
2/19/202459 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 11/02/2024 – Part 2

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj Danko, një larmishmëri rrymash. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
2/12/202449 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 11/02/2024 – Part 1

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj Danko, një larmishmëri rrymash. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
2/12/202450 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 04/02/2024 – Part 2

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
2/5/202457 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 04/02/2024 – Part 1

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
2/5/202458 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 28/01/2024 – Part 2

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj jonë, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
1/29/202456 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 28/01/2024 – Part 1

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj jonë, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
1/29/202453 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 21/01/2024 – Part 2

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio. Këtë herë Dj Vini është në krye të programit më të dashur dhe argëtues, “Selected By” i cili sjell muzikë shumë të bukur, me këngë të mirëpërzgjedhura. 
1/22/202453 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 21/01/2024 – Part 1

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio. Këtë herë Dj Vini është në krye të programit më të dashur dhe argëtues, “Selected By” i cili sjell muzikë shumë të bukur, me këngë të mirëpërzgjedhura. 
1/22/202451 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 14/01/2024 – Part 2

Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e Dori Dj. Do të jeni nën shoqërinë e tingujve dhe rrymave të ndryshme dhe sigurisht nuk mund të mungojnë këngët që preferohen dhe dëgjohen nga të gjithë. Si gjithmonë, këshilla jonë nuk duhet harruar që të ndizni radion dhe të ngrini volumin deri në maksimum për të shijuar muzikën e mirëpërzgjedhur nga Dj jonë tepër i talentuar, Dori Dj.
1/15/202445 minutes
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 14/01/2024 – Part 1

Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e Dori Dj. Do të jeni nën shoqërinë e tingujve dhe rrymave të ndryshme dhe sigurisht nuk mund të mungojnë këngët që preferohen dhe dëgjohen nga të gjithë. Si gjithmonë, këshilla jonë nuk duhet harruar që të ndizni radion dhe të ngrini volumin deri në maksimum për të shijuar muzikën e mirëpërzgjedhur nga Dj jonë tepër i talentuar, Dori Dj.
1/15/202444 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 24/12/2023 – Part 2

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj Danko, një larmishmëri rrymash. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
12/25/202352 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 24/12/2023 – Part 1

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj Danko, një larmishmëri rrymash. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
12/25/202352 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 17/12/2023 – Part 2

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
12/18/202350 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 17/12/2023 – Part 1

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
12/18/202351 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 10/12/2023 – Part 2

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj jonë, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
12/11/202351 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL – 10/12/2023 – Part 1

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj jonë, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
12/11/202346 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 03/12/2023 – Part 2

Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e Dj Vini. Si gjithmonë, këshilla jonë nuk duhet harruar që të ndizni radion dhe të ngrini volumin deri në maksimum për të shijuar muzikën e mirëpërzgjedhur nga Dj jonë tepër i talentuar, Dj Vini!
12/4/202353 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 03/12/2023 – Part 1

Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e Dj Vini. Si gjithmonë, këshilla jonë nuk duhet harruar që të ndizni radion dhe të ngrini volumin deri në maksimum për të shijuar muzikën e mirëpërzgjedhur nga Dj jonë tepër i talentuar, Dj Vini!
12/4/202355 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 26/11/2023 – Part 2

Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni. Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e Dori Dj. Do të jeni nën shoqërinë e tingujve dhe rrymave të ndryshme dhe sigurisht nuk mund të mungojnë këngët që preferohen dhe dëgjohen nga të gjithë. 
11/27/202344 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 26/11/2023 – Part 1

Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni. Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e Dori Dj. Do të jeni nën shoqërinë e tingujve dhe rrymave të ndryshme dhe sigurisht nuk mund të mungojnë këngët që preferohen dhe dëgjohen nga të gjithë. 
11/27/202344 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 19/11/2023 – Part 2

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
11/20/202341 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 19/11/2023 – Part 1

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
11/20/202355 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Selected By Danko Dj 12/11/2023 – Part 2

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj Danko, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
11/13/202349 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Selected By Danko Dj 12/11/2023 – Part 1

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj Danko, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
11/13/202350 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Selected By Wizii Dj 05/11/2023 – Part 2

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
11/6/202345 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Selected By Wizii Dj 05/11/2023 – Part 1

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
11/6/202351 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 29/10/2023 – Part 2

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj jonë, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
10/30/202346 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 29/10/2023 – Part 1

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj jonë, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
10/30/202343 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 22/10/2023 – Part 2

Siç e keni zbuluar edhe më parë në Top Albania Radio, “Selected By” është një program i veçantë sjellë ekskluzivisht nga Dj resident të radios suaj më të dashur. Çdo bllok muzikor i transmetuar në këtë emision është përzgjedhur e punuar me kujdes dhe dashuri nga artistët tanë. 
10/23/202352 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 22/10/2023 – Part 1

Siç e keni zbuluar edhe më parë në Top Albania Radio, “Selected By” është një program i veçantë sjellë ekskluzivisht nga Dj resident të radios suaj më të dashur. Çdo bllok muzikor i transmetuar në këtë emision është përzgjedhur e punuar me kujdes dhe dashuri nga artistët tanë. 
10/23/202350 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 15/10/2023 – Part 2

Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni. Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e Dori Dj. Do të jeni nën shoqërinë e tingujve dhe rrymave të ndryshme dhe sigurisht nuk mund të mungojnë këngët që preferohen dhe dëgjohen nga të gjithë. 
10/16/202346 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 15/10/2023 – Part 1

Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni. Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e Dori Dj. Do të jeni nën shoqërinë e tingujve dhe rrymave të ndryshme dhe sigurisht nuk mund të mungojnë këngët që preferohen dhe dëgjohen nga të gjithë. 
10/16/202347 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 08/10/2023 – Part 2

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
10/9/202353 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 08/10/2023 – Part 1

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
10/9/202342 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL – 01/10/2023 – Part 2

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj jonë, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
10/2/202351 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 01/10/2023 – Part 1

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj jonë, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
10/2/202349 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 24/09/2023 – Part 2

Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni. Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e Dj Vini.
9/25/202353 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 24/09/2023 – Part 1

Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni. Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e Dj Vini.
9/25/202350 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 17/09/2023 – Part 2

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio. Këtë javë Dj Wizii do të jetë në krye të programit më të dashur dhe argëtues, “Selected By” i cili sjell muzikë shumë të bukur, me këngë të mirëpërzgjedhura. 
9/18/202353 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 17/09/2023 – Part 1

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio. Këtë javë Dj Wizii do të jetë në krye të programit më të dashur dhe argëtues, “Selected By” i cili sjell muzikë shumë të bukur, me këngë të mirëpërzgjedhura. 
9/18/202343 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 10/09/2023 – Part 2

