Winamp Logo
Sela Podcast Cover
Sela Podcast Profile

Sela Podcast

Dutch, Music, 4 seasons, 27 episodes, 18 hours 35 minutes
About
Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk in Nederland. In deze podcast bespreken muzikanten en schrijvers elke aflevering één Sela-lied. Je hoort niet eerder vertelde verhalen, krijgt tips en trucs voor het gebruik van de liederen, ontmoet de makers en je krijgt een kijkje achter de Sela-schermen. Een podcast voor kerkmuzikanten, vrienden van Sela en ieder ander die meer wil horen.
Episode Artwork

S4 #3: In Jezus Naam | met Arnold Dekker en James MacMillan

In deze aflevering van de Sela Podcast wordt het Sela-lied "In Jezus Naam" besproken én maken we kennis met de nieuwe Sela toetsenist. In deze aflevering hoor je Peter Dijkstra (host, drummer + liedschrijver), Arnold Dekker (toetsenist) en James MacMillan (bassist en liedschrijver). De podcast is opgenomen in de Bonifatiuskerk in Arnhem. 
20/02/202349 minutes 20 seconds
Episode Artwork

S4 #2: Ik leef | met Lars Gerfen en Mirjam Kerkhof

In deze aflevering van de Sela Podcast wordt het Sela-lied "Ik leef" besproken én maken we kennis met de nieuwe Sela zanger. In deze aflevering hoor je Peter Dijkstra (host, drummer + liedschrijver), Lars Gerfen (zanger en liedschrijver) en Mirjam Kerkhof (zangeres). De podcast is opgenomen in de Sint Georgiusbasiliek in Almelo.
30/01/202347 minutes 36 seconds
Episode Artwork

S4 #1: Gods verhaal gaat door | met Adrian Roest en Frans Korpershoek

In deze aflevering van de Sela Podcast wordt het nieuwe Sela-lied "Gods verhaal gaat door" besproken én gaat het over het afscheid van Adrian en Frans als bandleden van Sela. In deze aflevering hoor je Peter Dijkstra (host, drummer + liedschrijver), Adrian Roest (toetsenist en liedschrijver) en Frans Korpershoek (zanger & liedschrijver). De podcast is opgenomen bij de HGJB in Bilthoven.
09/01/202349 minutes 59 seconds