Siç e keni zbuluar edhe më parë në Top Albania Radio, “Selected By” është një program i veçantë sjellë ekskluzivisht nga Dj resident të radios suaj më të dashur. Çdo bllok muzikor i transmetuar në këtë emision është përzgjedhur e punuar me kujdes dhe dashuri nga artistët tanë. Disa minuta ndryshe, për të mos u humbur, si asnjëherë më parë nën shoqërinë e “Selected By”.
9/11/202350 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 10/09/2023 – Part 1

Siç e keni zbuluar edhe më parë në Top Albania Radio, “Selected By” është një program i veçantë sjellë ekskluzivisht nga Dj resident të radios suaj më të dashur. Çdo bllok muzikor i transmetuar në këtë emision është përzgjedhur e punuar me kujdes dhe dashuri nga artistët tanë. Disa minuta ndryshe, për të mos u humbur, si asnjëherë më parë nën shoqërinë e “Selected By”.
9/11/202341 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 03/09/2023 – Part 2

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
9/4/202355 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 03/09/2023 – Part 1

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
9/4/202346 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 27/08/2023 – Part 2

Gjatë këtyre ditëve të nxehta të gjithë ne kemi nevojë për energji dhe sigurisht këtë na e garanton vetëm programi jonë më i preferuar muzikor, “Selected By” në Top Albania Radio. Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj Danko, një larmishmëri rrymash.
8/28/202347 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 27/08/2023 – Part 1

Gjatë këtyre ditëve të nxehta të gjithë ne kemi nevojë për energji dhe sigurisht këtë na e garanton vetëm programi jonë më i preferuar muzikor, “Selected By” në Top Albania Radio. Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj Danko, një larmishmëri rrymash.
8/28/202337 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 20/08/2023 – Part 2

Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni. Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e DeeJay-t më të kërkuar në jetën e natës, Dj Wizii.
8/21/202347 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 20/08/2023 – Part 1

Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni. Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e DeeJay-t më të kërkuar në jetën e natës, Dj Wizii.
8/21/202351 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 13/08/2023 – Part 2

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj jonë, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
8/14/202344 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 13/08/2023 – Part 1

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj jonë, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
8/14/202339 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 06/08/2023 – Part 2

Siç e keni zbuluar edhe më parë në Top Albania Radio, “Selected By” është një program i veçantë sjellë ekskluzivisht nga Dj resident të radios suaj më të dashur. Çdo bllok muzikor i transmetuar në këtë emision është përzgjedhur e punuar me kujdes dhe dashuri nga artistët tanë.
8/7/202352 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 06/08/2023 – Part 1

Siç e keni zbuluar edhe më parë në Top Albania Radio, “Selected By” është një program i veçantë sjellë ekskluzivisht nga Dj resident të radios suaj më të dashur. Çdo bllok muzikor i transmetuar në këtë emision është përzgjedhur e punuar me kujdes dhe dashuri nga artistët tanë.
8/7/202349 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 30/07/2023 – Part 2

Siç e keni zbuluar edhe më parë në Top Albania Radio, “Selected By” është një program i veçantë sjellë ekskluzivisht nga Dj resident të radios suaj më të dashur. Çdo bllok muzikor i transmetuar në këtë emision është përzgjedhur e punuar me kujdes dhe dashuri nga artistët tanë. 
7/31/202324 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 30/07/2023 – Part 1

Siç e keni zbuluar edhe më parë në Top Albania Radio, “Selected By” është një program i veçantë sjellë ekskluzivisht nga Dj resident të radios suaj më të dashur. Çdo bllok muzikor i transmetuar në këtë emision është përzgjedhur e punuar me kujdes dhe dashuri nga artistët tanë. 
7/31/202348 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 24/07/2023 – Part 2

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Këtë javë Dj Ankloe do të jetë në krye të programit më të dashur dhe argëtues, “Selected By” i cili sjell muzikë shumë të bukur, me këngë të mirëpërzgjedhura.
7/24/202355 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 24/07/2023 – Part 1

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Këtë javë Dj Ankloe do të jetë në krye të programit më të dashur dhe argëtues, “Selected By” i cili sjell muzikë shumë të bukur, me këngë të mirëpërzgjedhura.
7/24/202338 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Selected By Danko DJ 16/07/2023 – Part 2

Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e DeeJay-t më të kërkuar në jetën e natës, Danko DJ. Si gjithmonë, këshilla jonë nuk duhet harruar që të ndizni radion dhe të ngrini volumin deri në maksimum për të shijuar muzikën e mirëpërzgjedhur nga Dj jonë tepër i talentuar.
7/17/202349 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Selected By Danko DJ 16/07/2023 – Part 1

Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e DeeJay-t më të kërkuar në jetën e natës, Danko DJ. Si gjithmonë, këshilla jonë nuk duhet harruar që të ndizni radion dhe të ngrini volumin deri në maksimum për të shijuar muzikën e mirëpërzgjedhur nga Dj jonë tepër i talentuar.
7/17/202348 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 09/07/2023 – Part 2

Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e DeeJay-t më të kërkuar në jetën e natës, Dj Wizii. Si gjithmonë, këshilla jonë nuk duhet harruar që të ndizni radion dhe të ngrini volumin deri në maksimum për të shijuar muzikën e mirëpërzgjedhur nga Dj jonë tepër i talentuar, Dj Wizii.
7/10/202347 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 09/07/2023 – Part 1

Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e DeeJay-t më të kërkuar në jetën e natës, Dj Wizii. Si gjithmonë, këshilla jonë nuk duhet harruar që të ndizni radion dhe të ngrini volumin deri në maksimum për të shijuar muzikën e mirëpërzgjedhur nga Dj jonë tepër i talentuar, Dj Wizii.
7/10/202351 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 02/07/2023

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj jonë, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
7/3/20231 hour, 33 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 25/06/2023 – Part 2

Siç e keni zbuluar edhe më parë në Top Albania Radio, “Selected By” është një program i veçantë sjellë ekskluzivisht nga Dj resident të radios suaj më të dashur. Çdo bllok muzikor i transmetuar në këtë emision është përzgjedhur e punuar me kujdes dhe dashuri nga artistët tanë. 
6/26/202347 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 25/06/2023 – Part 1

Siç e keni zbuluar edhe më parë në Top Albania Radio, “Selected By” është një program i veçantë sjellë ekskluzivisht nga Dj resident të radios suaj më të dashur. Çdo bllok muzikor i transmetuar në këtë emision është përzgjedhur e punuar me kujdes dhe dashuri nga artistët tanë. 
6/26/202353 minutes, 1 second
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 18/06/2023 – Part 2

“Selected By” është një program i veçantë sjellë ekskluzivisht nga Dj resident të radios suaj më të dashur. Çdo bllok muzikor i transmetuar në këtë emision është përzgjedhur e punuar me kujdes dhe dashuri nga artistët tanë. 
6/19/202329 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 18/06/2023 – Part 1

“Selected By” është një program i veçantë sjellë ekskluzivisht nga Dj resident të radios suaj më të dashur. Çdo bllok muzikor i transmetuar në këtë emision është përzgjedhur e punuar me kujdes dhe dashuri nga artistët tanë. 
6/19/202341 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 11/06/2023 – Part 2

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Këtë javë Dj Ankloe do të jetë në krye të programit më të dashur dhe argëtues, “Selected By” i cili sjell muzikë shumë të bukur, me këngë të mirëpërzgjedhura.
6/12/202329 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 11/06/2023 – Part 1

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Këtë javë Dj Ankloe do të jetë në krye të programit më të dashur dhe argëtues, “Selected By” i cili sjell muzikë shumë të bukur, me këngë të mirëpërzgjedhura.
6/12/202345 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 04/06/2023 – Part 2

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj Danko, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
6/5/202353 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 04/06/2023 – Part 1

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj Danko, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
6/5/202351 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Selected By Wizii Dj 28/05/2023 – Part 2

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj jonë, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
5/29/202348 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Selected By Wizii Dj 28/05/2023 – Part 1

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj jonë, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
5/29/202357 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 21/05/2023 – Part 2

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj jonë, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
5/22/202350 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 21/05/2023 – Part 1

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj jonë, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
5/22/202345 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 14/05/2023 – Part 2

“Selected By” është një program i veçantë sjellë ekskluzivisht nga Dj resident të radios suaj më të dashur. Çdo bllok muzikor i transmetuar në këtë emision është përzgjedhur e punuar me kujdes dhe dashuri nga artistët tanë.
5/15/202353 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 14/05/2023 – Part 1

“Selected By” është një program i veçantë sjellë ekskluzivisht nga Dj resident të radios suaj më të dashur. Çdo bllok muzikor i transmetuar në këtë emision është përzgjedhur e punuar me kujdes dhe dashuri nga artistët tanë.
5/15/202350 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 07/05/2023 – Part 2

“Selected By” është një program i veçantë sjellë ekskluzivisht nga Dj resident të radios suaj më të dashur. Çdo bllok muzikor i transmetuar në këtë emision është përzgjedhur e punuar me kujdes dhe dashuri nga artistët tanë. 
5/8/202354 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 07/05/2023 – Part 1

“Selected By” është një program i veçantë sjellë ekskluzivisht nga Dj resident të radios suaj më të dashur. Çdo bllok muzikor i transmetuar në këtë emision është përzgjedhur e punuar me kujdes dhe dashuri nga artistët tanë. 
5/8/202353 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 30/04/2023 – Part 2

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
5/1/202354 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 30/04/2023 – Part 1

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
5/1/202340 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 23/04/2023 – Part 2

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
4/24/202358 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 23/04/2023 – Part 1

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
4/24/202359 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 16/04/2023 – Part 2

A mund të quhet e plotë e diela juaj nëse nuk është programi juaj më i preferuar muzikor, “Selected By” në Top Albania Radio?! Sigurisht që jo dhe sidomos në këto natë ku muzika shumë e mirë nuk mund të mungojë. Mblidhni miqtë dhe të dashurit tuaj, bëhuni gati për muzikën më të mirë, e përzgjedhur me shumë kujdes këtë javë nga Dj Danko.
4/17/202349 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 16/04/2023 – Part 1

A mund të quhet e plotë e diela juaj nëse nuk është programi juaj më i preferuar muzikor, “Selected By” në Top Albania Radio?! Sigurisht që jo dhe sidomos në këto natë ku muzika shumë e mirë nuk mund të mungojë. Mblidhni miqtë dhe të dashurit tuaj, bëhuni gati për muzikën më të mirë, e përzgjedhur me shumë kujdes këtë javë nga Dj Danko.
4/17/202352 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 09/04/2023 – Part 2

Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni. Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e DeeJay-t më të kërkuar në jetën e natës, Dj Wizii.
4/10/202350 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 09/04/2023 – Part 1

Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni. Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e DeeJay-t më të kërkuar në jetën e natës, Dj Wizii.
4/10/202348 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 02/04/2023 – Part 3

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj jonë, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
4/3/202359 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 02/04/2023 – Part 2

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj jonë, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
4/3/202350 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 02/04/2023 – Part 1

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj jonë, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
4/3/202353 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 26/03/2023 – Part 2

Top Albania Radio gjithmonë rezervon surpriza për të gjithë dëgjuesit e saj. Fundjava mbyllet bukur në radio pasi çdo të diel në orën 22:00 vjen “Selected By” një program muzikor që nuk duhet ta humbisni. Të gjithë adhuruesit e muzikës, pavarësisht rrymës, ky program është për ju duke ju përçuar vetëm energji pozitive për ta nisur ditën e nesërme me “vibe”-in e duhur.
3/27/202354 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 26/03/2023 – Part 1

Top Albania Radio gjithmonë rezervon surpriza për të gjithë dëgjuesit e saj. Fundjava mbyllet bukur në radio pasi çdo të diel në orën 22:00 vjen “Selected By” një program muzikor që nuk duhet ta humbisni. Të gjithë adhuruesit e muzikës, pavarësisht rrymës, ky program është për ju duke ju përçuar vetëm energji pozitive për ta nisur ditën e nesërme me “vibe”-in e duhur.
3/27/202348 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 19/03/2023 – Part 2

“Selected By” është një program i veçantë sjellë ekskluzivisht nga Dj resident të radios suaj më të dashur. Çdo bllok muzikor i transmetuar në këtë emision është përzgjedhur e punuar me kujdes dhe dashuri nga artistët tanë. Sonte e nisim me disa përzgjedhje të hiteve të “TAR HITS” ndër vite, zgjedhur dhe miksuar nga Dori DJ. Disa minuta ndryshe, për të mos u humbur, si asnjëherë më parë nën shoqërinë e “Selected By”.
3/20/202355 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 19/03/2023 – Part 1

“Selected By” është një program i veçantë sjellë ekskluzivisht nga Dj resident të radios suaj më të dashur. Çdo bllok muzikor i transmetuar në këtë emision është përzgjedhur e punuar me kujdes dhe dashuri nga artistët tanë. Sonte e nisim me disa përzgjedhje të hiteve të “TAR HITS” ndër vite, zgjedhur dhe miksuar nga Dori DJ. Disa minuta ndryshe, për të mos u humbur, si asnjëherë më parë nën shoqërinë e “Selected By”.
3/20/202349 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 12/03/2023 – Part 2

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
3/13/202358 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 12/03/2023 – Part 1

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
3/13/202346 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 05/03/2023 – Part 2

Në këtë të diel të qetë të gjithë ne kemi nevojë për energji dhe sigurisht këtë na e garanton vetëm programi jonë më i preferuar muzikor, “Selected By” në Top Albania Radio. Mblidhni miqtë dhe të dashurit tuaj sonte, bëhuni gati pasi fillon muzika më e mirë e dëgjuar ndonjëherë, e përzgjedhur me shumë kujdes këtë javë nga Dj Danko.
3/6/202359 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 05/03/2023 – Part 1

Në këtë të diel të qetë të gjithë ne kemi nevojë për energji dhe sigurisht këtë na e garanton vetëm programi jonë më i preferuar muzikor, “Selected By” në Top Albania Radio. Mblidhni miqtë dhe të dashurit tuaj sonte, bëhuni gati pasi fillon muzika më e mirë e dëgjuar ndonjëherë, e përzgjedhur me shumë kujdes këtë javë nga Dj Danko.
3/6/202346 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Selected By Wizii Dj 26/02/2023 – Part 2

E diela është një ditë pushimi por normalisht ka nevojë për pak energji. Një ditë e tillë ka nevojë edhe për pak ritëm, pak muzikë të mirë dhe të përzgjedhur. Është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Sidoqoftë, Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni.
2/27/202346 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Selected By Wizii Dj 26/02/2023 – Part 1

E diela është një ditë pushimi por normalisht ka nevojë për pak energji. Një ditë e tillë ka nevojë edhe për pak ritëm, pak muzikë të mirë dhe të përzgjedhur. Është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Sidoqoftë, Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni.
2/27/202355 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 19/02/2023 – Part 2

Top Albania Radio gjithmonë rezervon surpriza për të gjithë dëgjuesit e saj. Fundjava mbyllet bukur në radio pasi çdo të diel në orën 20:00 vjen “Selected By” një program muzikor që nuk duhet ta humbisni. Të gjithë adhuruesit e muzikës, pavarësisht rrymës, ky program është për ju duke ju përçuar vetëm energji pozitive për ta nisur ditën e nesërme me “vibe”-in e duhur.
2/20/202355 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 19/02/2023 – Part 1

Top Albania Radio gjithmonë rezervon surpriza për të gjithë dëgjuesit e saj. Fundjava mbyllet bukur në radio pasi çdo të diel në orën 20:00 vjen “Selected By” një program muzikor që nuk duhet ta humbisni. Të gjithë adhuruesit e muzikës, pavarësisht rrymës, ky program është për ju duke ju përçuar vetëm energji pozitive për ta nisur ditën e nesërme me “vibe”-in e duhur.
2/20/202350 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 12/02/2023 – Part 2

Këtë të diel “Selected by” vjen shumë i veçantë. Dy ditë pranë datëlindjes së 25-të të Top Albania Radio-s, Dj Vini, si një nga më të vjetrit e saj, sjell hitet që kanë shënjuar fillimet e kësaj radioje, hitet që kanë prekur gjithë dëgjuesit e asaj kohe të TAR. Lenny Kravitz, Madonna, Aaliyah, Eve, Fat Boy Slim, Oasis, The Offspring e shumë grupe e këngëtarë të tjerë vijnë të dielën në mbrëmje në “Selected By”.
2/13/202350 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 12/02/2023 – Part 1

Këtë të diel “Selected by” vjen shumë i veçantë. Dy ditë pranë datëlindjes së 25-të të Top Albania Radio-s, Dj Vini, si një nga më të vjetrit e saj, sjell hitet që kanë shënjuar fillimet e kësaj radioje, hitet që kanë prekur gjithë dëgjuesit e asaj kohe të TAR. Lenny Kravitz, Madonna, Aaliyah, Eve, Fat Boy Slim, Oasis, The Offspring e shumë grupe e këngëtarë të tjerë vijnë të dielën në mbrëmje në “Selected By”.
2/13/202348 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 05/02/2023 – Part 2

Top Albania Radio gjithmonë rezervon surpriza për të gjithë dëgjuesit e saj. Fundjava mbyllet bukur në radio pasi çdo të diel në orën 20:00 vjen “Selected By” një program muzikor që nuk duhet ta humbisni. Të gjithë adhuruesit e muzikës, pavarësisht rrymës, ky program është për ju duke ju përçuar vetëm energji pozitive për ta nisur ditën e nesërme me “vibe”-in e duhur.
2/6/202350 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 05/02/2023 – Part 1

Top Albania Radio gjithmonë rezervon surpriza për të gjithë dëgjuesit e saj. Fundjava mbyllet bukur në radio pasi çdo të diel në orën 20:00 vjen “Selected By” një program muzikor që nuk duhet ta humbisni. Të gjithë adhuruesit e muzikës, pavarësisht rrymës, ky program është për ju duke ju përçuar vetëm energji pozitive për ta nisur ditën e nesërme me “vibe”-in e duhur.
2/6/202353 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 29/01/2023 – Part 2

Ediela është një ditë pushimi por normalisht ka nevojë për pak energji. Një ditë e tillë ka nevojë edhe për pak ritëm, pak muzikë të mirë dhe të përzgjedhur. Është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Sidoqoftë, Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni.
1/30/202348 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 29/01/2023 – Part 1

Ediela është një ditë pushimi por normalisht ka nevojë për pak energji. Një ditë e tillë ka nevojë edhe për pak ritëm, pak muzikë të mirë dhe të përzgjedhur. Është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Sidoqoftë, Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni.
1/30/202353 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 22/01/2023 – Part 2

Tani të gjithë e keni fiksuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për ‘Selected By’. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
1/23/20231 hour, 5 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 22/01/2023 – Part 1

Tani të gjithë e keni fiksuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për ‘Selected By’. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
1/23/202355 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Selected By Danko Dj 15/01/2023 – Part 2

Tani të gjithë e keni fiksuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për ‘Selected By’. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
1/16/202347 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Selected By Danko Dj 15/01/2023 – Part 1

Tani të gjithë e keni fiksuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për ‘Selected By’. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
1/16/202347 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 25/12/2022 – Part 2

Siç e keni zbuluar edhe më parë në Top Albania Radio, “Selected By” është një program i veçantë sjellë ekskluzivisht nga Dj resident të radios suaj më të dashur. Çdo bllok muzikor i transmetuar në këtë emision është përzgjedhur e punuar me kujdes dhe dashuri nga artistët tanë. Sonte e nisim me disa përzgjedhje të hiteve të “TAR HITS” ndër vite, zgjedhur dhe miksuar nga Dori DJ. Një emision për të mos u humbur, si asnjëherë më parë nën Shoqërinë e “Selected By”.
12/26/202252 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 25/12/2022 – Part 1

Siç e keni zbuluar edhe më parë në Top Albania Radio, “Selected By” është një program i veçantë sjellë ekskluzivisht nga Dj resident të radios suaj më të dashur. Çdo bllok muzikor i transmetuar në këtë emision është përzgjedhur e punuar me kujdes dhe dashuri nga artistët tanë. Sonte e nisim me disa përzgjedhje të hiteve të “TAR HITS” ndër vite, zgjedhur dhe miksuar nga Dori DJ. Një emision për të mos u humbur, si asnjëherë më parë nën Shoqërinë e “Selected By”.
12/26/202245 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 18/12/2022 – Part 2

A mund të quhet e plotë e diela juaj nëse nuk është programi juaj më i preferuar muzikor, “Selected By” në Top Albania Radio?! Sigurisht që jo dhe sidomos në këto natë ku muzika shumë e mirë nuk mund të mungojë kurrsesi. Mblidhni miqtë dhe të dashurit tuaj sontë, bëhuni gati për orën 20:00 pasi fillon muzika më e mirë e dëgjuar ndonjëherë, e përzgjedhur me shumë kujdes këtë javë nga Dj XXL.
12/19/202253 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 18/12/2022 – Part 1

A mund të quhet e plotë e diela juaj nëse nuk është programi juaj më i preferuar muzikor, “Selected By” në Top Albania Radio?! Sigurisht që jo dhe sidomos në këto natë ku muzika shumë e mirë nuk mund të mungojë kurrsesi. Mblidhni miqtë dhe të dashurit tuaj sontë, bëhuni gati për orën 20:00 pasi fillon muzika më e mirë e dëgjuar ndonjëherë, e përzgjedhur me shumë kujdes këtë javë nga Dj XXL.
12/19/202244 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 11/12/2022 – Part 2

E diela në darkë i rezervohet përzgjedhjes muzikore të DJ-ve rezidentë të Top Albania Radio-s. Tani, “Selected by” do jetë nga Dj Vini. Do të dëgjoni disa nga hitet më të fundit gërshetuar me ato më të mirat të muzikës progressive house, përzgjedhur nga ai.
12/12/202249 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 11/12/2022 – Part 1

E diela në darkë i rezervohet përzgjedhjes muzikore të DJ-ve rezidentë të Top Albania Radio-s. Tani, “Selected by” do jetë nga Dj Vini. Do të dëgjoni disa nga hitet më të fundit gërshetuar me ato më të mirat të muzikës progressive house, përzgjedhur nga ai.
12/12/202249 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 04/12/2022 – Part 2

Top Albania Radio gjithmonë rezervon surpriza për të gjithë dëgjuesit e saj. Fundjava mbyllet bukur në radio pasi çdo të diel në orën 20:00 vjen “Selected By” një program muzikor që nuk duhet ta humbisni. Të gjithë adhuruesit e muzikës, pavarësisht rrymës, ky program është për ju duke ju përçuar vetëm energji pozitive për ta nisur ditën e nesërme me “vibe”-in e duhur.
12/7/202251 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 04/12/2022 – Part 1

Top Albania Radio gjithmonë rezervon surpriza për të gjithë dëgjuesit e saj. Fundjava mbyllet bukur në radio pasi çdo të diel në orën 20:00 vjen “Selected By” një program muzikor që nuk duhet ta humbisni. Të gjithë adhuruesit e muzikës, pavarësisht rrymës, ky program është për ju duke ju përçuar vetëm energji pozitive për ta nisur ditën e nesërme me “vibe”-in e duhur.
12/7/202248 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 27/11/2022 – Part 2

Tani të gjithë e keni fiksuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për ‘Selected By’. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
11/28/202254 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 27/11/2022 – Part 1

Tani të gjithë e keni fiksuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për ‘Selected By’. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
11/28/202240 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 20/11/2022 – Part 2

Në këtë ditë me shi dhe kaq të zymtë të gjithë ne kemi nevojë për energji dhe sigurisht këtë na e garanton vetëm programi jonë më i preferuar muzikor, “Selected By” në Top Albania Radio. Mblidhni miqtë dhe të dashurit tuaj, bëhuni gati pasi fillon muzika më e mirë e dëgjuar ndonjëherë, e përzgjedhur me shumë kujdes këtë javë nga Dj Danko.
11/21/202245 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 20/11/2022 – Part 1

Në këtë ditë me shi dhe kaq të zymtë të gjithë ne kemi nevojë për energji dhe sigurisht këtë na e garanton vetëm programi jonë më i preferuar muzikor, “Selected By” në Top Albania Radio. Mblidhni miqtë dhe të dashurit tuaj, bëhuni gati pasi fillon muzika më e mirë e dëgjuar ndonjëherë, e përzgjedhur me shumë kujdes këtë javë nga Dj Danko.
11/21/20221 hour, 39 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 13/11/2022

Mendoni se mund të quhet e plotë e diela juaj nëse nuk është programi juaj më i preferuar muzikor, “Selected By” në Top Albania Radio?! Sigurisht që jo dhe sidomos në këto natë ku muzika shumë e mirë nuk mund të mungojë kurrsesi. Mblidhni miqtë dhe të dashurit tuaj sontë, bëhuni gati për orën 20:00 pasi fillon muzika më e mirë e dëgjuar ndonjëherë, e përzgjedhur me shumë kujdes këtë javë nga Dj XXL.
11/14/20221 hour, 37 minutes, 1 second
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 06/11/2022 – Part 2

Ediela në darkë i rezervohet përzgjedhjes muzikore të DJ-ve rezidentë të Top Albania Radio-s. Sot, “Selected by” do jetë nga Dj Vini. Në 120 minuta, nga ora 20:00-22:00 do të dëgjoni disa nga hitet më të fundit gërshetuar me ato më të mirat të muzikës progressive house, përzgjedhur nga ai.
11/7/202253 minutes, 1 second
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 06/11/2022 – Part 1

Ediela në darkë i rezervohet përzgjedhjes muzikore të DJ-ve rezidentë të Top Albania Radio-s. Sot, “Selected by” do jetë nga Dj Vini. Në 120 minuta, nga ora 20:00-22:00 do të dëgjoni disa nga hitet më të fundit gërshetuar me ato më të mirat të muzikës progressive house, përzgjedhur nga ai.
11/7/202247 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 30/10/2022 – Part 2

Në Top Albania Radio nuk ka si të mungojë emisioni i cili ju shoqëron mbrëmjeve në fundjavat tuaja, bëhet fjalë për “Selected By”. Ky emision vjen çdo të dielë në orën 20:00. Është programi muzikor që nuk duhet ta humbisni. Të gjithë adhuruesit e muzikës, pavarësisht rrymës, ky program është për ju duke ju përçuar vetëm energji pozitive për ta nisur ditën e nesërme me “vibe”-in e duhur.
10/31/202250 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 30/10/2022 – Part 1

Në Top Albania Radio nuk ka si të mungojë emisioni i cili ju shoqëron mbrëmjeve në fundjavat tuaja, bëhet fjalë për “Selected By”. Ky emision vjen çdo të dielë në orën 20:00. Është programi muzikor që nuk duhet ta humbisni. Të gjithë adhuruesit e muzikës, pavarësisht rrymës, ky program është për ju duke ju përçuar vetëm energji pozitive për ta nisur ditën e nesërme me “vibe”-in e duhur.
10/31/202251 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 23/10/2022 – Part 2

Tani të gjithë e keni fiksuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për ‘Selected By’. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
10/24/202246 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 23/10/2022 – Part 1

Tani të gjithë e keni fiksuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për ‘Selected By’. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
10/24/202246 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 16/10/2022 – Part 2

Sezoni i vjeshtës ka ardhur dhe të gjithë ne kemi nevojë për energji dhe sigurisht këtë na e garanton vetëm programi jonë më i preferuar muzikor, “Selected By” në Top Albania Radio. Mblidhni miqtë dhe të dashurit tuaj sonte, bëhuni gati për orën 20:00 pasi fillon muzika më e mirë e dëgjuar ndonjëherë, e përzgjedhur me shumë kujdes këtë javë nga Dj Danko.
10/17/202247 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 16/10/2022 – Part 1

Sezoni i vjeshtës ka ardhur dhe të gjithë ne kemi nevojë për energji dhe sigurisht këtë na e garanton vetëm programi jonë më i preferuar muzikor, “Selected By” në Top Albania Radio. Mblidhni miqtë dhe të dashurit tuaj sonte, bëhuni gati për orën 20:00 pasi fillon muzika më e mirë e dëgjuar ndonjëherë, e përzgjedhur me shumë kujdes këtë javë nga Dj Danko.
10/17/202247 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 09/10/2022 – Part 2

Si çdo të ditë të dielë tani ju të gjithë e keni fiksuar se emisioni më i bukur luhet në radio, bëhet fjalë për ‘Selected By’. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
10/10/202246 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 09/10/2022 – Part 1

Si çdo të ditë të dielë tani ju të gjithë e keni fiksuar se emisioni më i bukur luhet në radio, bëhet fjalë për ‘Selected By’. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
10/10/202246 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 02/10/2022 – Part 2

Dita juaj e fundit të javës nuk ka asnjë motiv?! Një ditë e tillë ka nevojë për pak ritëm dhe pak muzikë të mirë dhe të përzgjedhur. Është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Sidoqoftë, Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni.
10/3/202239 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 02/10/2022 – Part 1

Dita juaj e fundit të javës nuk ka asnjë motiv?! Një ditë e tillë ka nevojë për pak ritëm dhe pak muzikë të mirë dhe të përzgjedhur. Është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Sidoqoftë, Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni.
10/3/202249 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 25/09/2022 – Part 2

Si mund që dita e dielë e juaja të quhet e plotë nëse nuk është programi juaj më i preferuar muzikor, “Selected By” në Top Albania Radio?! Sigurisht që jo dhe sidomos në këto natë ku muzika shumë e mirë nuk mund të mungojë kurrsesi. Mblidhni miqtë dhe të dashurit tuaj sontë, bëhuni gati për orën 20:00 pasi fillon muzika më e mirë e dëgjuar ndonjëherë, e përzgjedhur me shumë kujdes këtë javë nga Dj XXL.
9/26/202243 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 25/09/2022 – Part 1

Si mund që dita e dielë e juaja të quhet e plotë nëse nuk është programi juaj më i preferuar muzikor, “Selected By” në Top Albania Radio?! Sigurisht që jo dhe sidomos në këto natë ku muzika shumë e mirë nuk mund të mungojë kurrsesi. Mblidhni miqtë dhe të dashurit tuaj sontë, bëhuni gati për orën 20:00 pasi fillon muzika më e mirë e dëgjuar ndonjëherë, e përzgjedhur me shumë kujdes këtë javë nga Dj XXL.
9/26/202239 minutes
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 18/09/2022 – Part 2

Me nisjen e sezonit të ri në Top Albania Radio nuk kishte si të mos mungonte emisioni i cili ju shoqëron mbrëmjeve në fundjavat tuaja, bëhet fjalë për “Selected By”. Ky emision vjen çdo të dielë në orën 20:00. Është programi muzikor që nuk duhet ta humbisni. Të gjithë adhuruesit e muzikës, pavarësisht rrymës, ky program është për ju duke ju përçuar vetëm energji pozitive për ta nisur ditën e hënë me “vibe”-in e duhur.
9/19/202251 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 18/09/2022 – Part 1

Me nisjen e sezonit të ri në Top Albania Radio nuk kishte si të mos mungonte emisioni i cili ju shoqëron mbrëmjeve në fundjavat tuaja, bëhet fjalë për “Selected By”. Ky emision vjen çdo të dielë në orën 20:00. Është programi muzikor që nuk duhet ta humbisni. Të gjithë adhuruesit e muzikës, pavarësisht rrymës, ky program është për ju duke ju përçuar vetëm energji pozitive për ta nisur ditën e hënë me “vibe”-in e duhur.
9/19/202254 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 11/09/2022 – Part 2

Me nisjen e sezonit të ri në Top Albania Radio nuk kishte si të mos mungonte emisioni i cili ju shoqëron mbrëmjeve në fundjavat tuaja, bëhet fjalë për “Selected By”. Ky emision vjen çdo të dielë në orën 20:00. Është programi muzikor që nuk duhet ta humbisni. Të gjithë adhuruesit e muzikës, pavarësisht rrymës, ky program është për ju duke ju përçuar vetëm energji pozitive për ta nisur ditën e hënë me “vibe”-in e duhur.
9/12/202253 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 11/09/2022 – Part 1

Me nisjen e sezonit të ri në Top Albania Radio nuk kishte si të mos mungonte emisioni i cili ju shoqëron mbrëmjeve në fundjavat tuaja, bëhet fjalë për “Selected By”. Ky emision vjen çdo të dielë në orën 20:00. Është programi muzikor që nuk duhet ta humbisni. Të gjithë adhuruesit e muzikës, pavarësisht rrymës, ky program është për ju duke ju përçuar vetëm energji pozitive për ta nisur ditën e hënë me “vibe”-in e duhur.
9/12/202250 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Selected By Wizii Dj 07/08/2022 – Part 2

Është dita e fundit e kësaj jave dhe ju nuk ke asnjë motiv?! Një ditë e tillë ka nevojë për pak ritëm dhe pak muzikë të mirë dhe të përzgjedhur. Është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Sidoqoftë, Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni.
8/8/202249 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Selected By Wizii Dj 07/08/2022 – Part 1

Është dita e fundit e kësaj jave dhe ju nuk ke asnjë motiv?! Një ditë e tillë ka nevojë për pak ritëm dhe pak muzikë të mirë dhe të përzgjedhur. Është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Sidoqoftë, Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni.
8/8/202239 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 31/07/2022 – Part 2

Mendoni se mund të quhet e plotë e diela juaj nëse nuk është programi juaj më i preferuar muzikor, “Selected By” në Top Albania Radio?! Sigurisht që jo dhe sidomos në këto netë ku muzika shumë e mirë nuk mund të mungojë kurrsesi. Do të jeni nën shoqërinë e Dj resident të TAR për rreth dy orë, kështu që edhe nëse jeni vetëm, Top Albania Radio kurrsesi ju lë të ndiheni të tillë.
8/1/202244 minutes
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 31/07/2022 – Part 1

Mendoni se mund të quhet e plotë e diela juaj nëse nuk është programi juaj më i preferuar muzikor, “Selected By” në Top Albania Radio?! Sigurisht që jo dhe sidomos në këto netë ku muzika shumë e mirë nuk mund të mungojë kurrsesi. Do të jeni nën shoqërinë e Dj resident të TAR për rreth dy orë, kështu që edhe nëse jeni vetëm, Top Albania Radio kurrsesi ju lë të ndiheni të tillë.
8/1/202239 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 24/07/2022 – Part 2

Si çdo të ditë të dielë tani ju të gjithë e keni fiksuar se emisioni më i bukur luhet në radio, bëhet fjalë për ‘Selected By’. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
7/25/202252 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 24/07/2022 – Part 1

Si çdo të ditë të dielë tani ju të gjithë e keni fiksuar se emisioni më i bukur luhet në radio, bëhet fjalë për ‘Selected By’. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
7/25/202249 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 17/07/2022 – Part 2

Si çdo të ditë të dielë tani ju të gjithë e keni fiksuar se emisioni më i bukur luhet në radio, bëhet fjalë për ‘Selected By’. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
7/18/202254 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 17/07/2022 – Part 1

Si çdo të ditë të dielë tani ju të gjithë e keni fiksuar se emisioni më i bukur luhet në radio, bëhet fjalë për ‘Selected By’. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
7/18/202253 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 10/07/2022 – Part 2

Si çdo të ditë të dielë tani ju të gjithë e keni fiksuar se emisioni më i bukur luhet në radio, bëhet fjalë për ‘Selected By’. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
7/11/202246 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 10/07/2022 – Part 1

Si çdo të ditë të dielë tani ju të gjithë e keni fiksuar se emisioni më i bukur luhet në radio, bëhet fjalë për ‘Selected By’. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
7/11/202253 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 03/07/2022 – Part 2

Tani vera ka ardhur dhe të gjithë ne kemi nevojë për energji dhe sigurisht këtë na e garanton vetëm programi jonë më i preferuar muzikor, “Selected By” në Top Albania Radio.
7/4/202250 minutes, 1 second
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 03/07/2022 – Part 1

Tani vera ka ardhur dhe të gjithë ne kemi nevojë për energji dhe sigurisht këtë na e garanton vetëm programi jonë më i preferuar muzikor, “Selected By” në Top Albania Radio.
7/4/202248 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 26/06/2022 – Part 2

Dita juaj e fundit të javës nuk ka asnjë motiv?! Një ditë e tillë ka nevojë për pak ritëm dhe pak muzikë të mirë dhe të përzgjedhur. Është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Sidoqoftë, Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni.
6/27/202252 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 26/06/2022 – Part 1

Dita juaj e fundit të javës nuk ka asnjë motiv?! Një ditë e tillë ka nevojë për pak ritëm dhe pak muzikë të mirë dhe të përzgjedhur. Është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Sidoqoftë, Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni.
6/27/202253 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 19/06/2022 – Part 2

Sigurisht që dita e dielë është për t’u argëtuar dhe për të kërcyer nën tingujt e një muzike të përzgjedhur. Është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Sidoqoftë, Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni.
6/20/20221 hour, 1 minute, 23 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 19/06/2022 – Part 1

Sigurisht që dita e dielë është për t’u argëtuar dhe për të kërcyer nën tingujt e një muzike të përzgjedhur. Është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Sidoqoftë, Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni.
6/20/202248 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 12/06/2022 – Part 2

Sigurisht që dita e dielë është për t’u argëtuar dhe për të kërcyer nën tingujt e një muzike të përzgjedhur. Është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Sidoqoftë, Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni.
6/13/202253 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 12/06/2022 – Part 1

Sigurisht që dita e dielë është për t’u argëtuar dhe për të kërcyer nën tingujt e një muzike të përzgjedhur. Është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Sidoqoftë, Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni.
6/13/202250 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 05/06/2022 – Part 2

Fundjava mbyllet bukur në Top Albania Radio pasi çdo të Diel në orën 20:00 vjen “Selected By” një program muzikor që nuk duhet ta humbisni. Të gjithë adhuruesit e muzikës, pavarësisht rrymës, ky program është për ju duke ju përçuar vetëm energji pozitive për ta nisur ditën e nesërme me “vibe”-in e duhur.
6/6/202252 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 05/06/2022 – Part 1

Fundjava mbyllet bukur në Top Albania Radio pasi çdo të Diel në orën 20:00 vjen “Selected By” një program muzikor që nuk duhet ta humbisni. Të gjithë adhuruesit e muzikës, pavarësisht rrymës, ky program është për ju duke ju përçuar vetëm energji pozitive për ta nisur ditën e nesërme me “vibe”-in e duhur.
6/6/202250 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 29/05/2022 – Part 2

Si çdo të ditë të dielë tani ju të gjithë e keni fiksuar se emisioni më i bukur luhet në radio, bëhet fjalë për ‘Selected By’. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
5/30/202248 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 29/05/2022 – Part 1

Si çdo të ditë të dielë tani ju të gjithë e keni fiksuar se emisioni më i bukur luhet në radio, bëhet fjalë për ‘Selected By’. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
5/30/202255 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 22/05/2022 – Part 2

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që sjell Dj Danko, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
5/23/202245 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 22/05/2022 – Part 1

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që sjell Dj Danko, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…
5/23/20221 hour, 39 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 15/05/2022 – Part 2

E diela është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Sidoqoftë, Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni.
5/16/202253 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 15/05/2022 – Part 1

E diela është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Sidoqoftë, Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni.
5/16/202252 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 08/05/2022 – Part 2

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj XXL, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite.
5/9/202248 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 08/05/2022 – Part 1

Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj XXL, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite.
5/9/202250 minutes
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 01/05/2022 – Part 2

A mund të quhet e plotë e diela juaj nëse nuk është programi juaj më i preferuar muzikor, “Selected By”?! Sigurisht që jo dhe sidomos në këto natë ku muzika shumë e mirë nuk mund të mungojë kurrsesi. Kjo është e diela artistike për Top Albania Radio-n, ku në të rikthehet Dj Vini, në emisionin tuaj më të preferuar muzikor, “Selected By”. 
5/2/202253 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 01/05/2022 – Part 1

A mund të quhet e plotë e diela juaj nëse nuk është programi juaj më i preferuar muzikor, “Selected By”?! Sigurisht që jo dhe sidomos në këto natë ku muzika shumë e mirë nuk mund të mungojë kurrsesi. Kjo është e diela artistike për Top Albania Radio-n, ku në të rikthehet Dj Vini, në emisionin tuaj më të preferuar muzikor, “Selected By”. 
5/2/202250 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 24/04/2022 – Part 2

Top Albania Radio gjithmonë rezervon surpriza për të gjithë dëgjuesit e saj. Fundjava mbyllet bukur në Top Albania Radio pasi çdo të Diel në orën 20:00 vjen “Selected By” një program muzikor që nuk duhet ta humbisni. 
4/25/202257 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Selected By Dori Dj 24/04/2022 – Part 1

Top Albania Radio gjithmonë rezervon surpriza për të gjithë dëgjuesit e saj. Fundjava mbyllet bukur në Top Albania Radio pasi çdo të Diel në orën 20:00 vjen “Selected By” një program muzikor që nuk duhet ta humbisni. 
4/25/202252 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 17/04/2022 – Part 2

Nuk duhet të harroni se Top Albania Radio e ka zgjidhjen për të gjitha, bëhet fjalë për programin më të bukur muzikor, “Selected By”, i cili sjell pranë jush Dj-të më të mirë. Çdo të dielë, në orën 20:00 fillon ‘festa’ me muzikën më të bukur që mund të keni dëgjuar ndonjëherë, me këngë të zgjedhur nga Dj-të tanë residentë dhe jo vetëm.
4/18/202252 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Ankloe 17/04/2022 – Part 1

Nuk duhet të harroni se Top Albania Radio e ka zgjidhjen për të gjitha, bëhet fjalë për programin më të bukur muzikor, “Selected By”, i cili sjell pranë jush Dj-të më të mirë. Çdo të dielë, në orën 20:00 fillon ‘festa’ me muzikën më të bukur që mund të keni dëgjuar ndonjëherë, me këngë të zgjedhur nga Dj-të tanë residentë dhe jo vetëm.
4/18/202242 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 10/04/2022 – Part 2

Tani e dimë të gjithë se dita e dielë është për t’u argëtuar dhe për të kërcyer nën tingujt e një muzike të përzgjedhur. Është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e DeeJay-t më të kërkuar në jetën e natës, Danko Dj. 
4/11/202252 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Danko 10/04/2022 – Part 1

Tani e dimë të gjithë se dita e dielë është për t’u argëtuar dhe për të kërcyer nën tingujt e një muzike të përzgjedhur. Është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e DeeJay-t më të kërkuar në jetën e natës, Danko Dj. 
4/11/202247 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 03/04/2022 – Part 2

Një e dielë normale dhe e qetë ka gjithmonë nevojë për pak ritëm dhe pak muzikë të mirë dhe të përzgjedhur. Është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e DeeJay-t më të kërkuar në jetën e natës, Dj Wizii.
4/4/202249 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Wizii 03/04/2022 – Part 1

Një e dielë normale dhe e qetë ka gjithmonë nevojë për pak ritëm dhe pak muzikë të mirë dhe të përzgjedhur. Është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Me “Selected By”, tashmë një program shumë i dashur për të gjithë ju, ku këtë herë do të jetë nën drejtimin e DeeJay-t më të kërkuar në jetën e natës, Dj Wizii.
4/4/202255 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Selected by Dj XXL 27/03/2022 – Part 2

A mund të quhet e plotë e diela juaj nëse nuk është programi juaj më i preferuar muzikor, “Selected By”?! Sigurisht që jo dhe sidomos në atëherë ku muzika shumë e mirë nuk mund të mungojë kurrsesi.
3/28/202252 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj XXL 27/03/2022 – Part 1

A mund të quhet e plotë e diela juaj nëse nuk është programi juaj më i preferuar muzikor, “Selected By”?! Sigurisht që jo dhe sidomos në atëherë ku muzika shumë e mirë nuk mund të mungojë kurrsesi.
3/28/202248 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 20/03/2022 – Part 2

Kjo është e diela artistike për Top Albania Radio-n, ku në të rikthehet Dj Vini, në emisionin tuaj më të preferuar muzikor, “Selected By”. Një prej Deejay më të kërkuar në Tiranë, në clubet më në zë dhe jo vetëm, ai do t’ju njohë me shumë prej hiteve të ndryshme ndër vite, si dhe me një larmishmëri ritmesh dhe rrymash të ndryshme muzikore të cilat do t’ju pëlqejnë pa masë.
3/21/202251 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Selected By Dj Vini 20/03/2022 – Part 1

Kjo është e diela artistike për Top Albania Radio-n, ku në të rikthehet Dj Vini, në emisionin tuaj më të preferuar muzikor, “Selected By”. Një prej Deejay më të kërkuar në Tiranë, në clubet më në zë dhe jo vetëm, ai do t’ju njohë me shumë prej hiteve të ndryshme ndër vite, si dhe me një larmishmëri ritmesh dhe rrymash të ndryshme muzikore të cilat do t’ju pëlqejnë pa masë.
3/21/202254 minutes, 48 seconds